Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Aki nézte tegnap a BL sorsolást, az felvilágosítana, hogy a Dortmund miért nem kerülhetett a H csoportba, és miért tették oda automatikusan a Kolozsvárt?Én nem láttam, de gondolom azért lehetett, mert nem akarták, hogy egyszerre játszott a Dortmund és a Bayern. Bár, hogy miért jobb, hogy inkább egyszerre játszik a földrajzilag sokkal közelebbi Dortmund és a Schalke az nagy kérdés számomra.
Zolika
több mint 12 éve
Mikey
18 968
Carroll kölcsönben a WHU-nál.Jó-jó, de érdekes lesz két csatárral - Suárez, Borini - végigtolni a szezont.
Igaz, ott van a 17 éves Morgan és a 18 éves Yesil, aki tegnap érkezett, cserének.
Hát majd meglátjuk.
több mint 12 éve
Hát, 1985 reloaded volt tegnap, full(na annyira nem mint 27 éve 😊) stadion, nagyonnagy szurkolás, hangorkán, remek meccs. és még látunk remélem 3 ilyet Sóstón. Souza megverte Gümest taktikában, szerintem most vesznek egy csatárt annyiért mint a mi egész költségvetésünk, az tuti. a klubelnök seperc eltűnt a meccs után 😀
Jó hogy nem hallottam Jenőt 😊 ott ültem most a sajtópáholy mellett, azt hittem Hajdú B nyomja, rajta is volt miki.
rengeteg olimpikon kint volt, és természetesen Szerethető Sándor is tiszteletét tette 😀
mikor beállt Torghelle, ment a Sanyizás, kemény volt. várjuk a sorsolást.
több mint 12 éve
Aki nézte tegnap a BL sorsolást, az felvilágosítana, hogy a Dortmund miért nem kerülhetett a H csoportba, és miért tették oda automatikusan a Kolozsvárt?úgy érted a "sorsoláson"...
Zolika
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Zolika
921
Aki nézte tegnap a BL sorsolást, az felvilágosítana, hogy a Dortmund miért nem kerülhetett a H csoportba, és miért tették oda automatikusan a Kolozsvárt?
több mint 12 éve
deee
290
VdV átadólistán azt meg mééééééééééééér nem bírtam a srácot de nálunk szimpatikussá lett pláne így hogy Modric is elment amúgy is jól kezdtük a szezont... lehet inkább AVB-nek kellene hamar átadólistára kerülnie persze nem biztos hogy ő akarja elengedni. Félek szomorú idénynek nézünk elébe....
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Szegény Mészölyéknek most egy időre befogta a száját Sousa. Bár a támadójátékot sztem így is fikázzák majd. Nagy grat a csapatnak és Sousanak, maradjon minél tovább Fehérváron és forgassa fel azt a poshadt állóvizet, ami a magyar futballt itthon jellemzi.
több mint 12 éve
deee
290
Rá sem lehet ismerni a frizurájára 😀. Kár ezért az elpazarolt 2-3 évért....
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
Huszti 1. gólja klasszis
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
fetomy, Balázs Zsoca eligazolt a KTE-be. Remélem beugrassz a bandwagonjukra
több mint 12 éve
én nem vagyok odáig a vidiért meg a holdudvaráért sem, de le a kalappal Sousa előtt. Remek, profi, nyugati mentalitású szakmai munka. Dárdai Pali szavaival élve: "nem értem mit keres itt egy ilyen jó szakember" (igaz ő kúmanra mondta, de itt is áll)Amadeus91Nagyon fogok örülni, ha végre példát mutatunk azzal, hogy a jövőre gondolunk. Felismerjük, hogy ha 3 évre hozunk egy edzőt, és nem a Barca vagyunk, kkor nem fél év után várjuk az eredményt. Tavaly fél szezon után és alatt mindenki jött a köcsög külfödiesítő Sousával, aki takaroggyon, mert csak 4. helyen vagyunk. Sajnos a loki a szezon 2. felében se nagyon hibázott, így hiába nyertünk meg majnem minden meccset, nem lettünk bajnokok. Most EL főtáblán vagyunk több, erősebb ellenfél legyőzésével, és a 3 éves terv 2. évének elején többet értünk el, mint gondoltunk.
Persze még tönkremehet minden, de legalább eddig megmutatjuk, hogy többet lehet elérni, ha a holnapra gondolunk, és nem ma akarunk mindent 😊
több mint 12 éve
én nem vagyok odáig a vidiért meg a holdudvaráért sem, de le a kalappal Sousa előtt. Remek, profi, nyugati mentalitású szakmai munka. Dárdai Pali szavaival élve: "nem értem mit keres itt egy ilyen jó szakember" (igaz ő kúmanra mondta, de itt is áll)Amadeus91mondjuk őt nem sírja vissza senki, még Szerethető Sándor ellendrukkerei se 😛
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
én nem vagyok odáig a vidiért meg a holdudvaráért sem, de le a kalappal Sousa előtt. Remek, profi, nyugati mentalitású szakmai munka. Dárdai Pali szavaival élve: "nem értem mit keres itt egy ilyen jó szakember" (igaz ő kúmanra mondta, de itt is áll)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Sousa...hihetetlenül nagy ember...néztétek, hogy viselkedik a játékosaival? Majdnem sír... óriási hátránnyal érkezett az országba és nézzétek hova jutott... emelem kalapom!JC6Én megmondtam 😊 3 éves terv volt, idénre csak EL playoffal, ezt sikerült túlszárnyalni már most. Mi jutottunk legmesszebb, pedig minden körben ppíron erősebb ellenfelünk volt. 😊 Nem csillogtunk, de meglett.
Sousánk meg megvoltak a baromságai, mint bármely edzőnek, de azért csak sikerült valami. Még ha ki is esünk a következő körben, ez egy szép eremény. Kár, hogy nem tudtam kimenni, de legalább végre tudom milyen érzés a város közepén, kilóméterekre a stadiontól hallani ahogy 10.000+ ember szurkol.. 😊
több mint 12 éve
Grat a Vidinek. Mindkét meccset végignéztem és a látottak alapján, nagy csalódás volt ez a Trabzon. Szinten nulla támadójáték és hiába a nagy nevek, egyszerűen megöltük a focijukat amit szerettek volna játszani. A Vidi nagyon jól védekezett és inkább neki volt több és nagyobb helyzete mindkét meccsen mint a törököknek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
deee
290
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-4-kalapbol-varja-a-penteki-sorsolast-a-videoton-2169203Egy Twente,Tel-aviv,Genk,Videoton csoportnak tudnék örülni ezért tuti nem ez lesz 😛
több mint 12 éve
deee
290
grat a VIDInek! Lehet hogy nem lettek bajnokok, de legalább nemzetközi szinten is tudnak alkotni, +2,5 koefficiens!Ő valójában az igazira gondolt csak csúszott cirka 15 évet 😉
www.facebook.com/photo.php?fbid=470892506284304&set=a.345973325442890.83467.345971365443086&type=1&theater Boateng tudja mi a dörgés 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
grat a VIDInek! Lehet hogy nem lettek bajnokok, de legalább nemzetközi szinten is tudnak alkotni, +2,5 koefficiens!www.facebook.com/photo.php?fbid=470892506284304&set=a.345973325442890.83467.345971365443086&type=1&theater Boateng tudja mi a dörgés 😀
Lázok meg menjen a faszomba, nem baj úg is túlkoros volt, így legalább játszik, Tisi, Vass vagy Lada közül valamelyik 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
picipest>>>AZ 😀AZ - Anzsi 0-5!HöriKizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀Höri
|
több mint 12 éve
AZ - Anzsi 0-5!Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀Höri
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
de hisz a Vidi bejutott az EL-csoportkörbe 😀Csak azt érteném, miért emeli állandóan a benzint a MOL? 😀JC6miiii? én úgy számoltam, h most olcsóbb lesz...fene se érti ezeket... 😀Divat
több mint 12 éve
Csak azt érteném, miért emeli állandóan a benzint a MOL? 😀JC6miiii? én úgy számoltam, h most olcsóbb lesz...fene se érti ezeket... 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak azt érteném, miért emeli állandóan a benzint a MOL? 😀
több mint 12 éve
bruges-lokika 7-1 😕no meg ott a FIEESSZTAAAAA! vitya is piros-kékbe kiszurkolta! 😊
|