Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
index.hu/sport/hirek/2016/05/11/megnyilhat_a_kiskapu_a_puskas_nb_i.-es_tagsagahoz/Megkapta az NB1 es lincenszet a Pusi | a kurva anyjuk a büdös csalóknak | , (Kisvárda nem kapta meg #ÚJSTADION), ezért ha nem a ZTE/Mezőkövesd végez a 2. helyen, a PUSI bentmarad !!! Elegem van ebből a mocskos MLSZ-ből.El lett mondva hogy az NB2ből töltik fel a mezőnyt.Várda és a Csákvár be sem adta,mivel nem akartak indulni.Nem lesz jövőre a felcsút NB1-es.Gyirmót-ZTE párosból aki előrébb végez az jut fel.
Heisman Trophy
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Vagy minden NB II-es csapatnak megy a zsozsó, hogy senki se akarjon az NB I-ben játszani, akkor meg marad a Puskás. 8P
több mint 9 éve
Megkapta az NB1 es lincenszet a Pusi | a kurva anyjuk a büdös csalóknak | , (Kisvárda nem kapta meg #ÚJSTADION), ezért ha nem a ZTE/Mezőkövesd végez a 2. helyen, a PUSI bentmarad !!! Elegem van ebből a mocskos MLSZ-ből.El lett mondva hogy az NB2ből töltik fel a mezőnyt.Várda és a Csákvár be sem adta,mivel nem akartak indulni.Nem lesz jövőre a felcsút NB1-es.Gyirmót-ZTE párosból aki előrébb végez az jut fel.
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Megkapta az NB1 es lincenszet a Pusi | a kurva anyjuk a büdös csalóknak | , (Kisvárda nem kapta meg #ÚJSTADION), ezért ha nem a ZTE/Mezőkövesd végez a 2. helyen, a PUSI bentmarad !!! Elegem van ebből a mocskos MLSZ-ből.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
(most olvastam a Villaígy esetleg. 😊10524 év után esik ki a PL-ből!)
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
ornitológiai katasztrófa közeleg Angliában50 százalék az esélye, hogy egy új faj jön helyettük (a sirályok meg a baglyok egymás ellen játszanak, legalább egyikük eléri az osztályozó döntőjét)
szarkák, kanárik mennek a levesbe úgy néz ki...
(most olvastam a Villa 105 év után esik ki a PL-ből!)
NB2
több mint 9 éve
Ennek az Evertonnak biztos hogy a Premier Leagueben kellene játszania?ők most buktattak edzőt, a Dinamo ősszel. akkor a Dinamóval kapcsolatban nem kellene feltenni ugyanezt a kérdést?
Coolearie
több mint 9 éve
ornitológiai katasztrófa közeleg AngliábanMost olvastad? Kicsit lemaradtál. xD
szarkák, kanárik mennek a levesbe úgy néz ki...
NB2
Amit a Villa művelt idén, az totális szégyen, de mit is csodálkozunk, ott a Browns-vér a tulajdonosi körben, tönkre is tette a klubot.
Szerkesztette: Stez
több mint 9 éve
ornitológiai katasztrófa közeleg Angliábanszarkák, kanárik mennek a levesbe úgy néz ki...
több mint 9 éve
Ennek az Evertonnak biztos hogy a Premier Leagueben kellene játszania?
több mint 9 éve
igazából kb mindenhol ezt a nick-et használom annak minden előnyével és hátrányával 😀Sokban 😀 Tök rég voltam fenn, tegnap megnéztem mi a dörgés és akkor láttam meg a nevedet. Közben Hazard meg így 1 meccsel a vége előtt önmagára talált..| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |igen 😀 de ez hogy jön ide? 😀 melyik topikban találtál meg? 😀
Coolearie
Negritis
Coolearie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
A régi Hazard. Azért nem egy Kylien 😀
több mint 9 éve
Sokban 😀 Tök rég voltam fenn, tegnap megnéztem mi a dörgés és akkor láttam meg a nevedet. Közben Hazard meg így 1 meccsel a vége előtt önmagára talált..| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |igen 😀 de ez hogy jön ide? 😀 melyik topikban találtál meg? 😀
Coolearie
Negritis
több mint 9 éve
Hazard ezt sajnos szépen bevágta 😕
több mint 9 éve
| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |igen 😀 de ez hogy jön ide? 😀 melyik topikban találtál meg? 😀
Coolearie
több mint 9 éve
Szerintem te nem Stez vagy hanem valójában Zombori. Fedd fel magad az úr színe előtt!!! Távozz sátán e testből.Mai tippek a 3 angol meccsre?Három angol csapat fog ma nyerni.
.
.
.
| Negritis: Az lehet hogy te is tag vagy az SG fórumon? |
Coolearie
Stez
több mint 9 éve
ilyenkor gondolkodik el az ember azon, hogy pl a Pool-Dinamón 5 angol játékos van a kezdőben (mondjuk ebből 4 a hazai csapatban)Mai tippek a 3 angol meccsre?Három angol csapat fog ma nyerni.
.
.
.
Coolearie
Stez
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Mai tippek a 3 angol meccsre?Három angol csapat fog ma nyerni.
.
.
.
Coolearie
több mint 9 éve
Mai tippek a 3 angol meccsre?.
.
.
több mint 9 éve
Ez a Welbeck sem való labdarúgónak. Játszott három hónapot, most gyorsan kihagy kilencet.jól illik a strapabíró angol támadók sorába 😀
Mikey
Owen, Stu, Walcott, Welbeck
igazi vasemberek 😀
több mint 9 éve
Ez a Welbeck sem való labdarúgónak. Játszott három hónapot, most gyorsan kihagy kilencet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ez a United nem érdemel bl-t...remélem ezzel a zakóval Lajos eltolja a bicajt...Blind-el együtt...de félek hogy egy FA kupa győzelem megmenti...Nem szeretem az MU-t, de komolyqan mondom, drukkolok a bukásért, mert a balfasz vezetőség csak akkor hajlandó elküldeni Van Gaalt, ennek a nagy múltú csapatnak meg rossz nézni a szenvedését. MOndanám, hogy Milan 2.0, de akkora szarban még nincs az MU, a pénzt azért pumpálják rendesen a csapatba. De adott egy balfasz vezetőség, egy teljesen hülye edző… Nálunk mondjuk minden egyszemélyben Berlusconi.
Keano
több mint 9 éve
Blind amúgy mekkora fos, hihetetlen 😀Én nem értem, hogy játszhat egész évben. Helyette komolyan beküldeném inkább Fosu-Mensaht, ő legalább tehetséges.
Löfli
Pedig ahogy Smalling beért idénre, nagyon jó páros lehetnének Jonesszal. Csak hát utóbbi állandóan sérült.
Szerkesztette: dugo93
több mint 9 éve
Ez a United nem érdemel bl-t...remélem ezzel a zakóval Lajos eltolja a bicajt...Blind-el együtt...de félek hogy egy FA kupa győzelem megmenti...

több mint 9 éve
Lesz egy néger a néger-posztra. Olé! Zé Roberto is bejött anno.Nem, Sanches érkezése leginkább Xabi Alonso tagságát sodorta veszélybe, az ő helyére illik leginkább Sanches. Noha tud szélen és támadó középpályásként is játszani, de box-to-boxként a legjobb. Tippem szerint Ancelotti a Vidal, Sanches párosban gondolkozhat leginkább. Mondjuk Ribéry és Robben is vén, szóval az ő pótlásukon is el kell gondolkozni, egy-két éven belül arra is jó lehet Sanches. Bár mondom, én Vidal mellett tudom leginkább elképzelni.Renato Sanches és Hummels a Bayerné.Tényleg ér 35 milliót egy 18 éves gyerek?
| A betyárját 😀 |
dugo93
Így akkor gondolom a Ribery, Robben, Götze trióból legalább 2-nek búcsút intenek
flzoli
Stez