Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Ezt azért meg lehet köszönni a Liverpoolnak, hogy pontokat veszítettek a Newcastle ellen 😊Közben Mané kivégezte a villát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
inkább halasszák pár héttel későbbre 😉Negyedóra alatt a Rayo kettőt nyomott a Realnak... 😮Remélem keddre teljesen szétesik a Real..😛
Gergőbácsi
Coolearie
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Negyedóra alatt a Rayo kettőt nyomott a Realnak... 😮Remélem keddre teljesen szétesik a Real..😛
Gergőbácsi
több mint 9 éve
eh, ez kurvára nem jó hír :swww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-a-valogatott-jatekos-megbukott-a-doppingteszten-2497177
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Egész megnyugtató előny ez a 2-0, de azért nem írnám le még a meccset, mert ez a Stoke vert el minket legutóbb..2-0 miatt aszittem rólunk van szó 😀
Coolearie
mondjuk az utóbbi percekben éledezik a castle
több mint 9 éve
Negyedóra alatt a Rayo kettőt nyomott a Realnak... 😮
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 9 éve
Egész megnyugtató előny ez a 2-0, de azért nem írnám le még a meccset, mert ez a Stoke vert el minket legutóbb..
több mint 9 éve
Igaz h 4-4-3, nekem még a VB-ről maradt meg asszem a 4-5-1, de nem tudom pontosan miért gondoltam erre.Kapus nélkül? Na az ám a támadó szellem 😀
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Ez a Milan egy fos, megérdemli aki rájuk tett...😕
több mint 9 éve
Igaz h 4-4-3, nekem még a VB-ről maradt meg asszem a 4-5-1, de nem tudom pontosan miért gondoltam erre.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Sok múlik azon h Benteke felépül-e az EB-ig.Másrészt játszanak a belgák 4-3-3-at is abban a felállásban akár a szélén is játszhat Origi.
Egyébként meg b@szott mély a belga keret minden poszton a szélső védőket leszámítva.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Origi formáját nézve nemhogy az EB kerettagság, a kezdő is lehetséges opció volt... Nagyon csúnyán nézett ki, de hátha egyszer nekünk is szerencsénk van a sérülésekkel.orignak kezdőbe kerlülése nehezbb, hiszen ha jól tudom a belgák 4-5-1 ben játszanak, előtte van Lukaku, és a szélen Hazard, De Bruyne tudok elképzelni, bár előbbinek nincs jó szezonja enyhén szólva. Viszont 1-2 sérülés, egy jó taktikai húzás vagy egy-két fáradtabb játékos és bent is van 😀 Jobbulást neki, hogy felépüljön az EBre.
3-0, tömjük ki amennyire csak lehet őket!
alatriste
több mint 9 éve
Mervó közben 2 gólt rúgott a legutóbbi bajnokin Lengyelországban.ja meg Totti is az olaszoknál, csak neki 4 perc elég volt : d
empty taxi
ISTEN az az ember. A soccer Herremansa, még hasonlít is rá kicsit : d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Mervó közben 2 gólt rúgott a legutóbbi bajnokin Lengyelországban.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Békéscsaba - Vasas is országos iksz volt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
áááá bele kellett kötni, igen hibáztam, igen az csak a lövési, igen megiitam 3 sört a meccshez (meg még ezt azt), és igenjólérzem magam.Twitteren terjednek a pletykák, elvileg csak bokaficama van Originek. ~2hetet írnak, max 1 hónap.ez nem a kapuralövési statisztika, csak a lövési.
Btw kapuralövési statisztika egy Merseyside derby:
37 Liverpool - Everton 3
Szép volt srácok!
Originak meg mihamarabbi felépülést.
alatriste
kapura 13:0 volt az arány.
slowmotion

Liverpool Fc
több mint 9 éve
7 perces hosszabbítás 4-0nál az ilyet nehezen értem megover-under 4.5 gólnál valszeg overre tett
Negritis

Madden hates me.
több mint 9 éve
Twitteren terjednek a pletykák, elvileg csak bokaficama van Originek. ~2hetet írnak, max 1 hónap.ez nem a kapuralövési statisztika, csak a lövési.
Btw kapuralövési statisztika egy Merseyside derby:
37 Liverpool - Everton 3
Szép volt srácok!
alatriste
kapura 13:0 volt az arány.
több mint 9 éve
Twitteren terjednek a pletykák, elvileg csak bokaficama van Originek. ~2hetet írnak, max 1 hónap. Btw kapuralövési statisztika egy Merseyside derby:
37 Liverpool - Everton 3
Szép volt srácok!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
7 perces hosszabbítás 4-0nál az ilyet nehezen értem megszerintem a bíró is akart még rúgatni egyet-kettőt
Negritis
több mint 9 éve
7 perces hosszabbítás 4-0nál az ilyet nehezen értem meg
több mint 9 éve
Cou szépet nyesett
több mint 9 éve
Origi formáját nézve nemhogy az EB kerettagság, a kezdő is lehetséges opció volt... Nagyon csúnyán nézett ki, de hátha egyszer nekünk is szerencsénk van a sérülésekkel.3-0, tömjük ki amennyire csak lehet őket!

Liverpool Fc