Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.Azt hittem, hogy legalább vele hosszú távra terveznek. Sosem értettem azokat a csapatokat, akik max. 1-2 évet adnak az edzőiknek (ebben talán a Chelsea, a Real és a Milan a leggázabbak). Persze vannak olyan esetek, amikor az edző kifejezetten fogalmatlan vagy áthidalhatatlan konfliktusokat generál, de azért Klopp nem ilyen.
NB2
több mint 9 éve
LédererIlyen szar kommentálást...Léderer vagy Egri?
Matthew99
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Félig üres v. félig tele a pohár Poolban?Ligakupa döntő bukta
FA kupa kiesés
Bajnokság 7. hely, de 6 pontra a BL-től, 3 pontra az EL-től (illetve 2 ha a MU nyeri a FA kupát)*
Elbukott EL döntő
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.
*Swansea meccs után írtam, hogy lehet a sok lehetőség közül egy sem jön össze a Poolnak és azért gürizni kellett volna itt a 3 pontért, mert ki tudja. Most már mindenki tudja...
több mint 9 éve
Legalább jövőre lehet csak a bajnokságra és FA Kupára koncentrálni.Ha ügyesen összekapják magukat a srácok, megmerem kockáztatni hogy a top4be végeznek.
Mikey
több mint 9 éve
Legalább jövőre lehet csak a bajnokságra és FA Kupára koncentrálni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ha a Sevillának van egy kis esze, jövőre 3. helyen végez a BL-csoportban, aztán jönnek megint nyerni az EL-be.
több mint 9 éve
Ilyen szar kommentálást...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
nagy szopórolleren a Pool
több mint 9 éve
banega elég jó játékos, majdnem van olyan jó mint kantajózsi.Buenos Airesben úgy is nevezték, hogy az argentin Kanta Józsi
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Teljesen megérdemelt vezetés. Kíváncsi vagyok Klopp visszahozza-e ezt (csak ne mákkal).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
banega elég jó játékos, majdnem van olyan jó mint kantajózsi!!!bárki is nyer: megérdemli.
coke se szar, látszik hogy rayo nevelés!!
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Baszki ezt én berúgom...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Hogy lehet így kezdeni egy félidőt bakker? 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
na lol
több mint 9 éve
Ennek a játékvezetőnek sem kellene több döntőt adni. De hát ez az UEFA...Sturridge gólja zseniálisfantasztikuscsodálatos.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
STU!!!!!!!!!el ne engedjük az eb-re
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
És ha a Sevilla viszi haza? 😕
Mindent bele srácok, hozzátok haza!
YNWA!
alatriste
több mint 9 éve
Typoval is megértjük:
YNWA!
alatriste
www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mindent bele srácok, hozzátok haza!
YNWA!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"Összenő ami összetartozik.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/puskas-akademia-bognar-gyorgy-lesz-a-szakmai-igazgato-2501787
Kampman
több mint 9 éve
engem hülyének néztek tegnap a kettes villamoson, mert ott ér utol a hír, és a szállodáktól a Fővámig visítozva röhögtem. Bár ha elmondtam volna, mi ilyen vicces, lehet, hogy többen követnek, feldobhattam volna a délutáni villamost...Tökéletes frigy, ha valaki jellemezni szeretné a magyar focit elég csak annyit mondania: Bognár-Pafc házasság. Annyira benne van minden, hogy megkönnyezem 😀Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"legalább egy darabig nem rontják az első osztály amúgy is friss levegőjét
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/puskas-akademia-bognar-gyorgy-lesz-a-szakmai-igazgato-2501787
Kampman
ozibozi
peach
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Tökéletes frigy, ha valaki jellemezni szeretné a magyar focit elég csak annyit mondania: Bognár-Pafc házasság. Annyira benne van minden, hogy megkönnyezem 😀Hofit idézve: "Szűzmária édesanyám"legalább egy darabig nem rontják az első osztály amúgy is friss levegőjét
Kampman
ozibozi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...