NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nem akarok belemenni meddő vitába...de ha keletinél a migránsok üvegekkel, kövekkel, meg mindenféle szarral hajigálnák a rendőröket ott is ez lenne a válasz...a népligetben lévő társaság egy része nem szurkoló, hanem csürhe....akik erősre isszák magukat és csuklyával a fejükön csordában azt hiszik nekik mindent lehet és legyőzhetetlenek...pedig nem...
Keano
Üveggel, kővel talán még valóban nem, de cipővel, műanyag-palackkal már igen. Lökdösődni, arcba mászva követelőzni szintén. Most ne mond, hogy ha ugyanezt te, én vagy Gipsz Jakab előadja, akkor ugyanez lenne a rendőri reakció, hogy semmi következmény, kérlelés, tárgyalgatás.
Nézd úgy, hogyha esetleg a muszlim bevándorlók elkezdenek komolyabban lázadozni, esetleg a franciaországihoz hasonló jelenetek kezdenének itt is lejátszódni, és netán a rendőrség se állna a helyzet magaslatán (amire volt már példa), akkor jó eséllyel ez a részeges csürhe fog először fellépni ellenük (ami nekik nem lesz túl jó). De ez a téma ebben a topicban valóban eléggé off-kategória.
szerk.: Egyébként, aki úgy megy oda, hogy a balhéra, verekedésre készül, azok pont, hogy nem igazán szoktak előtte italozni, hogy "képbe legyenek".

Szerkesztette: Dub
több mint 10 éve
fizoli: Miért nem jöttél oda személyesen patkányozni, meg elmebetegezni, biztos akadt volna jelentkező, aki szívesen meghallgatja a problémáidat.
Dub
Hiába fordítod úgy át a dolgot, hogy én csak egy kanapéról ugató szurkoló vagyok, és ezért jóval kevesebbet is érek mint egy torkaszakadtából üvöltő ultra. Ti általánosíthattok állandóan, de ez visszafele már nem működik. Hát hogyne....

Ha ott voltatok 5000-en, és a jó részeket normális, mi a francért nem tudtátok megakadályozni azt a pár száz hülyét, akik tényleg csak balhézni akartak? Nem, inkább jönnek sorra az ilyen videók és cikkek, ahol vérengző vadállatoknak vannak beállítva a rendőrök, gondosan elhallgatva a terhelő részeket...
flzoli
Ha elolvasod az idézett hozzászólásom első felét is, akkor ott leírtam, hogy a fő problémám nem a rendőri fellépés, hanem a kettős mérce. Magyarokra nem ugyanolyan rendőri fellépés vonatkozik mint a bevándorlókra. A legelső fellépésük egyébként szerintem totál indokolatlan volt, utánna már 100% volt hogy ez lesz belőle. Nap mint nap látni a hírekbe, hogy a lázongó bevándorlókkal is úgy bánnak mint a hímes tojással, egy meccsen meg egyből könnygáz és oszlatás, úgy hogy először nem tudom milyen indok volt rá, mert elég közel voltam, de akkor még nem dobálta senki a rendőröket. Egy ilyen felfokozott meccsen, az ismert körülmények mellett, én nem tudom elítélni azokat sem, akiknél elszakadt a cérna és eldobtak 1-2 követ, üveget, petárdát a rendőrök felé.
több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
 hunmob.com/gyerekeket-es-noket-is-tamadtak-a-magyar-rendorok/

Az igen, ezek az elmebetegek képesek kihozni magukat áldozatnak....
flzoli
Respect a zsaruknak, látszott, hogy nem akarnak balhét.
Komolyan nem értem azokat a szülőket akik a 6-7éves gyerekeiket kivitték a planetáriumhoz.
gordon
Lehet, hogy nem kellett volna már meccs előtt totál ok nélkül beleoszlatni a tömegbe. Mit vártak mi lesz utána, babazsúr? Egyébként engemszemély szerint nem a rendőrség fellépése az ami idegesít. Fejetlen balfaszok voltak persze, mint általában. Számítottam rá, hogy ez lesz, nem kellemes a könnygáz, de ki lehet szerintem bírni (jutott belőle rendesen). Egész jól tartotta magát a tömeg, sok fiatal volt köztük, ami a jövőre nézve még bíztató lehet, ha 2006-hoz hasonló eseményekre kerülne a jövőben sor. Amit vérlázítónak gondolok, hogy ugyanez a rendőri fellépés miért nem megy a lázadozó bevándorló söpredék ellen? Ott sosincs könnygáz, se oszlatás. Azokra nem vonatkoznak a magyar törvények? Vicc.
A meccs (amennyit láttam belőle) szar volt, de legalább nem kaptunk ki. A benti közönségnek is jár a pacsi, igen dícséretesen kifütyülték az oláh himnuszt és a magyar is jól szólt. Nem kell ezekkel az úriembert játszani, azt kapták csak vissza, amit mi is megkaptunk odakinnt.
A mondandód második felével egyet értek, gyereket én se vinnék ki ilyen eseményre, mint ahogy mondjuk a barátnőmnek se engedném meg, hogy ilyen eseményekre velem tartson. Egyszerűen ez most nem az a kávéház.

fizoli: Miért nem jöttél oda személyesen patkányozni, meg elmebetegezni, biztos akadt volna jelentkező, aki szívesen meghallgatja a problémáidat.
Dub
Nem akarok belemenni meddő vitába...de ha keletinél a migránsok üvegekkel, kövekkel, meg mindenféle szarral hajigálnák a rendőröket ott is ez lenne a válasz...a népligetben lévő társaság egy része nem szurkoló, hanem csürhe....akik erősre isszák magukat és csuklyával a fejükön csordában azt hiszik nekik mindent lehet és legyőzhetetlenek...pedig nem...

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
A 2015–2016-os idényben....
Coolearie
Ez mehetne a vicc topikba kb😊)))
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Dub
Hiába fordítod úgy át a dolgot, hogy én csak egy kanapéról ugató szurkoló vagyok, és ezért jóval kevesebbet is érek mint egy torkaszakadtából üvöltő ultra. Ti általánosíthattok állandóan, de ez visszafele már nem működik. Hát hogyne....

Ha ott voltatok 5000-en, és a jó részeket normális, mi a francért nem tudtátok megakadályozni azt a pár száz hülyét, akik tényleg csak balhézni akartak? Nem, inkább jönnek sorra az ilyen videók és cikkek, ahol vérengző vadállatoknak vannak beállítva a rendőrök, gondosan elhallgatva a terhelő részeket...

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
A 2015–2016-os idényben a játékvezetők a sárga és a piros lapok mellett zöld színű kártyát is felmutathatnak a labdarúgóknak az olasz másodosztályú mérkőzéseken (Serie B).

A tervek szerint a bírók a sportszerű megnyilvánulásokért zöld színű lapokat mutathatnak fel a játékosoknak a meccsek közben, s elképzelhető, hogy később a szurkolókra és a kispadon helyet foglalókra is kiterjesztik a kezdeményezést. Azt egyelőre nem tudni, hogy az élvonalban (Serie A) is bevezetik-e a módszert.
„Úgy véljük, a futballnak pozitív üzenetet kell közvetítenie. Sajnos a sportágban gyakran előfordulnak olyan botrányos esetek, amelyek miatt elfordulnak a szurkolók” – idézi a BBC a Serie B egyik szóvivőjét.
Andrea Abodi, a Serie B elnöke szerint a zöld lap jelképes lesz, s akkor jár, ha valaki példamutatóan cselekszik.

Mivann??
több mint 10 éve

flzoli
Komolyan nem értem azokat a szülőket akik a 6-7éves gyerekeiket kivitték a planetáriumhoz.
gordon
Lehet, hogy nem kellett volna már meccs előtt totál ok nélkül beleoszlatni a tömegbe. Mit vártak mi lesz utána, babazsúr? Egyébként engemszemély szerint nem a rendőrség fellépése az ami idegesít. Fejetlen balfaszok voltak persze, mint általában. Számítottam rá, hogy ez lesz, nem kellemes a könnygáz, de ki lehet szerintem bírni (jutott belőle rendesen). Egész jól tartotta magát a tömeg, sok fiatal volt köztük, ami a jövőre nézve még bíztató lehet, ha 2006-hoz hasonló eseményekre kerülne a jövőben sor. Amit vérlázítónak gondolok, hogy ugyanez a rendőri fellépés miért nem megy a lázadozó bevándorló söpredék ellen? Ott sosincs könnygáz, se oszlatás. Azokra nem vonatkoznak a magyar törvények? Vicc.
A meccs (amennyit láttam belőle) szar volt, de legalább nem kaptunk ki. A benti közönségnek is jár a pacsi, igen dícséretesen kifütyülték az oláh himnuszt és a magyar is jól szólt. Nem kell ezekkel az úriembert játszani, azt kapták csak vissza, amit mi is megkaptunk odakinnt.
A mondandód második felével egyet értek, gyereket én se vinnék ki ilyen eseményre, mint ahogy mondjuk a barátnőmnek se engedném meg, hogy ilyen eseményekre velem tartson. Egyszerűen ez most nem az a kávéház.

Szerkesztette: Dub
több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
parádésan megvágott video...hányadék....a népligetben lévő társaság fele állítom a meccsből nem is látott semmit csak a balhé érdekelte...a szünetben az Elnök u - Könyves K. krt.-n történteket valahogy nem nagyon mutogatják sehol...

több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?v=7EWRYLyrCmo
6,50től érdemes figyelmesen nézni.
Kenny
És mit kellene látni?
gordon
Hogy a békésen ünneplő, éneklő, ugráló tömegeket, hogy támadják meg orvul a káromkodó és kiabáló rendőrök.
Lánykérés mellé rakni egyből a balhét.... Az ilyen undorítóan manipulált vágástól felfordul a gyomrom.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Kenny
És mit kellene látni?
gordon
Hát talán azt, hogy akiket ott megcsapdostak a rendőrök nem igazán tűntek agresszív tömegnek.
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Kenny
És mit kellene látni?
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 404
VPN1 Click+Mindig TV kombo mukodik androidon.
(sorry ha unalmas)
Amugy badarsag azt gondolni h szettepjuk az aktualis ellenfelet.
Inkabb legyen meg a stabilitas hatul aztan a tobbi csak beerik egyszer.Alapok nelkul semmi nincsen.Az elmult 1evben legalabb lett egy jol felepitett sorunk.
A technikai kepzettseg hianya latszik nagyon meg a tulizgulas.Par szituban ugy nyomtak fel a labdat mintha 10mp lett volna hatra.Sokszor lehett volna mas kozelebbi egyszerubb megoldast talalni.Uff
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Storck jól alakította Dárdait, nem lehetett észrevenni a változást. A különbség az eddigi meccseinkhez képest, hogy most nem akadt be egy pontrúgás vagy egy az utáni lövés, nemhiába egyszer elfogy a szerencse.
Pozitív csalódás Guzmics, talán egyszer balfaszkodott, amikor annyira várta a kapust, hogy Királynak testtel kellett "szerelnie". Másik pozitívum a védekezés és a srácok hozzáállása.
Amitől agybajt kaptam az Stieber és a 80. perctől kezdve Király. Előbbinek volt egyáltalán valami hasznos megmozdulása a meccsen, beadás, lövés, bármi? Utóbbi meg túl komolyan vette a 0-0-ás végeredményre való törekvést, mert a 80. perctől kezdve csak az időt húzta.
Összességében hoztuk amit tudtunk és a Dárdai stílust, semmi extrát (de sajnos már ez is előrelépésnek tekinthető), ennél többet max akkor lehetne tenni, ha a fiúkat meg lehetne tanítani egy hét alatt focizni.
több mint 10 éve

flzoli
több mint 10 éve
Nekem ami feltűnt, hogy az első és a második félidőben is volt 10-15 percünk amikor jobbak voltunk. Ez annak volt köszönhető, hogy tőzsér azokban a periódusokban volt jó. Evvan, nem volt klubja a nyáron. Szalai tényleg jó volt, 65 percig, utána szvsz. váltani kellett volba, sok lehetőség akadt el rajta. Továbbra is probléma, hogy dzsudzsi miatt sokan nem ott játszanak ahol a legjobbukat tudják nyújtani. Storckot sem hibáztatom, nem mert belenyúlni, bízott a csapatában meg lehet érteni. Guzmics kurva jó volt, kb 15 perc után tűnt fel, hogy ő nyomja juhász helyén...
peach
Olyan kapitány nem kell aki nem mer belenyúlni a meccsbe.
Hiányzik a csapatból egy irányítókp(árnyékék) aki az ellen térfelén felvállalja az 1/1et.
több mint 10 éve
Nekem ami feltűnt, hogy az első és a második félidőben is volt 10-15 percünk amikor jobbak voltunk. Ez annak volt köszönhető, hogy tőzsér azokban a periódusokban volt jó. Evvan, nem volt klubja a nyáron. Szalai tényleg jó volt, 65 percig, utána szvsz. váltani kellett volba, sok lehetőség akadt el rajta. Továbbra is probléma, hogy dzsudzsi miatt sokan nem ott játszanak ahol a legjobbukat tudják nyújtani. Storckot sem hibáztatom, nem mert belenyúlni, bízott a csapatában meg lehet érteni. Guzmics kurva jó volt, kb 15 perc után tűnt fel, hogy ő nyomja juhász helyén...
peach
Hm?
Mégis kire gondolsz? Egyedül a Stiber-Lovrencsics kettősre lehet rámondani, hogy elkavargatna ott is. Meg talán Németh, ha kihúzódik.

Azért az már mindenképp haladás, hogy nincsenek orbitális balfaszkodások a védelemben. Elek és Tőzsér is visszafele jól teszi a dolgát. Ami a nagyobb baj az az előre játék. Felrúgni az éppen elől lévőre vagy odaadni vagy leadni Dzsuzdsáknak, hogy elfusson és feldobja magát nem a legjobb taktika. Baromira üres a támadó harmad, és nagy a távolság a védők és a csatárok között. Nagyon kéne, hogy valakit felfedezzen és beépítsen oda a kapitány, mert a sérülésből lábadozó Lovrencsics sem váltja azért meg a világot majd.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Olvasom, hogy gyenge ez a román válogatott és verni kellett volna... A románok legalább passzoltak hármat, négyet a mi térfelünkön, próbálta támadást építeni, mi meg rugdostuk amerre álltunk. Ezek az ívelések meg... Az utóbbi 20 évben az összes válogatott nem ívelt ennyit, mint mi...
JC6
Jó ez a román csapat, 1pontért jöttek annyit adtak ki magukból amennyit kellett.
Megszállták a középpályát, kihozni nem tudtuk a labdát és inkább elíveltük mint, hogy elveszítsük. Mondjuk azt nem értem, hogy miért mindig üres területre. 😀
7pontot veszítettünk eddig hazai pályán.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Olvasom, hogy gyenge ez a román válogatott és verni kellett volna... A románok legalább passzoltak hármat, négyet a mi térfelünkön, próbálta támadást építeni, mi meg rugdostuk amerre álltunk. Ezek az ívelések meg... Az utóbbi 20 évben az összes válogatott nem ívelt ennyit, mint mi...
több mint 10 éve
Stork bammeg.. Stieber súlytalan volt, Szalay elfáradt...látszik, hogy nincsenek játékban...Szalay egy-két ígéretes kontrát megakasztott a pontatlan passzaival. Miért nem lehetet behozni a 60.ban Lovrencsicset? A fáradt védők ellen 20percre jó lett volna Böde is a végén..Belfastban nehezebb lesz..
több mint 10 éve
Nem gondolhatja senki komolyan, hogy egy Hajnallal vagy Bödével teljesen más lett volna a meccs képe....
Az alibi király Hajnallal, megáll az ész...

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Palinál se volt szép játék,de nem volt kidolgozott helyzetünk egy olyan meccsen ahol nyerni kellett volna,mindegy végülis.
Kenny
Dárdaival épp ilyen meccs lett volna. Vele sem volt kidolgozott helyzetünk a román, finn hazai és görög meccsen. De tán Feröer ellen sem. Kimehetnénk egy Egervári szerű "taktikával". Jobb meccseket játszanánk, amiben lehet benne lenne egy 2-2, netán egy győzelem, de inkább benne lenne egy 0-3.

Kíváncsiságból összeírtam az észak-írek játékosait a tegnapi meccs alapján:
Kezdő:
GK: Michael McGowern, klub: Hamilton (SCO), idén 6 meccs - 540 min
JV: Conor McLaughlin, klub: Fleetwood (ENG 3.), 5 - 450
KH: Johnny Evans, klub: WBA (ENG), 0
KH: Gareth McAuley, klub: WBA, 4 - 390
BV: Chris Baird, klub: Derby (ENG 2.), 6 - 540
VKP: Olivier Norwood, klub: Reading (ENG 2.), 7 - 657
KP: Chris Brunt, klub: WBA, 4 - 282
KP: Steven Davis, klub: Southampton (ENG), 7 - 531
JSZ: Jamie Ward, klub: Nottingham (ENG 2.), 4 - 273
BSZ: Stuart Dallas, klub: Leeds (ENG 2.), 6 - 490
CS: Kyle Lafferty, klub: Norwich (ENG), 0

Cserék:
KH: Craig Cathcart, klub: Watford (ENG), 4 - 360
VKP: Corry Evans, klub: Blackburn (ENG 2.), 3 - 146

Pad:
GK: Trevor Carson, klub: Hartlepool (ENG 3.), 0
GK: Maik Taylor (kapusedző)
KH: Paddy McNair, klub: ManUtd (ENG), 0
KH: Aaron Hughes, klub: Melbourne City (AUS), 0
BV: Shane Ferguson, klub: Millwall (ENG 3.), 4 - 269
KP: Paddy McCourt, klub: Luton (ENG 4.), 4 - 254
JSZ: Niall McGinn, klub: Aberdeen (SCO), 11 - 890
CS: Will Grigg, klub: Wigan (ENG 3.), 6 - 524
CS: Josh Magennis, klub: Kilmarnock (SCO), 6 - 413
CS: Caolan Lavery, klub: Sheffield Wednesday (ENG 2.), 2 - 113

Szóval azért ott sincsenek nagy spílerek. Van 3-4 stabilan játszó PL játékos, többen a másodosztályban. (Nincs kétségem 1-1 meccsen vélhetően a magyar NB1 krémje jobb, mint az angol 2. eleje, de ha ezt kihúzom arra a 46 meccses bajnokságra... hááát). S ez a Kyle Lafferty elég gólérzékeny a válogatottban. Brusztolós csapat, régi angol vonalat képviselik, pontrúgásokban jók, játékban sztem nem tudnak többet, mint mi. Viszont ők vannak kényelmes pozícióban. Nekünk nyerni kell.

Jah igen. Fiola előtt le a kalappal. Előre fele sokat nem tud hozzátenni, de a védőmunkáját becsülettel megoldotta. Végén még találunk egy használható jobb bekket.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Azt sikerült megőrizni, amit Dárdai felépített, stabil védekezés, harcosság, egy-két ellenakció és pontrúgás.
Sztem ez pozitívum, én ebbe sem bíztam.

Erre lehet építeni Belfastban is, ott is a döntetlenből kell kiindulni, persze figyelni kell az albán és a norvég meccs eredményét, mert velük harcolunk a legjobb harmadik helyért. Ha rosszul alakulnak ott a dolgok, akkor a végén már többet kell kockáztatni.

Amúgy lehet ekézni Szalait, de sztem a legjobbunk volt előrefele, harcolt, ütött-vágott, minden csínybe belement, a labdakihozatalokban és a pontrúgások kiharcolásában is hasznos volt. És igen, kakaskodott szinte minden esetben, de ez egy ilyen meccs volt, nem a jófiúkra volt szükség. A három csatár közül, messze ő játszott a legjobban, Németh és Nikolics súlytalan volt hozzá képest.

Nekem tetszett a felfokozott hangulat a játékosok részéről, átjött, hogy minden áron győzni akarnak, egy ilyen meccsen így kell játszani. Hogy nem sikerült nyerni? Ez egy ilyen sport, két csapat játszik, és sajnos a másik oldalon is mindent megtettek a sikerért. Ebből lett ez az unalmas, de igen harcos döntetlen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.