Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Számomra hihetetlen ez a kettős mérce, már nem csak a politikában hanem a sportban is mi vagyunk európa "fekete bárányai"..
több mint 10 éve
Lusta vagyok előkeresni, de pont ezt írtam a román meccs után, hogy kb semmi nem volt, de persze ha lesznek jóakaró hazaárulók. Hát lettek...Az ilyen kis hülyét elzavarnám egy angol-skótra, szerb-horvátra, török-görögre, ott sem hall szebbeket.
több mint 10 éve
egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isezerszer el lett mondva, hogy nem az mlsz vette fejébe hirtelen, hogy megritkítják az amúgy is alacsony nézőszámot, csak igyekeznek megfelelni az európai normáknak
Negritis
bár valljuk be, ez egészen nevetséges ítélet, ilyen alapon soha többé nem szabad a románokkal (meg persze Izraellel) meccset játszanunk, mert büdösrománozás mindig lesz, ez kb. az a kategória, mintha a "szemüveget a bírónak" féle rágalmakat akarnák kiírtani az emberek tudatából... csak ahogy a zsidózásnál is, ez az ítélet semmi másra nem jó, mint olaj a tűzre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
az elég kemény hogy tegnap 4 BL meccset is adtak párhuzamosan magyar adók!!! 😊
több mint 10 éve
egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nah elmegy az UEFA a jó édes k...a a...ba! Csányi meg remélem fellebbez ezerrel, most legyen tökös. SZÉGYEN! Semmi, de tényleg semmi nem volt!!!
több mint 10 éve
Ez alapján akkor a világon bárhol minden második mérkőzés zárt kapus lehetne.zárt kapus lesz a magyar-feröer. meccs....ne már... na akkor a kicsi akit elösször vittem volna válogatott meccsre, tv-n nézi, velem együtt..
gamerkr
köszönöm a cigányozó honfitársaimnak 😕
Josszi
Ennél sokkal durvább megnyilvánulások után sincs zárt kapu. Van egyáltalán magyar sportdiplomácia?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
bukarestben himnusz kifütyülés,magyar gyalázás miatt 32 ezer eurós büntetés és 2500 fős szektorbezárást kaptak.Mi meg egyből zártkaput.zárt kapus lesz a magyar-feröer. meccs....ne már... na akkor a kicsi akit elösször vittem volna válogatott meccsre, tv-n nézi, velem együtt..
gamerkr
Josszi
Mondjuk Feröert nulla néző előtt is meg kell verni.
több mint 10 éve
zárt kapus lesz a magyar-feröer. meccs....ne már... na akkor a kicsi akit elösször vittem volna válogatott meccsre, tv-n nézi, velem együtt..
gamerkr
¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
zárt kapus lesz a magyar-feröer. meccs....
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZAGREBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
JA VOLIM TE 😛
2-1!
több mint 10 éve
angol csapatok megint brillíroztak 4 meccsből sikerült 3 pontot szerezniük. Tudom persze őket nem érdekli a BL, a PL a lényeg, abban van a pénz!!! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
MEKKORA GÓÓÓL!!!!hogy ilyenkor nem ülünk kint a Curva Nordban...
Floro! 😀
alatriste
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Florenzi baszod 😮

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ez az M4 szpíker is a cseh 2-t nézi, az biztos
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
igen, tegnap volt róla szó, hogy ezt muszáj "papírra" vetni...ki lehet jelenteni az M4 elérte a pöcegödör legalját ezzel a mai közvetítéssel...ZERO_LMásnak sem tetszett 😊
britannia.reblog.hu/te-is-fiam-pideon
NB2
csak azt sajnálom, hogy az ismétlésből kihagyták ezeket, ki lehetett volna még egészíteni 1-2 cifrább megszólalással 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ki lehet jelenteni az M4 elérte a pöcegödör legalját ezzel a mai közvetítéssel...ZERO_LMásnak sem tetszett 😊
britannia.reblog.hu/te-is-fiam-pideon
több mint 10 éve
Isztambul....wo-u-wo-u-wo-o.Sima volt!Erre nem gondoltam volna.Griziiiii egy isten! 😊
több mint 10 éve
Törjön le a kezem ha legkozelebb angol csapatra fogadok nemzetközi meccsen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ki lehet jelenteni az M4 elérte a pöcegödör legalját ezzel a mai közvetítéssel...a legszomorúbb az egészben, hogy úgy néz ki nekik van joguk minden játéknap először választani, így a papíron legérdekesebb/izgalmasabb meccset ezek a dilettánsok fogják közvetíteni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Hát azt tudtuk hogy a BL nem a City erőssége. Nem baj, a PL-re kell koncentrálni. 😊
több mint 10 éve
Szegény Shaw :/Utána még egyenlít is az ember aztán Youngot egy sárgáért elkaszálja amikor kb ajtó-ablak helyzete lett volna ha ott továbbmegy....
Ez bizony csúnya volt.
dugo93