Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez amúgy teljesen nevetséges, hogy 10 beadásból 1 megy el az ötösig. Komolyan mondom én szégyellem már magam a TV előtt.
több mint 10 éve
Azért egy szöglet után , hogy elpasszoltuk a labdát Királyig.sem a beíveléseink, sem a szögleteink nem veszélyesek
Sixo
több mint 10 éve
"és még mindíg van fél óra!"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Azért egy szöglet után , hogy elpasszoltuk a labdát Királyig.
több mint 10 éve
Először az elsőt, aztán a másodikat,.... egészen 6 -ig?...Összesen 6 gólt rúgtunk a selejtezők alatt.Az elmúlt 3 meccsen összesen nem volt 3 csatár a pályán...de legalább sorra rúgtuk a gólokat!
Sixo
zemanla
mustaine

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Ezt a Nieslen kapust érzem elfogja vinni valamilyen nagyobb csapat. Jól játszik.ahhoz fel kellene mondania. neki legalább van értelmes foglalkozása, és valószínűleg jobb is benne, mint a mi aranylábúink
Coolearie
több mint 10 éve
Összesen 6 gólt rúgtunk a selejtezők alatt.Az elmúlt 3 meccsen összesen nem volt 3 csatár a pályán...de legalább sorra rúgtuk a gólokat!
Sixo
zemanla
több mint 10 éve
Ezt a Nieslen kapust érzem elfogja vinni valamilyen nagyobb csapat. Jól játszik.Diósgyőr?
Coolearie
több mint 10 éve
Ezt a Nieslen kapust érzem elfogja vinni valamilyen nagyobb csapat. Jól játszik.
több mint 10 éve
Az elmúlt 3 meccsen összesen nem volt 3 csatár a pályán...de legalább sorra rúgtuk a gólokat!
Sixo

több mint 10 éve
Ennek a fantasztikus háromcsatáros ultraoffenzív hungárise tikitakának az lesz a vége, hogy kapunk még két kontragólt és csak egyet lövünk a garbage timeban. Meglássátok.
több mint 10 éve
Égni kellett a szünetben a háromcsatáros játékhoz"Gyáva népnek nincs hazája"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Végre értelmes cserék! Storckot kirúgták már az 1. félidő végén?
több mint 10 éve
Vazzzzzzzzzzz! Elemzés:"..badást próbáltunk kezdeményezni..."

több mint 10 éve
Sok-sok szmájli!!!!!Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.Jöhet az onside kick. Bár aközben is tökön rúgná magát a csatárunk[/b]. Jobb lenne ha az öltözőbe letennék a mezeket és a stadionból jutnának ki fiaink nem az EB-re.
bobi0092
Matthew99

több mint 10 éve
Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.Jöhet az onside kick. Bár aközben is tökön rúgná magát a csatárunk. Jobb lenne ha az öltözőbe letennék a mezeket és a stadionból jutnának ki fiaink nem az EB-re.
bobi0092

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.Vagy tedd be a feröeri kapus módosított képét avatarnak, ez minden reményünk
bobi0092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.Végül is buttfumblet még nem láttunk soccer pályán, hátha most ez is összejön.
bobi0092
több mint 10 éve
Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.
több mint 10 éve
megvolt a legnagyobb helyzetünk
több mint 10 éve
néhány játékosunk ellenállása az ellenféllel szemben 0 😊 1-2 meccset megleshetnének a most zajló rugby világkupáról 😊
több mint 10 éve
Valaki üsse már le ezt a feröeri kommentátort..Hangosabban beszél mint Hajdú, pedig 1 szektorral odébb van..
több mint 10 éve
Megy a "lesz még Erdély Magyarországé", így a második félidőt már zárt kapuk előtt kell játszaniLegalább nem kapunk több gólt, rúgni meg úgyse rúgnánk.
baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Megy a "lesz még Erdély Magyarországé", így a második félidőt már zárt kapuk előtt kell játszaniArra gondolnak hogy Erdély Csanàd hazajön az Usábòl a válogatott hokimeccsre.
baggio