Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Dub
1 019
Éreztem én, hogy kár leülnöm ezt a meccset megnézni. Bár túl nagy elvárásaim nem voltak, de ilyen balfasz gólokat kapni, még a bohócligában se gyakori... Amúgy figyeljétek meg, a következő szövetségi kapitány Szóza mester lesz 😀 Mondjuk ennél a tökkel-ütött Egervárinál biztos jobban járnánk vele.
több mint 12 éve
A legrosszabb már fel sem izgatom magam rajta a nagyobb baj, hogy úgy érzem majd ők se egyedül akkor tudok ezen változtatni ha a törökök meg a románok ellen vmit tudnák mutatni de az a baj Hiddink kezdi összerántani a törököket is.
több mint 12 éve
"Az jó ha látszik az elkeseredettség...""Egervári mester nagy tanár..."
Ezt az embert, hogy engedik mikrofon elé? Bár így, hogy ennyit dicséri a válogatottat és Egervárit értem
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Semmi extra csak a szokásos. Egyébként tudjátok mi a baj ezzel a verességgel: elmondhatjuk igazából nem is voltunk mi rosszak a négy (még négy 😛) kapott gólból 3 peches volt és akkor biz 1-1 lenne. képesek így megmagyaráznidande...és ha megadják a második tizenegyest, még nyerhettünk is volna!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Semmi extra csak a szokásos. Egyébként tudjátok mi a baj ezzel a verességgel: elmondhatjuk igazából nem is voltunk mi rosszak a négy (még négy 😛) kapott gólból 3 peches volt és akkor biz 1-1 lenne. képesek így megmagyarázni
több mint 12 éve
Kíváncsian várom, hogy a 63 vagy az NST taktikai rovatában lesz-e meccsről.Nem irigylem azt, akinek erről kéne elemzést írnia.
Sanyi bá' (Mo-n kívül valahol hívják így a szövetségi kapitányt??? már ez is röhej...) egymásra dobált néhány középhátvédet - Korcsmár, Juhász, Lipták, Vanczák - és néhány DM-et - Elek, Varga - lehetőleg úgy, hogy minél kevesebben játszanak a posztjukon, felrakott 4 támadni tudó játékost; mindenféle kohézió nélkül a csapatrészek között, aztán várta, hogy mi lesz.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
lolwut?fejlődik a magyar csapat Söndör alatt? loál. bírom Menczert de ezt csúnyán benézte. vagy csak ezt rakták elé.
több mint 12 éve
Szerethető gólzápor Akkor kerülnek helyzetbe, amikor akarnak.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Lehet Tőzsérrel, Vassal, Husztival kevésbé lenne szerethető a válogatott, de azért megnézném.Horváth Gábor mivel írta le magát?
Mióta Hollandiában játszik, nem kapott meghívót.
Lehet, hogy Horváth > Lipták.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Az sem volt védhető! 😊 Belerúgta! A holland nem. Na, ez a különbség.igen, de attól még szarul lőtte, középre, félmagasan.simán védhető lett volna azért még így is.kaszoMi? (ajtó-ablak)zemanla
priskinnek is ajtó-ablak volt ennyi erővel.kaszo
több mint 12 éve
Azért lőtte középre félmagasan, mert addig várt míg Bogdán eldőlt (ezért is érték utol majdnem)igen, de attól még szarul lőtte, középre, félmagasan.simán védhető lett volna azért még így is.kaszoMi? (ajtó-ablak)zemanla
priskinnek is ajtó-ablak volt ennyi erővel.kaszo
több mint 12 éve
Dzsundzsák is gyenge mint a harmat.sose bocsájtom meg neki hogy elment Oroszországba...
Haj belőve az a lényeg.Bazzani
azóta kb semmi!
több mint 12 éve
igen, de attól még szarul lőtte, középre, félmagasan.simán védhető lett volna azért még így is.kaszoMi? (ajtó-ablak)zemanla
priskinnek is ajtó-ablak volt ennyi erővel.
több mint 12 éve
deyell
11 740
Nikolics mikor lesz válogatott? nem igaz, hogy nem tudna annyit, mint Priskin.
choose life
több mint 12 éve
Kezd macska-egér párharc (?) lenni zemanlaÉn inkább a "Kezd" után tettem volna a (?)-t
több mint 12 éve
Kezd macska-egér párharc (?) lenni
több mint 12 éve
Bármennyire is szerethető ez a csapat én sajnos egy pillanatig se hittem hogy esélyünk lesz. De biztos én vagyok negatív. Amitők bevernek azt mi a fekvő kapus elhagyott kezébe rúgunk.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
na a meccs első szépen kidolgozott akciója, sajnos kimaradt.
több mint 12 éve
öööö a látottak alapján...igensimán védhető lett volna azért még így is.kaszoMi? (ajtó-ablak)zemanla
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Első támadásunk volt
több mint 12 éve
Dzsundzsák is gyenge mint a harmat.Haj belőve az a lényeg.
több mint 12 éve
simán védhető lett volna azért még így is.kaszoMi? (ajtó-ablak)