Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Ez a Coman gyerek, ez ki ez?
Amadeus91
Koman Vologya gyenge másolata, ráadásul még külsőleg is van némi eltérés köztük
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
De Bruyne -> ManCity
empty
Szerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
Coolearie
Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.
Törölt
De Bruyne közepén sokkal hatékonyabb, mint a szélén szvsz.
Fernandinho, Yaya lesz a két vkp
Egy sorral előrébb meg Navas és Sterling lesz a két széle középütt De Bruyne, cserének meg Silva meg Nasri, akik mind3 helyén elfociznak. Szűrőben meg Fernando és Delph lesz a két csere.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 827 — Whoops, looks like something went wrong.
De Bruyne -> ManCity
empty
Szerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
Coolearie
Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.

több mint 10 éve
 444.hu/2015/08/31/egy-futballokos-nemzet-futballokos-miniszterelnokenek-legjobb-joslatai/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508

Madden hates me.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 265 — no es importante
jejeje

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-a-burcsa-era-ket-legiosatol-is-elkoszonnek-ujabb-visszatero-2435385

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
Ha Pintér Attilát annak idején elküldték (vagy legalábbis el akarták küldeni) kommunikációs tréningre, az utóbbi napok nyilatkozatai (Böde, Kondás, Pető) alapján a fél mennyeit el lehetne.
Kampman
ki az a Pető? 😀 ő csak visszaszólt Casoninak, nem mintha az meg követné a mennyeit szerintem.
amúgy sem lesz remélem sokáig az interim HC 😀

több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
Ha Pintér Attilát annak idején elküldték (vagy legalábbis el akarták küldeni) kommunikációs tréningre, az utóbbi napok nyilatkozatai (Böde, Kondás, Pető) alapján a fél mennyeit el lehetne.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Szóval akkor eddig Kovács Z. "ámokfutása":
- jól cselező, előrefele hasznos szélső pipa
- balhátvéd pipa
- jobb hátvéd pipa

Ha sikerül hozni egy jó edzőt meglesz az a 2. hely simán.
flzoli
tehát a legfontosabb még hátravan.
| azt hallottam, Klopp épp szabad | 😀
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szóval akkor eddig Kovács Z. "ámokfutása":
- jól cselező, előrefele hasznos szélső pipa
- balhátvéd pipa
- jobb hátvéd pipa

Ha sikerül hozni egy jó edzőt meglesz az a 2. hely simán.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pető, inkább te vagy a szar 😀
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Azért ez a Roma-Juve meccs nagyon rendben volt. Az új szezon idáig legjobb meccse volt szerintem amit láttam.(nem csak olaszokat beleértve)
ozibozi
Munka miatt nem láttam sajnos, de le fogom tölteni szerintem!
Forza Roma!
Ha már a pool nem adott okot az örömre... még szerencse, hogy azt se láttam.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 971 — The Mathematician
Gomis a komisz, 2-1 a 70. percben meg a végén a Swa-MU
ozibozi
ilyenkor még idegesítőbb a WHU elleni vereség

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 206
Azért ez a Roma-Juve meccs nagyon rendben volt. Az új szezon idáig legjobb meccse volt szerintem amit láttam.(nem csak olaszokat beleértve)
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
De Bruyne -> ManCity
empty
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 206
Gomis a komisz, 2-1 a 70. percben meg a végén a Swa-MU

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
De Bruyne -> ManCity

Madden hates me.
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Mit nyomott?
JC6
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150830-magyar-focivalogatott-bode-daniel.html

😊

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
Ja es remelem nem jön de gea, mert ha navas így véd akkor csak visszaesés lesz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 403
Az MLSZ TV Archiv youtube-on hatalmas.Ahogy korabban irtam akkor is fosti volt a magyar foci de a mostanihoz kepest kurva sokan voltak.Lathatoak a csatornan nb1es nemzetkozi kula es nemzeti meccsek is.Fel hivom a figyelmeteket a nem reg felkerult Izland -Magyar meccsre.2-0 Mar akkor ott tartottunk mint most vagyis ott tartunk most ahol 20eve vagy mi😊
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198
Ez a Coman gyerek, ez ki ez?
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Végre eladtuk Dantét. Van isten!
Amadeus91
Azért bőven jó játékos ő, ha nem a Guardiola féle félpályáig előretolva rendszerben kell vergődjön. A Wolfsburg bőven jól járhat vele.

++ Elviekben megy Draxler is, így bőven jól kijönnek a ManCity lehúzásával a nyámnyila belgáért.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amadeus91
Isteni színjáték.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 198
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
James Rodríguez szabadrúgását 15 perc alatt sem sikerült feldolgoznom. 😀

Szerk.: És majdnem tudta fokozni... Nagy tanár a srác sajna tavaly mikor belelendült megsérült, ha idén egészséges marad óriási szezonja lehet. 😉
Jughead
azért Bale dugója se volt kutya 😀

Vasast meg nagy nehezen bedaráltuk, remélem LászlóCsaba megint lenyilatkozza hogy 85 percig direkt voltunk szarok 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Szimpatikus az orosz folyamat melyben a fizetesek maximalizalasa a legnagyobb iranyvonal.
Jot tenne az egesz focinak egy ilyen irany.
ZoliMP
Hehe!! Működik a nyugati szankciók + alacsony olaj- és gázárak kombó. 😀😀