Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkor ha jól értem, a 2 meccset egybevéve összesen 9 féle eredmény születhet, ebből nekünk 8 jó. Az nem rossz arány.Ha a kazahok nyernének, akkor a törököknek elég az x, vagy nekik is mindenképpen nyerni kell?mind2 meccsen kell a W (kazah-török), hogy ne jussunk ki
Jan
ZERO_L
több mint 10 éve
még van sok idő, és a kazahok ép egykapuznakHa a lettek X-elnek vagy nyernek,akkor tuti kint vagyunk,nem ???de
ZoliZoltán
Negritis
több mint 10 éve
Akkor hajra lettek!Ennyi a lenyeg!Es szerintem nyerni is fognak!
több mint 10 éve
Ha a lettek X-elnek vagy nyernek,akkor tuti kint vagyunk,nem ???de
ZoliZoltán
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Ha a lettek X-elnek vagy nyernek,akkor tuti kint vagyunk,nem ???akkor igen
ZoliZoltán
több mint 10 éve
és mindezt 320e emberből...amúgy Izland mi a francot tud amit mi ne tudnánk megtanulni???Mondjuk a teljesítményen és nem uram-bátyám viszonyon alapuló utánpótlás képzést?
NB2
empty taxi
több mint 10 éve
Ha a lettek X-elnek vagy nyernek,akkor tuti kint vagyunk,nem ???
több mint 10 éve
amúgy Izland mi a francot tud amit mi ne tudnánk megtanulni???Mondjuk a teljesítményen és nem uram-bátyám viszonyon alapuló utánpótlás képzést?
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
fasza kis körkapcsolás ez, a kazah meccsből annyit mutattak jó érzékkel mikor elvégezték a kezdő rúgást 😀pedig csak az számít jelen pillanatban amíg a hollandok 0-2 vel állnak
peach
több mint 10 éve
3 percig Ciprus EB pótselejtező helyen állt, értitek Ciprus!!!amúgy Izland mi a francot tud amit mi ne tudnánk megtanulni??? tök kulturáltan játszanak...
több mint 10 éve
fasza kis körkapcsolás ez, a kazah meccsből annyit mutattak jó érzékkel mikor elvégezték a kezdő rúgást 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ha a kazahok nyernének, akkor a törököknek elég az x, vagy nekik is mindenképpen nyerni kell?mind2 meccsen kell a W (kazah-török), hogy ne jussunk ki
Jan

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ha a kazahok nyernének, akkor a törököknek elég az x, vagy nekik is mindenképpen nyerni kell?
több mint 10 éve
csehek 2-vel mennek, most a kazahok az érdekesek, mert azért támadgatnakmegnéztem a kezdőket, nem tudtam eldönteni, hogy legyen-e akkora arcom, hogy megteszem a cseheket, akár DV-re is.
ozibozi
most persze szívom a fogam, de gyáva népnek nincs hazája...
több mint 10 éve
a törököknek jó lesz az X is,:--) a hollandok már szopnak a csehektőlamiatt, hogy a csehek vezetnek, a törökök egy picit bátrabban tolhatják, de én is azt mondom, ha van egy kis eszük mennek a tutira, azt ha összejön akkor nyernek, ha nem, nem
ozibozi
több mint 10 éve
Törökök iszonyatosan mennek, nem biztos, hogy ez olyan jó.
több mint 10 éve
a törököknek jó lesz az X is,:--) a hollandok már szopnak a csehektől
több mint 10 éve
viszont a kazah helyzetek bevágásával úgy látom nem akarják izgatni a népeket
több mint 10 éve
Mondjuk ez sem gyenge eredmény:Netherlands U21
1 - 3
Slovakia U21
több mint 10 éve
Legalább a kapus poszton nem lesz gondunk még jó hosszú ideig...Tessék végre észrevenni a pozitívumokat!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
(U21)Magyaro.-Albánia 2-2EB résztvevő ellen nagy siker. #Biztos, hogy egekben ott a szakmai munka minden szinten.
ozibozi
több mint 10 éve
(U21)Magyaro.-Albánia 2-2Kit érdekelnek a magyarok? 😊 Most izlandiak és lettek vannak itt 😊
ozibozi