Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerethető csapatunk balszélsője eddig 5 méterről csúszott be, fellökte a védőjét, letalpalta a védőjét aztán sípszó után elrúgta a labdát.zolika26és rúgott egy gólt 😊
mondjuk téynleg örülhet, h még pályán van
több mint 12 éve
Legalább az észt jobb bekket ma kiállítottákSzerethető csapatunk balszélsője eddig 5 méterről csúszott be, fellökte a védőjét, letalpalta a védőjét aztán sípszó után elrúgta a labdát.zolika26Ezek a sárgák sokba fognak kerülni...
Előző meccsen Koman is kidumált / dulakodott egyet magának.Sinisa
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Szerethető csapatunk balszélsője eddig 5 méterről csúszott be, fellökte a védőjét, letalpalta a védőjét aztán sípszó után elrúgta a labdát.zolika26Ezek a sárgák sokba fognak kerülni...
Előző meccsen Koman is kidumált / dulakodott egyet magának.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Szerethető csapatunk balszélsője eddig 5 méterről csúszott be, fellökte a védőjét, letalpalta a védőjét aztán sípszó után elrúgta a labdát.
több mint 12 éve
úgy értem, h mindkét gólnál 4-5 emberünk helyezkedett rosszul egy olyan helyzetben amikor ez könnyedén elkerülhető lett volna, ez nyilván nem fér bele egy amúgy is sokkal jobb csapat ellen.Mondjuk azért az nem túl nagy meglepetés, h jobbak nálunk. Inkább az a bosszantó, h két ilyen fos gólt kaptunk.SzeszeHa mi kapjuk, az mindíg fos. De alig lépünk át a térfelükrezemanla
több mint 12 éve
Mondjuk azért az nem túl nagy meglepetés, h jobbak nálunk. Inkább az a bosszantó, h két ilyen fos gólt kaptunk.SzeszeHa mi kapjuk, az mindíg fos. De alig lépünk át a térfelükre
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Mondjuk azért az nem túl nagy meglepetés, h jobbak nálunk. Inkább az a bosszantó, h két ilyen fos gólt kaptunk.
több mint 12 éve
Én is így érzem. Nagyon könnyen helyzetbe kerülnek. (nem úgy, mint mi)Valaki összetudná foglalni az elmúlt 25 percet? (most értem haza) hogy állunk, meccsben vagyunk?NewmanSzerintem nem, csak a hollandok nem erőltetik. Én úgy érzem, hogy amint egyenlítünk ők lőnek még egyet csak az utolsót ők lőjékzolika26
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Valaki összetudná foglalni az elmúlt 25 percet? (most értem haza) hogy állunk, meccsben vagyunk?NewmanSzerintem nem, csak a hollandok nem erőltetik. Én úgy érzem, hogy amint egyenlítünk ők lőnek még egyet csak az utolsót ők lőjék
több mint 12 éve
Valaki összetudná foglalni az elmúlt 25 percet? (most értem haza) hogy állunk, meccsben vagyunk?
több mint 12 éve
Menczer asszem, én csak FAULT-os csávónak hívom. 😀Ki ez a riporter? Nagy figura, mintha VB döntőt játszanánk.BazzaniMelczer Tamás.
akármikor benne van hogy berohan a pályára és a gólba tartó labdát a tribünre csőröziHöri
több mint 12 éve
Még jó, hogy Lipták+Juhász jó fejelő játékosok.Sinisacsak rosszul helyezkedők is
több mint 12 éve
Még jó, hogy Lipták+Juhász jó fejelő játékosok.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Így nem lehet meccset nyerni
több mint 12 éve
csodálatosan felkészültünk a pontrúgásokra bazzeg
több mint 12 éve
Középső neve nem lehet, hogy Egervári? Mert azt már tudom, hogy ez a csapat mindenre képesKi ez a riporter? Nagy figura, mintha VB döntőt játszanánk.BazzaniMelczer Tamás.
akármikor benne van hogy berohan a pályára és a gólba tartó labdát a tribünre csőröziHöri
több mint 12 éve
a beívelésekkel lesznek problémáink úgy néz ki..
több mint 12 éve
Ki ez a riporter? Nagy figura, mintha VB döntőt játszanánk.BazzaniMelczer Tamás.
akármikor benne van hogy berohan a pályára és a gólba tartó labdát a tribünre csőrözi
több mint 12 éve
Hú de nem volt tizi pedig. 😊Jah, hát szépen eladta Gera. Mondjuk elég béna volt a védő is, elég egyértelmű volt, h erre fog játszani Gera, mégis odatette a lábát.
Na de egye fene nem baj.Bazzani
több mint 12 éve
Ki ez a riporter? Nagy figura, mintha VB döntőt játszanánk.
több mint 12 éve
Ez miért üvölt a 7. percben???zolika26Fél. 😀