Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=d4_6hVPyKZw

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szemét Kane, 10 millió fontot kellett adnom érte fantasy PL-ben és hoz két pontokat azért, mert játszik. 😀De gólt a bajnokságban bezzeg nem tud lőni. Kirakni viszont nincs szívem, mert abban a pillanatban mesterhármast szerezne. Várom, mikor indul be, de csak nem akar jönni... D:
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Italia, így szeretlek 😀Hellas Verona 2 - 2 Torino
Empoli 2 - 2 SSC Napoli
Palermo 2 - 2 Carpi
Sassuolo 2 - 2 Atalanta
több mint 10 éve
Mondjuk engem, de ne foglalkozz mással csak böfögj ide is párat...dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?Kit érdekel a török liga?
ZoliMP
Amadeus91
gordon
És kit érdekelsz te?stb...
Amadeus91
több mint 10 éve
Mondjuk engem, de ne foglalkozz mással csak böfögj ide is párat...dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?Kit érdekel a török liga?
ZoliMP
Amadeus91
több mint 10 éve
Jó kis vízilabda meccs az Olimpico gyepén
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Igazán köszönöm.Sallói nyilatkozat után nem kritizálnék más csapatok játékosait 😀Pár opció mely nem töri kerékbe a magyar nyelvet:
Kenny
- Sallói nyilatkozata után nem kritizálnám más csapatok játékosait.
- A Sallói féle nyilatkozat után nem kritizálnám más csapatok játékosait.
- Sallói nyilatkozata után nem kritizálnék más csapatokból játékosokat.
Sobri
több mint 10 éve
az összes mai olasz meccsen (4) idáig 2-2-es eredmény született...😊
több mint 10 éve
a törököket? :--)dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?Kit érdekel a török liga?
ZoliMP
Amadeus91
több mint 10 éve
dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?Kit érdekel a török liga?
ZoliMP
több mint 10 éve
Csak az eredményt láttam és hogy ki lőtte a gólokat. Reménykedtem benne, hogy Martial gólja nem valami gagyi bepattanós labdából született...háááááát a kis tinigyerek rendesen beültetett 1-2 védőt. Először azt hittem Depay az. Lehet, hogy év végére azt fogjuk mondani, hogy minden garast megért.
több mint 10 éve
Sallói nyilatkozat után nem kritizálnék más csapatok játékosait 😀Pár opció mely nem töri kerékbe a magyar nyelvet:
Kenny
- Sallói nyilatkozata után nem kritizálnám más csapatok játékosait.
- A Sallói féle nyilatkozat után nem kritizálnám más csapatok játékosait.
- Sallói nyilatkozata után nem kritizálnék más csapatokból játékosokat.
több mint 10 éve
Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy ezek még mindig nem bírnak 60-70 percnél tovább focizni....Sallói nyilatkozat után nem kritizálnék más csapatok játékosait 😀
bödének meg azt az értelmes nyilatkozatát a végén....jó isten....kapanyél lóg ki a szájából....
-------
Barcát meg mikor verjük már meg végre???(fél csapat sérült volt....Messi sem kezdett....)
ZoliZoltán
Szerkesztette: Kenny
több mint 10 éve
Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy ezek még mindig nem bírnak 60-70 percnél tovább focizni....bödének meg azt az értelmes nyilatkozatát a végén....jó isten....kapanyél lóg ki a szájából....
-------
Barcát meg mikor verjük már meg végre???(fél csapat sérült volt....Messi sem kezdett....)
Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 10 éve
Az utóbbi két meccset a végjátékban buktuk el, ha ez nem ad önbizalmat akkor semmi...oh, wait...A többi Újpest-meccset nem láttam, de itt nem játszottak rosszul, majdnem hozták a meccset, úgy a mai Fradi lényegesen jobb csapat és Bödét nem tudták tartani, de ő meg a hetedik meccsén rúgott gólt, más sem tudja. Szerintem hülyeséget kérdezett a riporter, hogy mi lesz ezek után. Ez a meccs a zakó ellenére önbizalmat is adhat a Dózsának.vicc...Előnyből kikapni a végjátékban már nem először itt már az edző a felelős...Nagy Gábort behozni?!
ZoliZoltán
gordon
Burkus
több mint 10 éve
A többi Újpest-meccset nem láttam, de itt nem játszottak rosszul, majdnem hozták a meccset, úgy a mai Fradi lényegesen jobb csapat és Bödét nem tudták tartani, de ő meg a hetedik meccsén rúgott gólt, más sem tudja. Szerintem hülyeséget kérdezett a riporter, hogy mi lesz ezek után. Ez a meccs a zakó ellenére önbizalmat is adhat a Dózsának.vicc...Előnyből kikapni a végjátékban már nem először itt már az edző a felelős...Nagy Gábort behozni?!
ZoliZoltán
gordon
több mint 10 éve
vicc...Előnyből kikapni a végjátékban már nem először itt már az edző a felelős...Nagy Gábort behozni?!
ZoliZoltán
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
dzsudzsi duplazott es nyertek!no comment?
több mint 10 éve
YES!!!! Mocskos lilák! 😊))) Böde Dani a király!remélem Storck is figyelte ezt...
Burkus
több mint 10 éve
YES!!!! Mocskos lilák! 😊))) Böde Dani a király!
több mint 10 éve
vicc...
több mint 10 éve
és az Atletico lövi a barcás gólt (Torres)