Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Bajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?
több mint 10 éve
Elvileg tökm1 h csoport v playoff meccs. Ahogy berger is írta, nem arról van szó, hogy másodfokon felfüggesztettet kaptunk hanem arról, hogy a határideig nem hozták meg a másodfokú döntést. Ergó amikor azt meghozzák és helyben hagyják az első fokot, azaz a zárt kaput azt a köv hivatalos uefa játéknapon vagyis a pótselejtezőn kell letöltenünk. ( a magyar sportdiplomácia siker storyját ismerve én ezt tartom a valószínűnek, ezzzel is csak kibasztak velünk ). De ne kelljen playoffozni és az egész le van tojva! Sztem 19re lapot kértünk amúgy...Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
diverdoc
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
fradi-holland kiscsapat meccs megvan?Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
diverdoc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
főleg ha nem is kell pótselejtezőt játszani, na de akkor majd az első eb-meccsre kapunk zártkaput!főleg ha most is "jól viselkedünk"Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
főleg ha most is "jól viselkedünk"Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
berger90
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Most akkor a többi csoportban kinek kell szurkolni, hogy mi legyünk a legjobb harmadik?A portugáloknak Dánia, a szerbeknek Albánia, a spanyoloknak Ukrajna ellen
Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
diverdoc
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : Dez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
zinedine5
több mint 10 éve
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.nekem az tűnt fel, hogy ezek a feka csávók ha az öt és felesen belül beleérnek, akkor az három méterrel fölé.
deyell
az újpesti csávónak is sikerült majdnem kihagyni, csak lecsúszott a lábáról, és rosszul pattant a lécről.
több mint 10 éve
ez az újpest kontra utána dvsc rekontra epic 2 perc volt 😀ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
zinedine5
"ha csak egyet belövünk akkor már simán 2-1"
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
több mint 10 éve
Pintér lesz a Liverpool új edzője.És eltolódnak Írországig
Törölt felhasználó
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.www.youtube.com/watch?v=3HSWVJo8EgY
Szerkesztette: deyell
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Horváth Ferenc lett a Vidi edzője.ez valami hivatalos közleményből származó idézet?
"Végre! Egy újabb klasszis, fiatal kora ellenére már-már edző-legenda neve tűnt fel a piros-kékek profi menedzsmentjének horizontján! Az SZTK gárdáját az NB-II-ben látványos, sziporkázó játékkal a tabella 7. helyén tartó mester szakmai arzenálja bőséges munícióval fogja ellátni országunk Videotonját, hogy piros-kék fiaink elérjék az áhított céljaikat, és Horváth Ferenc vezetésével önkívületbe kergessék a népes fehérvári publikumot! Az előre fanyalgóknak, zúgolódóknak írom: utat a magyar tehetségeknek mind a pályán, mind a kispadon! Éljen a hamisítatlan magyar virtus! Horváth Ferivel a csúcsra érünk!"
JC6
ez nem semmi képzavar: "látványos, sziporkázó játék" - "7.hely", amelyen ott kell tartani 😀 a többiről nem is szólva
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Horváth Ferenc lett a Vidi edzője."Végre! Egy újabb klasszis, fiatal kora ellenére már-már edző-legenda neve tűnt fel a piros-kékek profi menedzsmentjének horizontján! Az SZTK gárdáját az NB-II-ben látványos, sziporkázó játékkal a tabella 7. helyén tartó mester szakmai arzenálja bőséges munícióval fogja ellátni országunk Videotonját, hogy piros-kék fiaink elérjék az áhított céljaikat, és Horváth Ferenc vezetésével önkívületbe kergessék a népes fehérvári publikumot! Az előre fanyalgóknak, zúgolódóknak írom: utat a magyar tehetségeknek mind a pályán, mind a kispadon! Éljen a hamisítatlan magyar virtus! Horváth Ferivel a csúcsra érünk!"
több mint 10 éve
A FEB a Videoton–Puskás FC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (Pintér Attila edző mérkőzés alatt történt folyamatos szidalmazása) 150 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.mondjuk lehet megért annyit 😀
több mint 10 éve
amig pep barcelonában volt addig nem a bayerné volt. 😀Megkapták a szokásos kamutizit is a parasztok.Gondolom a Bayern.
Jakehomer
A világon nekik a legjobb a 11es/meccs mutatójuk szerintem.
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
sztem se jo ez.Le kellett volna tudni ezt.Most par gyoker miatt ha ugy alakul akkor a potselejtezon nem lehetnek szurkolok.
több mint 10 éve
Lehetnek nézők feröer ellen.felfüggesztik a büntetést, szóval lehet jobban jártunk volna ha letudjuk most zártkapuval...
ervinator
több mint 10 éve
Pintér lesz a Liverpool új edzője.hát mivel úgy néz ki a Vidié mégsem lesz, megfúrták a játékosok
Törölt felhasználó
(mondjuk vicces, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy melyikünk tudja megválasztani a főnökét?😊 )
NB2
Az, hogy a Vidi drukkerek 0-2nél Pintért szídják szerintem a legalja....Pintér lesz a Liverpool új edzője.hát mivel úgy néz ki a Vidié mégsem lesz, megfúrták a játékosok
Törölt felhasználó
(mondjuk vicces, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy melyikünk tudja megválasztani a főnökét?😊 )
NB2
több mint 10 éve
Lehetnek nézők feröer ellen.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"