NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
265
27
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Hupsz! Beszélhetnék Baseball-ről is egyébként. Sorry, spoilerezhettem volna, de továbbra is csak 2 óra alváson vagyok túl. Tanács: Én be se kapcsolom a gépen, telefonon a wifit ha ilyen helyzet áll fenn.Brendan nem mindegy? : D 2 óra alvás után, félig | még örömittasan a győzelem miatt | el lehetet volna nézni!De szeretlek.... 😊 a rák gondolta, hogy egy soccer topikban megtudom a meccs eredményét 😊
alatriste (ex-balazs799)
NB2
De javítottam, hátha másnak még megmentjük a du-ját.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Brendan nem mindegy? : D 2 óra alvás után, félig még örömittasan a győzelem miatt el lehetet volna nézni!De szeretlek.... 😊 a rák gondolta, hogy egy soccer topikban megtudom a meccs eredményét 😊
alatriste (ex-balazs799)
több mint 10 éve
Brendan nem mindegy? : D 2 óra alvás után, | félig még örömittasan a győzelem miatt | el lehetet volna nézni!Idén volt az első átig időszak amikor minden B. Rodgers akarata szerint történt az átigazolási piacon. Negritis jól mondja, előtte az FSG volt az átigazolásokkal megbízva, Brandon csak felterjeszthetett hozzájuk kéréseket. Szvsz mindkét rendszer rosszul működött. Rengeteg olyan igazolásunk van az utóbbi években ami érthetettlen, ellenkezik az általunk játszott játékkal, és amúgy ígéretes és jó játékosok szenvednek a csapatnál.de ki az a Brandon?
alatriste (ex-balazs799)
slowmotion
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Idén volt az első átig időszak amikor minden B. Rodgers akarata szerint történt az átigazolási piacon. Negritis jól mondja, előtte az FSG volt az átigazolásokkal megbízva, Brandon csak felterjeszthetett hozzájuk kéréseket. Szvsz mindkét rendszer rosszul működött. Rengeteg olyan igazolásunk van az utóbbi években ami érthetettlen, ellenkezik az általunk játszott játékkal, és amúgy ígéretes és jó játékosok szenvednek a csapatnál.de ki az a Brandon?
alatriste (ex-balazs799)
több mint 10 éve
egyébként az Echo is rengeteg faszságot lehoz sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
hát jó, nekem végül is oly' mindegy.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Idén volt az első átig időszak amikor minden B. Rodgers akarata szerint történt az átigazolási piacon. Negritis jól mondja, előtte az FSG volt az átigazolásokkal megbízva, Brandon csak felterjeszthetett hozzájuk kéréseket. Szvsz mindkét rendszer rosszul működött. Rengeteg olyan igazolásunk van az utóbbi években ami érthetettlen, ellenkezik az általunk játszott játékkal, és amúgy ígéretes és jó játékosok szenvednek a csapatnál.nem gondolom, hogy a Liverpool Echo újságírói ne lennének hitelesek. BTW pont Balotellivel támasztod alá az igazam. 😊az átigazolásokra ez sajnos nem igazwww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...
Mikey
pont az FSG hozta be az 5 fős átigazolási tanácsot, és nekik köszönhető pl Ballo
Negritis
Mikey

Liverpool Fc
több mint 10 éve
nem gondolom, hogy a Liverpool Echo újságírói ne lennének hitelesek. BTW pont Balotellivel támasztod alá az igazam. 😊az átigazolásokra ez sajnos nem igazwww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...
Mikey
pont az FSG hozta be az 5 fős átigazolási tanácsot, és nekik köszönhető pl Ballo
Negritis
több mint 10 éve
az átigazolásokra ez sajnos nem igazwww.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717oziboziMióta az FSG a tulajdonos, mindig az aktuális menedzseré volt az utolsó szó, szóval nem gondolom, hogy ez akkora feltétel lenne...
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717szennylap mind a Daily Mai mind a Nemzeti Sport
ozibozi
Pedig én lennék a legboldogabb pool drukker, ha kineveznék Kloppot!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
akkor pláne mit aggódsz, helyed lesz bővenMegvan a jegyem vazze😀Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
ozibozi
gordon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Megvan a jegyem vazze😀Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
ozibozi
több mint 10 éve
Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
több mint 10 éve
Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?
több mint 10 éve
közben P. Sousa beárazza az olasz bajnokságot, 25 perc alatt 3 simával a San Siroban és az élen...:--)))pont ezt néztem én is, de hát megmondták a madzsar edzők, hogy semmi extrát sem hoz...
ozibozi
több mint 10 éve
közben P. Sousa beárazza az olasz bajnokságot, 25 perc alatt 3 simával a San Siroban és az élen...:--)))
több mint 10 éve
A tizik nem érdekelnek.Kálnoki kiesése után Mohlt bevinni középre óriási hiba volt.. Vannak bajok, 16 új játékos érkezett a nyáron, jó lenne már egy olyan offszezon ahol nem kellene mindent újrakezdeni..
Sokkal jobban zavar, hogy a keret 60%-a nem NB1-es szint. Az meg mégjobban, hogy azt a 40%-ot sem játszatjuk rendszeresen, mert a Sallói/Nagy/Mohl féle alkalmatlanokba szerelmes az edző.
Bazzani
több mint 10 éve
A tizik nem érdekelnek.Sokkal jobban zavar, hogy a keret 60%-a nem NB1-es szint. Az meg mégjobban, hogy azt a 40%-ot sem játszatjuk rendszeresen, mert a Sallói/Nagy/Mohl féle alkalmatlanokba szerelmes az edző.
több mint 10 éve
másodiknál is volt kontakt, simán fújható volt az is. ha a kapus kimegy, akkor ne horgonyozzon le a támadó útjában, mert akkor a támadó át fog rajta esni (nem csak akkor, ha akar)pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.szerintem a 2. volt kamu, az első és a harmadik teljesen jogos, nem is tudom mit gondolt ott balajcza. Ettől függetlenül szégyen gyalázat amit nyújtottunk, helyzetek alapján 3-4-el nyernünk kellett volna..
Én adnék még egy esélyt Vinyónak, legfeljebb elzavarjuk a télen. Persze nem tudom, ki állhatna a helyére.
berger90
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.szerintem a 2. volt kamu, az első és a harmadik teljesen jogos, nem is tudom mit gondolt ott balajcza. Ettől függetlenül szégyen gyalázat amit nyújtottunk, helyzetek alapján 3-4-el nyernünk kellett volna..
Én adnék még egy esélyt Vinyónak, legfeljebb elzavarjuk a télen. Persze nem tudom, ki állhatna a helyére.
berger90
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
United vezeti a bajnokságot. Egyenes út a bajnoki címig... 😀(ne szóljatok be érte, rég éreztem ilyet) 😀
több mint 10 éve
tippmixre már gondolni sem akarok...pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.
Bazzani
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre