NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 439
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
így jobban fizet a tipszmiksz.Nem vagyunk mi olyan világverők, hogy ezt meg merjük játszani. Mikor klasszis védőnkről így fordul le egy félamatőr, ott kellene végre betiltani ezt a sportágat profi szinten itthon.
félidő V, vége H, lehet vagy tizenötös oddsz
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha az egy ék kimozog kötőbe ki a rossem érkezik a 16-oson belül?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
így jobban fizet a tipszmiksz.félidő V, vége H, lehet vagy tizenötös oddsz
több mint 10 éve
Neki konkrétan mondjuk a sitten kéne ülnie...all-pro Juhászról gyönyörűen fordultak le bassza megBezzeg Sebőkvili a studioban ūl mikor szūkség lenne rá
gamerkr
Höri
több mint 10 éve
A stúdióban inkább Juhásznak lenne a helyeall-pro Juhászról gyönyörűen fordultak le bassza megBezzeg Sebőkvili a studioban ūl mikor szūkség lenne rá
gamerkr
Höri
több mint 10 éve
all-pro Juhászról gyönyörűen fordultak le bassza megBezzeg Sebőkvili a studioban ūl mikor szūkség lenne rá
gamerkr
több mint 10 éve
Az északírek nagyon örülnek a feröeri gólnak
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem megy itthon az északi szigetországbeliek ellen ebben a selejtezősorozatban... Götze.mégis ki lenne az az egy csatár? Müller? Götze? Reus?Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........Nagy ügy, a németek is egy csatárral szoktak játszani mostanság(most is). És ők a világbajnokok. LOL
somoskovig
iktriad
ZERO_L
több mint 10 éve
all-pro Juhászról gyönyörűen fordultak le bassza meg
több mint 10 éve
Juhász, ez mi a faszom volt?
több mint 10 éve
lol

Madden hates me.
több mint 10 éve
Juhász klasszis védő :' D
több mint 10 éve
nah vazze...
több mint 10 éve
Energy of Azerbaijan lol0-1 lol sok volt az egy csatár is
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mégis ki lenne az az egy csatár? Müller? Götze? Reus?Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........Nagy ügy, a németek is egy csatárral szoktak játszani mostanság(most is). És ők a világbajnokok. LOL
somoskovig
iktriad

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........Nagy ügy, a németek is egy csatárral szoktak játszani mostanság(most is). És ők a világbajnokok. LOL
somoskovig
több mint 10 éve
Én nem értek hozzá, de tényleg nem lesz sok az egy csatár? Nehogy ráfázzunk a túl támadó szerkezetre! Otthon... Feröer ellen..........
több mint 10 éve
Lehet, bár mentségemre legyen mondva a gurította is hihető lett volna.Bár szar a minőség, meg emberünknek vannak nehézségei a magyar nyelvvel, de szerintem az ott bezúdította akart lenni : Dez olyan, mintha egyenesen a trollfocinak csinálták volna, pedig nem.begurította a léc alá ...
deyell
zinedine5
Hanni
több mint 10 éve
Paks-taps.tapsBajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie
Höri
csebi

Madden hates me.
több mint 10 éve
tapsBajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie
Höri
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Bajner Bálint a Paks játékosa lett..Indul a party?nem érdekel
Coolearie