Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
neki lehet, de nekünk qrvára nem... 😀neki már mind1. Azt mondta mikor odaigazolt, hogy már amit tudott megnyert, aláír oda ahol a legtöbbet fogja kapni. Azért visszakérdezett még viccesen, hogy "ugye nem hokicsapat?"Amadeus91Eto'o? bármit megadnék még most is, h visszajöjjön inkább! 😛Divatmondjuk sztem eddig hulk az egyetlen top játékos aki oda ment 😀HabiEz mind szép és jó, csak nem tudnék hirtelen olyan topjátékost mondani aki elment a ruszkikhoz és fú de bejött neki a dolog.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
2. Hogy a picsába tudnak még igazolni? 31.e volt a határidő nem?Bazzani
ott van mögöttük a Gazprom, amivel simán megengedhetnek még ilyen igazolásokat.
Jah és van egy világviszonylatban is elismert Spallettijük. Több mint meggyőző.Habi
Bazzani
|
több mint 12 éve
Zolika
921
Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack ZoltánAxel Witsel is ugyanoda 40 millióért. Van ott lóvé bőven.
Raul Meireles meg a Fenerbe ment.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
neki már mind1. Azt mondta mikor odaigazolt, hogy már amit tudott megnyert, aláír oda ahol a legtöbbet fogja kapni. Azért visszakérdezett még viccesen, hogy "ugye nem hokicsapat?"Eto'o? bármit megadnék még most is, h visszajöjjön inkább! 😛Divatmondjuk sztem eddig hulk az egyetlen top játékos aki oda ment 😀HabiEz mind szép és jó, csak nem tudnék hirtelen olyan topjátékost mondani aki elment a ruszkikhoz és fú de bejött neki a dolog.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
Jah és van egy világviszonylatban is elismert Spallettijük. Több mint meggyőző.Habi
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
+Lass, +Lacina Traore stb. csak a ruszkiföldön nyomuló fekákból ki lehetne állítani egy topligás topcsapatot 😀Eto'o? bármit megadnék még most is, h visszajöjjön inkább! 😛Divatmondjuk sztem eddig hulk az egyetlen top játékos aki oda ment 😀HabiEz mind szép és jó, csak nem tudnék hirtelen olyan topjátékost mondani aki elment a ruszkikhoz és fú de bejött neki a dolog.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Eto'o? bármit megadnék még most is, h visszajöjjön inkább! 😛mondjuk sztem eddig hulk az egyetlen top játékos aki oda ment 😀HabiEz mind szép és jó, csak nem tudnék hirtelen olyan topjátékost mondani aki elment a ruszkikhoz és fú de bejött neki a dolog.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
Bazzani
|
több mint 12 éve
az, hogy kikúrt gyenge az orosz bajnoksághoz, arról nem az orosz bajnokság tehetDzdu-dzsákEz mind szép és jó, csak nem tudnék hirtelen olyan topjátékost mondani aki elment a ruszkikhoz és fú de bejött neki a dolog.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
Bazzani
mekkora szakmai előrelépés volt neki.Amadeus91
JT Daniels fan
több mint 12 éve
mondjuk sztem eddig hulk az egyetlen top játékos aki oda ment 😀Ez mind szép és jó, csak nem tudnék hirtelen olyan topjátékost mondani aki elment a ruszkikhoz és fú de bejött neki a dolog.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
Bazzani
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
Dzdu-dzsákEz mind szép és jó, csak nem tudnék hirtelen olyan topjátékost mondani aki elment a ruszkikhoz és fú de bejött neki a dolog.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
Bazzani
mekkora szakmai előrelépés volt neki.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
kíváncsi leszek mikor majd befagy a lika -40 fokban.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
több mint 12 éve
Ez mind szép és jó, csak nem tudnék hirtelen olyan topjátékost mondani aki elment a ruszkikhoz és fú de bejött neki a dolog.1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
több mint 12 éve
1. Miért? a Zenit egy eléggé erős orosz bajnokság messze legjobb csapata, a jó orosz válogatott kezdőből 7 embert adnak. Nem azt mondom, hogy nincs jobb csapat ahova beférne, sztem ha még Witsel is megy, simán a bl top8ban lehetnek.Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
Jah és van egy világviszonylatban is elismert Spallettijük. Több mint meggyőző.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
változó a határidő az egyes bajnokságoknál. A ruszkik még igazolhatnakHulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
pl. télen a magyaroknak asszem január 15-én kezdődik, a románoknál 20-án, máshol meg elsején.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
van der Wiel ---> PSGKlasnic ---> Liverpool? (nem lennék Pool fan..)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
az szépHulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
több mint 12 éve
pl a törököknél is csak 5.én jár le a határidő... gondolom itt is ilyesmi történhetett :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ortodoxok kihagyták a naptárigazítást, nagy októberi forradalom, nagy augusztus végi leárazàs, Hulk Hogan?Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért. Jack Zoltán1. Ő is elbassza a karrierjét.
2. Hogy a picsába tudnak még igazolni? 31.e volt a határidő nem?
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 050
Hulk a Zenitbe szerződött, 55 millió euróért.
több mint 12 éve
De jó neked, én már lassan vétőképtelen vagyok... 😀Egyrészt, másrészt én most egy egyetemista kislánnyal gyűröm össze a lepedőt. Fociról nem akarok írni, csak dicsekszek. 😀Látszik hogy fiatalok vagytok. Van az a kor, mikor az ember már nem válogat. Tesco szatyor ide vagy oda.apeszosTeljesen igaz. Egyébként művelt kocsmai körökben azt mondják erre, hogy írtunk már rosszabb papírra is!csi77
füligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
tán bölcsész francia szakon? (durva lehet, egy régi leány ismerősöm ment el oda, 1 év múlva meglehetősen leharcoltan kezdett el egy másik szakot)Egyrészt, másrészt én most egy egyetemista kislánnyal gyűröm össze a lepedőt. Fociról nem akarok írni, csak dicsekszek. 😀Látszik hogy fiatalok vagytok. Van az a kor, mikor az ember már nem válogat. Tesco szatyor ide vagy oda.apeszosTeljesen igaz. Egyébként művelt kocsmai körökben azt mondják erre, hogy írtunk már rosszabb papírra is!csi77
füligjimmy
több mint 12 éve
Jimmy, tudhatnád ,hogy mindig az a fránya edző a hibás.Kérdezd meg Komant, na ő már betéve tudja ezt a mondatot.
Az egyetemista lányos mondat miatt meg bekaphatod. Vagy ő neked. 😊
több mint 12 éve
Egyrészt, másrészt én most egy egyetemista kislánnyal gyűröm össze a lepedőt. Fociról nem akarok írni, csak dicsekszek. 😀Látszik hogy fiatalok vagytok. Van az a kor, mikor az ember már nem válogat. Tesco szatyor ide vagy oda.apeszosTeljesen igaz. Egyébként művelt kocsmai körökben azt mondják erre, hogy írtunk már rosszabb papírra is!csi77
Csak írok a fociról is. Tegnap akkorát buktam az MU-n, hogy a fal adta a másikat. 70. percben megraktam a döntetlent... a vége ismert. Azért megnézem, Kagawa mit tud itt produkálni. Scholes beállt, hát két klasszissal jobb volt a csapat.
Azon meg egyenesen betojta, hogy Podolski gólt lőtt, már túlteljesítette, amit ebben a szezonban vártam tőle.
Óóóó, és ezúttal Cvitkovics:
"Új közegbe kerültem, új futballkultúra, nehéz volt megszokni, de amikor lehetőséget kaptam, úgy érzem, sikerült élni vele. A játékosokkal, klubvezetőkkel jó volt a kapcsolatom, az edzővel már nem annyira, ritkán adott nekem szerepet. Nem akarom rá fogni, talán bennem kell keresni a hibát, talán kevés voltam oda"
Ő legalább odaszúrta a végére, hogy talán, de csak talán kevés volt, bár szerintem nem gondolta komolyan.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az.Látszik hogy fiatalok vagytok. Van az a kor, mikor az ember már nem válogat. Tesco szatyor ide vagy oda.apeszosluk-luk?Amadeus91
De lassan kanyarodjunk vissza valahogy a soccerhez is.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 113
Látszik hogy fiatalok vagytok. Van az a kor, mikor az ember már nem válogat. Tesco szatyor ide vagy oda.apeszosluk-luk?
több mint 12 éve
Látszik hogy fiatalok vagytok. Van az a kor, mikor az ember már nem válogat. Tesco szatyor ide vagy oda.apeszosTeljesen igaz. Egyébként művelt kocsmai körökben azt mondják erre, hogy írtunk már rosszabb papírra is!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png