Soccer
42 feliratkozó
több mint 8 éve
B+ vicc ami azért ebben a csili-vili stadionban van...
több mint 8 éve
WENGER OUT !!!
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
XDRemélem kitartanak ők is meg mi is a végéig és lesz végre egy mu-pool versenyfutás az első helyért.kezd összeérni Klopp csapata,komolyan élmény nézni a Poolt idén.LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Kenny
dr0725
több mint 8 éve
Coutinho és Lallana.kikre célzol?LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Cou oké, de Stu sztem ügye de nem feltétlen csapat szinten kreatív inkább egyénileg
Negritis
Az nekem is tetszene! 😊Remélem kitartanak ők is meg mi is a végéig és lesz végre egy mu-pool versenyfutás az első helyért.kezd összeérni Klopp csapata,komolyan élmény nézni a Poolt idén.LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Kenny
dr0725
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Remélem kitartanak ők is meg mi is a végéig és lesz végre egy mu-pool versenyfutás az első helyért.kezd összeérni Klopp csapata,komolyan élmény nézni a Poolt idén.LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Kenny
több mint 8 éve
kezd összeérni Klopp csapata,komolyan élmény nézni a Poolt idén.LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
több mint 8 éve
El kell ismerni az Arsenal fogyatékossága ellenére, tényleg jól nézz ki a Pool-nál az a támadóhármas ha területük van.
több mint 8 éve
kikre célzol?LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
Mikey
Cou oké, de Stu sztem ügye de nem feltétlen csapat szinten kreatív inkább egyénileg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
LFC oktat.Mindezt a két legkreatívabb játékosa nélkül. Rémgyenge ez az Arsenal.
Coolearie
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
LFC oktat.
több mint 8 éve
Bruma de nagy gólt lőtt a Freiburgnak, azt a rohadt.
több mint 8 éve
Firminho már megoldottaSalah amúgy csak szerintem hagy ki sok ziccert?
több mint 8 éve
köszi, nem is tudtam h ilyen csatorna is van 😒"jól látom h a senal pool meccset nem adja semmilyen magyar csatorna?Prime
Negritis
gdavid
több mint 8 éve
jól látom h a senal pool meccset nem adja semmilyen magyar csatorna?Prime
Negritis
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 8 éve
jól látom h a senal pool meccset nem adja semmilyen magyar csatorna?
több mint 8 éve
Néha-néha már elhiszem, hogy Pogba tényleg hasznos és jó játékos, de persze aztán gyorsan rájövök, hogy ha nincsenek mellette megfelelő segítségek (mint most Matics, aki ma is végzi mellette a piszkos munkát), akkor hajlamos meccsekre eltűnni.hogy abból a gyerekból 100 millió eurót csinált a Juve, az maga az évszázad biznisze. Bántóan nagy alibi király.
Stez
több mint 8 éve
Akár nyilatkozta, akár nem, attól még végül sajnos igaza lett.ezt honnan veszed Jóska??? nyilatkozott ilyet? én nem olvastam.444.hu/2017/08/26/erosebb-a-videoton-mint-a-partizan-allitja-a-4-0-s-vereseg-utan-a-sportigazgato'54-ben a VB-n 3:8 után Herberger szerint ők voltak a jobbak.
Most fogok elkezdeni sírni.
Vrij6
Sobri Jóska
olyan nyilatkozata volt a DÖNTŐ előtt (nem 3:8 után közvetlenül), hogy ha szép az idő, akkor a magyarok simán nyernek gólokkal, de mi van ha esik az eső? akkor lehet esélyük. de olyat, hogy ők voltak a jobbak, nem nyilatkozott főleg nem 3:8 után.
csebi
több mint 8 éve
ezt honnan veszed Jóska??? nyilatkozott ilyet? én nem olvastam.444.hu/2017/08/26/erosebb-a-videoton-mint-a-partizan-allitja-a-4-0-s-vereseg-utan-a-sportigazgato'54-ben a VB-n 3:8 után Herberger szerint ők voltak a jobbak.
Vrij6
Sobri Jóska
olyan nyilatkozata volt a DÖNTŐ előtt (nem 3:8 után közvetlenül), hogy ha szép az idő, akkor a magyarok simán nyernek gólokkal, de mi van ha esik az eső? akkor lehet esélyük. de olyat, hogy ők voltak a jobbak, nem nyilatkozott főleg nem 3:8 után.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
444.hu/2017/08/26/erosebb-a-videoton-mint-a-partizan-allitja-a-4-0-s-vereseg-utan-a-sportigazgato'54-ben a VB-n 3:8 után Herberger szerint ők voltak a jobbak.
Vrij6
több mint 8 éve
444.hu/2017/08/26/erosebb-a-videoton-mint-a-partizan-allitja-a-4-0-s-vereseg-utan-a-sportigazgatoMost fogok elkezdeni sírni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
nekem ez nem öröm, ez ott és akkor ajándék két pont volt egy, a végelszámolásnál valószínűleg jelen lévő ellenfélnek.Akkor legyen ennyi örömöd, szló. 😀Csak meglett ez a kurva meccs.* 96:33-kor
Sterling ünnepléséért pirosat adni na az vicc.
Az hogy 5 perces hosszabbítás lett, az hogy a 90+6 percben lett a gól *, majd az edzők elbalfaszoskodták egymást, ezzel még 3 perc ment el, 98.percben járunk..Majd a csere is 3 percig tartott, megint 3 perc lett. 101. percig tartott a meccs, szerintem megérdemeltük, holott a Bournemouth is megérdemelte volna a pontot.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
gondolkozom, hogy mi pl mikor kaptunk ilyet, mert Mencseszterben fut az "until we score", de nagyon sok mindent nem találtam.
ja de, amikor egyszer a csúzlisoknál kezdtünk, az ötperces hosszabbításban kapott egy tizit a Nyál, amit Persely berúgott, és utána vagy három percet ünnepeltek. aztán középkezdés, szöglet, tizenegyes, amit öt percig vitattak, és végül a százkettedikben Kuyt egyenlített. de ott a többlet hét percet nettóban próbálta meg lecsalni az Atyityüd FC. nem teljesen ugyanaz a szitu.
több mint 8 éve
Néha-néha már elhiszem, hogy Pogba tényleg hasznos és jó játékos, de persze aztán gyorsan rájövök, hogy ha nincsenek mellette megfelelő segítségek (mint most Matics, aki ma is végzi mellette a piszkos munkát), akkor hajlamos meccsekre eltűnni.