Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Imádom a válogatott meccseket. Nem nézni, hanem visszaolvasni az eredménykövetést másnap 😀Renátó Nétót a válogatottba 😀DubNédó Renátóval évfolyamtársak voltunk 3. osztályban (se előtte, se utána 😀 )
Vlado hetek, hónapok óta lenyilatkozza milyen jó formában van, szeretik őtJC6mi a kérdés? 😀
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Bognár Gyuri megmondta néhány hete a frankót, be is linkeltem, hogy védekezés nem nagy kunszt,azt mindenki tud, csak a területet kell átadni. Legalábbis Sousa és a Videoton játékát így jellemezte. Akkor ez a fantasztikus Egervári irányította válogatott miért nem képes a legalapvetőbb védekezésbeli dolgokat megoldani??? Grúzok ellen vért hugyoztak a spanyolok, a németek is szűken nyertek csak az osztrákok ellen, Málta is csak 2vel kapott ki az olaszoknál, pedig a 2 válogatott között 8 klasszis különbség van... Bezzeg minket olyan simán vertek, hogy meg se erőltették magukat...
Védekezni mindenki tud, nemde?
több mint 12 éve
valaki homályosítson már fel pls, hogy mi volt a drapéria amitt a kezdésnél a kapu mögött tartottunk... azóta sem lelem 😀 a legrosszabb az volt a meccsben, hogy ilyen ordenáré módon régen nem verettük rommá magunkat... a tavalyi 0-4nél legalább szétfociztak minket a hollandok... peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
valaki homályosítson már fel pls, hogy mi volt a drapéria amitt a kezdésnél a kapu mögött tartottunk... azóta sem lelem 😀 a legrosszabb az volt a meccsben, hogy ilyen ordenáré módon régen nem verettük rommá magunkat... a tavalyi 0-4nél legalább szétfociztak minket a hollandok...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Az elemzés, amit vártam már tegnap este...www.hatharom.hu/article/823d12-szerethetoen-szanalmas-meccselemzes-magyarorszag-hollandia-1-4
benne van minden...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
dvtk.eu/hirek/ujabb-valogatott-jatekos-diosgyorben/4276/Sisán múlik minden.
ennyi bazmeg, rettegj nb1kristof
több mint 12 éve
dvtk.eu/hirek/ujabb-valogatott-jatekos-diosgyorben/4276/Na, Rudolfnak is harangoztak asszem...
ennyi bazmeg, rettegj nb1kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
dvtk.eu/hirek/ujabb-valogatott-jatekos-diosgyorben/4276/ennyi bazmeg, rettegj nb1
több mint 12 éve
sportgeza.hu/futball/2012/09/12/elszabotalta_a_golt_az_alban-svajci/Ez se kicsit durva, ilyen alapon a német válogatott kb. gólt se rúgna senkinek 😊
több mint 12 éve
www.transfermarkt.de/de/geruecht-des-tages-drogba-zum-fc-arsenal/news/anzeigen_101200.htmlNem ráunt csak anyagi gondjai vannak a Shanghainak és nem tudják fizetni a csilliótrilliós fizuját.
Drogba ráunt Kínára.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
inkább a transfermarktos srácokat fogom egy magyarra. Mindenki meglássa.www.transfermarkt.de/de/geruecht-des-tages-drogba-zum-fc-arsenal/news/anzeigen_101200.htmlMost már igazán befizethetnél mindenkit egy német tanfolyamrazolika26
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
www.transfermarkt.de/de/geruecht-des-tages-drogba-zum-fc-arsenal/news/anzeigen_101200.htmlMost már igazán befizethetnél mindenkit egy német tanfolyamra
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 112
www.transfermarkt.de/de/geruecht-des-tages-drogba-zum-fc-arsenal/news/anzeigen_101200.htmlDrogba ráunt Kínára.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nem vagyok nagy Loki fan, de ezt amit Elek lehozott a Korhut símán lejátszotta volna. Neki legalább az is a posztja.Bazzanién továbbra is Leandrot tudom felhozni....nála alkalmasabb nincs!
|
több mint 12 éve
Fejétől bűzlik a hal.Ebben az országban pont akkor volt a legnagyobb a foci, amikor maximálisan a politika befolyása alatt állt.
A politikának még az írmagját is ki kell irtani ebből a szar fociból, különben esélyünk sem lesz világversenyen szerepelni az elkövetkezendő 10-20 évben és még Málta is be fog előzni.
Szégyen ami itt megy, szégyen.JC6
Akkoriban szerepeltünk rendszeresen vb-n, nyertünk olimpiát, és volt egy arany névvel illetett csapatunk.
Nem a politikával van a baj a fociban, hanem a dilettantizmussal.
Nagy vonalakban a hetvenes évek óta ez megy, mindenki csak kivenni akar belőle, nem beletenni. A politika lehetne egy járható út arra nézve, hogy tegyen bele, hisz kivenni ebben a relációban nincs mit. Ahhoz látványos sikerek kellenének, hogy a politika profitálhasson a fociból.
Tehát nemhogy kiírtani kéne az írmagját, hanem hasznosan integrálni kellene.
Kiírtani a hozzánemértést és a céltalanságot kellene.
több mint 12 éve
Nem vagyok nagy Loki fan, de ezt amit Elek lehozott a Korhut símán lejátszotta volna. Neki legalább az is a posztja.
több mint 12 éve
Hurka
4 104
nekem az egész meccsel az a nagy bajom, hogyha itthon, már meccs előtt is meg lehetett mondani, hogy Elek kurvára nem lesz jó szélsőhátvédként, mert abszolút nem olyan stílusú mozgása van, akkor ezt Egervári, akinek ez a munkája, csak ezt csinálja egész évben, hogy a szarba nem tudja észrevenni? csak másfél gólt kaptunk róla.. (az 1. gólban ő és Juhász is vastagon benne volt). Egyszerűen nem is értem.. na meg Hajnal tegnapi teljesítménye is tanulmányba illő.. amúgy nincs Elekkel bajom, mert sztem nagyon jó a saját posztján, de még egyszer írom, ez annyira nyílvánvaló volt, hogy balhátvédként nem fog tudni helytállni egy ilyen meccsen, ezt sajnos 1 valaki nem fogta fel a meccs előtt..
több mint 12 éve
nagy igazság:na majd őt is megtalálják, mint szózát...nincs itt semmi baj, 30 éve fejlődik a labdarúgásunk, ahogy már többek is mondták itt!!! 😊
Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője úgy érzi, a magyar fociban nincsenek igazi vezéregyéniségek, ezért sok jó utánpótlásedzőre lenne szükség.
- Ugyan még egy hónapja sem vagyok itt, de bizonyos tapasztalatokat már szereztem. A mai magyar futballban egyelőre nem találkoztam olyan játékossal, akit én úgy hívok, hogy stylist, fazonszabász. Aki a különbséget jelenti az én csapatom és az ellenfél, a győzelem és a vereség között. Az ilyen játékosok kinevelése embert próbáló feladat. Sok jó utánpótlásedzőre lenne szükség, minden az ő munkájukon múlik.deyell
|
több mint 12 éve
deyell
11 740
nagy igazság:Ricardo Moniz, a Ferencváros vezetőedzője úgy érzi, a magyar fociban nincsenek igazi vezéregyéniségek, ezért sok jó utánpótlásedzőre lenne szükség.
- Ugyan még egy hónapja sem vagyok itt, de bizonyos tapasztalatokat már szereztem. A mai magyar futballban egyelőre nem találkoztam olyan játékossal, akit én úgy hívok, hogy stylist, fazonszabász. Aki a különbséget jelenti az én csapatom és az ellenfél, a győzelem és a vereség között. Az ilyen játékosok kinevelése embert próbáló feladat. Sok jó utánpótlásedzőre lenne szükség, minden az ő munkájukon múlik.
choose life
több mint 12 éve
Egervári: Gyömbér képességei, mentalitása miatt néhány éven belül állandó válogatott lehet - ejj Sanyi bá akkor miért eleket játszatta?! 😕na de hogy ON is legyek:
pölő:„nagy előrelépés számomra, hogy itt futballozhatok. Már az is megtiszteltetés, hogy olyan játékosok a vetélytársaim, mint Sidibe és Coulibaly. Persze nagyon várom már, hogy bemutatkozzak a debreceni közönségnek."
kondás:„Rendkívül gyors, energikus csatár, ilyenre minden csapatnak szüksége van."
jujj mit fog ez kapni, ha jönnek a Szentélybe.... 😀
|
több mint 12 éve
Fejétől bűzlik a hal.Jó azért kezdünk átesni a ló tulsó oldalára. Azért akarmilyen szarok vagyunk visszafele azert nem fejlodtunk, bar nem a vezetosegen mulott.
A politikának még az írmagját is ki kell irtani ebből a szar fociból, különben esélyünk sem lesz világversenyen szerepelni az elkövetkezendő 10-20 évben és még Málta is be fog előzni.
Szégyen ami itt megy, szégyen.JC6
Persze ha az aranycsapathoz nezzuk akkor igen.
Amugy meg nem a befolyo penzzel van a legnagyobb gond, hanem azzal hogy szar helyre megy. Epithetunk 30-40ezres stadiont csak ha beletennenk az utanpotlasba es majd amikor olyan jo a foci hogy minden meccsen telthaz akkor lehetne tovabblepni es stadiont epiteni.
A masik az utanpotlas meg ez a hudekurvanagy elorelepes. Nezzuk meg hollandiat / franciaorszagot /spanyolorszagot. Vannak legiosok , de spanyol tehetsegeknek mindig van hely. Nem ertem mert nem lehet magyar fiatalokat porgetni , lehet nem lenne eredemeny 2-3 evig de utana visszajohetne tobbszorosen.
Pl.: Diósgyőr orulok hogy megy a csapatnak de a magyar foci attol nem lesz jo hogy a 30 eves spanyolokat hoznak ...
Kicsit a klubboknak is bekene allnia a magyar foci erdekebe
több mint 12 éve
deyell
11 740
ne mondja nekem senki, hogy Huszti és Tőzsér nem fér be ebbe a csapatba.Amadeus91vagy Leandro? nem igaz, hogy nem lenne jobb balhátvédnek, mint Elek (és Laczkó). bár előbbinél Halmosi is megfelelőbb lett volna tegnap, állítom,hogy vele kevesebb gólt kapnánk
choose life
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fejétől bűzlik a hal.A politikának még az írmagját is ki kell irtani ebből a szar fociból, különben esélyünk sem lesz világversenyen szerepelni az elkövetkezendő 10-20 évben és még Málta is be fog előzni.
Szégyen ami itt megy, szégyen.
több mint 12 éve
Persze, de ha ő lenne Egervári akkor nem ezt szöveget nyomná, mert seggbe lenne billentve...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Csank mester sem egy agysebész, de a szünetben ő is aszonta, hogy lőjük be a harmadik helyet reális célként, minden más csak bullshit.Ez a csapat minden, csak nem szerethető, egy belterjes válogatási szisztéma tökéletes eredménye, ahol nincs semmi verseny a csapatba kerülésért, nem a teljesítmény számít, hanem az, hogy ki van jóban XY-nal, kinek az eladásából jut egy kis lóvé ennek-annak, stb.Így van. Csak érném meg, hogy egyszer azt nyilatkozza valaki, hogy "sajnos ma nem mi vagyunk az esélyesek az ellenfél sokkal jobb játékerőt képvisel, ezért még a döntetlen is óriási bravúr lenne. A realitás a két gólos vereség, de mit harcolni fogunk és futunk ameddig bírunk. Majd meglátjuk ez mire lesz elég... Illetve a reális cél jelenleg a csoport 3. helye de azért is két csapattal futunk majd versenyt. Jobb lenne ha a labdarúgásra fordított irdatlan összegeket inkább olyan más csapat és egyéni sportágakra fordítanák az illetékesek, amiben eredményt is szerzünk. Köszönöm és kérem ne hurcoljnak meg." De megy folyamatosan a hülyítés, hogy döntetlen meg győzelem, mikor pont maguk a játékosok nem hiszik el ami kiesik a szájukon.Matthew99
Emellett már a tököm tele azzal, hogy megint mindenki lenyilatkozta a meccs előtt, hogy na majd most, most bénák a hollandok, mi meg jobbak vagyunk, mint ez a csapat valaha volt, bla-bla-bla. Ehhez képest a holland C-válogatott vágott minket agyon, mint a taknyot, szokás szerint, különösebb erőfeszítés nélkül.
Nagy csoda lenne, ha a román-török duó ellen idegenben nem két zakó jönne össze, és hazai pályán sem hiszem, hogy 6 pontot szereznénk ebből a két meccsből, aztán lehet is nagy csatát vívni az észtekkel a csoport 4. helyéért. Sebaj, még bele kell tolni pár 10 milliárdot stadionokba meg zsebekbe állami pénzből, aztán minden fasza lesz.somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)