NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
163
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 567
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/02/25/84/05/2258405_DOWNLOAD.pdfItt a koefficiens táblázat, jún. 15. után
Azóta a dánok 2 pontot szereztek, mi 5-öt. Nem tudom elég-e az előzéshez, ha igen kiemeltek vagyunk, ha nem akkor a svéd, ukrán, dán bosnyák négyes jön.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ez már évek óta divat, lásd ahogy aÉn meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!Mondjuk ezen en is gondolkoztam, hogy megis milyen alapon jar a kiemeles itt barkinek is...
baggio
Hanni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
"Karma is a bitch." Ha nem rázzák a seggüket és tombolják magukat halálra azután, hogy pár halászt nagy nehezen levertek 2-1-re itthon, lehet nem így történik. De a karmát sosem szabad leírni...
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 10 éve
Én meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!Mondjuk ezen en is gondolkoztam, hogy megis milyen alapon jar a kiemeles itt barkinek is...
baggio
több mint 10 éve
Mégis ki drukkolt itt a magyarok kijutása ellen? Mi lenne ha értelmeznéd kicsit a leírtakat, mielőtt kitör belőled a szittya éned.Mihez? Hogy gyűlölöm azokat, akik a saját népe ellen vannak? Netán drukkolnak?Ukránok ellen nagyon reménytelen. Többi ellen minimális esély. Dárdaival talán, de Storckkal nem. Epikusan buktunk el az antimagyarok legnagyobb örömére, ahogy itt is olvashattuk.ehhez csak gratulálni tudok
tüsi91
ZERO_L
tüsi91

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Jah tényleg el is felejtettem, hogy kapjuk meg a letöltendőtMondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.zártkapus meccsen...
Idegenben fogunk kezdeni, és itthon lesz igazi katarzis és futball öröm.
Hanni
Keano
több mint 10 éve
Úgy jártunk, mint a 17 éves srác, aki hajnalban hazamegy a házibuliból és az apja kérdezgeti, összejött-e neki valami egy nővel. Mire a srác:- Képzeld apa, a többiek nem kúrtak, de én majdnem........
De rohadtul unom már ezt, bár én még láttam a válogatottat a vb-n, de nem nagyon emlékszem. Mindenesetre még halvány esély van, úgyhogy hajrá!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Mondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.zártkapus meccsen...
Hanni

több mint 10 éve
Én meg amondó vagyok, egy olyan tornára, ahol a pótselejtezőkön is kiemelnek még csapatokat és a sorsolás előtt pár nappal döntik el, hogy kik lesznek azok, ki se szabad jutni!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sajnálom nyilván én is mert nagyjából 2 ha nem 3 generáció maradt ki egyenlőre a kijutás öröméből (az olimpiát nem számolva).De valóban így megmutathatják ki a legény a gáton és végleg elhallgattathatnak minden fanyalgót.
Remélem az íreket kapjuk és meg lehet!
Gyerünk Fiúk hajrá MAGYAROK!
több mint 10 éve
Tényleg nem zavar.Gondolom az nem zavar, hogy a románok már a 4.percben vezettek. Mellesleg kétszer is vezettünk a meccsen, amikor a végén megfordították a görögök, már rég 3-0 volt a románoknak.Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91
Shilkor
Amadeus91
Shilkor
több mint 10 éve
Gondolom az nem zavar, hogy a románok már a 4.percben vezettek. Mellesleg kétszer is vezettünk a meccsen, amikor a végén megfordították a görögök, már rég 3-0 volt a románoknak.Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91
Shilkor
Amadeus91
több mint 10 éve
Mondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.kivéve, ha kapunk egy négyest odakint 😀
Hanni
több mint 10 éve
Mondok nektek egy pozitívumot, hogy legyen valami.Idegenben fogunk kezdeni, és itthon lesz igazi katarzis és futball öröm.
több mint 10 éve
Mihez? Hogy gyűlölöm azokat, akik a saját népe ellen vannak? Netán drukkolnak?Ukránok ellen nagyon reménytelen. Többi ellen minimális esély. Dárdaival talán, de Storckkal nem. Epikusan buktunk el az antimagyarok legnagyobb örömére, ahogy itt is olvashattuk.ehhez csak gratulálni tudok
tüsi91
ZERO_L
több mint 10 éve
Mondd kérlek, hogy 49! 😊Akkor miről döntött? Semmiről. Azért remélem a jogász érvelés jobban megy 😀Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91
Shilkor
Amadeus91
Toca
több mint 10 éve
Pláne, hogy nyílván tudták a szünetben, hogy nyertek a románok...Akkor miről döntött? Semmiről. Azért remélem a jogász érvelés jobban megy 😀Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91
Shilkor
Amadeus91
Toca
több mint 10 éve
Akkor miről döntött? Semmiről. Azért remélem a jogász érvelés jobban megy 😀Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91
Shilkor
Amadeus91
több mint 10 éve
Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.a törökök bezzeg megfeszültek...
Amadeus91
ha most őszinte akarok lenni az ukránok tegnap 5x jobban megérdemelték mint mi vagy a törökök, konkrétan a törököknek helyzetük sem volt
több mint 10 éve
Az a gond, hogy mivel nem leszünk kiemeltek szerintem Dán, Svéd, Ír, Ukrán 4-esből válogathatunk. Akkor legyen Ír.Besic majd lő két öngólt a Fradiban eltöltött szép emlékek miatt, oszt kint vagyunk 😊bosnyák, magyar, ukrán, ír, szlovén, svéd, norvég, dánSzlovénia fogható, Bosnyákok is szerintem a többinél kevés a sansz.
mindegy kit kapunk nekünk annyi
Beki
Toca
Löfli
több mint 10 éve
Ukránok ellen nagyon reménytelen. Többi ellen minimális esély. Dárdaival talán, de Storckkal nem. Epikusan buktunk el az antimagyarok legnagyobb örömére, ahogy itt is olvashattuk.ehhez csak gratulálni tudok
tüsi91

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Arról volt szó a nagy matekingben, hogy, ha győz a csapat Athénban, a románok meg nem Feröeren, akkor megvan a 2nd place. Erre kapunk egy négyest. Független attól, hogy a románok behúzták a meccsüket.Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91
Shilkor
több mint 10 éve
Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.Te ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted ? 😀
Amadeus91
több mint 10 éve
Besic majd lő két öngólt a Fradiban eltöltött szép emlékek miatt, oszt kint vagyunk 😊bosnyák, magyar, ukrán, ír, szlovén, svéd, norvég, dánSzlovénia fogható, Bosnyákok is szerintem a többinél kevés a sansz.
mindegy kit kapunk nekünk annyi
Beki
Toca

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Tudom, hogy megint jönni fog a fikatenger a kommentemre, de miért beszélünk kijutásról, akkor amikor egy lett-kazah meccset kell tövig rágott körömmel végignézni, hogy sikerüljön az? Komolyan. El lett baszva az észak-írek ellen, el lett baszva itthon a románok ellen, sorsdöntő meccsen kap a csapat 4-et (n-é-gy-e-t!) az tökutolsó görögöktől. Nonszensz lett volt ezek után kijutni úgy, hogy a lettek rúgnak tovább minket. Amúgy szurkoltam, hogy sikerüljön, nem azért mert a válogatott megérdemelné, hanem mert úgy kell ennek az országnak valami, aminek örülni lehet, mint egy falat kenyér. Maybe next time.minek a sorsáról döntött a görög meccs?
Amadeus91