Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
b-o-g-n-á-rgyuri

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
én tegnap is fel voltam háborodva, hogy hogy meri a sporttv egy BL közvetítéshez odaültetni azt az embert, akit jogerősen elítéltek sikkasztásért, csalásért. és mindezt a magyar futballért dolgozva.

hogy fordulhat ez elő ? hogy lehetne hiteles egy ilyen ember ?? ki nem szarja le a véleményét ??gabtsi
A büntetését nem soccerhozzánemértésért kapta.
Egy többszörös gyilkos is lehet szakértője a golfnak, teszemazt.
Tehát miért ne ülhetne oda?
Viszont az tény, ha én szerkeszteném azt a műsort, az elmúlt 30 évben a magyar fociban szerencsétlenkedő többszáz emberből biztos kerestem volna inkább mást. Annyival nem magasabb minőség, hogy ne lenne csereszabatos. Ráadásul véletlen belesodródtam az éjszakai ismétlésbe, és számomra inkább az volt az újszerű elem, hogy semmi szakmai dolog nem hangzott el egyikük szájából sem. "hát ez a csoport igazán 3 esélyes, örülhet a xy csapat, ha EL-helyre odaér, továbbjuthat ezésez a csapat, ha mind az 5 hátralévő meccsét megnyerni, stb." és az egyik csapatnál konkrétan kapott gól után elhangzott, hogy "fogalmam nincs milyen a védekező sémája a csapatnak, de ez így akkor is rosszul sült el". Ja. Kevés kapott gól sül el jól.Sobri Jóska
szerintem zéró erkölcsi alapja nincs bírálni, kritizálni, értékelni semmilyen szintű labdarúgást annak, aki (részben köz)pénzt lopott ki a rendszerből és a jogerős ítélet szerint károkozó tevékenységet folytatott.
ezen túlmenően semmilyen hozzáadott értéke nincs, azon kívül, hogy zombori háttérbe szorulásával ő lett a fő megmondóember, amely szerepre a fentiek miatt is különösen alkalmatlan és hiteltelen.

a poszt második részével nem tudok, és nem is akarok vitatkozni, volt olyan idő h kimondottan figyeltem mit is mondd egy egy szakkomm, és abszte várhidi táblás boborján vitte a prímet, aki egy 3 perces körmondatban 0 érdemi információt ad át.
gabtsi
Bocs, de lemaradtam. Ki ez?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 698
Rohadt fos hátul ez a Barca, meg kell hagyni.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 698
Sport tv ásza Puhl. Nem nyitok vitát.
több mint 12 éve
én tegnap is fel voltam háborodva, hogy hogy meri a sporttv egy BL közvetítéshez odaültetni azt az embert, akit jogerősen elítéltek sikkasztásért, csalásért. és mindezt a magyar futballért dolgozva.

hogy fordulhat ez elő ? hogy lehetne hiteles egy ilyen ember ?? ki nem szarja le a véleményét ??gabtsi
Viszont az tény, ha én szerkeszteném azt a műsort, az elmúlt 30 évben a magyar fociban szerencsétlenkedő többszáz emberből biztos kerestem volna inkább mást. Annyival nem magasabb minőség, hogy ne lenne csereszabatos. Ráadásul véletlen belesodródtam az éjszakai ismétlésbe, és számomra inkább az volt az újszerű elem, hogy semmi szakmai dolog nem hangzott el egyikük szájából sem. "hát ez a csoport igazán 3 esélyes, örülhet a xy csapat, ha EL-helyre odaér, továbbjuthat ezésez a csapat, ha mind az 5 hátralévő meccsét megnyerni, stb." és az egyik csapatnál konkrétan kapott gól után elhangzott, hogy "fogalmam nincs milyen a védekező sémája a csapatnak, de ez így akkor is rosszul sült el". Ja. Kevés kapott gól sül el jól.Sobri Jóska
szerintem zéró erkölcsi alapja nincs bírálni, kritizálni, értékelni semmilyen szintű labdarúgást annak, aki (részben köz)pénzt lopott ki a rendszerből és a jogerős ítélet szerint károkozó tevékenységet folytatott.
ezen túlmenően semmilyen hozzáadott értéke nincs, azon kívül, hogy zombori háttérbe szorulásával ő lett a fő megmondóember, amely szerepre a fentiek miatt is különösen alkalmatlan és hiteltelen.

a poszt második részével nem tudok, és nem is akarok vitatkozni, volt olyan idő h kimondottan figyeltem mit is mondd egy egy szakkomm, és abszte várhidi táblás boborján vitte a prímet, aki egy 3 perces körmondatban 0 érdemi információt ad át.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Akkor is ez a legnagyobb:

www.youtube.com/watch?v=V2lIMOa8GtQ
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 995 — a new hope (again)
a sport tévés szakértői brigádban sajnos a leginkább szakmára emlékeztető jelenség amikor nyilasi bekarikáz pár embert a bajnokikon h miért kapott gólt az egyik csapat... és ezzel kifújt, jönnek a lufik... de hát tudjuk h a védekezést nem kell megszervezni, a kontrajáték meg adja magát... inkább maradjanak mégiscsak a lufik 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 747 — #NoStress

Viszont az tény, ha én szerkeszteném azt a műsort, az elmúlt 30 évben a magyar fociban szerencsétlenkedő többszáz emberből biztos kerestem volna inkább mást. Annyival nem magasabb minőség, hogy ne lenne csereszabatos. Ráadásul véletlen belesodródtam az éjszakai ismétlésbe, és számomra inkább az volt az újszerű elem, hogy semmi szakmai dolog nem hangzott el egyikük szájából sem. "hát ez a csoport igazán 3 esélyes, örülhet a xy csapat, ha EL-helyre odaér, továbbjuthat ezésez a csapat, ha mind az 5 hátralévő meccsét megnyerni, stb." és az egyik csapatnál konkrétan kapott gól után elhangzott, hogy "fogalmam nincs milyen a védekező sémája a csapatnak, de ez így akkor is rosszul sült el". Ja. Kevés kapott gól sül el jól.

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 117

miért Mészöly a lefejeléssel és a bundával? rohad az egész közeg.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve

hogy fordulhat ez elő ? hogy lehetne hiteles egy ilyen ember ?? ki nem szarja le a véleményét ??

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 405 — 49ers GM
Most olvastam vegig. Elejen enyhe szkepticizmussal altam neki de engem meggyozott. Rohadtul igaza van a legtobb dologban. Remelem osszejon neki bar hogy a magyar futballra ez hatassal lesz azt ketlem. Ez a kozeg ami olyan mint a politikai ,kiirthatatlan. De azert hajra , egyszer hátha. Toca
Legalább lesz miről beszélgetni a "szakértőknek" a zuhanyhíradóban, biztos összeül a Bognár/Zombori álomduó és megmondják a tutit.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
Akkor lenne ez igazán jó ha az ő példájából többen tanulnának és kialakulna egy ellenpólusa ennek a Zombori-féle förmedvénynek, mert ha nem az így tényleg szélmalomharc.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 549 — Vikings fan
Most olvastam vegig. Elejen enyhe szkepticizmussal altam neki de engem meggyozott. Rohadtul igaza van a legtobb dologban. Remelem osszejon neki bar hogy a magyar futballra ez hatassal lesz azt ketlem. Ez a kozeg ami olyan mint a politikai ,kiirthatatlan. De azert hajra , egyszer hátha.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 117
 sportgeza.hu/futball/2012/09/19/orulok_hogy_nem_tudtak_eluldozni_sousat/

kellemes meglepetés.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
 sportgeza.hu/futball/2012/09/19/orulok_hogy_nem_tudtak_eluldozni_sousat/

és akkor én már csak egy kávét kérnék. nagyon szurkolok nekik és halleluja h van egy ilyen tulaj a magyar futballban.

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 709 — Invisible man
Jó cuccot használ az öreg:  www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-oktoberben-hat-pontra-van-szukseg-egervari-2174841 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Szereti a Shitty a 3-2es hazai győzelmet, csak elfelejtették hogy most idegenben vannak 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊davemayer
mármint ott is lehúzták a fejüket mikor lőtt? 😀Divat
megkerülte 2szer a kombájnt mielőtt lenézett Hart lába mellé a labda, vagy te nem így láttad??? 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 968 — Amerikai sportok rajongója
Jó kis nyitány volt az biztos!
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊davemayer
mármint ott is lehúzták a fejüket mikor lőtt? 😀

|
több mint 12 éve
amúgy a zenit tényleg nem witsel: málagatól sima 3 nyuszi... 😀Divat
nálam tuti volt a zakójuk, a fél csapat sérült

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Köszi Roni, hoztál nekem egy talicskányi eurót 😀

Mekkora meccs, volt, Casillas megtanulhatná már ezt a szabadrúgás variációt, itt még csak nem is volt igazán esély rá hogy beleérjenek.

CR7 ezt még a Unitedban tanultad 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
amúgy a zenit tényleg nem witsel: málagatól sima 3 nyuszi... 😀

|
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
mekkora meccs...tejóégDivat
Mekkora?

Joco
be se fér az ajtón akkor...Divat
😀
Egyébként hosszú idő után az első labdarúgás meccs amit megnéztem,megérte volna az utolsó fél órát megnézni,az jó volt 😊

több mint 12 éve
mekkora meccs...tejóégDivat
Mekkora?

Joco
be se fér az ajtón akkor...

idióta kompany összehúzza magát, és pont rinyaroni dönti el... 😕

|