Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Mackós gabié volt az é.ír egyenlítő, meg a tegnapi 4. is. Nem lehet és nem is kell ezért őt elővenni, de tény, hogy egy jó kapusnak ezeket illett volna megoldania. Remélem ha kijutunk, jövő nyárig gula,bogdán,megyó vagy dibusz robbant vmi nagyot, gabi meg megkapja az első kalapos csop. ellenfél elleni meccset búcsúzóul amit meg is érdemelne szvsz...hosszú távon ezek a hibák ignorálhatóak, de ha három meccsből kettőt ilyen kapus hibák miatt bukunk el az tuti agyhalál a balsorsúnak...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Amúgy Királlyal mi a baj? 3 gólt kapott azon a 7 meccsen, ami számított. Nem hiszem, hogy mással sokkal előrébb lennénk. Egervári csapatában pedig olyanok voltak, mint többek között az élete formájában játszó Szalai (10+ gól Bundesligában), nem pedig olyanokból kellett csapatot kreálni, akik sehova nem kellettek. Mert ebben a sorozatban ez volt Dárdai feladata. Ennek fényében is kell értékelni.
gabokocka
Mondjuk az, hogy tele vagyunk tehetséges fiatal (=/= zöldfülű) kapussal, miért nem ők kapnak lehetőséget. Gera-Juhász erőltetését még meg lehet magyarázni, hogy mögöttük nincs megfelelő utánpótlás, de a kapusposzton mindig is erősek voltunk (a magunk szintjén).

Ezzel nem azt mondom, hogy MackóGabin bármi is múlt a selejtezőben, csak a tudatos csapatépítkezést hiányolja az ember.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Azért raktam egy kis pénzt Ukrajnára, így nem tudnak letörni teljesen 😀

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Hát én megmondom őszintén mikor Csányit kinevezték azt hittem megváltozik itt sok minden.
Naiv f..sz voltam.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Amúgy Királlyal mi a baj? 3 gólt kapott azon a 7 meccsen, ami számított. Nem hiszem, hogy mással sokkal előrébb lennénk. Egervári csapatában pedig olyanok voltak, mint többek között az élete formájában játszó Szalai (10+ gól Bundesligában), nem pedig olyanokból kellett csapatot kreálni, akik sehova nem kellettek. Mert ebben a sorozatban ez volt Dárdai feladata. Ennek fényében is kell értékelni.
gabokocka
Kösz, hogy nem "kellett" századjára is leírnom 😊
Dub: kurva m1, hogy kijutunk vagy sem, a csányi féle maffia amíg nem csinál egy simicskát biztos maradni fog amíg a vezér vezeti a népet, márpedig úgy néz ki még jó sokáig élvezhetjük csodálatos munkásságát. Ha meg csányi elrúgja a pöttyöst majd jön egy másik törvénytisztelő polgár a helyére. A posvány maradni fog ígyis-úgyis, ha kijutunk az csak egy plusz boldogság hormon rövidtávra...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Annyira a spanyolokra fokuszal mindenki, hogy tuti a törökök ejtenek ki minket, a "surranópályán"...
Igor
Mondjuk romantikusnak ígérkezik kedd este a lett kazah meccset streamen nézve rommá izgulni magunkat 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
 www.mifocink.com/?p=5697
Legbelül persze szeretném, meg drukkolok neki, hogy jussunk végre valahova ki, de tartok tőle, hogy önámítás meg a szar konzerválása lesz ennek a hosszabb távú következménye.
Dub
A BL-be is könnyebb most bejutni, hogy a bajnokok egymással fociznak, nem a topligák 4. helyezettjei ellen. Ehhez képest 6 év alatt egyszer tudtuk kihasználni és a Loki óta környéken se volt senki. Simán benne van, hogy megint nem jutunk ki 44 évig 😀 de néha egy kis sikerélmény nem árt.

több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 431 — Panthers fan
Micsoda emlékek 😀
 csucsuka.blog.hu/2015/10/11/a_magyar_futball_10_emblematikus_idegenlegiosa

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Annyira a spanyolokra fokuszal mindenki, hogy tuti a törökök ejtenek ki minket, a "surranópályán"...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Őszintén szólva egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy hosszú távon jó az a magyar labdarúgásnak, ha most szerencsével kijutunk. Mert abban biztos vagyok, hogy ha most kijutunk az legalább a következő 10 évre konzerválni fogja ezeket az embereket az MLSZ és a "szakma" élén. Én nem magasztalnám Dárdait sem az égbe, Király erőltetése pl az ő hülyesége, de mondhatnám a Gerát is, akitől nem is tudom mikor láttam utoljára jó teljesítményt válogatott szinten. De úgy unblokk is, az a csapat is ugyanolyan szarul játszott mint ez a Storck-féle (aki remélem nem marad), csak kicsivel több szerencséje volt. Előrelépés meg nem történt semmi. A 2012-es Eb selejtezőn 19 pontot értünk el az Egervárival, egy holland, svéd, finn, moldáv, san marinoi csoportban. De még az előző csúfos 8-1-el végzett selejtezőn is több pontot értünk el összességében, egy szerintem nehezebb csoportban.
 www.mifocink.com/?p=5697
Legbelül persze szeretném, meg drukkolok neki, hogy jussunk végre valahova ki, de tartok tőle, hogy önámítás meg a szar konzerválása lesz ennek a hosszabb távú következménye.
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nem hittem volna, hogy a magyar focival kapcsolatban van ami még meg tud lepni, de ez az NSO spanyol nyelvű könyörgése ...
gamerkr
meglepni, vagy elszomorítani?
slowmotion
elszomorít.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
nem hittem volna, hogy a magyar focival kapcsolatban van ami még meg tud lepni, de ez az NSO spanyol nyelvű könyörgése ...
gamerkr
meglepni, vagy elszomorítani?
több mint 10 éve
Kultúrsokkban vagyunk, mert nem tudjuk milyen érzés amikor egy selejtező sorozat sikerül.

Eddig ugye könnyű volt, megmondtuk a végén, hogy mindenki takarodjon.
Most a kvalifikáció küszöbén vagyunk, és nem tudjuk kezelni a helyzetet 😀 A 80-as években vagy később született drukkerekkel ilyen még nem volt, szóval nem véletlen, de marha érdekes.

több mint 10 éve
Nem tudom ki hogy van vele, én leszarom, hogy nem érdemeljük meg, leszarom hogy szar volt a csoportunk, de igenis jussunk ki. Az albánokat se nagyon érdekelete, hogy azért jutottak ki, mert megkapták a szerb meccs három pontját. Szóval szurkolok ezerrel a spanyoloknak meg a letteknek, és igen fasza volna egy világversenyre úgy készülni, hogy mi is ott vagyunk, mégha vérmes reményeink nem is lehetnek.

Szerkesztette: gabokocka

több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Storck szerint rossz pillanatban kaptuk a gólokat. Mondja már el valaki melyik a jó pillanat gólt kapni...
Matthew99
3-0nal, amikor megraktad 3,5 gol fole.. 😀

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Storck szerint rossz pillanatban kaptuk a gólokat. Mondja már el valaki melyik a jó pillanat gólt kapni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
A magyar válogatott jelenleg 15 ponttal vezeti a csoportharmadikok ranglistáját, de két rivális még megelőzheti ezen a speciális tabellán, amelybe a hatcsapatos csoportok utolsó helyezettjei elleni eredmények nem számítanak bele. A hétfőn záruló C csoportból Ukrajna és Szlovákia jelenthet veszélyt: előbbinek az előzéshez nyernie kell a címvédő Spanyolország ellen, azonban még ebben az esetben is Magyarország maradhat a legjobb harmadik, ha Szlovákia döntetlent játszik Luxemburgban és Macedónia nem győz Fehéroroszországban.

A kedden befejeződő A csoportból Törökország lehet még legjobb harmadik, amennyiben hazai pályán begyűjti a három pontot a már Eb-résztvevő Izland ellen és Kazahsztán idegenben legyőzi Lettországot. A novemberi pótselejtező sorsolását vasárnap tartják.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egy biztos, jó lenne már nem csak a FIFA valamelyik részében látni válogatottunkat nemzetközi tornán. Tény, hogy csak a minimumot hoztuk, meg még talán annyiban előreléptünk, hogy most legalább a románoktól nem kaptunk ki idegenben, de kis szerencsével legalább kint leszünk.
Az egészben a legviccesebb, hogy a szidott UEFA-nak lesz a legnagyobb érdeme a kijutásunkban, mert habár korruptak, mégis nélkülük nem izgulhatnánk most, hanem szidnánk megint mindenkit. 😀

(Ja és Feröernek is hatalmas tisztelet, mert ha nem verik el kétszer a görögöket, akkor nem a csoport utolsóktól kaptunk volna ki tegnap)

Szerkesztette: Tony
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 405
Ez szanalmas.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 212
...én is drukkolni fogok, még ha nem is érdemlik meg, mert nem tettek érte sokat, csak amennyit idáig is általában a korábbiak elvégeztek...megverték a náluk gyengébb csapatokat, most csak a lebonyolítási szisztéma változott meg, és azért mert csak 'csak szurkoló' az ember fia...
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Sokan vagyunk akik a fél karjukat odaadnák, ha kijutnánk az EB-re, de ezeknek az embereknek a 90%-a látja, ismeri az itthoni állapotokat, de mégiscsak szurkolók.
Én is szurkolni fogok a spanyoloknak😊
(de tudom, hogy elsődlegesen mi csesztük el)
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 212
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395

van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Ennyire szánalmas dolgot én még esküszöm nem láttam.

Egy 40 ezer főből álló kis ország amatőr futballcsapatának 180 perc alatt sikerült 3 gólt lőni és megverni őket, ami után hatalmas az arc, most meg 4 gólt kapunk a totál szétesett, eddig nyeretlen, 9 meccs alatt 3 gólt szerző görögök ellen és már ez megy. Én inkább csöndben lapítanék, és ha szerencsével kijut a csapat, akkor visszafogottan örülnék. Egy ilyen csoportban, ahol Észak-Írország meg Románia a legjobb csapat, nem a többi csapat eredményeit kéne számolgatni.
Duff
tipikus 'magyaros megoldás' ami miatt (is) ott tartunk, ahol tartunk... mindig mindenki más a hibás, minket meg a 'balsors tép'
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395

van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Hát ez nagyon gáz....
Ilyen az, amikor a söpredék sportújságíró "szakma" beáll szélirányba, és ha lehet még jobban elkezdi hergelni az embereket, ha látja, hogy a pöcegödörbe lejutott valami kis fény
flzoli
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Hát ez nagyon gáz....
Ilyen az, amikor a söpredék sportújságíró "szakma" beáll szélirányba, és ha lehet még jobban elkezdi hergelni az embereket, ha látja, hogy a pöcegödörbe lejutott valami kis fény