NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
270
27
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
egész pofás lesz a United azt gondolom, legalábbis a fiatalok miatt ígéretesnek tűnik, ha még nem is működik minden teljesen rendben.Schneiderlin nem mindig ilyen gyenge, mint tegnap. Ő szerintem be fog válni, adjunk még neki egy kis időt. Persze Herrerának is kellene hely a kezdőben.
még egy középső védő kellene (remélve Shaw pályafutásának nincs vége) és akkor nyomorult Valenciának nem is kellene játszani, rémgyenge Schneiderlin helyett játszik úgyis Ander (Carrick) így már csak Mata helyére kellene találni vmi használható embert a jobb oldalra, és kész is lenne egy fasza kezdő. főleg a Rooney is formába lendülne végre.
nagyon dinamikus a támadószekció és ha egy épkézláb védelmet építenénk mellé (Darmian, Shaw és Smalling adott, már csak össze kéne csiszolódni) akkor bármi kinézhetne és kezdhetnénk a depth-et is építeni.
a játék viszont tetszik nagyon.
gabtsi
Viszont a középső védővel egyet értek. Sokan dicsérik túl Blindet, de szerintem sokkal jobb opció is lehetne ott. Inkább eddig Smalling menti meg az ő seggét is, aki egyébként idén világklasszis teljesítményt nyújt, a legnagyobb meglepődésemre.
Matával mi a baj? Tegnap is a csapat legjobbja volt, nem először az évben. Őt most azért húzóembernek tartom. Én sokkal inkább Rooneyban látom most a féket. Borzasztóan lassítja az egész csapatot. Meg kapja a labdát és egyből megáll és adja hátra. Egyszerűen nem halad előrébb a támadás. Ezen kívül ziccerben is sokszor hibázik. Nem tudom, hogy ebből fel tud e támadni, de kicsit többnek tűnik ez, mint formahanyatlás.
Viszont ami nagy bizakodásra adhat okot az Depay és Martial. Előbbinek még meg kell tanulnia az angol focit, na meg a passzolást. Ha ezek megvannak, akkor a pl egyik legjobbja lehet. Martialra pedig egyenlőre nem találok jelzőket. Tegnap is úgy ültetett be mindenkit, mintha az a legtermészetesebb dolog lenne 19 évesen. Kár, hogy a második félidőre elfáradt. Belőle hatalmas klasszis lesz.
Szerkesztette: dugo93
több mint 10 éve
Ez egy vicccc!!!ez nem vicc, ez az NB II hívó szava.
ZoliMP
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 407
Ez egy vicccc!!!
több mint 10 éve
Pintér mester a vidinél tolódik továbbTrollfocinál szerintem a térdüket csapják örömükben 😊
ozibozi
több mint 10 éve
Pintér mester a vidinél tolódik tovább
több mint 10 éve
egész pofás lesz a United azt gondolom, legalábbis a fiatalok miatt ígéretesnek tűnik, ha még nem is működik minden teljesen rendben.még egy középső védő kellene (remélve Shaw pályafutásának nincs vége) és akkor nyomorult Valenciának nem is kellene játszani, rémgyenge Schneiderlin helyett játszik úgyis Ander (Carrick) így már csak Mata helyére kellene találni vmi használható embert a jobb oldalra, és kész is lenne egy fasza kezdő. főleg a Rooney is formába lendülne végre.
nagyon dinamikus a támadószekció és ha egy épkézláb védelmet építenénk mellé (Darmian, Shaw és Smalling adott, már csak össze kéne csiszolódni) akkor bármi kinézhetne és kezdhetnénk a depth-et is építeni.
a játék viszont tetszik nagyon.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Benficatol....nem hiszem el...
több mint 10 éve
Csak megnyerték Krisztiánék! Az egyenlítő gólt nagyon szépet ő lőtte de a tizijét kihagyta... Amúgy pocsék meccs volt pocsék irőjárásban idióta taktikával (felrúgjuk oszt lesz ami lesz) Lényeg a W.
több mint 10 éve
köszi, Atletico. királyok vagytok.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 407
teny.Vakon voltam.Akkor az egy pontos barcara😊
több mint 10 éve
Prince újra a Milannál edzthats-normal.com/wp-content/uploads/2015/03/stephen-colbert-celebration-gif1.gif

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
orulok par csapat bl botlasanak.Jo latni h iden nincsenek toppon.biztos jó lett volna a nulla pontos Barca, de ahhoz eleve ki kellett volna kapniuk Rómában, ami ugye nem történt meg
A barcat is megneztem volna 0ponttal.
Se baj.Szamomra a legerdekesebb a cselzi.Abramovics altalaban kirugassal old meg bizonyos problemakat.Mou-nak fel van kotve a gatyaja most.
Az arsenal is erdekes.Az a baj h a jatekospiac megvaltozasa miatt nem tudnak olyan palikat szerezni mint anno.
ZoliMP
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 407
orulok par csapat bl botlasanak.Jo latni h iden nincsenek toppon.A barcat is megneztem volna 0ponttal.
Se baj.Szamomra a legerdekesebb a cselzi.Abramovics altalaban kirugassal old meg bizonyos problemakat.Mou-nak fel van kotve a gatyaja most.
Az arsenal is erdekes.Az a baj h a jatekospiac megvaltozasa miatt nem tudnak olyan palikat szerezni mint anno.
több mint 10 éve
Hajrá:www.nemzetisport.hu/legiosok/mls-a-kansas-city-mar-kilenc-eve-vitte-volna-nemethet-2441155
több mint 10 éve
Az NFL szelleme itt is kísért........www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/barcelona-baj-van-a-csapatkapitany-is-hetekre-kidolhet-2441081
egy kupának is örülni fogok idén
több mint 10 éve
Gondolkodtam egy Bate W, Porto W, Valencia W, Bayern W, Barca félidő V mixben, de mondom hülye lennék ilyen szelvényt tenni... LOLMit kell ezen gondolkodni? Ha ennyire megérezted a csít mé nem raktad meg? Gondolom 500//1000 ft nem vág földhöz.
JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
két helyi meg egy nemzetközi eltiltás után? csak ránéz valakire, és a hülye FA egész idényre eltiltotta volna.Suarezért kicsit többet kellett volna kérnünk...Nem kellett volna eladni 😛 Tudtam h szenvedős lesz de megvan. Most a Sevillat kell túlélni.
slowmotion
dande
de kérhettünk volna érte százat, ha a Bél gyerek megért annyit, akkor Suarez is simán.
több mint 10 éve
Suarezért kicsit többet kellett volna kérnünk...Nem kellett volna eladni 😛 Tudtam h szenvedős lesz de megvan. Most a Sevillat kell túlélni.
slowmotion
több mint 10 éve
Gondolkodtam egy Bate W, Porto W, Valencia W, Bayern W, Barca félidő V mixben, de mondom hülye lennék ilyen szelvényt tenni... LOLÉn merész voltam és bátor Arsenal - Chelsea - Roma aki ma a pénzszerzésben gátol.
JC6

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gondolkodtam egy Bate W, Porto W, Valencia W, Bayern W, Barca félidő V mixben, de mondom hülye lennék ilyen szelvényt tenni... LOL
több mint 10 éve
Suarezért kicsit többet kellett volna kérnünk...
több mint 10 éve
Félidőben BATE 3-0 Roma : O : O MI A TÖKÖM TÖRTÉNIK? Nem nézem a meccset, nemrég értem haza és a Porto - Chelsea elé ültem le, nem volt kedvem stream-eket keresgetni, de ez az eredmény úgy pofonvert, hogy Bud Spencer is megirigyelné.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Az M4 kivitte a 90es VB-ről megmaradt technikai cuccokat Barcelonába..
több mint 10 éve
Azért kíváncsi vagyok Messi nélkül mire megyünk. Nem olyan rossz a Bayer. Mondjuk ha nem is most hosszú távon kérdés. Vajon Neymar élre tud-e állni?
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 407
semlegeskent egyik mai meccset sem erzem erosnek.talan a porto meccs....