Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Nem értem a sevilla scoutjait, hogy a fenébe vehették meg konoplyankát dzsudzsi helyett....
peach
én se, full tehetségtelen,momentuma sincs,bezzeg a bazsi.

Szerkesztette: Kenny

több mint 10 éve
dr0725 New England Patriots 520
De Gea minden egyes meccsén ilyen nem csak szimplán jó napot fog ki 😊 de akármit csinálhat Del Bosque akkor is Casillast védeti majd az eb-n :dd
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nem értem a sevilla scoutjait, hogy a fenébe vehették meg konoplyankát dzsudzsi helyett....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Amúgy sajnálom, hogy pont a sorsunk múlik ezen a meccsen, baromira tudnék szurkolni ennek az ukrán csapatnak...a játékukat elnézve, hogy ők vagy menjünk az eb-re...háát...köszi uefa 😀
A másik, hogy régen láttam már sport tévés félidei szakmázást, de mindig megdöbbent, hogy mennyire hű lenyomata is a magyar futball valóságnak. Ez a puhl sanyi magyar válogatott kapus mezt küldene de geanak epic, képzelem mennyire örülne neki 😀
peach
ahova a Kaszinóst behívják, ott már semmin nem szabad meglepődni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ha holnap a lett kapus fele ilyen jó napot fog ki mint ma De Gea,akkor nyert ügyünk van.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha netán, előbbb utóbb találnak egyet, onnan meg bedarálják a spanyolokat. Ne legyen igazam.
több mint 10 éve
De gea majdnem annyira jó, mint király...

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Amúgy ez milyen meccs vazze? 22 perces összefoglaló lesz

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Amúgy sajnálom, hogy pont a sorsunk múlik ezen a meccsen, baromira tudnék szurkolni ennek az ukrán csapatnak...a játékukat elnézve, hogy ők vagy menjünk az eb-re...háát...köszi uefa 😀
A másik, hogy régen láttam már sport tévés félidei szakmázást, de mindig megdöbbent, hogy mennyire hű lenyomata is a magyar futball valóságnak. Ez a puhl sanyi magyar válogatott kapus mezt küldene de geanak epic, képzelem mennyire örülne neki 😀

több mint 10 éve
Norbi kicsit sem leplezi kinek szurkol 😀
Kenny
Ritka nagy nímand, nem is értem miért nincs már az m4en, bár ott nyilván nem szoponzorálnák a nagy spanyol foci szerelmét. Pedig oda való színvonal...
peach
Egy jó ideje nézem már tv-ben a sportközvetítéseket, de ez a Farkas N. messze a legunszimpatikusabb magyar kommentátor akit valaha hallottam. Hányingerem van attól, hogy piedesztálra emeli a sponyol focit hétről hétre. Inkább nézem lenémítva néha egy-egy ígéretesebbnek érkező spanyol meccset ha Ő kommentálja. Csak nincs mindig kedvem a tök süket szobába ülni.
alatriste (ex-balazs799)
Az egy dolog h már tévén keresztül is annyira irritál, hogy legszívesebben kiverném a fogait, de volt már hozzá személyesen is szerencsém...hát úgy sem jobb a helyzet, sőt...
Egy büdös kis pökhendi beképzelt arrogáns pöcs

Szerkesztette: peach

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kenny
Ritka nagy nímand, nem is értem miért nincs már az m4en, bár ott nyilván nem szoponzorálnák a nagy spanyol foci szerelmét. Pedig oda való színvonal...
peach
Egy jó ideje nézem már tv-ben a sportközvetítéseket, de ez a Farkas N. messze a legunszimpatikusabb magyar kommentátor akit valaha hallottam. Hányingerem van attól, hogy piedesztálra emeli a sponyol focit hétről hétre. Inkább nézem lenémítva néha egy-egy ígéretesebbnek érkező spanyol meccset ha Ő kommentálja. Csak nincs mindig kedvem a tök süket szobába ülni.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kenny

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Szlovákok nem szórakoznak, 2-0-ra vezetnek, innentől bízzunk a spanyolokban

update 3-0

Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Most nem is kell
Viszont Fabregas szarjon sünt

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
azért ez a Fabregas tizi jól jött volna...
több mint 10 éve
Szerencsére az ukránok ész nélkül neki mentek a spanyoloknak..

több mint 10 éve

több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
Am ha x lesz akkor mivan? 15-15 p lenne...
peach
nem, nekik csak 14 lenne

több mint 10 éve
az a baj hogy csak altal....
ZoliMP
peach.allj be egyszer egy kapuba....
ZoliMP
Elvesztettem a fonalat....

Am ha x lesz akkor mivan? 15-15 p lenne...

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 405
az a baj hogy csak altal....

😊

Se baj.
Tenyleg a kapus poszt a legkisebb bajunk.
több mint 10 éve
ZoliMP
Kapufa, mindig kapus voltam 😉

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 405
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Király azért kirobbanthatatlan, mert a Bengals 5-0. A tények makacs dolgok. Ha lenne Falcons, Packers, Panthers drukker kapusunk, beállhatna, de nincs. Esetleg Gabokocka lenne, de ő megvesztegethető.

Az meg, hogy kijutunk, nyilván nem hozza el a kánaánt, Nézzétek meg a Lett csapatot, akik ott voltak 2004-ben a 16-os döntőben épp a mi testünkön át, aztán holnap azért mennek harcba még mindig Verpakovskis vezetésével, hogy legyen egy nyamvadt W-jük.

több mint 10 éve
Erdekes szemmel figyelitek a meccseket.
Gabit inkabb vennem elo a 2. vagy 3 harmadik gol miatt ahol masik iranyba vetodott.
E irek ellen kb az utolso pillanatban latta meg a labdat ami lehetett volna less is ha kifut mindenli de nem.
ZoliMP
Esküszöm utoljára: Az egy fos lövés volt, amit fogni akart csak a páncélról kijött a labda. Ha akarja simán taccsra v szögletre boxolja.
Egyébként igen, a 2. és 3. golról ill. a feröeriről is megvan a véleményem csak azok ziccerek voltak. Mondjuk úgy h ez 10 évvel ezelőtti király min 1et, de inkább kettőt megfogott volna...
Egyébként a görög 4.re meg ki kellett vna jönnie nem volt azbegy annyira éles labda h 4 méterre ne ért volna oda...
Sztem ez sok 3 meccs alatt... és még többnek fog tűnni ha össz 3 meccsünk lesz nem pedig 10...

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Nyugi kint vagyunk az EB-n.