Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
rudolf a rénszarvas, megint "megsérült"...azért havi x(7 or 11) misiért szépen elbohóckodik miskolcon, és még az álma se teljesült h a fradi ellen mutatkozzon be! remek igazolás 😀
|
több mint 12 éve
ez a Shitty sose lesz csapat. fingom sincs, hogy húzhatták be az angol bajnokságot...JC6Úgy hogy a többiek kellően bénáztak asszisztáltak hozzá.... sajnálom nagyon hogy a Dortmund nem nyert pedig németekkel szemben (főleg a Bayern esetében 😉 😛) általában angol csapatnak drukkolok de itt egyetlen igazi és jó angol volt Hart, ő meg hát ugye pont a kapus és ez mindent elmond róluk....
több mint 12 éve
Brrrrrr, lóf{]szt se érdemelt ma a City... :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez a Shitty sose lesz csapat. fingom sincs, hogy húzhatták be az angol bajnokságot...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
parádéznak a Darazsak, beszarok.gamerkrelég fasza meccs volt, nem bántam meg, hogy bekapcsoltam
a dortmundi szurkolók már-már diósgyőri szinten tolták 😛
több mint 12 éve
parádéznak a Darazsak, beszarok.
több mint 12 éve
fene, el kéne hozni Hulkot, Witselt és Götzét, és olyan bomba csapatunk lenne, hogy csak na 😀 😀
több mint 12 éve
Abbiati bazdmeg, zseniálisan véd, de a potya mindig ott van a léevegőben
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
félidő X-re tettem, nem számítottam ilyen kezdésre a Milantól 😕
több mint 12 éve
na, azért csak emgkaptuk még a szünet előtt a szépítőgólt, hadd szenvedjünk meg az x-ért is 😀bár szerintem kikapunk
több mint 12 éve
Duff
3 172
egyszer az életben veszem ki a Milan-t vesztesre, és persze akkor vezetnek negyed óra alatt kettővel.Hát a félidő vége fele mutatott játék alapján simán benne van egy fordítás.
masszív agyfasz.lol
több mint 12 éve
Kicsit elegem van az Abbiati-showból
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
egyszer az életben veszem ki a Milan-t vesztesre, és persze akkor vezetnek negyed óra alatt kettővel.Legrosszabb esetben is X-et mondtam volna. A Milanba sose bízz ennyire, totális káosz a csapat, a semmiből nyernek, aztán kiesőcsapatoktól szopnak.
masszív agyfasz.lol
több mint 12 éve
Duff
3 172
Ezt se gondoltam volna, a 20. percben 2-0-ra vezetünk Szentpéterváron a Zenit ellen, a Fáraó megint villantzolika26Lehetne az 3 is, ha Bojan nem egy önző kis fasz.
több mint 12 éve
egyszer az életben veszem ki a Milan-t vesztesre, és persze akkor vezetnek negyed óra alatt kettővel.masszív agyfasz.
több mint 12 éve
Ezt se gondoltam volna, a 20. percben 2-0-ra vezetünk Szentpéterváron a Zenit ellen, a Fáraó megint villant
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
Huh, thank God, itt vagy Amadeus...azt hittem leugrottál a Corneliusbrücke-ről... 😀JC6stílusosabb az otthoni köteles verzió, csak az meg nem volt kéznél.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Huh, thank God, itt vagy Amadeus...azt hittem leugrottál a Corneliusbrücke-ről... 😀
több mint 12 éve
persze, ettől még sima továbbjutás, csak vicces a többi csapat szempontjából hogy tovább akarják vinni a BATE-t.FC BAYERN MÜNCHEN 😀davemayer😀 Innen már nincs visszaút sajna. 😀
De nem történt tragédia. 😀Vrijbloed
1. Szóljanak hogy ne fogadjak rájuk mert elbundázzák
2. Nem gondolják hogy egy kicsit egyértelmű?!
Ugye így a BATE-nak 6 pontja van 2 meccs után, ha nem kap ki a Valencia ellen tovább is mehet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
FC BAYERN MÜNCHEN 😀davemayer😀 Innen már nincs visszaút sajna. 😀
De nem történt tragédia. 😀