Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez miért üvölt a 7. percben???
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
berúgta
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
góóóóóól
több mint 12 éve
megadta 😊
több mint 12 éve
Tele gatyával nem lehet focizni.....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Ez gyors volt 😀1. Elek kilép, nem jön rá, hogy gyorsaságból még Dzsudzsákot is kikényszerítőzik a hollandok
2. a szélső fejel gólt...
több mint 12 éve
fasza kezdés..
több mint 12 éve
jajj, nem játszik Robben, de kár
több mint 12 éve
Na, az a paraszt már megint a huhogást emlegeti.....
több mint 12 éve
azért az nagy talány számomra, hogy ha mi a gép elől tudjuk, hogy elég lenne Halmosit betenni Laczkó helyére akkor Sándor úr miért nem...kristofmert ő nem annyira szerethető!
jó az, kieső ZTE-ből erősítetek, illik a sémábapasszolom, de a Szentélybe látták többször is...lehet jön Szakály D. is, mivan bazze tévések tarcsija leszünk???? sztem akkor már meccseinket is játsszunk sóstón.... 😀Divataz lehetséges? Mert őt elvileg már nyáron kölcsönadták Felcsútra, ami idéntől önálló intézmény, hogy ne kelljen kiesni (...)
Kezdem már elveszteni a fonalat, hogy mik itt a szabályok. vezessék be a waivertHöri
Divat
több mint 12 éve
Varga lesz a jobb Vanczák a bal oldalon. Vanczak régebben is játszott a bal oldalon.
több mint 12 éve
Hurka
4 104
az mondjuk még rosszabb lenne, ha nem téved az nso, és Elek lesz balhátvédként, sztem még életében nem volt ot (jó, Varga is mindig szűrőt játszik, de teljesen különböző a 2 játékos mozgása)Bogdán – Vanczák, Juhász R., Lipták, Elek Á. – Varga J., Korcsmár – Gera, Koman, Dzsudzsák – PriskinVarga jobb védőben még megérteném, de h bal védő legyen...Egervári sem tudja mit akar már.Beki
mondjuk sztem tuti Varga lesz a balhátvéd, és Elek a vkp., de ez akkor se néz ki túl jól, bár ne legyen igazam..Hurka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bogdán – Vanczák, Juhász R., Lipták, Elek Á. – Varga J., Korcsmár – Gera, Koman, Dzsudzsák – PriskinVarga jobb védőben még megérteném, de h bal védő legyen...Egervári sem tudja mit akar már.
mondjuk sztem tuti Varga lesz a balhátvéd, és Elek a vkp., de ez akkor se néz ki túl jól, bár ne legyen igazam..Hurka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azért az nagy talány számomra, hogy ha mi a gép elől tudjuk, hogy elég lenne Halmosit betenni Laczkó helyére akkor Sándor úr miért nem...
több mint 12 éve
Hurka
4 104
Bogdán – Vanczák, Juhász R., Lipták, Elek Á. – Varga J., Korcsmár – Gera, Koman, Dzsudzsák – Priskinmondjuk sztem tuti Varga lesz a balhátvéd, és Elek a vkp., de ez akkor se néz ki túl jól, bár ne legyen igazam..
több mint 12 éve
Laczkó lesérült. Remélem Egervári nem csinál valami óriási baromságot, teljesen megkavarva hátul a dolgokat, csak simán beteszi helyette Halmosit, sokkal rosszabb ő se tud lenni.v eljön végre Ginger ideje, netán Svábot felhozza UP-ből, lehetőségek tárháza!!! de Sanyibá megoldja a renCCert..
valaki2
|
több mint 12 éve
Laczkó lesérült. Remélem Egervári nem csinál valami óriási baromságot, teljesen megkavarva hátul a dolgokat, csak simán beteszi helyette Halmosit, sokkal rosszabb ő se tud lenni.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
Döme mikor megy Kondás helyére?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Kell a ligakupa meccsekre is cserecsatár...Bazzanigólkirály+válogatott lesz, pölő nem aprózza el!!!
|
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Pölö aláírt a Lokihoz. Nem mondom, hogy mindig van lejjebb...
több mint 12 éve
passzolom, de a Szentélybe látták többször is...lehet jön Szakály D. is, mivan bazze tévések tarcsija leszünk???? sztem akkor már meccseinket is játsszunk sóstón.... 😀Divataz lehetséges? Mert őt elvileg már nyáron kölcsönadták Felcsútra, ami idéntől önálló intézmény, hogy ne kelljen kiesni (...)
Kezdem már elveszteni a fonalat, hogy mik itt a szabályok. vezessék be a waivertHöri
pölőt pedig teszteli a konda...remélem sikerül leigazolniuk egy ilyen weltklasse gólvágót! 😀
|
több mint 12 éve
Socccer lehet a tippjátékban? Csak mert lenne egy javaslatom:Mai sport után csakis így : van Czák 😊
Melyik játékosról kap több gólt a magyar labdarugó válogatott a kedd esti, Hollandia elleni mérkőzésen?:
Laczkó Zsolt
Vanczák Vilmosvalaki2
több mint 12 éve
Socccer lehet a tippjátékban? Csak mert lenne egy javaslatom:Vancák Vili fele labda nem fog menni mert felnek hogy egyszer labdat szerez megindul es ott a gol.
Melyik játékosról kap több gólt a magyar labdarugó válogatott a kedd esti, Hollandia elleni mérkőzésen?:
Laczkó Zsolt
Vanczák Vilmosvalaki2