Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
meg még a horvátok, meg az albánok is.Sanszosan az orosz/svéd páros gyengébbikje lesz az ellenfelünk a legjobb harmadik helyért, más nehezen szólhat bele. Az a vicces, most jó lett volna, ha nyernek a románok.... Kell a görög utolsó hely, anélkül nincs rá sanszunk, ergo vagy nekünk, vagy az észak-íreknek még meg kell verni a görögöket.ukránok is ott vannak
gabokocka
NB2
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Nekik még szlovákok idegenben és spanyolok otthon a két hátralevő meccsük, ezen kéne több pontot szerezniük, mint nekünk Feröer ellen.Sanszosan az orosz/svéd páros gyengébbikje lesz az ellenfelünk a legjobb harmadik helyért, más nehezen szólhat bele. Az a vicces, most jó lett volna, ha nyernek a románok.... Kell a görög utolsó hely, anélkül nincs rá sanszunk, ergo vagy nekünk, vagy az észak-íreknek még meg kell verni a görögöket.ukránok is ott vannak
gabokocka
NB2
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Sanszosan az orosz/svéd páros gyengébbikje lesz az ellenfelünk a legjobb harmadik helyért, más nehezen szólhat bele. Az a vicces, most jó lett volna, ha nyernek a románok.... Kell a görög utolsó hely, anélkül nincs rá sanszunk, ergo vagy nekünk, vagy az észak-íreknek még meg kell verni a görögöket.ukránok is ott vannak
gabokocka
több mint 10 éve
Vagy ket remi..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Szegény Guzmó,pedig jól játszott egész meccsen,erre egy ilyen alap hiba miatt bukjuk el miatta.Kár érte,
több mint 10 éve
Sanszosan az orosz/svéd páros gyengébbikje lesz az ellenfelünk a legjobb harmadik helyért, más nehezen szólhat bele. Az a vicces, most jó lett volna, ha nyernek a románok.... Kell a görög utolsó hely, anélkül nincs rá sanszunk, ergo vagy nekünk, vagy az észak-íreknek még meg kell verni a görögöket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Albánok cumiztak a 92. percben, van esély a legjobb 3. ra állítólag😊Nem nincs mivel a csop utolsók elleni pontok kiesnek. Legjobb esetben szerezhetünk még 3 pontot ha a görögök maradnak az utolsók mi meg verjük Feröert. Most 3 csapatnak van ugyanannyi pontja legjobb 3. között (talán Horvát,Ukrán + mi) de a gólkülönbségünk is bőven rosszabb mint nekik a kettő közül min a egyik biztos hogy szerez min 3 pontot
Nikolics és Némó sorra ontja a gólokat külföldön, a 2 meccsen meg kb semmi veszélyt nem jelentettek a kapura. Ennyit számítanak a társak...
NB2
több mint 10 éve
Izrael csemege lenne 😀Albánok cumiztak a 92. percben, van esély a legjobb 3. ra állítólag😊arra van némi esély, hogy kiemeltek legyünk, és akkor nem Hollandiát/Oroszországot/Ukrajnát kapjuk, hanem Albániát/Szlovéniát/Izraelt
Nikolics és Némó sorra ontja a gólokat külföldön, a 2 meccsen meg kb semmi veszélyt nem jelentettek a kapura. Ennyit számítanak a társak...
NB2
Kampman
több mint 10 éve
Albánok cumiztak a 92. percben, van esély a legjobb 3. ra állítólag😊arra van némi esély, hogy kiemeltek legyünk, és akkor nem Hollandiát/Oroszországot/Ukrajnát kapjuk, hanem Albániát/Szlovéniát/Izraelt
NB2
több mint 10 éve
Albánok cumiztak a 92. percben, van esély a legjobb 3. ra állítólag😊Nikolics és Némó sorra ontja a gólokat külföldön, a 2 meccsen meg kb semmi veszélyt nem jelentettek a kapura. Ennyit számítanak a társak...
több mint 10 éve
Tudjuk jól az ilyen kliséket, hogy a sportban nincs ha, de mégis. Gondoljunk bele csak ebbe a két ír meccsbe. Nincs pinyő és nincs ez a mai beszariság/badcharma/blabla, akkor ez + 5 pont, amivel simán 1. azaz ELSŐ helyen lennénk a csoportban... HanniCsakhogy ez nem így működik. Pintér nem véletlenül lehetett szövetségi kapitány és az utolsó percben elbukott győzelmek se véletlenek, hanem a magyar futball rendszerszintű rothadásának a tünetei.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
ide vagy oda.erosebb kozegben keszulnek/jatszanak naprol-napra.
több mint 10 éve
Egy aprócska, ám de szomorú tény: Magyarország labdarúgó válogatottja az elmúlt húsz évben kétszer győzött le tétmeccsen, a világranglistán nála (egyértelműen) magasabb helyen álló válogatottat. (mindkettő a svéd csapat volt)........... (a finneket nem tudom, az lehet, hogy bekavar ebbe)
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ok de akkor nézzük meg a 2 finn meccset ahol meg nekünk jött ki a lépés. Ott is lehetett volna fordítva és akkor Feröerrel lennénk harcban az 5. helyért.Azt szerintem el kellene fogadni, hogy a magyar futball jelenlegi szintje a béka segge alatt van, s nem kellene felülni a média kavarásának.Ezzel nem tudok egyet érteni. Tudjuk jól az ilyen kliséket, hogy a sportban nincs ha, de mégis. Gondoljunk bele csak ebbe a két ír meccsbe. Nincs pinyő és nincs ez a mai beszariság/badcharma/blabla, akkor ez + 4 pont, amivel simán 1. azaz ELSŐ helyen lennénk a csoportban... (nyilván ilyen esélyünk megint nem lesz 20 évig, hogy az első kalapból sorsolt ellenfél pont összeomlik egy sorozatra).
tüsi91
Nézd meg a többi csoportban milyen válogatottak hol vannak 1.-2.-3. helyenek, csak érték alapján(ami tökre nem releváns, de azért jobb mint a semmi):
Mo: 33m €
Izland: 39m €
Norvégia: 45m €
Albánia: 36m €
Izrael: 36m €
Hanni
több mint 10 éve
az összefoglalót végig nézve: gyakorlatilag lehoztunk 1 meccset egyetlen valódi helyzet nélkül (4 lövésünk volt 1 meccsen) az x-et hoztuk is (Király benézte, a lassításból legalább is igen)
több mint 10 éve
Azt szerintem el kellene fogadni, hogy a magyar futball jelenlegi szintje a béka segge alatt van, s nem kellene felülni a média kavarásának.Ezzel nem tudok egyet érteni. Tudjuk jól az ilyen kliséket, hogy a sportban nincs ha, de mégis. Gondoljunk bele csak ebbe a két ír meccsbe. Nincs pinyő és nincs ez a mai beszariság/badcharma/blabla, akkor ez + 5 pont, amivel simán 1. azaz ELSŐ helyen lennénk a csoportban... (nyilván ilyen esélyünk megint nem lesz 20 évig, hogy az első kalapból sorsolt ellenfél pont összeomlik egy sorozatra).
tüsi91
Nézd meg a többi csoportban milyen válogatottak hol vannak 1.-2.-3. helyenek, csak érték alapján(ami tökre nem releváns, de azért jobb mint a semmi):
Mo: 33m €
Izland: 39m €
Norvégia: 45m €
Albánia: 36m €
Izrael: 36m €
Szerkesztette: Hanni
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sírni tudnék, annyira gyenge ez a csoport, de nekünk ez sem elég, véreset hugyozva, kibekkelve, sírva és még nem tudom hogy kell harcolunk a harmadik helyért...Azért ez picit tényleg szánalmas... A görögök szerintem tippmixelnek az elejétől a válság miatt, Románia kétszer találta el a kapunkat 180 perc alatt, az ÉÍ-eknek meg adakoztunk 4 pontot...Hullagyenge..
több mint 10 éve
Várhidi elemzése: Storck a fasz mert a 19 éves nagy ádám volt a gólnál a hibás őt meg storck hívta meg. Gyakorlatilag mit képzel, hogy gyerekeket rak be egy ilyen meccsre. Na véletlenül sem király a fő fasz aki a maga 40 évével meg 100 váligatottságával a tuti helyett fogni próbálja a lövést ami oda pattan róla az egyetlen helyre amit az ifuben tanítanak, higy tilos...Áhhbh bognár gy. ehhez képest felüdölés volt amoda át...
közben ölik egymást puhlal h szarok a görögök. Kabaré 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egymás elleni eredmény dönt ha finnek nyernek kettőt és a Románok buknak kettőt akkor ugyanannyi pontjuk lenne, de ennek az esélye annyi mint nekünk az EB győzelemreNos nem :- ), szegény finnek most is megszívnák a végénAz mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )Matematikailag ez lehetséges?
flzoli
Kampman
1. Észak-Írország 8 5 2 1 12–6 +6 17
2. Románia 8 4 4 – 7–1 +6 16
3. MAGYARORSZÁG 8 3 4 1 6–4 +2 13
4. Finnország 8 3 1 4 7–8 –1 10
5. Feröer 8 2 – 6 5–12 –7 6
6. Görögország 8 – 3 5 2–8 –6 3
flzoli
több mint 10 éve
Igen és ? Senki nem mondta, hogy itt VB-t EB-t nyerünk a következő években, vagy hogy ha kijutunk meglepő lenne ha nem zsírutolsók lennénk.Egyébként értem én, hogy mindenki felvan kúródva és rohadt amatőr módon szoptuk be megint.de ezt mégis ki a faszom mondta?
Viszont nekem tetszett a meccs végre volt fantázia a játékban. Védelem stabil volt. Támadásban volt pár lehetőségünk.
Tudom mindenki tikitaka meg király támadó focit akar, de ez a válogatott erre nem képes.
Toca
3 értelmes passzt várna el az ember, erre sem képesek
van egy stabilnak mondott védekezés? kik ellen? csoport utolsó görögök(akiket mindenki megver, csak mi nem)? románok? észak-írek? ide jönne egy német-francia-spanyol csapat kapnánk simán egy 4-5-t és hajunkra kenhetnénk a "stabil" védekezést
vegyük már észre hogy ez a GYP csoport és még ebben is vért kell hugyoznunk, hogy egyáltalán matematikai esélyeink legyen a 2. helyre...
ZERO_L
Meglepődsz, de azok ellen kell védekezni aki jön szembe. A magyar foci perpill ennyit tud, hogy rakkolva X-el egy Észak-Ír vagy Román csapattal.
Az Észak-Ír csapat sem tud sokkal többet, lehet jönni, hogy jobb a fizikumuk, meg, hogy jobb ligában játszanak, de most ők is elfogytak a 60.percben, ahogy mi szoktunk. Annyi a különbség, hogy mi nem tudjuk kihasználni, mintahogy ők mondjuk ellenünk kihasználták a bakikat.
De ha összeveted az 1 évvel ezelőtti válogatottat vagy a 2 évvel ezelőttit én látom a fejlődést. Nem tudom ez meddig tart lehet semeddig és ennyit tudunk, de akkor legalább lássam azt, hogy a maxot kihozzák magukból és ma ezt láttam, hogy küzdenek.
Szerkesztette: Toca
több mint 10 éve
Nos nem :- ), szegény finnek most is megszívnák a végénAz mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )Matematikailag ez lehetséges?
flzoli
Kampman
1. Észak-Írország 8 5 2 1 12–6 +6 17
2. Románia 8 4 4 – 7–1 +6 16
3. MAGYARORSZÁG 8 3 4 1 6–4 +2 13
4. Finnország 8 3 1 4 7–8 –1 10
5. Feröer 8 2 – 6 5–12 –7 6
6. Görögország 8 – 3 5 2–8 –6 3
több mint 10 éve
az akarat meg, persze. de el nem tudom képzelni, hogy embermínuszban bárkit is beszorítsunk a 150. helytől felfele, ha kell az eredmény.Nem tudom milyen meccset néztél? Az akarat megvolt nálunk is.Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...figyi, ez az észak-ír csapat semmivel sem több. ja de, van szívük a játékhoz.
Nekem tetszett a felforgatott keret/uj jatekosok.
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
ZoliMP
slowmotion
gordon
több mint 10 éve
Az mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )Matematikailag ez lehetséges?
flzoli
több mint 10 éve
Egyébként értem én, hogy mindenki felvan kúródva és rohadt amatőr módon szoptuk be megint.de ezt mégis ki a faszom mondta?
Viszont nekem tetszett a meccs végre volt fantázia a játékban. Védelem stabil volt. Támadásban volt pár lehetőségünk.
Tudom mindenki tikitaka meg király támadó focit akar, de ez a válogatott erre nem képes.
Toca
3 értelmes passzt várna el az ember, erre sem képesek
van egy stabilnak mondott védekezés? kik ellen? csoport utolsó görögök(akiket mindenki megver, csak mi nem)? románok? észak-írek? ide jönne egy német-francia-spanyol csapat kapnánk simán egy 4-5-t és hajunkra kenhetnénk a "stabil" védekezést
vegyük már észre hogy ez a GYP csoport és még ebben is vért kell hugyoznunk, hogy egyáltalán matematikai esélyeink legyen a 2. helyre...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
de játékban van. és ha egyszer a kapanyél is el tud sülni, akkor Bödéről is bepattanhat valami.hagyjuk már Bödét..viccnek is rosszBödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
petey