Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Basszus ez elég durván nézett ki...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ezt tényleg nem hiszem el.Szegény Puyol!
Az utóbbi 1 éve sérülés-sérülés hátán.
Most éppen a karját tört ki (szó szerint).
Pár hete írtam a térdsérülésénél (ami elsőre durvának nézett ki), hogy nem ilyet befejezést érdemelne a pályafutása.
Csak ismételni tudom magam...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
FC BAYERN MÜNCHEN 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nahát...Samaras is Divat lett...😀
több mint 12 éve
Samaras győztes gólt lőtt a 90. percben a BL-ben! 😀kristofnem hiába még mindig Ő a sigem!!! 😛
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Samaras győztes gólt lőtt a 90. percben a BL-ben! 😀
több mint 12 éve
Gyermekkorom utolsó bálványa is szögre akasztja a cipőt. Évekig az egyetlen világklasszis mezőnyjátékosa volt a németeknek. Legpazarabb éveit a Leverkusenben és Münchenben töltötte. Nem sok nála gólerősebb középpályása volt a focinak, fejjátékban párja nem akadt. Jobbal, ballal mesterien lőtt, passzai hajszálpontosak voltak. Gyorsasága az évek múltán megkopott, más negatívumot azonban nem tudok írni róla. Mentálisan nagyon erős volt, a 11-eseket is szinte mindig ő rúgta. Hibázásra nem is emlékszem tőle!Hiába volt klasszis és ünnepelt sztár, népszerűségét nem csajozásra, partizásra használta. Házassági élete mindig rendezett volt. Többek között ezért és a fent leírtak miatt is számomra példakép Ballack. Mind focistaként, mind pedig családapaként.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
Ballack visszavonult.epic bundesligaséró.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
BL győztes csatárt igazolt az Újpest.Amadeus91csempiönsíp
|
több mint 12 éve
az a durva, hogy a kereten már ki sem akad az ember... 😀 (pedig már tegnap kihirdette)Jelentős győri jelenlét 😛 Az a szomorú, hogy ilyen szinten beleszól a válogatásba a manager lobbi 😕 (pl.: Varga Józsi ne legyen már jobb hátvéd, mert úgy nehezebb eladni (DVSC)) Egy Tőzsér meg simán kimaradhat. Husztin se csodálkozok, hogy beintett. Vicc ami itt megy, és erre csak ráerősít, hogy a média irreálisan magasan tartja az elvárásokat.
a szerethetőek: www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/negy-gyori-jatekos-egervari-kereteben-2178583
peach
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
BL győztes csatárt igazolt az Újpest.
több mint 12 éve
Air Sanya hány like-nál jár? 😀JC6www.facebook.com/pages/Torghelle-S%C3%A1ndor/32150151266?fref=ts
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Air Sanya hány like-nál jár? 😀
több mint 12 éve
az a durva, hogy a kereten már ki sem akad az ember... 😀 (pedig már tegnap kihirdette)a szerethetőek: www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/negy-gyori-jatekos-egervari-kereteben-2178583
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
miután spanyol válogatott lett.Szerintem meg nem férne bele az elképzelésbe/rendszerbe...Ha még lehetne szerintem lendületből beválogatná őt Sanyi bá, csak sajna már nem lehet.
Sobri Jóska
Toca
Matthew99
több mint 12 éve
Szerintem meg nem férne bele az elképzelésbe/rendszerbe...Ha még lehetne szerintem lendületből beválogatná őt Sanyi bá, csak sajna már nem lehet.
Sobri Jóska
Toca
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ha még lehetne szerintem lendületből beválogatná őt Sanyi bá, csak sajna már nem lehet.na most akkor ki a szerethetőbb?
Höri
Sobri Jóska
Sanyi bá okosan kivár,csak lesz egy szar meccse Husztinak és akkor tutio meg lesz az indok 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
ha már magyar edzőAkkor egy kis szakmai anyag. 😊elnézést az éretlen poénkodás miatt!Hörina most akkor ki a szerethetőbb?Höribefosás azért, hogy még mindig a "szerethetőségen" pörögtök, amikor kurvára nem azért marad ki a válogatottból, mert hobbiból kismacskákat rugdos.kaszo
www.hatharom.hu/article/38f40c-kibol-lesz-a-cserebogar-igy-lehetsz-ma-edzo-fodballisztanbanSinisa
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fogadasi-botrany-a-birosag-elutasitotta-aczel-keresetet-2178665
több mint 12 éve
Akkor egy kis szakmai anyag. 😊elnézést az éretlen poénkodás miatt!Hörina most akkor ki a szerethetőbb?Höribefosás azért, hogy még mindig a "szerethetőségen" pörögtök, amikor kurvára nem azért marad ki a válogatottból, mert hobbiból kismacskákat rugdos.kaszo
www.hatharom.hu/article/38f40c-kibol-lesz-a-cserebogar-igy-lehetsz-ma-edzo-fodballisztanban
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
elnézést az éretlen poénkodás miatt!na most akkor ki a szerethetőbb?Höribefosás azért, hogy még mindig a "szerethetőségen" pörögtök, amikor kurvára nem azért marad ki a válogatottból, mert hobbiból kismacskákat rugdos.kaszo
több mint 12 éve
na most akkor ki a szerethetőbb?Höribefosás azért, hogy még mindig a "szerethetőségen" pörögtök, amikor kurvára nem azért marad ki a válogatottból, mert hobbiból kismacskákat rugdos.
több mint 12 éve
Buzsáky is 1 hónapra igazolt angligába...ez miért is trendi? sztem tuti a kondásoknál figyeltek fel erre a remek dologra!!! 😊
|