Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Kretén guzmics, megérte törleszteni (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Jól van, az érződik rajtuk, hogy nagyon akarnak, és emiatt kicsit görcsölnek.
több mint 10 éve
Az a baj ha meg tunkoljuk is oket a szabadokkal, elobbutobb baj lesz.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
vicc h nem lehet magyarul nezni kulfoldrol.igaz csak android cuccom van most keznek.tablet-photon browser-beepitett flash lejatszoja van-sportstream.tv
több mint 10 éve
Csak nyugodtan, egyszerűen ricsi! Hol van crazy....?!
több mint 10 éve
Guzmó, Guzmó, nyugi.
több mint 10 éve
Nincs valakinek értelmes streamje? A mediaklikk összefosta magát.http:// gofirstrow . eu / watch/368627/1/watch-northern-ireland-vs-hungary.html
Toca
szóköz nélkül
több mint 10 éve
Nincs valakinek értelmes streamje? A mediaklikk összefosta magát.tevemost.info/m4-sport-hd-internetes-kozvetites-elo/
Toca
több mint 10 éve
Most nem vagyok optimusz...zacsko lesz. ;😕
több mint 10 éve
Nincs valakinek értelmes streamje? A mediaklikk összefosta magát.
több mint 10 éve
a szakma krémjét élmény hallgatni ahogy elemezezért "hiányzott" a soccer 😀
ki a 3. srác a 2 "zseni" mellett?
Negritis
több mint 10 éve
alig várom hogy mikor mondják el a pinyő féle majd elfáradnak taktikát a studióban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Én nem sok jót érzek a mai meccsel kapcsolatban...De kívánom, hogy nagyot tévedjek. Valahogy egyszerűen nem érzem, hogy itt mi ma bravúrt elérve elhozzuk a 3 pontot.
több mint 10 éve
Kalmár kezd,34 percet játszott a bundás2-ben,ez alapján igen kiváncsi vagyok a kezdő maradék részére 😀Gera lassú, de talán valahogy játékban tudja hozni a terepakadályt.
Kenny
annak örülök, hogy Stieber kikerült, ez az észak-ír csapat leginkább PL-Championship tengely, némi skót képzéssel, úgy rúgják föl/nyomják el, hogy csak úgy nyekken
több mint 10 éve
Sebők Vili!Éppen ezaz ozi, ez a következmények nélküli ország és amíg vikiék vannak az is marad. Az, hogy csányi vagy vmeik másik csókos ül a székben tökm1. Sajnos. Nem az a lényeg ki mennyire ért hozzá, mit és hogyan akar tenni, hanem, hogy ki mekkora haver és hányan élnek nagyon jól meg belőle...
Amúgy bognár gyuri egészen félelmetes, hogy már megint itt szakért a képernyőn...valamit nagyon tud ez az ember képtelen vagyok feldolgozni, hogy vajon mit...
több mint 10 éve
"ne várjunk EZEKTŐL spanyol futballt..."Ez aztán szakértői nyilatkozat. Faszparaszt.
több mint 10 éve
a szakma krémjét élmény hallgatni ahogy elemezki a 3. srác a 2 "zseni" mellett?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
nst.reblog.hu/szep-remenyektol-a-bunbakig-a-roman-valogatott-lejtmeneteErdekes iras...kicsit magyaros.
több mint 10 éve
pont azért oszt vagy szoroz, mert amíg vikiék vannak hatalmon lenne lehetőség elindulni előre,...ha jobban belegondolunk, akkor a magyar focival közép, és főleg hosszú távon a lehető legrosszabb dolog ami megtörténhet az az, ha véletlenül a szerencsés körülmények összejátszása miattEz hülyeség már bocs. Amíg vikiék vannak a főnöki székben ugyanúgy a tejnek álcázott hígfosban fog úszkálni a magyar futball, csak ha kijutnánk legalább örömködhetnénk egy kicsit és lenne három meccs amin annyira izgulhatunk mint a 86 után születettek még soha. A jövőre való tekuntettel nem oszt, nem szoroz, hogy kijutunk vagy sem. Max annyit, hogy eladunk 3-4 20 éves kölköt külföldre ami válogatott szintet lrgalább a mostani színvonalat konzerválná.csapat nélkül, de kijut valahogy. Hosszú évekre konzerválni fogja ezt az irányt ami láthatóan sehová nem vezet. (és picit most hagyjuk a mekkora lökést adhat stb lózungokat, és a kötelező szurkolói optimizmust) szvsz
ozibozi
peach
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
1-2Kalmár kezd,34 percet játszott a bundás2-ben,ez alapján igen kiváncsi vagyok a kezdő maradék részére 😀pbs.twimg.com/media/COUToC-UkAAeBms.png
Kenny
baggio
több mint 10 éve
Kalmár kezd,34 percet játszott a bundás2-ben,ez alapján igen kiváncsi vagyok a kezdő maradék részére 😀
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kalmár kezd,34 percet játszott a bundás2-ben,ez alapján igen kiváncsi vagyok a kezdő maradék részére 😀
több mint 10 éve
Tejesember
256
Csak engem zavar kurvára, hogy egyáltalán nem érezni a válogatott esetében, hogy szeretnénk megszerezni az első 2 helyet?Nem csak téged zavar. Én is azt vettem már észre a görögöktől fogva, hogy pusztán a 3. helyre pályáznak a fiúk. Oké, megértem, hogy ne álmodjunk nagyokat, de ettől azért jobban megerőltethetnék magukat.
Borbinho
több mint 10 éve
nice comeback!Nem, te könyvtár témában nem vagy kompetens. Meg is látszik rajtad.Tehát nem nagyon vagy kompetens szurkolói témában,vagy azért a Szabó Ervin válogatott meccseit látogatod?Alapból nem megyek olyan helyre, ahol a falhoz préselnek. Valamièrt a Szabó Ervinben még nem löktek közénk könnygázt és nem préseltek minket a falhoz.Te mit csináltál volna amikor folyamatosan préselnek a falhoz? Jajj rendes rendőrbácsi ne csinálja már ugyan.Szegények, hát nem érted? Meg kellett dobálni a rendőröket. 😕ott a nem balhézni érkezők is igencsak szorult helyzetben voltak és kezdték dobálni a rendőröket.Érdekes.
Bazzani
Hanni
Amadeus91
Remélem csak játszod a hülyét.
Bazzani
Többit már Józsi leírta.
Amadeus91
Kenny
Amadeus91