Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
www.punditarena.com/football/english-football/jmurphy/read-sir-alex-fergusons-heartfelt-letter-to-eric-cantona-just-months-after-he-left-manchester-united/Ferguson levele Cantonanak pár hónappal a visszavonulás után.
érdekes, hogyan aggódott a BL trófea miatt, és Cantonaban látta vszleg a zálogát a sikernek, ami az örökségét végérvényesen bebetonozta volna. aztán persze a sors iróniája, hogy két évre rá összeállt minden idők United-je. és Eric volt a valaha volt legnagyobb, de az a front6 (giggs-scholes-keane-beckham-cole-yorke (plusz ugye teddy és solskjaer) nehezen megbontható lett volna és fantasztikusan futballoztak 99-ben. azóta sem láttam olyan menetelést.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
ja, megérti őt, hasonlóan nagy paraszt, és "great minds think alike" 😊de még ezt a teljesítményt is be tudja árnyékolni az a tény, hogy Balotelli betalált O.OA Milanban az előző időszaka alatt is kurva jó volt, Mihajlovic személyében meg olyan edző van, aki kezelni is tudja.
ZERO_L
empty
több mint 10 éve
Lewandowski, sima 5ös eddig csereként 15 perc alattAz első és az ötödik gól között 9 perc telt el.
ZERO_L
Mikor igazolt a megye3ba? 😀
több mint 10 éve
Kit érdekel a Milan, amikor a magyar futsalválogatott kijutott a jövő évi Eb-re!?Parádés meccs volt, az meg, hogy pont én adhattam élőben... Óriási élmény volt, az az utolsó másodperc mindent vitt... <3
Köszönöm a magyar csapatnak!
Szerkesztette: Stez
több mint 10 éve
de még ezt a teljesítményt is be tudja árnyékolni az a tény, hogy Balotelli betalált O.OA Milanban az előző időszaka alatt is kurva jó volt, Mihajlovic személyében meg olyan edző van, aki kezelni is tudja.
ZERO_L

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
de még ezt a teljesítményt is be tudja árnyékolni az a tény, hogy Balotelli betalált O.O

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Lewandowski, sima 5ös eddig csereként 15 perc alattezen röhögök én is.
ZERO_L
félidő, 0-1, 2,35-ös oddsz a BM-re. mondom, egy félidő alatt csak vernek kettőt.
53. perc, ránézek: 2-1.
60. perc, ránézek: 5-1.
azt hittem, bugos a portál...
több mint 10 éve
Lewandowski, sima 5ös eddig csereként 15 perc alatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Most akartam linkelni....ez borzalom,nem hiszem el!! 😕 😕 😕HAJRÁ BENCE !!! VELED VAGYUNK !!!
több mint 10 éve
Szegény Lázár Bence. Atya ég, miért érdemli ezt meg valaki?Egyszerű a válasz, nem érdemli meg.
Schleck
Hajrá Bence, Veled vagyunk!
több mint 10 éve
Szegény Lázár Bence. Atya ég, miért érdemli ezt meg valaki?
több mint 10 éve
NK9 újra villant:www.youtube.com/watch?v=sJyAfb5dlNI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
hmmm... a pályán lévők vajon észrevették, hogy Bentekét szünetben lecseréltük?
több mint 10 éve
na, így kell helyzet nélkül rúgatni egyet az ellenféllel.Minyon mégis mi a nagy lófaszra mozdult így ki?
több mint 10 éve
Ez a Memphis-Martial-majd később Januzaj kis trio lesz 😊
több mint 10 éve
Danny Ings welcome
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
azt h egyénileg hiába kurvajó Skrtel és Sakho is de továbbra sincs összhang a védők között
több mint 10 éve
remélem, Cou megvillan a második félidőben, mert eddig nem volt túl sok hasznos megmozdulása.Moreno rémesen egysíkú, csak tízből egy beadás véletlenül átflipperezik a lábak között. átlövéseket nem használunk, kommunikáció nincs, az utolsó passzba mindig hiba csúszik. ja, és hiába akarunk passzolgatóst játszani, mert helyezkedni még mindig nem sikerült megtanulni.
kihagytam valamit?
több mint 10 éve
faszom h nem vagyunk képesek kihasználni a ziccereinketmár bocsánat
több mint 10 éve
annyira örülnék, ha a gólra törekednénk, és nem a kamutizik begyűjtésére... de hát megjött Sturridge, ezzel kell együtt élni
több mint 10 éve
nah most jöttem a Mazerunner '2'-rőlsztem egész jó volt
7/10
több mint 10 éve
jó lenne valami meggyőző teljesítméyn végre
több mint 10 éve
Sturridge játszik a Norwich City ellen! Kíváncsian várom, hánymeccsetfélidőt bír ki egészségesen.
Mikey
több mint 10 éve
Sturridge játszik a Norwich City ellen! Kíváncsian várom, hány meccset bír ki egészségesen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
az labda (is) volt.Diego a legnagyobb király 😀 ha nem nálunk játszana, tuti utálnám mint a szart. De ez, hogy mindig mindenki felül a provokációjára 😀 én leszarom, hogy egy patkány, akkor törjék ketté a lábát, az is egyből piros, meg az is, hogy játékon kívül belerúgnak. Ez az ellenfelek hülyesége. De ugyan ezt csinálta az Atletiben is, csak ott nem kapott ekkora figyelmet.Kedden kiderült h nem feltétlen...
Borbinho
dr0725
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."