Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Mikey
18 968
Azért azt némileg túlzásnak érzem, hogy öt forduló után 0-2-3 a Liverpool mutatója, ami a nagyszerű 18. helyhez elegendő.Mert vártam én, csak nem ezt. Persze nem is első helyet, de ennél azért többet. Legalább egyetlen győzelmet.
De hát úgy nehéz, ha a csapat egyetlen, valamennyire gólképes játékosának is 200 helyzet kell egy gólhoz.
több mint 12 éve
A szegedi születésű Véber György, a Mezőkövesd edzője sommásan nyilatkozott is, meg nem is: "A szegedieknek nem nyilatkozok! Tóth Bálint meg a suttyói miatt! Meg a csürhe szegedi szurkolók miatt, akiket idehoztatok! Ezt nyugodtan leírhatjátok!"Bocsánat, mindig ez van ha a fiúk bekerülnek a nagyvárosba 😀
Köszönjük. Leírtuk.empty taxi
több mint 12 éve
A szegedi születésű Véber György, a Mezőkövesd edzője sommásan nyilatkozott is, meg nem is: "A szegedieknek nem nyilatkozok! Tóth Bálint meg a suttyói miatt! Meg a csürhe szegedi szurkolók miatt, akiket idehoztatok! Ezt nyugodtan leírhatjátok!"Köszönjük. Leírtuk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
KOSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!! 😀
több mint 12 éve
megérdemli a Győr, 1 kontra és gól. az más kérdés hogy Sanyi egyszer lép ki gólhelyzetben egyedül és rávernek 10 métert. mondjuk sztem Lipták hátulról szerelése miatt adható lett volna a 11-es. az meg hogy kiállították botrány. ha hozzáért valakihez már fújtak is...Fábián takaroggy
több mint 12 éve
hát igen, Pinyő nem szarozik 😀bájos amikor a powerhousenak titulált Győr 1 emberrel védekezik a 16-osukonpeteyegyel? mindjárt oda is kapcsolok 😛davemayer
egy 0-át odarakhatsz 😛
több mint 12 éve
persze, hogy az A.C. Berlusconi ég Udinében is... vicc ez az egész 😕BugaJó reggelt.
Amíg Berlusconi a Milan tulajdonosa, addig több bajnok, illetve nemzetközi kupagyőztes csapat itt nem lesz.
Szégyen gyalázat, két héten belül 15 ezer alatt lesz a bérletesek száma.
több mint 12 éve
bájos amikor a powerhousenak titulált Győr 1 emberrel védekezik a 16-osukonpeteyegyel? mindjárt oda is kapcsolok 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
bájos amikor a powerhousenak titulált Győr 1 emberrel védekezik a 16-osukon
több mint 12 éve
Kibaszott Napoli nem tud gólt lőni emberelőnyben 85perc alatt...Mindig ilyen szarságokon megy el a mixem. Komolyan felrobbanok.
több mint 12 éve
persze, hogy az A.C. Berlusconi ég Udinében is... vicc ez az egész 😕Bugamegnézem mennyire, abban a pillanatban egyenlítenek 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
persze, hogy az A.C. Berlusconi ég Udinében is... vicc ez az egész 😕
több mint 12 éve
hihetetlen mennyire gyenge ez a Unitedna kíváncsi vagyok hogy meg akarja-e nyerni ezt a meccset a United, Rafael kis gólt lőtt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
www.nemzetisport.hu/legiosok/dzsudzsak-itt-nincs-baratno-szorakozas-mosoly-csak-a-futball-2176019😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok offolni, de ezeken sírok 😀 bocsi ha hosszú...Ugye tegnap kikapott a Loki és Kondás szerint magas volt a fű. A kommentek odavertek úgy, hogy percek óta röhögök:
"debrecen=barcelona
biztos nem ízlett a rövidpasszos tikitakájuknak a "magas" fű"
"Kár gúnyolódni Kondás nyilatkozatán, mert igenis számít az ilyesmi. Jól megfigyelhető volt, hogy az alacsony egri játékosok sokszor megbújtak a magas fűben, és amikor arra járt a labda, akkor váratlanul előugrottak mögüle, és ezzel rendre veszélyt teremtettek a debreceni kapu előtt. Úgyhogy szerintem is emiatt kaptak ki a vendégek. 😊"
"Aha. Szal a Diósgyőrnek meg a Paksnak 24 órával korábban nem volt magas a fű (ők biztos elszívták, ami mérteten felüli volt, míg szegény debrecenieknek igen. Gondolom, a gólt is a magas fű miatt nem tudták elkerülni..."
"Ja, a képen is látszik, valóságos dzsungel, bozótvágó késsel lehetett csak labdát vezetni."
"Ez az átkozott fű.
Legközelebb arra hivatkoznak, hogy nem volt gömbölyü teljesen a labda 😀"
"Egy vérnyúl is bujkált a fűben, meg is támadta Coulibalyt, aki utána már nem tudott a góllövésre koncentrálni."
"Nem a fű volt magas,hanem az Eger szorzója a T.mixen...!"
több mint 12 éve
www.dailymotion.com/video/xtsk90_yyyyyyyyy-yyyyyyy-yy-yyyy-yyyyy-yyyyy_sport?start=1A rohadt szimulánsok, azok teszik tönkre ezt a szép játékot... 😀
tüsi91
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
www.dailymotion.com/video/xtsk90_yyyyyyyyy-yyyyyyy-yy-yyyy-yyyyy-yyyyy_sport?start=1😂 😀 😀 Puhl Sanyit is eltörölhették volna párszor 😊.
több mint 12 éve
Atyagatya, Müller milyen gólt lőtt!!! Meg kellett nézni még egyszer, hogy lásd benne a zseniálist. Kötény, eltart magától egy védőt, aztán úgy lövi be a hosszúba, hogy más a bokáját kitörné. füligjimmyA vicc, hogy addig meg igen szarul tolta. 😀 Hihetetlen. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 698
Honvéd meccs se gyenge. 😀
több mint 12 éve
nem a könyöke volt hanem az ökle és igen, a hajával álcázta 😀Fellaini mekkora kéz-gólpasszt adott az első Everton gólnál, érdemes megnézni 😀 klasszisdavemayerHétfőn meg 5 ezret buktam rajtuk. Akkor a sérója zavarhatta a partjelzőt, most a sérójával álcázta a könyökét. füligjimmy
én most 1000-ből 70 ezret bukok a BUZI KONDÁN.
Pedig még a Soton is fordított milyen szépen...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Fellaini mekkora kéz-gólpasszt adott az első Everton gólnál, érdemes megnézni 😀 klasszisdavemayerHétfőn meg 5 ezret buktam rajtuk. Akkor a sérója zavarhatta a partjelzőt, most a sérójával álcázta a könyökét.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
na a Loki meg menjen a k anyjába ha nem fordít
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Szerencsére nem jött be, nyertünk végül! Remélem most jön zsínórban még 2-3 siker, eddig azért nagyrészt élcsapatokkal játszottunk. (Vidi,Loki,MTK,Diósgyőr idegenben)Kaposvár meccsért kár idegenben igazán. Az év legfontosabb meccsét meg búztuk ugye már!😊csak mosmár szerezzünk 3 pontot is! zavi27menj le tankolni, biztos kapsz 3 pontot 😛
nem tudom melyik lilának drukkolsz (sejtem) de döntetlen szaga van ennek a meccsnek.davemayer
több mint 12 éve
Fellaini mekkora kéz-gólpasszt adott az első Everton gólnál, érdemes megnézni 😀 klasszis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Atyagatya, Müller milyen gólt lőtt!!! Meg kellett nézni még egyszer, hogy lásd benne a zseniálist. Kötény, eltart magától egy védőt, aztán úgy lövi be a hosszúba, hogy más a bokáját kitörné.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson