Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Bajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?
diverdoc
a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
berger90
Cserébe majd a pótselejtező hazai meccsén nem kell kimenni a stadionba...
peach
Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.
diverdoc
Elvileg tökm1 h csoport v playoff meccs. Ahogy berger is írta, nem arról van szó, hogy másodfokon felfüggesztettet kaptunk hanem arról, hogy a határideig nem hozták meg a másodfokú döntést. Ergó amikor azt meghozzák és helyben hagyják az első fokot, azaz a zárt kaput azt a köv hivatalos uefa játéknapon vagyis a pótselejtezőn kell letöltenünk. ( a magyar sportdiplomácia siker storyját ismerve én ezt tartom a valószínűnek, ezzzel is csak kibasztak velünk ). De ne kelljen playoffozni és az egész le van tojva! Sztem 19re lapot kértünk amúgy...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Picit lemaradtam, lehet, hogy volt már róla szó, én most vettem csak észre, hogy nem lesz zárt kapus a MECCS. Miért változtatták meg?
diverdoc
a másodfokú döntés nem született meg hétfőn, így az elsőfokú sem maradhatott érvényben.
berger90
peach
Hát sztem ilyen döntést nem lehet hozni, egy oda-visszavágos párharcnál. Vagy igen? Bár már láttam sok fasz döntést.
diverdoc
fradi-holland kiscsapat meccs megvan?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
diverdoc
berger90
peach

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
diverdoc
berger90
peach
főleg ha most is "jól viselkedünk"
Negritis
főleg ha nem is kell pótselejtezőt játszani, na de akkor majd az első eb-meccsre kapunk zártkaput!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
diverdoc
berger90
peach
főleg ha most is "jól viselkedünk"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
diverdoc
berger90

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Most akkor a többi csoportban kinek kell szurkolni, hogy mi legyünk a legjobb harmadik?
Höri
A portugáloknak Dánia, a szerbeknek Albánia, a spanyoloknak Ukrajna ellen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
diverdoc

Mindig jövőre
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Most akkor a többi csoportban kinek kell szurkolni, hogy mi legyünk a legjobb harmadik?

Szerkesztette: Höri

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
ez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.

deyell
begurította a léc alá ...
zinedine5
Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : D
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
deyell
nekem az tűnt fel, hogy ezek a feka csávók ha az öt és felesen belül beleérnek, akkor az három méterrel fölé.
az újpesti csávónak is sikerült majdnem kihagyni, csak lecsúszott a lábáról, és rosszul pattant a lécről.
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka

deyell
zinedine5
ez az újpest kontra utána dvsc rekontra epic 2 perc volt 😀
"ha csak egyet belövünk akkor már simán 2-1"

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni

deyell
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Pintér lesz a Liverpool új edzője.
Törölt felhasználó
És eltolódnak Írországig

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226

www.youtube.com/watch?v=3HSWVJo8EgY

Szerkesztette: deyell

buhloone mindstate

több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Horváth Ferenc lett a Vidi edzője.

"Végre! Egy újabb klasszis, fiatal kora ellenére már-már edző-legenda neve tűnt fel a piros-kékek profi menedzsmentjének horizontján! Az SZTK gárdáját az NB-II-ben látványos, sziporkázó játékkal a tabella 7. helyén tartó mester szakmai arzenálja bőséges munícióval fogja ellátni országunk Videotonját, hogy piros-kék fiaink elérjék az áhított céljaikat, és Horváth Ferenc vezetésével önkívületbe kergessék a népes fehérvári publikumot! Az előre fanyalgóknak, zúgolódóknak írom: utat a magyar tehetségeknek mind a pályán, mind a kispadon! Éljen a hamisítatlan magyar virtus! Horváth Ferivel a csúcsra érünk!"
JC6
ez valami hivatalos közleményből származó idézet?

ez nem semmi képzavar: "látványos, sziporkázó játék" - "7.hely", amelyen ott kell tartani 😀 a többiről nem is szólva

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Horváth Ferenc lett a Vidi edzője.

"Végre! Egy újabb klasszis, fiatal kora ellenére már-már edző-legenda neve tűnt fel a piros-kékek profi menedzsmentjének horizontján! Az SZTK gárdáját az NB-II-ben látványos, sziporkázó játékkal a tabella 7. helyén tartó mester szakmai arzenálja bőséges munícióval fogja ellátni országunk Videotonját, hogy piros-kék fiaink elérjék az áhított céljaikat, és Horváth Ferenc vezetésével önkívületbe kergessék a népes fehérvári publikumot! Az előre fanyalgóknak, zúgolódóknak írom: utat a magyar tehetségeknek mind a pályán, mind a kispadon! Éljen a hamisítatlan magyar virtus! Horváth Ferivel a csúcsra érünk!"
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A FEB a Videoton–Puskás FC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (Pintér Attila edző mérkőzés alatt történt folyamatos szidalmazása) 150 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

mondjuk lehet megért annyit 😀

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Megkapták a szokásos kamutizit is a parasztok.
Jakehomer
Gondolom a Bayern.
A világon nekik a legjobb a 11es/meccs mutatójuk szerintem.
Bazzani
amig pep barcelonában volt addig nem a bayerné volt. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 404
sztem se jo ez.Le kellett volna tudni ezt.Most par gyoker miatt ha ugy alakul akkor a potselejtezon nem lehetnek szurkolok.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Lehetnek nézők feröer ellen.
ervinator
felfüggesztik a büntetést, szóval lehet jobban jártunk volna ha letudjuk most zártkapuval...
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Törölt felhasználó
hát mivel úgy néz ki a Vidié mégsem lesz, megfúrták a játékosok
(mondjuk vicces, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy melyikünk tudja megválasztani a főnökét?😊 )
NB2
Törölt felhasználó
hát mivel úgy néz ki a Vidié mégsem lesz, megfúrták a játékosok
(mondjuk vicces, mert ilyenkor mindig eszembe jut, hogy melyikünk tudja megválasztani a főnökét?😊 )
NB2
Az, hogy a Vidi drukkerek 0-2nél Pintért szídják szerintem a legalja....
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Lehetnek nézők feröer ellen.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"