Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
cdn.meme.am/instances2/500x/2317498.jpgilyet én nem raknék be magyarként
Hanni
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Nemtudom Niko helyett miért nem egy középpályást hozott Tőzsér helyére
több mint 10 éve
Na most hogy Strock elhaználta az összes csereszart, akkor kénytelenek vagyunk a támadókkal is visszábbtolódni egy sort..
több mint 10 éve
A Böde haterek beárazva, Nagy pedig jó, hajt.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Azt lehet tudni miért támadunk ki ennyire? Vazze előbb is 5 a 3-ra jöttek a feröeriek!Túl jól állunk, kell a dráma.
NB2
több mint 10 éve
Nah iktriad, ki itt a jinx király?Meg lehet köszönni nekem is a fordítást. #Jinxtriad
Sixo
twitter.com/iktriad/status/652198606716465152
több mint 10 éve
Azt lehet tudni miért támadunk ki ennyire? Vazze előbb is 5 a 3-ra jöttek a feröeriek!
több mint 10 éve
Csak nehogy kiállítsanak valakit az ellenféltől... Storcknak nem erőssége az emberelőnyben meccselés
több mint 10 éve
Az hogy lehet, hogy Feröer 11 emberrel védekezik, de 5 a 3ban lépik át a felezőt kontránál?
több mint 10 éve
most már csak ki kellene találnia Storcknak, hogy a két szélsőt megcserélje, és akkor Zsuzsi is veszélyes lehetne...
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
Hogy szokták mondani? RÁ kéne rúgni még1egy gólt, hogy ne izguljuk el a végét.
több mint 10 éve
de szar ez a Böde... lehet, hogy nem annyira techinkás, de legalább nem pofázik szarságokat. Szalai mit csinált volna eddig? biztos elmondta volna, mekkora szar a magyar foci.vagy csak azért hívta be Storck, mert a Groupamában érzi a kaput?
több mint 10 éve
Nagy Ádám és Gera annyira rossz, hogy arra szavak nincsenek....Sztem Nagy jól játszik. Gera eltűnt a mezőnyben.
gabokocka
több mint 10 éve
A végén még kijutunk egyenes ágon.Ahhoz nyerni kell Athénban is
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez a csere?
több mint 10 éve
Mindig is mondtam, hogy Böde Dani az isten!!!! 😊)))
több mint 10 éve
A végén még kijutunk egyenes ágon. Nah iktriad, ki itt a jinx király?Még mindig én. Undisputed rangban vagyok.
Sixo
több mint 10 éve
Böde bebaszta 2,5-ről
több mint 10 éve
Úgy csinálta mint Ibra.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Remek. Böde for president.
több mint 10 éve
Fújjjja le a gecibe
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Böde jött megint