Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=2a story4 vette meg az EL közvetítést, szóval ha be se jutottak volna a magyarok, ők most akkor is közvetítenének.a selejtezők az m1-en mentek, maga a csoportkör meg a story4-en, ez az igazán vicces...jjncaaaz idegenbeli meccsnél még nem szóltam, de hogy a fenébe lehet, hogy a Vidi hazai Európa-ligás mérkőzését is a story4 adja? jjncaaEnnyi embert érdekel, plusz azt a párezret aki hiányolja.
Irreális lenne kereskedelmi tévében magyar meccset adni. Kutyát nem érdekli.Sobri Jóska
lásd tavaly is így voltHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
a story4 vette meg az EL közvetítést, szóval ha be se jutottak volna a magyarok, ők most akkor is közvetítenének.a selejtezők az m1-en mentek, maga a csoportkör meg a story4-en, ez az igazán vicces...jjncaaaz idegenbeli meccsnél még nem szóltam, de hogy a fenébe lehet, hogy a Vidi hazai Európa-ligás mérkőzését is a story4 adja? jjncaaEnnyi embert érdekel, plusz azt a párezret aki hiányolja.
Irreális lenne kereskedelmi tévében magyar meccset adni. Kutyát nem érdekli.Sobri Jóska
lásd tavaly is így volt
több mint 12 éve
a selejtezők az m1-en mentek, maga a csoportkör meg a story4-en, ez az igazán vicces...az idegenbeli meccsnél még nem szóltam, de hogy a fenébe lehet, hogy a Vidi hazai Európa-ligás mérkőzését is a story4 adja? jjncaaEnnyi embert érdekel, plusz azt a párezret aki hiányolja.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mondjuk én klubtulaj vagyok.Ha például egy építkezésen dolgozó emberrel hasonlítod összemindkettő Magyarországon él, ott adózik, ott dolgozik, egyik sem atomfizikus mégis az egyik 100x (!!!) annyit keres és nem fog 50 évesen meghalni a munkája miatt. Ha e 5x-ös lenne az eltérés azt meg lehetne indokolni azzal hogy az ő munkájára figyelnek az emberek(...), nagyobb bevételt termel a "szórakoztatóiparban" a munkáltatójának stb., de 100x-ost nem lehet. Főleg úgy nem hogy az egyik megélni nem tud abból amit keres a másik meg azt se tudja mit kezdjen vele.Én a magyar dolgozói bérekkel összehasonlítva érzem nem kicsit túlzónak. Tudom, ez a múltban is így volt, de azért elég durva hogy ennyit kap valaki azért mert lötyög az NB1-ben. Azon is meglepődtem amikor az MTK igazgatójával olvastam egy nyilatkozatot és abban elmondja hogy nincsenek jó helyzetben de azért aki az első osztály tagja az 350 ezer alatt nem keres. Mire?Nem azért kapja.
Az tényleg nem érdekel engem sem hogy honnan fizeti ki, az hogy mire az inkább.davemayer
Azért kap ennyit, mert valakinek megéri ennyit fizetni.
Almát meg össze lehet hasonlítani körtével (focistának kifizetett pénzt, dolgozó embernek fizetett pénzzel), csak semmi hasznosítható konklúzió nem fog kijönni belőle.Sobri Jóska
Külföldön is így megy, tudom, de ott azért az életszínvonal sincs a béka segge alatt. Semmi sem indokolja azt hogy ma Mo.-n valaki ilyen szarral ennyit keressen. davemayer
Úgy döntök, és van rá jó okom, amit most nem kötök az orrodra, hogy nekem megér havi 10 milliót, hogy az én csapatomban játszon XY.
Mi közöm ahhoz, hogy egy másik vállalkozó mennyit fizet egy másik szektorban valakinek, aki építkezésen dolgozik?! Gondolom annyit fizet, amennyiért talál embert. Culágernek mindenki alkalmas, focistának kevesen.
Nekem megér ennyit XY, mi közöm ahhoz, hogy mennyit keres egy melós?
Mondjuk én focista vagyok.
Tudom, hogy elég ergyán focizok, de tavaly kaptam havi 6 milát. Most meg kérek 16-ot. De az emberem csak 10-et tudott elintézni, vállalom.
Mi közöm ahhoz, hogy Ember Lajos, aki még focizni se tud, havi 100ért talicskázik?!
Tanuljon meg focizni, szorítson ki a kezdőből, és akkor majd ő is jól keres. Vagy kérjen ő is 10 milát, ha megkapja hurrá, ha nem, akkor meg kiderül mennyit ér. Mi itt a hiba?
Én meg hülye lennék kevesebbért összetöretni magam a sok favágó ellen, ha megkapok ennyit is.
több mint 12 éve
az idegenbeli meccsnél még nem szóltam, de hogy a fenébe lehet, hogy a Vidi hazai Európa-ligás mérkőzését is a story4 adja? jjncaaEnnyi embert érdekel, plusz azt a párezret aki hiányolja.
Irreális lenne kereskedelmi tévében magyar meccset adni. Kutyát nem érdekli.
több mint 12 éve
az idegenbeli meccsnél még nem szóltam, de hogy a fenébe lehet, hogy a Vidi hazai Európa-ligás mérkőzését is a story4 adja? jjncaagondolom mivel már 3-4 éve adják az EL-t olyan szerződésük lehet, hogy ők válszthatnak először, hogy melyik meccset szeretnék közvetíteni. meg gondolom nem akkora cimborák viktorral mint a sport tv, így még ő sem tudja ( wtf? ) a magyar tévével is adatni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
az idegenbeli meccsnél még nem szóltam, de hogy a fenébe lehet, hogy a Vidi hazai Európa-ligás mérkőzését is a story4 adja?
---
több mint 12 éve
Én a magyar dolgozói bérekkel összehasonlítva érzem nem kicsit túlzónak. Tudom, ez a múltban is így volt, de azért elég durva hogy ennyit kap valaki azért mert lötyög az NB1-ben. Azon is meglepődtem amikor az MTK igazgatójával olvastam egy nyilatkozatot és abban elmondja hogy nincsenek jó helyzetben de azért aki az első csapat tagja az 350 ezer alatt nem keres. Mire?azért csak a tv-s jogdíjakból kapnak annyi zsét, amiből simán ki lehet fizetni. Az MTK is csak azért van szarban, mert az akadémia elvisz havi 20-30 millát
Az tényleg nem érdekel engem sem hogy honnan fizeti ki, az hogy mire az inkább.davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
nagyon bírom a búráját...www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121004-vass-adam-a-valogatottrol-es-a-fogadasi-botranyrol.html
www.nemzetisport.hu/legiosok/vass-adam-csalodott-a-magyar-futballban-erdekekrol-szol-minden-2179403
amúgy valakinek infó, hogy kik voltak a bundások?peach
a cikk vége az érdekes 😀😀😀 , kik azok? gyömbér, elek? netalán varga jocika? hajrá sanyi, egyre szerethetőbb vagy! 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
Az a baj, hogy a magánszféra és a társadalmi különbség - amblokk az együttérzés - két külön dolog. Kis Jóska Muharöcsögén azért kap 2 milliót/hó mert Nagy Pista - a klub tulaja - úgy véli, hogy neki megér annyit, hogy Kis Jóska 2 millióért kergesse nála a labdát. (hiába kér Kis József 10 milliót, ha nem adják meg neki) És nagy ívben szarik a véleményünkre, az EU-s felzárkóztatásra, a jövedelmedre, mindenre. Persze más kérdés, hogy az állam csecsén át a te adód is odavándorol részben, de Magyarországon korrektséget ilyen téren ne is várj.köszi, nézek is, de engem nem a szórakoztatási színvonala érdekel hanem a társadalmi különbség amit ez a fizetési különbség generál.nem is voltam nb1-es meccsen majdnem 3 éve. De attól hogy az én pénzem nincs benne sztem elég visszataszító. davemayernézz mást. Nem nagyképűségből, de tényleg sokat nem tudsz ellene tenni. Ez a rendszer meg szépen lassan - de biztosan - omlik össze. Amúgy is van ország futball nélkül is.Amadeus91
mondom, menjen külföldre, keresse meg a nagy pénzt de ha itthon marad akkor ne kérje azt amit kint is megkereshetne. más munkahelyen sincs EU-s felzárkóztatás, náluk mi a tökömért legyen???? davemayer
pos-vány.
egyébként ha megnézed, a legtöbb szerződés Magyarországon ilyen alibi húgyért-szarért. A többi mind ilyen marketinges bónusz meg ilyen-olyan lösungokra van elkönyvelve. (Lipták esete az éhenhalással Újpesten)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
köszi, nézek is, de engem nem a szórakoztatási színvonala érdekel hanem a társadalmi különbség amit ez a fizetési különbség generál.nem is voltam nb1-es meccsen majdnem 3 éve. De attól hogy az én pénzem nincs benne sztem elég visszataszító. davemayernézz mást. Nem nagyképűségből, de tényleg sokat nem tudsz ellene tenni. Ez a rendszer meg szépen lassan - de biztosan - omlik össze. Amúgy is van ország futball nélkül is.Amadeus91
mondom, menjen külföldre, keresse meg a nagy pénzt de ha itthon marad akkor ne kérje azt amit kint is megkereshetne. más munkahelyen sincs EU-s felzárkóztatás, náluk mi a tökömért legyen????
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
megjártuk kolozsvárt.voltam én is 2 éve, hát tényleg brutális hozzánk képest a helyzet, most már tudod mit gondolnak rólunk 300 km-re nyugatra 😀
két dolog:
- egyrészt elmehet mindenki az anyjába, aki elveszi tőlem azt az élményt, hogy budapesten (magyarországon) megközelítőleg hasonló hangulatú mérkőzéseket átéljek.
- másfelől kicsit off de el kell menni romániába, hogy az ember értékelni tudja, az ami ma magyarországon (futballon kívül) van.gabtsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
megjártuk kolozsvárt.két dolog:
- egyrészt elmehet mindenki az anyjába, aki elveszi tőlem azt az élményt, hogy budapesten (magyarországon) megközelítőleg hasonló hangulatú mérkőzéseket átéljek.
- másfelől kicsit off de el kell menni romániába, hogy az ember értékelni tudja, az ami ma magyarországon (futballon kívül) van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
nem is voltam nb1-es meccsen majdnem 3 éve. De attól hogy az én pénzem nincs benne sztem elég visszataszító. davemayernézz mást. Nem nagyképűségből, de tényleg sokat nem tudsz ellene tenni. Ez a rendszer meg szépen lassan - de biztosan - omlik össze. Amúgy is van ország futball nélkül is.
több mint 12 éve
nem is voltam nb1-es meccsen majdnem 3 éve. De attól hogy az én pénzem nincs benne sztem elég visszataszító.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
ez ellen annyit tehetsz, hogy nem mész ki a meccsre, nem veszel mezeket. Amire nincs kereslet azt nem lehet üzemeltetni normálisan.Ha például egy építkezésen dolgozó emberrel hasonlítod összemindkettő Magyarországon él, ott adózik, ott dolgozik, egyik sem atomfizikus mégis az egyik 100x (!!!) annyit keres és nem fog 50 évesen meghalni a munkája miatt. Ha e 5x-ös lenne az eltérés azt meg lehetne indokolni azzal hogy az ő munkájára figyelnek az emberek(...), nagyobb bevételt termel a "szórakoztatóiparban" a munkáltatójának stb., de 100x-ost nem lehet. Főleg úgy nem hogy az egyik megélni nem tud abból amit keres a másik meg azt se tudja mit kezdjen vele.Én a magyar dolgozói bérekkel összehasonlítva érzem nem kicsit túlzónak. Tudom, ez a múltban is így volt, de azért elég durva hogy ennyit kap valaki azért mert lötyög az NB1-ben. Azon is meglepődtem amikor az MTK igazgatójával olvastam egy nyilatkozatot és abban elmondja hogy nincsenek jó helyzetben de azért aki az első osztály tagja az 350 ezer alatt nem keres. Mire?Nem azért kapja.
Almát meg össze lehet hasonlítani körtével (focistának kifizetett pénzt, dolgozó embernek fizetett pénzzel), csak semmi hasznosítható konklúzió nem fog kijönni belőle.Sobri Jóska
Külföldön is így megy, tudom, de ott azért az életszínvonal sincs a béka segge alatt. Semmi sem indokolja azt hogy ma Mo.-n valaki ilyen szarral ennyit keressen. davemayer
több mint 12 éve
Ha például egy építkezésen dolgozó emberrel hasonlítod összemindkettő Magyarországon él, ott adózik, ott dolgozik, egyik sem atomfizikus mégis az egyik 100x (!!!) annyit keres és nem fog 50 évesen meghalni a munkája miatt. Ha e 5x-ös lenne az eltérés azt meg lehetne indokolni azzal hogy az ő munkájára figyelnek az emberek(...), nagyobb bevételt termel a "szórakoztatóiparban" a munkáltatójának stb., de 100x-ost nem lehet. Főleg úgy nem hogy az egyik megélni nem tud abból amit keres a másik meg azt se tudja mit kezdjen vele.Én a magyar dolgozói bérekkel összehasonlítva érzem nem kicsit túlzónak. Tudom, ez a múltban is így volt, de azért elég durva hogy ennyit kap valaki azért mert lötyög az NB1-ben. Azon is meglepődtem amikor az MTK igazgatójával olvastam egy nyilatkozatot és abban elmondja hogy nincsenek jó helyzetben de azért aki az első osztály tagja az 350 ezer alatt nem keres. Mire?Nem azért kapja.
Külföldön is így megy, tudom, de ott azért az életszínvonal sincs a béka segge alatt. Semmi sem indokolja azt hogy ma Mo.-n valaki ilyen szarral ennyit keressen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
"Nem szeretném elmondani. Ketten-hárman mentek be a szobába, amikor megpróbálták Somodit beszervezni. Akik megkeresték, mind a mai napig játszanak az NB I-ben."Wales - Magyarország 4-1 (3-1)
Magyarország: Gulácsi Péter - Gál András (Siófok), Korcsmár Zsolt (Pintér Ádám, 46.), Debreceni András (Kispest), Présinger Ádám (Pápa) - Vass Ádám, Gyömbér Gábor (Ferencváros) (Szabó Ádám-MTK, 75.) - Koman Vladimir, Szakály Dénes (Videoton), Stieber Zoltán (Szabó László, 70.) - Németh Krisztián.
több mint 12 éve
Én a magyar dolgozói bérekkel összehasonlítva érzem nem kicsit túlzónak. Tudom, ez a múltban is így volt, de azért elég durva hogy ennyit kap valaki azért mert lötyög az NB1-ben. Azon is meglepődtem amikor az MTK igazgatójával olvastam egy nyilatkozatot és abban elmondja hogy nincsenek jó helyzetben de azért aki az első osztály tagja az 350 ezer alatt nem keres. Mire?Nem azért kapja.
Almát meg össze lehet hasonlítani körtével (focistának kifizetett pénzt, dolgozó embernek fizetett pénzzel), csak semmi hasznosítható konklúzió nem fog kijönni belőle.
több mint 12 éve
Én a magyar dolgozói bérekkel összehasonlítva érzem nem kicsit túlzónak. Tudom, ez a múltban is így volt, de azért elég durva hogy ennyit kap valaki azért mert lötyög az NB1-ben. Azon is meglepődtem amikor az MTK igazgatójával olvastam egy nyilatkozatot és abban elmondja hogy nincsenek jó helyzetben de azért aki az első csapat tagja az 350 ezer alatt nem keres. Mire?Az tényleg nem érdekel engem sem hogy honnan fizeti ki, az hogy mire az inkább.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Most őszintén: nem mindegy ki mennyit keres?rudolf a rénszarvas, megint "megsérült"...azért havi x(7 or 11) misiért szépen elbohóckodik miskolcon, és még az álma se teljesült h a fradi ellen mutatkozzon be! remek igazolás 😀Divatbaszki azért magyar nb1-ben soha senki ne keressen havi 10-15 M Forintot. Elképesztő b+, akkor inkább tényleg húzzanak külföldre de itt Mo.-n ne fizessenek ennyit senkinek. davemayer
Érdekes adat, tagadhatatlan, dehát kapitalizmus van.
Minden munkáltató annyit fizet az alkalmazottjának amennyit reéálisnak érez. Kihangsúlyozva: a saját pénzéből fizet, nem a tiedből.
Számomra az is mindig érdekes, és egyben érthetetlen ha egy fociszurkoló azt mondja, hogy mondjuk Manning jó igazolás, csak sok az évi garantált, vagy a signing bonus.
Nem mindegy?!
Nekem Pats szurkolóként teljesen mindegy, hogy melyik játékos mennyit keres, nem én fizetem. Kraftnak meg van pénze, arra költi amire akarja.
Az én szórakozásélményem nem lesz attól nagyobb, ha Mankins évi 1 miláért jó, és nem pedig évi 11 miláért.
A fizetések fociban is, soccerben is az ügynökök és a cég (csapat) menedzsmentje közti tárgyalások eredményét mutatják, semmi mást.
Ha belenézek a Real-Barca meccsbe, de nem köt le, nem szórakoztat, akkor nem mindegy nekem, hogy Messi havi 100ezer forintért, vagy 100millió euróért untat? De, kurva mindegy, nem nézem.
Ahogy egy mozifilm se attól tetszik, hogy az aktuális főszereplő 25 milliós csúcsgázsit kapott, vagy elment a rendező haverjának jelképes összegért, vagy költségtérítésért szerepelni. Mindegyikre van példa.
A felvetésednek (hogy mennyit keres egy magyar labdarúgó) akkor lenne jelentősége ha emiatt neked többet kéne fizetned a jegyért, a tévéelőfizetésért, vagy bármiért amiért pénzt adsz ki.
De ilyen összefüggés nincs.
A fizetés bár valóban érdekes, és valóban nonszensz, hogy mennyire nincs arányban a magyar átlagfizetésekkel, ettől fügetlenül teljesen irreleváns adat.
Vagyis minden játékos pont annyit keres, amennyit a fizetést adó tulajnak megéri érte fizetni.
Fel lehetne azon is háborodni, hogy "baszki, egy nővér ne keressen már ilyen keveset, vagy egy saleses ilyen sokat", de teljesen piacidegen.
Egy idősebb ember, aki megszokta (bár volt 22 éve, hogy feledje), hogy az árakat nem a piac, hanem valami központi rendszer szabályozza ha így felhörren még némileg akceptálható is, bár azt mutatná, hogy semmit se értett meg a '90 óta eltelt történésekből. De egy fiatal, akinek tisztában kéne lennie azzal, hogy nincs semmiféle központi irányítás, etalon, rendezőelv, pláne a sportban, az ne döbbenjnen meg azon, hogy működik a kapitalizmus.
Élőben, személyesen, mindenféle bántó él nélkül, ilyenkor kérdezném azt, hogy: Hol éltél az elmúlt években? Akváriumban?
több mint 12 éve
nagyon bírom a búráját...www.nemzetisport.hu/legiosok/vass-adam-csalodott-a-magyar-futballban-erdekekrol-szol-minden-2179403
amúgy valakinek infó, hogy kik voltak a bundások?
több mint 12 éve
ha van rá mód miért ne?rudolf a rénszarvas, megint "megsérült"...azért havi x(7 or 11) misiért szépen elbohóckodik miskolcon, és még az álma se teljesült h a fradi ellen mutatkozzon be! remek igazolás 😀Divatbaszki azért magyar nb1-ben soha senki ne keressen havi 10-15 M Forintot. Elképesztő b+, akkor inkább tényleg húzzanak külföldre de itt Mo.-n ne fizessenek ennyit senkinek. davemayer
több mint 12 éve
rudolf a rénszarvas, megint "megsérült"...azért havi x(7 or 11) misiért szépen elbohóckodik miskolcon, és még az álma se teljesült h a fradi ellen mutatkozzon be! remek igazolás 😀Divatbaszki azért magyar nb1-ben soha senki ne keressen havi 10-15 M Forintot. Elképesztő b+, akkor inkább tényleg húzzanak külföldre de itt Mo.-n ne fizessenek ennyit senkinek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal