Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Eddig kifejezetten tetszik a játékunk, jobbak vagyunk! Vermes, Szélesi, Iandoli stabil lehet hátul, ha összeszoknak, Crist végre valami irányítőféleség, csatár kéne még egy, bár Yaris sem reménytelen Kabáttal.
több mint 12 éve
deyell
11 740
ezt a Somáliát át kéne irányítani a Ferencváros atlétika szakosztályához, mert egy egyeneset nem bír rúgni a labdába + teljesen fogalmatlan a játékhoz. de azért jó, hogy többet fizettünk érte, mint Bödéért.mondjuk az a szomorú, hogy még így is a jobbak közé tartozik, ez a Csukics - Alempijevics félék egyszerűen hihetlen, hogy kerültek ide.
choose life
több mint 12 éve
Góóóól!!! lehet őrbódézni!!😊
több mint 12 éve
szaba
10 698
Nemes gesztus volt ez Újpesti részről.
több mint 12 éve
Dzsudzsák megszerezte a Dinamo Moszkva idei első bajnoki gólját(egyben ez az 1. gólja a Premjer ligában), de megint kikaptak a "powerhouse" Tyerek Groznijtól, ráadásul otthon. Most 18.(tökutolsó) a Dinamo - 5 meccs, 5 vereség - 1-11es gólkülönbségű mérleggel... Az oroszoknak már egész jól megy a nevének kiejtése.
több mint 12 éve
Ezt a McCarthy nevű parasztot is rég ki kellett volna már állítani. Elszoktam ezektől a Wigan-féle nagyon tahó csapatoktól.
több mint 12 éve
Én már a Derbyt várom!😊
több mint 12 éve
Jól kezdjük a szezont, 7. perc, 2-0. Persze ez csak egy Wigan, de akkor is 😊Dexxter TailorA Torreses dolog csak szerintem volt egyértelmű tizenegyes? Magyarázhatott a bíró, hogy váll, de teljesen egyértelműen izomból nekiment Torresnek a védő, a labdához persze semmi köze nem volt.
több mint 12 éve
a Lech Poznan elég faszán igazol az NB1-ből, Rudnevs után Lovrencsics a bajnokságban is jól mutatkozott be (EL selejtezőn már asszem lőtt gólt/adott gólpasszt), 4-0-ás meccsen 2 assist (az első zseniális volt), 1 gól, én szívesen megnézném a válogatottban Gyurcsó alternatívájaként is...Szerintem sokkal jobb, de minimum sokrétűbb játékos mint Gyurcsó. Iszonyat baromság volt amikor nem hosszabított vele a Matyi és elengedtük Pápára.Persze én nem vagyok mérvadó... 😉
kristof
Láttam, és a szerencsével is egyetértünk, mert már Nagy Olivér perdítése is bemehetett volna, ott nagyot védett Polekszics. A tizenegyes megadható volt, bár Rezes nagyon igyekezett elesni, a visszajátszásból látszott, hogy Uzoma már húzta vissza a lábát, Rezes rádőlt, aztán már tárta is szét a karját... Még földet sem ért, mát fújt a bíró. Dibusz nagyot hibázott, igen, de az már a koncentráció hiánya volt, kicsit elkényelmesedtek a fiúk. Kula bá meg nem az a kimondott Messi, most mégis összejött neki, és persze hogy befelé pattant.. 😀 Észben kellett volna tartani, hogy az aktuális bajnok az ellenfél, nem kis tapasztalattal, és ők a hátukkal is tudnak gólt szerezni.. Bíztató, hogy jó csapatunk van, de most már győzni is meg kell tanulni...apeszosIgaz.
Tavaly év elején szerencsések voltunk, most meg a fütykös másik oldalán vagyunk.
több mint 12 éve
Jól kezdjük a szezont, 7. perc, 2-0. Persze ez csak egy Wigan, de akkor is 😊
több mint 12 éve
Hazard bekezdett 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a Lech Poznan elég faszán igazol az NB1-ből, Rudnevs után Lovrencsics a bajnokságban is jól mutatkozott be (EL selejtezőn már asszem lőtt gólt/adott gólpasszt), 4-0-ás meccsen 2 assist (az első zseniális volt), 1 gól, én szívesen megnézném a válogatottban Gyurcsó alternatívájaként is...több mint 12 éve
Láttam, és a szerencsével is egyetértünk, mert már Nagy Olivér perdítése is bemehetett volna, ott nagyot védett Polekszics. A tizenegyes megadható volt, bár Rezes nagyon igyekezett elesni, a visszajátszásból látszott, hogy Uzoma már húzta vissza a lábát, Rezes rádőlt, aztán már tárta is szét a karját... Még földet sem ért, mát fújt a bíró. Dibusz nagyot hibázott, igen, de az már a koncentráció hiánya volt, kicsit elkényelmesedtek a fiúk. Kula bá meg nem az a kimondott Messi, most mégis összejött neki, és persze hogy befelé pattant.. 😀 Észben kellett volna tartani, hogy az aktuális bajnok az ellenfél, nem kis tapasztalattal, és ők a hátukkal is tudnak gólt szerezni.. Bíztató, hogy jó csapatunk van, de most már győzni is meg kell tanulni...Dühítő, mert a második félidő közepétől úgy döntött a csapat, hogy na, ezt a meccset megnyertük. És mindezt a bajnok ellen. A játékunk tényleg jó, de igazán faszás csak akkor lesz, ha minimum 90 percig tart...apeszosÉn ezt nem feltétlenül így láttam. Szerintem ez a meccs nekünk teljesen szerencsétlenül alakult. 2-0 után volt egy oriási ziccer, amikor az ötösre kippatanó labda Grumicsról pont Polekszics kezébe esett vissza, és jött pár perc múlva egy teljesen felesleges tizi (mert az a labda elpattant a deberecenitől, sose érte volna utol), majd egy olyan kapitális töketlenkedés, amit ritkán látunk. Dibusz minek lépett ki ods, bárhova máshova fejeli azon a 2-300 m2-en, akkor mi jövünk, de ő pont Coulibalyhoz bólintott, aki egyből visszaemelte és kapufáról befelé pattant. Ebből a pár feltételből, ha csak egy nem stimmel, akkor nincs gól.
És a harmadik góljuk után, még míndig volt egy Grumics kapufa. Szóval iszonyat szerencsétlenek voltunk, vagy a DVSC mákos, igazából mindegy.
Aki látta, lefociztuk a Debrecent tegnap és ez jó jel, így Mo-n a csapatok 90 %-t ütni lehet.zinedine5
több mint 12 éve
Dühítő, mert a második félidő közepétől úgy döntött a csapat, hogy na, ezt a meccset megnyertük. És mindezt a bajnok ellen. A játékunk tényleg jó, de igazán faszás csak akkor lesz, ha minimum 90 percig tart...apeszosÉn ezt nem feltétlenül így láttam. Szerintem ez a meccs nekünk teljesen szerencsétlenül alakult. 2-0 után volt egy oriási ziccer, amikor az ötösre kippatanó labda Grumicsról pont Polekszics kezébe esett vissza, és jött pár perc múlva egy teljesen felesleges tizi (mert az a labda elpattant a deberecenitől, sose érte volna utol), majd egy olyan kapitális töketlenkedés, amit ritkán látunk. Dibusz minek lépett ki ods, bárhova máshova fejeli azon a 2-300 m2-en, akkor mi jövünk, de ő pont Coulibalyhoz bólintott, aki egyből visszaemelte és kapufáról befelé pattant. Ebből a pár feltételből, ha csak egy nem stimmel, akkor nincs gól.
És a harmadik góljuk után, még míndig volt egy Grumics kapufa. Szóval iszonyat szerencsétlenek voltunk, vagy a DVSC mákos, igazából mindegy.
Aki látta, lefociztuk a Debrecent tegnap és ez jó jel, így Mo-n a csapatok 90 %-t ütni lehet.
több mint 12 éve
Elképesztö volt ez a tegnapi Pécs-Debrecen. Hogy a halál faszába vesztettük el ezt a meccset.Dühítő, mert a második félidő közepétől úgy döntött a csapat, hogy na, ezt a meccset megnyertük. És mindezt a bajnok ellen. A játékunk tényleg jó, de igazán faszás csak akkor lesz, ha minimum 90 percig tart...
A Debrecen helyzet nélkül rugott két gólt (,plusz a 3. egy kijátszott szép gól), főleg a másodikat érdemes megnézni, a Pécs meg kb 8 ziccerből kettőt.
Nem tudom, mikor láttam utoljára magyar pályán egy ennyire megnyert meccset elveszteni.
Dühítő, mert most már sokadszor vagyunk jobbak és mégsem nyerünk, ugyanakkor megnyugtató, hogy a játékunk elég faszás.zinedine5
több mint 12 éve
Elképesztö volt ez a tegnapi Pécs-Debrecen. Hogy a halál faszába vesztettük el ezt a meccset.A Debrecen helyzet nélkül rugott két gólt (,plusz a 3. egy kijátszott szép gól), főleg a másodikat érdemes megnézni, a Pécs meg kb 8 ziccerből kettőt.
Nem tudom, mikor láttam utoljára magyar pályán egy ennyire megnyert meccset elveszteni.
Dühítő, mert most már sokadszor vagyunk jobbak és mégsem nyerünk, ugyanakkor megnyugtató, hogy a játékunk elég faszás.
több mint 12 éve
Még mindig nem szólt neki senki, hogy vége az olimpiának??? 😀Csodálkozom h nem járt erre fetomy. Tegnap ugyanis gólt lőtt Dajics 😀empty taxifetomy Londonban van sztem.
Elég régóta nem írt ide.Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Csodálkozom h nem járt erre fetomy. Tegnap ugyanis gólt lőtt Dajics 😀empty taxifetomy Londonban van sztem.
Elég régóta nem írt ide.
több mint 12 éve
Csodálkozom h nem járt erre fetomy. Tegnap ugyanis gólt lőtt Dajics 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Azt hiszem láttam már jobb meccset én is. Nekem tetszeni fog a szezon előre érzem. Csak egyszer fizetődne ki a pozitív hozzáállásom 😊Hát, ez az év sem kezdődik jól. 0-3 a WBA ellen, és kilátástalan játék (mind előre, mind hátra). Nagyon hosszú lesz ez a szezon... 😕gdavidSchleck, hogy is kérdezted a minap? 😀Mikey
több mint 12 éve
ez a kispest2 annyira szar, hogy még Lisztes is duplázott ellenük. Meglesz a szegedi feljutás! 😛
több mint 12 éve
szaba
10 698
Én is így gondolom, de Yaya is jobb, mégis mennie kellett. 😀Songnak hol lesz helye a Barkában?szabaKlasszissal jobb játékos Song mint Busquets.Sebii
több mint 12 éve
Kizártnak tartom, hogy mindkét játékos az Arsenalhoz igazoljon. Az egyik még talán, bár én arra sem fogadnék, de hogy mindkettő, azt nem tudom elképzelni. Persze ha jönnek, akkor valóban más a helyzet, de nekem ez nem tűnik reálisnak.Az Arsenal viszont vicces, bár már inkább sajnálom.Schlecknem kell sajnálni, nem véletlenül lett elengedve egyik játékos sem.
nagy mágus az Öreg, most röppentek fel a hírek, h Sahin mellett még Llorente és M'Vila is érkezik.
így azért már más a leányzó fekvése.lol
Szegény Siófokot nagyon sajnálom. :/
több mint 12 éve
Az Arsenal viszont vicces, bár már inkább sajnálom.Schlecknem kell sajnálni, nem véletlenül lett elengedve egyik játékos sem.
nagy mágus az Öreg, most röppentek fel a hírek, h Sahin mellett még Llorente és M'Vila is érkezik.
így azért már más a leányzó fekvése.
több mint 12 éve
Szinte esélytelen. Busquets már 2 éve kedvezményezett volt Touréval szemben. Kíváncsi vagyok mikor fognak elvonatkoztatni az emberek attól, hogy Busquets színészkedik (gondolom soha), tavaly a középpálya legjobbja volt, Iniestával együtt... Szerintem Song szerepe inkább olyasmi lesz, mint Keitáé volt, talán egy kicsivel több.Egy kívülálló csapat számára biztosan, de a Busquets a Barcában nevelkedett végig és kívülről belülről ismeri a játékukat. Nem érzem azt, hogy Song beépítése járna akkora haszonnal a csapat játéka szempontjából, mint amekkora kockázat lenne, ha nem válna be.SchleckSongnak hol lesz helye a Barkában?szabaKlasszissal jobb játékos Song mint Busquets.Sebii