Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Látszik hogy fiatalok vagytok. Van az a kor, mikor az ember már nem válogat. Tesco szatyor ide vagy oda.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
sportgeza.hu/futball/2012/09/03/ronaldo_uzent_nem_boldog_gondja_van_valakivel/Csak én nem szerettem Ronaldot Manchesterbe?
jöhet vissza, egy Ronaldo-Rooney-van Persie nem is hangzik olyan rosszul.davemayer
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
inkább Betta. Ez a Rita eléggé teszkósszatyor style.izlesek es pofonokzavi27takács rita sztem is klaszisokkal jobb bettánál, annyira cuki h az már bűn..tehát nyomába sem ér egy agyonhájpolt, egyébként kb. huszadrangú csajnak? kinek a pap, kinek a papnéoff: hogy mi a fenét esztek ezen a Ritán? egy mondatot nem tud elmondani rendesen, ráadásul pösze, mint az állat..szarom én le, alul milyen, már a feje is idegesít, és akkor még ott a hangja is... áhh... 😀JC6szerintem is, nyomaba se er Bettanak!zavi27
eaglesmcnabb
egyébként meg gyurcsó,elek,mészáros,lipták > >>huszti,vass, tőzsérpeach
már ha róla van szó
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
izlesek es pofonoktakács rita sztem is klaszisokkal jobb bettánál, annyira cuki h az már bűn..tehát nyomába sem ér egy agyonhájpolt, egyébként kb. huszadrangú csajnak? kinek a pap, kinek a papnéoff: hogy mi a fenét esztek ezen a Ritán? egy mondatot nem tud elmondani rendesen, ráadásul pösze, mint az állat..szarom én le, alul milyen, már a feje is idegesít, és akkor még ott a hangja is... áhh... 😀JC6szerintem is, nyomaba se er Bettanak!zavi27
eaglesmcnabb
egyébként meg gyurcsó,elek,mészáros,lipták > >>huszti,vass, tőzsérpeach
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2012/09/03/ronaldo_uzent_nem_boldog_gondja_van_valakivel/jöhet vissza, egy Ronaldo-Rooney-van Persie nem is hangzik olyan rosszul.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
takács rita sztem is klaszisokkal jobb bettánál, annyira cuki h az már bűn..tehát nyomába sem ér egy agyonhájpolt, egyébként kb. huszadrangú csajnak? kinek a pap, kinek a papnéoff: hogy mi a fenét esztek ezen a Ritán? egy mondatot nem tud elmondani rendesen, ráadásul pösze, mint az állat..szarom én le, alul milyen, már a feje is idegesít, és akkor még ott a hangja is... áhh... 😀JC6szerintem is, nyomaba se er Bettanak!zavi27
eaglesmcnabb
egyébként meg gyurcsó,elek,mészáros,lipták > >>huszti,vass, tőzsér
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Totti meg egy Isten , 50 éves koráig kezdetném a RomábaneaglesmcnabbFélelmetesen nagyot játszott tegnap is 😊 2 világklasszis gólpassz, több élményszámba menő technikai bravúr és nem utolsó sorban Zeman amióta itt van, rengeteget tud futni Francesco. A 20as éveiben nem futott ennyit, mint amennyit a szélen játszva termel. Igazi legenda
JT Daniels fan
több mint 12 éve
tehát nyomába sem ér egy agyonhájpolt, egyébként kb. huszadrangú csajnak? kinek a pap, kinek a papnéoff: hogy mi a fenét esztek ezen a Ritán? egy mondatot nem tud elmondani rendesen, ráadásul pösze, mint az állat..szarom én le, alul milyen, már a feje is idegesít, és akkor még ott a hangja is... áhh... 😀JC6szerintem is, nyomaba se er Bettanak!zavi27
Totti meg egy Isten , 50 éves koráig kezdetném a Romában
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
off: hogy mi a fenét esztek ezen a Ritán? egy mondatot nem tud elmondani rendesen, ráadásul pösze, mint az állat..szarom én le, alul milyen, már a feje is idegesít, és akkor még ott a hangja is... áhh... 😀JC6szerintem is, nyomaba se er Bettanak!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
off: hogy mi a fenét esztek ezen a Ritán? egy mondatot nem tud elmondani rendesen, ráadásul pösze, mint az állat..szarom én le, alul milyen, már a feje is idegesít, és akkor még ott a hangja is... áhh... 😀
több mint 12 éve
3-1re, simán vertük az Intert idegenben. 😊 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Kár, hogy olyan a feje, mint a csipás szemű kismacskáké 😀 attól eltekintve valóban nem rossz 😀
több mint 12 éve
Rita ma különösen jól néz ki. megnézném egy jófajta latex cuccban is 😛
több mint 12 éve
Hülye vagy te, Sanyigyuri v Balázska!Igaz, de azért én örülnék annak is, ha lenne olyan játékosunk, aki egyszer 4 gólpasszt ad egy meccsen 😀fetomymajd Szakály v Elek v Gyömbér! 😀Divat
több mint 12 éve
Nyammmi, 0-1 után ilyen futballt tolni, áááá. 😀 Szép volt srácok, Ibisevic meg továbbra is gyökér. 😀 6-1, de akár 8-9 is lehetett volna...
több mint 12 éve
Al Bundy talán még honosítható... 😀Egy meccsről volt szó, nem egy idényről.TocaIgaz, de azért én örülnék annak is, ha lenne olyan játékosunk, aki egyszer 4 gólpasszt ad egy meccsen 😀fetomymajd Szakály v Elek v Gyömbér! 😀Divat
több mint 12 éve
hát igen az egy szem veretlen csapat vezeti a bajnokságot.nem innen kell nezni. hanem onnan h a kondanak nem lett 3 es maris szebb a leanyzo fekvese 😀Fakemiért nem rendes focit néztek? ez az Újpest - Loki pl. elég fasza volt 😊kristofTényleg megint elég jó meccset játszottunk, mint az MTK-val is múltkor, csak sajnos 1 pont jött csak össze belőle.zavi27
remélem nem esünk ki 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem innen kell nezni. hanem onnan h a kondanak nem lett 3 es maris szebb a leanyzo fekvese 😀miért nem rendes focit néztek? ez az Újpest - Loki pl. elég fasza volt 😊kristofTényleg megint elég jó meccset játszottunk, mint az MTK-val is múltkor, csak sajnos 1 pont jött csak össze belőle.zavi27
több mint 12 éve
miért nem rendes focit néztek? ez az Újpest - Loki pl. elég fasza volt 😊kristofTényleg megint elég jó meccset játszottunk, mint az MTK-val is múltkor, csak sajnos 1 pont jött csak össze belőle.
több mint 12 éve
miért nem rendes focit néztek? ez az Újpest - Loki pl. elég fasza volt 😊kristofrendes focit akkor nézünk amikor eljön az NFL első játékhete, ami már igen közel van mindenki nagy örömére 😊