Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
Hatalmas.Jottek a cikek.Most kezdo lehet Bogdan, mivel bla bla bla...
Most kezdo lehet Megyeri, mivel bla bla bla...
Hat nem....
több mint 10 éve

Tegyük már a kezdőbe bajnoki meccsen is! : (

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tudom, engem is az a csajszi engedett be, meg is lepődtünk a haverokkal, hogy ennyire simán be lehet menni..Ja, 1500 jegyet meglehetett venni a bálnába, személyivel, névre szólót...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-a-romanok-elleni-meccsre-sem-kell-a-szurkoloi-kartya-2424521egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
gordon
Negritis
gordon
Másolt jeggyel is be lehetett volna menni!
Mi a román szektor mellett ültünk a másik zaszlonal ahova a normál bejáraton nem lehetett bemenni mert az ulloi felőli hosszanti átmenetet nem engedte a rendőrség a VIP fele meg a biztonsági örök nem engedtek kerülni.
Vegul a sas melletti bejáraton engedtek be ahol a vonalkód leolvasot egy csaj üzemeltette es a saját kódjával engedett be mindenkit, meg persze a többi host. Semmilyen ellenőrzés nem volt h ki megy be es milyen jeggyel, eltépték es beengedtek.
Ennyit a vasszigor értelméről.
gabtsi
A mondandóm lényege az, hogy kb 20ezer ember cigányozott, felesleges felelősöket keresni meg "kártyázni", nekem nagyon tetszett a hangulat és sajnálom, hogy kettős mércét használnak az UEFA-nál..Most válthatom vissza a Feröer elleni jegyeket...
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Amúgy mire alapoznánk a sportdiplomáciánkat, mitől kellene, hogy erős legyen? Amilyen sportágban erősek vagyunk, az nem fajsúlyos, a fajsúlyos sportoknál meg sehol nem vagyunk és még végtelen kenőpénz sem áll rendelkezésre, mert az máshová kerül.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Persze ilyenkor verjük az asztalt és tiltakozzunk a látszat kedvéért, de valójában nincs mire alapozzunk. Ez olyan, mint amikor a kisgyereket megbüntetik és az "vergődik", érdekérvényesítő képessége nem erős (vagyis nem is nagyon van neki), így a "szülők" akarata érvényesül, még ha az "igazságtalan" is.
több mint 10 éve
Pont ennyit ért a vitya sportpolitikai smúzolása' a FIFA-nál (UEFA) lassan több évtizede. Ezeket a büntiket akkor is hozzuk ha leköpjük őket mikor itt vannak...Már régóta semmit sem ér a magyar "sportdiplomácia". Nem tudom miért meglepő, hogy minket megbüntetnek olyanért, amiért egy másik ország semmit sem kap. Majd minden sportban így megy már hosszú ideje, semmilyen érdekérvényesítő ereje nincs a magyar sportdiplomatáknak. Megvédeni nem tudják az itthoni sport érdekeit.
ozibozi
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mit jelenthetett ez a szervezet az UEFA-nak, hiszen csak a szokásos történt egy magyar - román meccsen..- Lesz még Erdély Magyarországé.
- Ki nem ugrál büdös román hej hej.
- Szar Románia, utálunk szar Románia.
- Kifütyüljük az ellenfél himnuszát és a többi.
Amúgy egész nap mozgott valami a levegőben, légkörben, érezni lehetett az egész városban, hogy ez nem egy átlagos pénteki nap. Aztán az összecsapás a rendőrökkel csak hab volt a tortán...
De ezeket olyan könnyen el lehetne kerülni Ne sorsoljanak minket össze soha Szlovákiával, Romániával, Izraellel, stb. Amúgy is hány világversenyen volt irányított a sorsolás? Felmelegített golyók és a többi...
Úgysem a zárt kapun fog múlni, kijutunk e.. Na de azért a magyar sportdiplomácia tényleg vicc kategória. Mintha nem is létezne...
több mint 10 éve
az elég kemény hogy tegnap 4 BL meccset is adtak párhuzamosan magyar adók!!! 😊Le is maradtam majdnem minden gólról. Mondjuk a lényeget - Florenzi félpályás gólját pont - sikerült elcsípnem.
yooker
több mint 10 éve
@Negritis, az a gondom csak, hogy az EL-ben nem arra kéne rámenni, hogy apróságoknak kelljen örülni, hanem kicsit komolyabban kéne venni, s legalább a csoportból továbbmenni. 😀 persze tök jó Chirivellát meg Brannagant nézni, de azt inkább a Mikiegér Kupában kéne...meanwhile in Bordeaux 1-1, remélem ki is kapunk, csak hogy BR magyarázhassa a bizonyítványt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
amúgy pont ez a baj hogy nincsenek igazi következmények és a szabályokat is úgy tartják be ahogy nekik kedvük vansjanos ez nem csak a fociban "magyaros" szokás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Ja, 1500 jegyet meglehetett venni a bálnába, személyivel, névre szólót...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-a-romanok-elleni-meccsre-sem-kell-a-szurkoloi-kartya-2424521egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
gordon
Negritis
gordon
Másolt jeggyel is be lehetett volna menni!
Mi a román szektor mellett ültünk a másik zaszlonal ahova a normál bejáraton nem lehetett bemenni mert az ulloi felőli hosszanti átmenetet nem engedte a rendőrség a VIP fele meg a biztonsági örök nem engedtek kerülni.
Vegul a sas melletti bejáraton engedtek be ahol a vonalkód leolvasot egy csaj üzemeltette es a saját kódjával engedett be mindenkit, meg persze a többi host. Semmilyen ellenőrzés nem volt h ki megy be es milyen jeggyel, eltépték es beengedtek.
Ennyit a vasszigor értelméről.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
apróságoknak is örültem közöttük Rossiter szerintem egész jó játékánakahhoz képest hogy B csapat, egész jó az első 10 percszvsz a komplett első 45 perc nézhetetlen volt, mint általában az idegenbeli EL meccsek... de most legalább bele lehet magyarázni, hogy ez nem is B, hanem inkább F csapat.
Negritis
Mikey
kicsit dejavu a dolog, hogy lelép a sztár középpályás aztán egy tini a második számú kupában elkezdi bontogatni a szárnyát, reméljük egy újabb kapitány van születőben
Lallana meg bekente, bár a csigazabálók asszisztáltak hozzá
Ings mit hagyott ki omfg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 10 éve
az a baj hogy a példa alapján 1 azaz 1 hülye is elég sajnos ha elég hangosJa, 1500 jegyet meglehetett venni a bálnába, személyivel, névre szólót...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-a-romanok-elleni-meccsre-sem-kell-a-szurkoloi-kartya-2424521egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
gordon
Negritis
gordon
több mint 10 éve
Ja, 1500 jegyet meglehetett venni a bálnába, személyivel, névre szólót...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-a-romanok-elleni-meccsre-sem-kell-a-szurkoloi-kartya-2424521egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
gordon
Negritis
több mint 10 éve
ahhoz képest hogy B csapat, egész jó az első 10 percszvsz a komplett első 45 perc nézhetetlen volt, mint általában az idegenbeli EL meccsek... de most legalább bele lehet magyarázni, hogy ez nem is B, hanem inkább F csapat.
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-a-romanok-elleni-meccsre-sem-kell-a-szurkoloi-kartya-2424521egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
gordon
több mint 10 éve
egyébként pont az ilyenek miatt kell szabályozni a hazai bajnoki meccseket isMivel? Kártyával? Ja, hogy a grupamába is csak kártyával lehetett bemenni?! Hmmm...
Negritis
több mint 10 éve
ahhoz képest hogy B csapat, egész jó az első 10 percSimon mondjuk takarít mindent, szegény Kolo-t is
Rositter és Origi is számomra tetszetős jelenleg
több mint 10 éve
Ismét lecsapott a FIFA/UEFA antirasszista igazságosztó brigádja. Remélem azért a jövőben a "Say no to racism" mellett a "Say no to corruption" és a "Say no to slavery" is előtérbe kerül.
több mint 10 éve
Ez vicc kategória konkrétan, azt se tudják mi az a rasszizmus...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
őszintén szólva én leszarom hogy más ország mit kapsztem kurvára túlzás és faszság ez a büntetés, DE
az UEFA ebbe az irányba megy, aki bejelnti hogy mi történt az a munkáját végzi ettől még nem lesz hazaáruló a szememben
főleg hogy jó eséllyel nem is magyar
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/kik-jelentettek-a-magyar-szurkolokat-es-hogyan-dolgoznak-2438587Lusta vagyok előkeresni, de pont ezt írtam a román meccs után, hogy kb semmi nem volt, de persze ha lesznek jóakaró hazaárulók. Hát lettek..."hazaárulók"
Az ilyen kis hülyét elzavarnám egy angol-skótra, szerb-horvátra, török-görögre, ott sem hall szebbeket.
NB2
szted olyan nem létezik hogy egy belga megtanul magyarul? vagy teszem azt tudják mi az a 15-20 mondat amire figyelni kell?
vagy aki nyelvet tanított nekik az a hazaáruló?
Negritis
de a románok zárt kapujával most végre összefoghatnak a két válogatott ultrái! (haha)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Legalabb a romanok is zart kaput kaptak,mondjuk nekik már régóta kijárt.
több mint 10 éve
Akkor ezek szerint Bukarestben nem tanult meg románul vagy ferdített a tolmács és a "magyarok takarodjatok ki az országból" rigmust -magyarok, gyertek telepedjetek le nálunk- nak értette...Lusta vagyok előkeresni, de pont ezt írtam a román meccs után, hogy kb semmi nem volt, de persze ha lesznek jóakaró hazaárulók. Hát lettek..."hazaárulók"
Az ilyen kis hülyét elzavarnám egy angol-skótra, szerb-horvátra, török-görögre, ott sem hall szebbeket.
NB2
szted olyan nem létezik hogy egy belga megtanul magyarul? vagy teszem azt tudják mi az a 15-20 mondat amire figyelni kell?
Negritis
több mint 10 éve
Lusta vagyok előkeresni, de pont ezt írtam a román meccs után, hogy kb semmi nem volt, de persze ha lesznek jóakaró hazaárulók. Hát lettek..."hazaárulók"
NB2