Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen. 2:0-nál a csapat is azt hitte, megnyerte a meccset. Nagy hiba volt...Megajándékoztuk a Debrecent. apeszosKöszönjük szépen. 2-0-nál indultam haza, mire hazaértem, alig hittem el... Ez a 2. gólunk ez kegyetlen... Vrijbloed
több mint 12 éve
Mikey
18 968
Hát, ez az év sem kezdődik jól. 0-3 a WBA ellen, és kilátástalan játék (mind előre, mind hátra). Nagyon hosszú lesz ez a szezon... 😕gdavidSchleck, hogy is kérdezted a minap? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
GERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGyirmót - SZTK 2-1
Horváth Ferenc(SZTK): – Büszke vagyok csapatomra, mert az NB II Manchester Cityje ellen a szigetszentmiklósi Sport utca nyolcból helytálltak a srácok.
több mint 12 éve
Megajándékoztuk a Debrecent. apeszosKöszönjük szépen. 2-0-nál indultam haza, mire hazaértem, alig hittem el... Ez a 2. gólunk ez kegyetlen...
több mint 12 éve
Egy kívülálló csapat számára biztosan, de a Busquets a Barcában nevelkedett végig és kívülről belülről ismeri a játékukat. Nem érzem azt, hogy Song beépítése járna akkora haszonnal a csapat játéka szempontjából, mint amekkora kockázat lenne, ha nem válna be.Songnak hol lesz helye a Barkában?szabaKlasszissal jobb játékos Song mint Busquets.Sebii
több mint 12 éve
Sebii
3 591
Songnak hol lesz helye a Barkában?szabaKlasszissal jobb játékos Song mint Busquets.
több mint 12 éve
Megajándékoztuk a Debrecent.
több mint 12 éve
Ezen miért lepődtök meg még mindig? 😀"with a release clause of 80 million euros"Hlebnek annó 90 millió volt a kivásárlási ára, ha jól rémlik. 😂Newman
ahahahah.lol
A spanyol bajnokságba van ez a hülye szabály, hogy muszáj kivásárlási ár, ezért mindenki irreálisan nagyot is kap, nehogy gond legyen ebből. Ettől függetlenül, ha valaki beállítana 60 millával Songért, nyilván odaadnák neki. Az Arsenal viszont vicces, bár már inkább sajnálom.
több mint 12 éve
"with a release clause of 80 million euros"Hlebnek annó 90 millió volt a kivásárlási ára, ha jól rémlik. 😂
ahahahah.lol
több mint 12 éve
Gera visszatért, bombagól! zavi27Remélem ezek után nem fogják a kispadon hagyni. Jó-jó legutóbb sérülése volt, de előtte sokat padozott. Hajrá Zoli!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
sehol, búskeksz mögött a padon.
több mint 12 éve
szaba
10 698
Songnak hol lesz helye a Barkában?
több mint 12 éve
"with a release clause of 80 million euros"ahahahah.
több mint 12 éve
19 millió euró, sírok bameg, ez lófasz. Elvileg jön hamarosan a pótlás, de akkor is...idén is csak helyezésekért megyünk, az első hely sajnos elég messze van.... 😕
több mint 12 éve
15 millió 😀😀😀DDDDD elmennek a faszba.
több mint 12 éve
dr0725
486
Az arsenal-nak vége... www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/agreement-with-arsenal-for-song
több mint 12 éve
Gondoltam, nézek egy kis "csúcsfocit", hát nem fogom rendszeresíteni 😊Egyébként ha nem hagyja Podolskit egy órán át alibizni a kezdőben Wenger, talán még gólt is rúgott volna az Arsenal ma.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Hát, ez az év sem kezdődik jól. 0-3 a WBA ellen, és kilátástalan játék (mind előre, mind hátra). Nagyon hosszú lesz ez a szezon... 😕
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
szaba
10 698
Lukaku... 😀 Ez eléggé Rajnáé volt, nem? 😀
több mint 12 éve
mi volt az büntető? te jó ég
több mint 12 éve
Bizonyos Gerard Piqué twitteren: "What a goal!! Gera scores!! WBA 1-0 Liverpool!"
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Csak miért pont a szeretett Poolom ellen? 😕gdavidHogy elvigye a mixemet...