Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez a Coman gyerek, ez ki ez?Koman Vologya gyenge másolata, ráadásul még külsőleg is van némi eltérés köztük
Amadeus91
több mint 10 éve
De Bruyne közepén sokkal hatékonyabb, mint a szélén szvsz.Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.De Bruyne -> ManCitySzerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
empty
Coolearie
Törölt
Fernandinho, Yaya lesz a két vkp
Egy sorral előrébb meg Navas és Sterling lesz a két széle középütt De Bruyne, cserének meg Silva meg Nasri, akik mind3 helyén elfociznak. Szűrőben meg Fernando és Delph lesz a két csere.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Navassal nem sűrűn fognak szórakozni, mivel ugyanazon a poszton játszanak. Kurvára értelmetlen igazolás volt ez. Így most ott tart Pellegrini, hogy vagy ki kell vennie a középpályáról az elég jól teljesítő Fernandinhót, esetleg a trilliárdokért hozott Sterlinget, aki szintén szélen játszik vagy Navast. Mivel utóbbi az, aki jobb oldalon van szinte folyamatosan, így ő lesz az áldozat, mert De Bruyne csak jobb szélen tud valamit felmutatni.De Bruyne -> ManCitySzerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
empty
Coolearie
több mint 10 éve
444.hu/2015/08/31/egy-futballokos-nemzet-futballokos-miniszterelnokenek-legjobb-joslatai/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201508

Madden hates me.
több mint 10 éve
jejejewww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-a-burcsa-era-ket-legiosatol-is-elkoszonnek-ujabb-visszatero-2435385

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha Pintér Attilát annak idején elküldték (vagy legalábbis el akarták küldeni) kommunikációs tréningre, az utóbbi napok nyilatkozatai (Böde, Kondás, Pető) alapján a fél mennyeit el lehetne.ki az a Pető? 😀 ő csak visszaszólt Casoninak, nem mintha az meg követné a mennyeit szerintem.
Kampman
amúgy sem lesz remélem sokáig az interim HC 😀
több mint 10 éve
Ha Pintér Attilát annak idején elküldték (vagy legalábbis el akarták küldeni) kommunikációs tréningre, az utóbbi napok nyilatkozatai (Böde, Kondás, Pető) alapján a fél mennyeit el lehetne.
több mint 10 éve
Szóval akkor eddig Kovács Z. "ámokfutása":tehát a legfontosabb még hátravan.
- jól cselező, előrefele hasznos szélső pipa
- balhátvéd pipa
- jobb hátvéd pipa
Ha sikerül hozni egy jó edzőt meglesz az a 2. hely simán.
flzoli
| azt hallottam, Klopp épp szabad | 😀
több mint 10 éve
Szóval akkor eddig Kovács Z. "ámokfutása":- jól cselező, előrefele hasznos szélső pipa
- balhátvéd pipa
- jobb hátvéd pipa
Ha sikerül hozni egy jó edzőt meglesz az a 2. hely simán.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pető, inkább te vagy a szar 😀
több mint 10 éve
Azért ez a Roma-Juve meccs nagyon rendben volt. Az új szezon idáig legjobb meccse volt szerintem amit láttam.(nem csak olaszokat beleértve)Munka miatt nem láttam sajnos, de le fogom tölteni szerintem!
ozibozi
Forza Roma!
Ha már a pool nem adott okot az örömre... még szerencse, hogy azt se láttam.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Gomis a komisz, 2-1 a 70. percben meg a végén a Swa-MUilyenkor még idegesítőbb a WHU elleni vereség
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Azért ez a Roma-Juve meccs nagyon rendben volt. Az új szezon idáig legjobb meccse volt szerintem amit láttam.(nem csak olaszokat beleértve)
több mint 10 éve
De Bruyne -> ManCitySzerintem jól járt Bruyne is, meg a City is. Jól fognak szórakozni Navasal és Silvával.
empty
több mint 10 éve
De Bruyne -> ManCity

Madden hates me.
több mint 10 éve
Mit nyomott?www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150830-magyar-focivalogatott-bode-daniel.html
JC6
😊
több mint 10 éve
Ja es remelem nem jön de gea, mert ha navas így véd akkor csak visszaesés lesz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 403
Az MLSZ TV Archiv youtube-on hatalmas.Ahogy korabban irtam akkor is fosti volt a magyar foci de a mostanihoz kepest kurva sokan voltak.Lathatoak a csatornan nb1es nemzetkozi kula es nemzeti meccsek is.Fel hivom a figyelmeteket a nem reg felkerult Izland -Magyar meccsre.2-0 Mar akkor ott tartottunk mint most vagyis ott tartunk most ahol 20eve vagy mi😊
több mint 10 éve
Ez a Coman gyerek, ez ki ez?
több mint 10 éve
Végre eladtuk Dantét. Van isten!Azért bőven jó játékos ő, ha nem a Guardiola féle félpályáig előretolva rendszerben kell vergődjön. A Wolfsburg bőven jól járhat vele.
Amadeus91
++ Elviekben megy Draxler is, így bőven jól kijönnek a ManCity lehúzásával a nyámnyila belgáért.
több mint 10 éve
Végre eladtuk Dantét. Van isten!Isteni színjáték.
Amadeus91
több mint 10 éve
Végre eladtuk Dantét. Van isten!
több mint 10 éve
James Rodríguez szabadrúgását 15 perc alatt sem sikerült feldolgoznom. 😀azért Bale dugója se volt kutya 😀
Szerk.: És majdnem tudta fokozni... Nagy tanár a srác sajna tavaly mikor belelendült megsérült, ha idén egészséges marad óriási szezonja lehet. 😉
Jughead
Vasast meg nagy nehezen bedaráltuk, remélem LászlóCsaba megint lenyilatkozza hogy 85 percig direkt voltunk szarok 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Szimpatikus az orosz folyamat melyben a fizetesek maximalizalasa a legnagyobb iranyvonal.Hehe!! Működik a nyugati szankciók + alacsony olaj- és gázárak kombó. 😀😀
Jot tenne az egesz focinak egy ilyen irany.
ZoliMP