Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
ez egy hülyeség mondjuk, a mai labdarúgásban sündisznó-alakzatban esélytelen, hogy bárki bárkit is megszórjonLátva a többieket, látva minket tényleg nem lenne teljesen őszinte a mosolyom ha kivinne minket a matek..A mosolyunk oszinte lesz. Majd ott nyaron a rojtosra rapelt anuszrozsank utan nem fogunk oszinten mosolyogni...
JayB
Hanni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
De nem a matek visz ki hanem az eredményünk, csak fura hogy ok par nappal később játszák azt amit mi mar vasárnap letoltunk.Btw, en leszarom hogy miként jutunk ki, de en at akarom élni a himnuszt az Eb-n a helyszínen. Nem érdekel mi az ara. Svájcban eletem legnagyobb élménye volt az a csoportos hoki VB, ezt szeretnem tetozni es akkor is ha 9et gurít ott nekünk az elit!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Nemtudom most annyira olyan feelingem van h verpakovsik megint megcumiztat minket...ha pótselejtezni kell és bekapunk pl egy ukrajnát az megint mészárszék lesz. Pedig egy hónapja még én is azt mondtam, hogy a középmezőnnyel egy jó 0-0 , 0-1re jók lennénk. Hát tegnap elnézve a lengyeleket, íreket, most az ukránokat megingott a hitem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A mai nap: kalapmegemelés mindenki előtt, az ukránok güriztek, a spanyolok sem vették félvállról, Lux sem feküdt le könnyen a szlovákoknak.
több mint 10 éve
Látva a többieket, látva minket tényleg nem lenne teljesen őszinte a mosolyom ha kivinne minket a matek..A mosolyunk oszinte lesz. Majd ott nyaron a rojtosra rapelt anuszrozsank utan nem fogunk oszinten mosolyogni...
JayB
több mint 10 éve
Látva a többieket, látva minket tényleg nem lenne teljesen őszinte a mosolyom ha kivinne minket a matek..
több mint 10 éve
Hogy ez a meccs hogy lett csak 0-1, örök rejtély marad 😊Ha 10-8, sem szólhatnánk egy szót sem!
több mint 10 éve
Addíg nincs baj amíg Feröerrel kell ki-ki meccset játszani... de ha kijutunk az EB-re ott csúnya világ lesz nekünk.Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.És az miért baj? Mi úgysem állunk meg 6-7 alatt...
Jan
peach
több mint 10 éve
Ez az ukrán, román, lengyel szint ahová fel kellene érnünk egyszer...esélyét sem látom...Majd ha lesz játékosunk a top bajnokságok kispadján....talán.
gordon
több mint 10 éve
az nso-nál már fogalmazhatják a lett levelet?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ez az ukrán, román, lengyel szint ahová fel kellene érnünk egyszer...esélyét sem látom...
több mint 10 éve
Egészen bámulatos, hogy mennyivel képzettebbnekmég az ukránok is.
több mint 10 éve
nem ismerem az ukrán futballt, illetve a bejövő 2 játékos képességét, de 87. percig várni a dupla cserével, mikor már a fél galeri levegőt sem tud venni???
több mint 10 éve
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.És az miért baj? Mi úgysem állunk meg 6-7 alatt...
Jan
több mint 10 éve
luxemburg meg 20-atSzvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.a spanyolok meg 10-et 😊
Jan
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Hagyjuk már, Elek simán leszedné Iscot, Nagy meg Thiagot 😀Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.a spanyolok meg 10-et 😊
Jan
NB2
több mint 10 éve
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.a spanyolok meg 10-et 😊
Jan
több mint 10 éve
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.
több mint 10 éve
Pl. 1on1 is látványosan gyengébb, a beadásait inkább meg sem említem...Nem értem a sevilla scoutjait, hogy a fenébe vehették meg konoplyankát dzsudzsi helyett....én se, full tehetségtelen,momentuma sincs,bezzeg a bazsi.
peach
Kenny
Szerk. Yarmolenko meg mintha egy az egyben lovrencsicset nézném...
Szerkesztette: peach
több mint 10 éve
De Gea minden egyes meccsén ilyen nem csak szimplán jó napot fog ki 😊 de akármit csinálhat Del Bosque akkor is Casillast védeti majd az eb-n :ddBradyt sem cserélte le BB garoppolra 😊
dr0725
több mint 10 éve
Lux-Szlovák 2-3!
több mint 10 éve
De Gea minden egyes meccsén ilyen nem csak szimplán jó napot fog ki 😊 de akármit csinálhat Del Bosque akkor is Casillast védeti majd az eb-n :dd
több mint 10 éve
Nem értem a sevilla scoutjait, hogy a fenébe vehették meg konoplyankát dzsudzsi helyett....