Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 351 — Steelers fan
ugyanakkor az üllői129 kommenteket átlapozva az volt az érzésem hogy Menotti érkezett, de minimum Murinho.

gabtsi
"Őszintén nem jutott eszembe, mert esélyt se láttam rá, hogy ilyen minőségi edzőnk legyen. Hisz az a kaliber amit ő képvisel nem a mi pénztárcánkoz való volt."
Szerintem a magyar emberek 99,9%-a azt sem tudta, hogy él ez a pali. Erre tényleg itt vannak ezek a kommentek. 😀
Ettől függetlenül szerintem jó ha néha olyan edzőt hoznak aki még nincs belesavanyodva ebbe a magyar posványba. Bár Bobby Davison kinevezésekor is ezt mondtam és láttuk mi lett a vége.
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 978 — Illegális gyakorló
Igen, ő az 😊

Utánpótlásban nagy guru, elfér a tudása nálunk is, ami azt illeti.
Remélem nem lesz kikezdve 2 meccs után, akkor sokat nyerhetünk vele. Ja, és a Nagy-Bali párost ki kell söpörni mielőbb.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez az az arc, aki a régi FM-ekben kb. a legjobb értékelésekkel rendelkezett az összes edzők közül? 😀

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
érdekes lesz. kíváncsi leszek az akadémikus (igaz még csak levelező tagok) publikum, miként fogadja majd a nem éppen árja trénert.

ugyanakkor az üllői129 kommenteket átlapozva az volt az érzésem hogy Menotti érkezett, de minimum Murinho.

mindenesetre, örülök, hogy külföldi edző jött, és azt is remélem, hogy nem fogják magyarokkal feltölteni a stábot, hanem hagyják, hozza a saját embereit.

fogalmam sincs milyen edző, de ha csak annyira lesz jó, hogy a szart is kihajtsa ebből a sok senkiből, akkor már megérte idehozni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 995 — a new hope (again)
Ricardo Moniz... értelmes szakember, kérdés h a tábor és zombori sanyiék mennyire nyírják ki... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 968 — Amerikai sportok rajongója
talán nem esünk még ki idén az NB1-ben az Eger és a Siófok miatt (bár ebben a fordulóban mind2 csapat jobb volt), de ez így elég kínkeserves szezon lesz.. vasárnapi Debrecen elleni idegenbeli meccstől nem is tudom mit várjak 😊Hurka
Hat az Eger egyre jobbnak tunik maga szintjen, Siofok meg mindig osszeall tavaszra. Meglatjuk, szerintem nagyon szoros lesz majd az alsohaz sok csapattal.
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
talán nem esünk még ki idén az NB1-ben az Eger és a Siófok miatt (bár ebben a fordulóban mind2 csapat jobb volt), de ez így elég kínkeserves szezon lesz.. vasárnapi Debrecen elleni idegenbeli meccstől nem is tudom mit várjak 😊
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 164
kettő, segítsen már valaki emlékezni, akinek jobb a memóriája, hogy cleverly-t mikor látta, ha egyáltalán látta valaha jól játszani united mezben, és hogy mire válogatott abban is kéne tanács.gabtsi
Az előző szezon első 6-7 meccsét a Cleverley - Anderson középső duóval toltuk, akkor nagyon ment mind2 játékosnak, szarrá vertünk sorban mindenkit. Csak ugye aztán megsérült mindkét illető...
több mint 12 éve
sztem amióta unitedet nézek, azóta mindig szarul kezdjünk a szezont - kivéve tavaly, meg az everton ellen mindig nehéz, úgyhogy az eredmény miatt kevésbé aggódom, van pár kérdés amit azért problematikusnak látok.

pl szöglet. elöl és hátul is gond van, mert pl ezzel a mai formációval volt kb 4 ember aki 180 feletti, és ebben de gea is benne van. ez mondjuk a barca ellen nem gond, de a PL-ben lesz vele meló, mert ez most is kijött, hogy egy szögletünk se volt veszélyes középen bárki rúgta (akár jól is), viszont hátul gyakoroló életveszély volt minden szöglet, és ugye a gól. és akkor még a beívelhető pontrúgásokról nem is volt szó. szal pl kagawa igen jó benyomást tett rám, de fizikailag ő is a félcigányokra hajaz elöl, és hát welbeck sem éppen erőszakos a boxban.
ehhez jön hozzá, hogy de gea jól védett nagyon, de a beívelésekhez továbbra sem sok köze van. nem mondom, hogy az ő hibája volt, a gól, de itt már kevés az, hogy nem hibázol. ötésfelesen belül senki nem fejelhet, mert ott az övé kell legyen a laszti.

kettő, segítsen már valaki emlékezni, akinek jobb a memóriája, hogy cleverly-t mikor látta, ha egyáltalán látta valaha jól játszani united mezben, és hogy mire válogatott abban is kéne tanács.

vagy hogy felállt védelem ellen mennyire nem tudunk játszani évek óta, az hihetetlen.

mindenesetre láttam biztató dolgokat, ez még fos volt, de ha összeáll lehet szar is. ha az első gólt mi rúgjuk, bárkit meg tudunk verni, de ha gond lesz nem tudom ki tudja hozni a szükséges plusssszt. scholestól, giggstől talán nem kéne várni.

több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
fasza szezonkezdet....😕

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kemény szezon elé néz az MU...kis pálya, betömörült védelem...
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 657 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Na, Fellaini fejelt egyet, egyelőre szopikázik a united 😊 Valahogy éreztem, hogy SAF egyből elküldi melegíteni RVP-t 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Beleneztem ebbe a Videoton Eger meccsbe, erthetetlen számomra h mit akar a sport tv 2012- ben, ezzel a kepminoseggel. Baszdmeg, szagatott a 16os vonala, es a játékosok feje egy jó nagy pixel. Száni.gabtsi
HDben könnyen kiderülne, mennyire gáz a játék a magyar pályákon az elitbajnokságokhoz képest. 😊
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hun van ez a hír Optimus?
sutianap
A milannews.it internetes hírportál cikke szerint megszületett a megállapodás a Milan és az Inter között a Cassano-Pazzini játékoscseréről. Az egyezség értelmében a Milan az olasz játékmester mellé további hét millió eurót utal át a városi rivális kék-feketék bankszámlájára.empty taxi
Zsír, ha majd lesz még egy életem, akkor mindenképp a Serie A játékostranszferelésének megértésére teszem fel. Senkinek nincs olyan büdös érzete, hogy valami irdatlan mosoda működését fedezi az egész?sutianap
Itthon tuti, de lehet ott is.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 414 — capitaine du château de Vienne 1487
sutianap
A milannews.it internetes hírportál cikke szerint megszületett a megállapodás a Milan és az Inter között a Cassano-Pazzini játékoscseréről. Az egyezség értelmében a Milan az olasz játékmester mellé további hét millió eurót utal át a városi rivális kék-feketék bankszámlájára.empty taxi
Zsír, ha majd lesz még egy életem, akkor mindenképp a Serie A játékostranszferelésének megértésére teszem fel. Senkinek nincs olyan büdös érzete, hogy valami irdatlan mosoda működését fedezi az egész?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Beleneztem ebbe a Videoton Eger meccsbe, erthetetlen számomra h mit akar a sport tv 2012- ben, ezzel a kepminoseggel. Baszdmeg, szagatott a 16os vonala, es a játékosok feje egy jó nagy pixel. Száni.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
basszus végre nekünk csalnak a sporik én meg pont most nem követem a dolgokat 😕 Csak az lenne jó már, ha végre európai kupát venne Viki mester. Bár ahogy nézem, anélkül is jól haladtunk eddig 😊
fetomy
Várható volt h visszatérsz hisz Dajics gólt rúgott ebben a fordulóban 😛 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
sutianap
A milannews.it internetes hírportál cikke szerint megszületett a megállapodás a Milan és az Inter között a Cassano-Pazzini játékoscseréről. Az egyezség értelmében a Milan az olasz játékmester mellé további hét millió eurót utal át a városi rivális kék-feketék bankszámlájára.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 414 — capitaine du château de Vienne 1487
Cassano + 7 millió = Pazzini...empty taxi
Cassano mellé kell egy remek befejező csatár, Pazzo mellé meg egy kiszolgáló aki tömi labdával. Ők együtt kurva jòk, ez látszott nálunk.Bazzani
Félreérted.
Cassano megy az Interbe, és Pazzini meg jön a Milanba. Szóval nem fognak együtt játszani, sajnos. Egyébként alapból ez nem lenne egy rossz csere, viszont szerintem nevetséges, hogy Gallianiék képesek még 7 millió eurót odaadni Cassano mellé. Cassano nagyon jó szezont, és EB-t zért, nem sokkal idősebb Pazzininél, aki brutál fos éven van túl. Erre még segítjük is a városi riválist, és megdobjuk Őket plusz 7 millióval. Bazdmeg, Mbiwán ment a zsidóskodás pár millión, de ilyenekre meg elbasszuk a pénzt.
Nevetséges, amit a Milan vezetősége leművel.Stez
Nem értettem félre.
Csak leírtam, hogy egyik sem klasszis egy megfelelő társ nélkül. Cassano a jobb ilyen értelemben, mert talán benne egyedül is van fantázia. Pazzo labdák nélkül el van veszve.
Ezért voltak együtt jók.Bazzani

Pedig a Milanban nem fogja megkapni ezeket a labdákat. Itt nincs Sneijder, aki tolja az assistokat, és már Pirlo sincs, meg ugye Cassano sem lesz. Csederből vederbe, amivel nem lenne gond, ha nem fizetnénk rá 7(!!!)milliót még.Stez

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Asbee írta lejjebb már, majd Tőzsér 😉
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 427 — Whoops, looks like something went wrong.
Cassano mellé kell egy remek befejező csatár, Pazzo mellé meg egy kiszolgáló aki tömi labdával. Ők együtt kurva jòk, ez látszott nálunk.Bazzani
Félreérted.
Cassano megy az Interbe, és Pazzini meg jön a Milanba. Szóval nem fognak együtt játszani, sajnos. Egyébként alapból ez nem lenne egy rossz csere, viszont szerintem nevetséges, hogy Gallianiék képesek még 7 millió eurót odaadni Cassano mellé. Cassano nagyon jó szezont, és EB-t zért, nem sokkal idősebb Pazzininél, aki brutál fos éven van túl. Erre még segítjük is a városi riválist, és megdobjuk Őket plusz 7 millióval. Bazdmeg, Mbiwán ment a zsidóskodás pár millión, de ilyenekre meg elbasszuk a pénzt.
Nem értettem félre.
Csak leírtam, hogy egyik sem klasszis egy megfelelő társ nélkül. Cassano a jobb ilyen értelemben, mert talán benne egyedül is van fantázia. Pazzo labdák nélkül el van veszve.
Ezért voltak együtt jók.Bazzani
Pedig a Milanban nem fogja megkapni ezeket a labdákat. Itt nincs Sneijder, aki tolja az assistokat, és már Pirlo sincs, meg ugye Cassano sem lesz. Csederből vederbe, amivel nem lenne gond, ha nem fizetnénk rá 7(!!!)milliót még.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
Félreérted.
Nem értettem félre.
Ezért voltak együtt jók.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hová a faszomba műveli le ? (bocs, de hülyét kapok ettől a leműveléstől, lenyilatkozástól...) Amúgy egyetértek: Döme takaroggy, miért nem lehet a tehetséges fiatal játékosokat (Orosz, Máté) szerepeltetni mikor ilyen senkiházi Somaliák végigjátsszák a meccseket... Shilkor
Ha te bármilyen fejlődést ill. koncepciót észrevettél a Fradinál, az utóbbi hetekben, hónapokban, akkor kérlek jelezd.

A másik az, hogy ha mondjuk észrevehető is valami apró dolog, olyan ember, mint Détári nem való az FTC élére. Hála Istennek ki is csapták. Aki nem csak az ellenfelébe, a fűbe, az időjárásba, de még a világításba is beleköt, arról nem is beszélve, hogy bejön valaki a sajtótájékoztatóra (mittomén az egyik belga a sok közül kért egy kv-t) Döme beleköt és szid mindenkit, mint a bokrot. Tiszta Mészöly. Ezeknek semmi sem jó. Ha még lenne valami igaza, oké, elismerném, de ilyen viselkedést egy edző - szakmai igazgató nem engedhet meg magának!!!

szerk.: azt sem értem, hogy a Ferencváros elnöke, hogy lehet ekkora facebook buzi.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 427 — Whoops, looks like something went wrong.
Szegény Eger 😕Toca
Jött a szokásos Vidi 11es.
Bazzani
basszus végre nekünk csalnak a sporik én meg pont most nem követem a dolgokat 😕 Csak az lenne jó már, ha végre európai kupát venne Viki mester. Bár ahogy nézem, anélkül is jól haladtunk eddig 😊

De látom a kihagyott időm alatt sem változott semmi. A rendkívül tehetséges magyar fiatalok nem kapnak lehetőséget, Orbán megveszi a középmezőnyt a vidinek, és Stez is még mindig szereti a milánékat 😀 Amúgy stez nyugi, megveszitek Tőzsér Danit egy laza 50 milláért, aztán megoldódnak a gondok 😊fetomy
A Milant mindig is szeretni fogom, az a véremben van sajnos. 😀
Berlusconi az, aki hiába épített anno világverő csapatokat és klubot, már egyszerűen rühellem, mint a szart, mert továbbra is fapofával hazudozik össze-vissza, és a múltból akar megélni, csak a pénzével foglalkozik, és a klub szopja a faszt emiatt.

Berlusconi egy olyan tényező a Milannál, mint a Bearsnél a támadófal. Van-van, de még az öreganyám is jobb lenne nála.

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szegény Eger 😕Toca
Jött a szokásos Vidi 11es.
Bazzani

De látom a kihagyott időm alatt sem változott semmi. A rendkívül tehetséges magyar fiatalok nem kapnak lehetőséget, Orbán megveszi a középmezőnyt a vidinek, és Stez is még mindig szereti a milánékat 😀 Amúgy stez nyugi, megveszitek Tőzsér Danit egy laza 50 milláért, aztán megoldódnak a gondok 😊fetomy
Jobb labdákat fog osztogatni, mint anno Pirlo 😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER