Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Jah, biztos tök hülyék az 1860 vezetői is. Sőt, az 1860 ellenfeleinek támadói sem normálisak, hiszen négy Bundesliga2 fordulóban csak 2 gólt lőttek neki.Mackógatyás a cserekapus most is.... iktriadmár csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀DivatA magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
több mint 12 éve
kezdőbe a helye! feltéve ha még Rados honosítása nincs meg!Mackógatyás a cserekapus most is.... iktriadmár csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀DivatA magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
|
több mint 12 éve
ki merné cseszegetni a levegő urát? 😀Air Sanyit miért cseszegeti mindenki? Amadeus91már csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀DivatA magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
|
több mint 12 éve
Mackógatyás a cserekapus most is....már csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀DivatA magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
Air Sanyit miért cseszegeti mindenki?már csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀DivatA magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
már csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀A magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
|
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
A magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.
több mint 12 éve
Gyepes aláírt a Portsmouth-hoz....Öngólkirály lesz az 1 hónap alatt
....
....
1 hónapra. Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
Gyepes aláírt a Portsmouth-hoz........
....
1 hónapra.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
OMG, az a kezdő 11...Csapattársaim mesélték, hogy amikor Szlovákia játszott EB-selejtező meccset Andorrával és páran mentek ki szurkolni, keresték a stadiont. Biciklizett szembe velük egy fiatalabb srác, megszólították angolul:
- Bocs, nem tudod hol a stadion?
- De, menjetek még egy jó km-t, aztán balra a következő utcában.
- Köszi. Jössz megnézni a meccset?
- Persze, játszok is.
Hát én sírtam 😀 Ők is 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
?!A magyar Badstuber 😀Asbeeúgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀Divatrakja be Varga Jóskát az eredeti helyére, jobbekknek meg Schimmert és kész 😛
Vanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
több mint 12 éve
Biztos Szerethető Sándor gólvágóként számít rá ma, ha már a Sionban olyan jól megy neki ezen a téren. 😊úgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀Divatrakja be Varga Jóskát az eredeti helyére, jobbekknek meg Schimmert és kész 😛
Vanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
több mint 12 éve
A magyar Badstuber 😀úgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀Divatrakja be Varga Jóskát az eredeti helyére, jobbekknek meg Schimmert és kész 😛
több mint 12 éve
úgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀Divatrakja be Varga Jóskát az eredeti helyére, jobbekknek meg Schimmert és kész 😛
Vanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészít
több mint 12 éve
olyan offensívek vagyunk, hogy andorra ( és mindenki más ) beszabehu...A magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák Balázs
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/05/Szeretheto_Huszti_Szabolcs/JC6A magyar válogatott összeállítása a walesi 1-4-en
Gulácsi Péter - Gál András, Korcsmár Zsolt (Pintér Ádám, 46.), Debreceni András, Présinger Ádám - Vass Ádám, Gyömbér Gábor (Szabó Ádám, 75.) - Koman Vladimir, Szakály Dénes, Stieber Zoltán (Szabó László, 70.) - Németh Krisztián.
elvileg ezek közül valamelyik amelyiknek a képébe üvöltötte Vass a dolgokat. NK-n nem lepődnék meg.
több mint 12 éve
ezek szerint nem...más tud jegyet foglalni az ibusz.hu-n a keddi meccsre?jjncaanem tudom hogy azóta megoldották-e de kedden haverom nem tudott így be kellett menni személyesen.davemayer
nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/05/Szeretheto_Huszti_Szabolcs/JC6uhh az a skótoknak lőtt gól, és azt is rövid hajjal lőtte, meg is van a megoldás a Zenites vergődésre 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/05/Szeretheto_Huszti_Szabolcs/
több mint 12 éve
Igazabol tulbeszeltuk ertem en sanyi ba nem csipazza, de hogy meg itt ti is megmagyarazzatok hogy Huszti helyett jobb dontes behivni Gingert az Divaton kivul meglepett 😀TocaHohóó félreértttél 😀 Ginger azt se tudom hogy ki, nem az ő behívását akartam megmagyarázni 😀 Na de tényleg mindegy 😊
több mint 12 éve
más tud jegyet foglalni az ibusz.hu-n a keddi meccsre?jjncaanem tudom hogy azóta megoldották-e de kedden haverom nem tudott így be kellett menni személyesen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
neeee, ezt neee 😀made my day
sportgeza.hu/futball/2012/09/06/vb-selejtezok_felvezetese/
Egervári: Bárki ellen tudunk dominálniharmonikus összkép, szinkronúszók lesznek vagy mi? beszarsz, komolyan. az utolsó negyedórában is képesek vagyunk dominálni. igaz ahhoz még 75-öt végig kell szopni..úristen. kész, itt az internet vége.petey
„A futballisták nagyon jól összecsiszolódtak, de a pályán kívül és a pályán is harmonikus összképet mutatnak. Ez a válogatott bárki ellen képes dominálni egyes periódusokban, sőt, a nyári felkészülési meccsek alapján akár az utolsó negyedórában is képes erre fejlettebb futballkultúrát képviselő együttessel szemben" - utalt Egervári a nyári Eb-n negyeddöntős csehek és a csoportkörben kiesett írek elleni júniusi találkozókra.
több mint 12 éve
neeee, ezt neee 😀sportgeza.hu/futball/2012/09/06/vb-selejtezok_felvezetese/
Egervári: Bárki ellen tudunk dominálniharmonikus összkép, szinkronúszók lesznek vagy mi? beszarsz, komolyan. az utolsó negyedórában is képesek vagyunk dominálni. igaz ahhoz még 75-öt végig kell szopni..úristen. kész, itt az internet vége.
„A futballisták nagyon jól összecsiszolódtak, de a pályán kívül és a pályán is harmonikus összképet mutatnak. Ez a válogatott bárki ellen képes dominálni egyes periódusokban, sőt, a nyári felkészülési meccsek alapján akár az utolsó negyedórában is képes erre fejlettebb futballkultúrát képviselő együttessel szemben" - utalt Egervári a nyári Eb-n negyeddöntős csehek és a csoportkörben kiesett írek elleni júniusi találkozókra.
több mint 12 éve
más tud jegyet foglalni az ibusz.hu-n a keddi meccsre?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
miskolcon mi ez a nagy titkolózás? végre bemutatják mr. X(R)-t? 😀hol titkolózunk? Rudolf megmondta, hogy péntekig eldönti, hogy jön-e és Dudás is elismerte, hogy tárgyalnak.
kizárt, h tévéseken kívül vkinek legyen rá pénze....Divat