Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
az nem hiteles, nekem holland link kellvan der Vaart ---> Hamburg?Amadeus91Német linket nem dobsz? 😀Asbee
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
úgyse értitekvan der Vaart ---> Hamburg?Amadeus91Német linket nem dobsz? 😀Asbee
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
van der Vaart ---> Hamburg?Amadeus91Német linket nem dobsz? 😀
több mint 12 éve
Nick Novak WHO?Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
van der Vaart ---> Hamburg?Amadeus91Dembele jött 15 millióért, igaz Ő talán nem Vaart helyén játszik, de állítólag Moutinho is érkezik, szóval felesleges lesz a holland.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
van der Vaart ---> Hamburg?
több mint 12 éve
szeretett klubod ikonjáról beszélsz ám, aki nem mellesleg stabil válogatott is... 😛 😊Shanyiért nem hullajtanék egy csepp könnyöt sem 😊peteyKaká (Nem az, a másik)-->VideotonSzóval ez a Kaká szarabb, mint az igazi.
játszott BL-ben, Bundesliga (Hertha), Portugáliában. Ez a Sousa még a végén tényleg összehoz egy jó csapatot.
"A magyar Kaka. Kicsit barna, kicsit büdös, de a mienk." nso-n komment.
Amadeus91
Beépíti őt és Renatót még a mester Sándor és Tóth helyett, aztán még megérjük, hogy Gyurcsó lesz az egyetlen magyar a kezdőben 😂Höri
|
több mint 12 éve
Shanyiért nem hullajtanék egy csepp könnyöt sem 😊Kaká (Nem az, a másik)-->VideotonSzóval ez a Kaká szarabb, mint az igazi.
játszott BL-ben, Bundesliga (Hertha), Portugáliában. Ez a Sousa még a végén tényleg összehoz egy jó csapatot.
Amadeus91
Beépíti őt és Renatót még a mester Sándor és Tóth helyett, aztán még megérjük, hogy Gyurcsó lesz az egyetlen magyar a kezdőben 😂Höri
több mint 12 éve
Lencse mekkora gólt vágott, igaz csapata kiesett BATE ellen...videos.sapo.pt/fjdFzwUkK1iyoPmv9ZRb
|
több mint 12 éve
Kaká (Nem az, a másik)-->VideotonSzóval ez a Kaká szarabb, mint az igazi.
Amadeus91
Beépíti őt és Renatót még a mester Sándor és Tóth helyett, aztán még megérjük, hogy Gyurcsó lesz az egyetlen magyar a kezdőben 😂
több mint 12 éve
akkor azért volt a rejtélyes "sérülése" amiért nem játszott, teszem hozzá h semmi baja, nálunk ma edzett egyből...ha tényleg így van akkor lehet megváltok tőle, csak van vmi opciónk rá év végén.azt olvastam Perke kurva link volt edzéseken azért nem kapott lehetőséget Sousa-nál. ő meg nem szívbajos, kibassza a léhűtőket.Nem tetszik ez a Perics-trade, még a végén tényleg összeáll a fradi, és ha nem Böde erőszakoskodik legelől, neki is beindulhat a szekér. Mondjuk ha Orosz helyén továbra is Szomi kezd, akkor baszhatják, mert nem lesz nekik beadás 😛nekem az nem tetszik, h semmit se tudunk a feltételekről, pl lesz-e rá opciós jogunk, fidi ellen játszhat-e...bár gyanítom h egyik seDivat
Höri
www.vidi.hu/kaka-a-vidiben-folytatjapetey
|
több mint 12 éve
azt olvastam Perke kurva link volt edzéseken azért nem kapott lehetőséget Sousa-nál. ő meg nem szívbajos, kibassza a léhűtőket.Nem tetszik ez a Perics-trade, még a végén tényleg összeáll a fradi, és ha nem Böde erőszakoskodik legelől, neki is beindulhat a szekér. Mondjuk ha Orosz helyén továbra is Szomi kezd, akkor baszhatják, mert nem lesz nekik beadás 😛nekem az nem tetszik, h semmit se tudunk a feltételekről, pl lesz-e rá opciós jogunk, fidi ellen játszhat-e...bár gyanítom h egyik seDivat
Höri
www.vidi.hu/kaka-a-vidiben-folytatja
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
Kaká (Nem az, a másik)-->Videoton játszott BL-ben, Bundesliga (Hertha), Portugáliában. Ez a Sousa még a végén tényleg összehoz egy jó csapatot.
több mint 12 éve
A source with knowledge confirms, Kis Karcsi lehet Pápán, Bozsik Peti meg Atomfalván a következő HC. Bozsiknak sokkal jobban örülnék, mint a korábban emlegetett Bognár Gyurinak... Máté Csaba meg mehet a fagylalthoz másodedzőnek.szabaMáté kinevezése nem meglepő, tud hollandusul, de ez az Nso-s összekapás már megint valami röhej... jó sztorikat mesélt mondjuk ma a volt SiD, Féderer kisasszony is 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 698
A source with knowledge confirms, Kis Karcsi lehet Pápán, Bozsik Peti meg Atomfalván a következő HC. Bozsiknak sokkal jobban örülnék, mint a korábban emlegetett Bognár Gyurinak... Máté Csaba meg mehet a fagylalthoz másodedzőnek.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
kár érteBojan ment a Milanba kölcsönbeFilkor meg a Bariba!Divat
állítólag Giuseppe Rossi jön helyette, aki kb idén esélytelen hogy játszonHabi
több mint 12 éve
Bojan ment a Milanba kölcsönbeFilkor meg a Bariba!
állítólag Giuseppe Rossi jön helyette, aki kb idén esélytelen hogy játszonHabi
|
több mint 12 éve
Bojan ment a Milanba kölcsönbeállítólag Giuseppe Rossi jön helyette, aki kb idén esélytelen hogy játszon
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Nagy Tamás távozottsemmi remenyem nem marad mar?😊
Véget ért a pályaedző ferencvárosi pályafutása.
A Ferencvárosi Torna Club, valamint Nagy Tamás, klubunk eddigi pályaedzője a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott.
A Ferencváros köszöni a szakember klubért végzett munkáját, és sok sikert kíván további karrierjéhez.
forrás: fradi.hu
el se hiszem végreeeeeeeeee, minden napra jut vmi jó hír, már csak balit és tonót kéne kibaszni a gecibe...
Divat
több mint 12 éve
Nagy Tamás távozottVéget ért a pályaedző ferencvárosi pályafutása.
A Ferencvárosi Torna Club, valamint Nagy Tamás, klubunk eddigi pályaedzője a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott.
A Ferencváros köszöni a szakember klubért végzett munkáját, és sok sikert kíván további karrierjéhez.
forrás: fradi.hu
el se hiszem végreeeeeeeeee, minden napra jut vmi jó hír, már csak balit és tonót kéne kibaszni a gecibe...
|
több mint 12 éve
nemtudom mi a meglepő abban, ha a klubcsapatokban is az edző/vezetőség csókosai játszanak, elég csak ránézni szerethető sándor kerethirdetéseire... akármi is történik, felőlem vb-t is nyerhetünk vele akkor is rühellni fogom... 😀 sztem most elek behívása a legjobb, elvégre rúgott már 3 egyeneset a labdába miskolcon cirka 8 hónap alatt ez a produkciója 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nem tetszik ez a Perics-trade, még a végén tényleg összeáll a fradi, és ha nem Böde erőszakoskodik legelől, neki is beindulhat a szekér. Mondjuk ha Orosz helyén továbra is Szomi kezd, akkor baszhatják, mert nem lesz nekik beadás 😛nekem az nem tetszik, h semmit se tudunk a feltételekről, pl lesz-e rá opciós jogunk, fidi ellen játszhat-e...bár gyanítom h egyik se
Höri
|
több mint 12 éve
Nem tetszik ez a Perics-trade, még a végén tényleg összeáll a fradi, és ha nem Böde erőszakoskodik legelől, neki is beindulhat a szekér. Mondjuk ha Orosz helyén továbra is Szomi kezd, akkor baszhatják, mert nem lesz nekik beadás 😛Höri biztos örülni fog neki, hogy Suarez szabadrúgásáról Bánki Dodónak Orosz Márk szegedi megmozdulásai jutottak eszébe. 😀SchleckKlasszis! Nem lehet ügyetlen ez a Suarez, ha hozzá hasonlítják.
csak én gondolom h Radó Andrásnak helye lenne a válogaottban ?Nagyon alapvető.
imho a három legjobb magyar nb1es játékos között van.gabtsi
Rossz az időzítés a tegnapi nap miatt ezzel a kommentemmel, de Gyurcsónál sokkal többet tud. Őt meg aztán kiüldözni se lehet a keretből. Nem véletlen kellett volna Ronaldonak lenni az 1/1-nek fantasyben, de az okosabbra (rám) megint nem hallgatott senki.
több mint 12 éve
De szerencsere te itt vagy es lehuzol minket a foldre.nem azért "követelem" a válogatottba mert volt pár jó meccse, hanem mert olyan dolgokat láttam tőle, amit nagyon kevés embertől, főleg nálunk. ha így fejlődik tovább nagyon jó játékos lehet, és mint mondtam, sztem már most jobb néhány válogatottnál. képességekben elsősorban, amit meg is mutatott már.ez nem faszkodás. Mibe, hogy ha sikerül Andorrát megverni 3-0-ra, akkor menni fog az "ide nekünk Hollandiát" duma.Amadeus91
btw, Amadeus te nem unod még ezt a faszkodást ???
miért kellene magyarázkodni, ha kikapunk a világ egyik legjobb csapatától ? senki nem mondta h egy szinten lennénk velük, de ettől meg is lehet verni őket. ahogy a zete is megverte itthon a mu-t, vagy számtalan más példa volt erre. ettől nem leszünk jobbak, de szerezhetünk három pontot ami sokat érhet.
picit gondolkodjál már mielőtt koptatod a billentyűd, hiába nem erősséged.gabtsi
Tenyleg megunhatnad mar, bar valszeg elvezed.