Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Akárhogy is holnap sokkal okosabbak leszünk.sajnos ha nyernek az ukránok, akkor izgulhatunk vasárnap estig
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
NSO cikkjéből:A G-csoportból a jelenlegi csoportharmadik svédek nem előzhetnek meg bennünket, de a második oroszok még veszélyt jelenthetnek ránk nézve.
Oroszok csoportuccsó Moldova ellen tolják és Montenegro ellen.
Az E-csoportban harmadik Szlovénia már nem előzheti meg Magyarországot, de ha Svájc lecsúszik a harmadik helyre, akkor megszerezheti a legjobb csoportharmadik pozíciót.
Svájc San Marinot tutira veri és egy döntetlen elég az észtek ellen.
A B-csoportból már nem kerülhet elénk a csoportharmadik, viszont az A-ban még – nagyon kis valószínűséggel – elképzelhető olyan forgatókönyv, hogy Törökország 16 ponttal zár ebben a versenyben.
Törökök Izland és Csehország ellen tolják, egy vereség és annyi.
Akárhogy is holnap sokkal okosabbak leszünk.
több mint 10 éve
A törökök és az oroszok kavarhatnak be, de ahhoz mindkét csoportban kb 4 meccsnek kell rosszul alakulni, ráadásul igen esélytelen kimenetelekkel.- Törököknek verni kell otthon az izlandiakat és idegenben a cseheket, miközben a kazahoknak nyerni kell a lettek ellen idegenben, majd legalább annyi pontot szerezni a hollandok ellen otthon, mint a letteknek Izlandon.
- Az oroszoknak talán ki se jön úgy, hogy kikapjanak a moldávoktól, és a svédek mögé kerüljenek, miközben a moldávok előzik Liechtensteint, mert ahhoz a svédektől is el kell vennie pontokat a moldávoknak, viszont akkor meg a ruszkik lesznek újfent a másodikok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ha a törökök verik a csoport elsőt majd a másodikat ÉS a kazahok bejönnek csoport 5.nek, akkor a legjobb csoport 3. versenyben a törököknek 16 pontjuk lesz, nekünk 15 vanegyébként még sok helyen bukik ez a "magyarok vagy ukránok" csata, de azoknak nagyon kevés az esélyükHát én már végignéztem mindent, amit lehet, de úgy látom h ez már csak 2 esélyes: ukránok vagy mi.
ZERO_L
Beki
ha a horvátok hozzák a két meccsüket, de a norvégok nem verik meg Máltát ellenben megverik olaszokat, akkor 3.-ok lesznek a csoportban és a legjobb csoport 3. versenyben 16 pontjuk lesz
ha a svédek bejönnek második helyre(nyernek Lichtenstein és Moldova ellen) az oroszok meg harmadik helyre mert pl kikapnak Moldovától(akik így is csoport utolsók lesznek), akkor a legjobb csoport 3. versenyben nekik is 16 pontjuk lesz
de ezek iszonyatosan valószínűtlen végkimenetelek

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ns-en van egy cikk, 3-4 csoportnál lehetnek kavarodások, de elég kicsik rá az esélyek
több mint 10 éve
egyébként még sok helyen bukik ez a "magyarok vagy ukránok" csatapéldául?
ZERO_L
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
egyébként még sok helyen bukik ez a "magyarok vagy ukránok" csata, de azoknak nagyon kevés az esélyükHát én már végignéztem mindent, amit lehet, de úgy látom h ez már csak 2 esélyes: ukránok vagy mi.
ZERO_L
több mint 10 éve
csoport elsővel és másodikkal játszanak, nagyon meg lennék lepődve 😊Aaaa, értem, köszi, de gondolom feltételezzük h Luxemburg nem nyer meccset.ha nyernek a macedónok, akkor nem ők lesznek a csoport utolsók(hanem Luxemburg) így az ukránoknak a legjobb 3. csapatok összesítésében csak 10 pontjuk lenne nekünk meg most 15 van, ezt a hátrányt egy esetleges spanyolok legyőzésével sem tudnák behozniCsak az ukránok vagy mi lehetünk legjobb harmadikok. Holnap a macedónok ki is lőhetnek minket az EB-re.Ebben az esetben h h az ukránok nem juthatnának már ki? :/
gabokocka
Már belekeveredtem teljesen a matekba. 😊
Beki
(iksz sajnos az ukránoknak kedvez, mert így a macedónok maradnak csoport utolsók ergo nem számít az ellenük elért pontok)
ZERO_L
Beki
egyébként még sok helyen bukik ez a "magyarok vagy ukránok" csata, de azoknak nagyon kevés az esélyük

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Aaaa, értem, köszi, de gondolom feltételezzük h Luxemburg nem nyer meccset.ha nyernek a macedónok, akkor nem ők lesznek a csoport utolsók(hanem Luxemburg) így az ukránoknak a legjobb 3. csapatok összesítésében csak 10 pontjuk lenne nekünk meg most 15 van, ezt a hátrányt egy esetleges spanyolok legyőzésével sem tudnák behozniCsak az ukránok vagy mi lehetünk legjobb harmadikok. Holnap a macedónok ki is lőhetnek minket az EB-re.Ebben az esetben h h az ukránok nem juthatnának már ki? :/
gabokocka
Beki
(iksz sajnos az ukránoknak kedvez, mert így a macedónok maradnak csoport utolsók ergo nem számít az ellenük elért pontok)
ZERO_L
több mint 10 éve
ha nyernek a macedónok, akkor nem ők lesznek a csoport utolsók(hanem Luxemburg) így az ukránoknak a legjobb 3. csapatok összesítésében csak 10 pontjuk lenne nekünk meg most 15 van, ezt a hátrányt egy esetleges spanyolok legyőzésével sem tudnák behozniCsak az ukránok vagy mi lehetünk legjobb harmadikok. Holnap a macedónok ki is lőhetnek minket az EB-re.Ebben az esetben h h az ukránok nem juthatnának már ki? :/
gabokocka
Beki
Szerkesztette: ZERO_L

több mint 10 éve
Ha jól számolom, akkor a macedónok, ha nyernek, akkor kint vagyunk. Vagy ha utána az ukránok nem nyernek a spanyolok ellen, akkor is. Más már nem kavarhat be.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csak az ukránok vagy mi lehetünk legjobb harmadikok. Holnap a macedónok ki is lőhetnek minket az EB-re.Ebben az esetben h h az ukránok nem juthatnának már ki? :/
gabokocka
több mint 10 éve
Azért remélem ha kijutunk akkor nem Storck fog meccselni.Le a kalapot Dani előtt!
több mint 10 éve
most nézem vasárnap este lesz az ukrán-spanyol????azt hittem szombaton már okosabbak leszünk...
több mint 10 éve
Csak az ukránok vagy mi lehetünk legjobb harmadikok. Holnap a macedónok ki is lőhetnek minket az EB-re.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
melyik?A legjobb 3. hely az ukrán - spanyol meccsen döl el. Ha nem nyernek az ukránok , miénk a kijutó hely.elvileg igen, de a csoportutolsók még bekavarhatnak
HanSolo
Shilkor
ukránok bármelyik csoport utolsót 2szer megverik (-6 pont), nálunk meg a görögök fix utolsók

több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
Az elso felido szanalom volt sajna. Aasodikban tetszett az alaras.Bode jott es nyert.
A kovetkezo meccsen meccseken dolajd el h mennyire valogatott szint.
több mint 10 éve
A legjobb 3. hely az ukrán - spanyol meccsen döl el. Ha nem nyernek az ukránok , miénk a kijutó hely.elvileg igen, de a csoportutolsók még bekavarhatnak
HanSolo
több mint 10 éve
lehiggadva...Niko-Priskin cserét nem értettem, basszus mikor a feröeri gyerek ziccerben ment, megállt bennem az ütő, azért figyelhettek volna, de azután azért jobban figyeltünk a védekezésre, bár így is volt a végén helyzetük
Az milyen dühítő lesz, hogy meglesz a legjobb csoport3. hely, erre majd úgy alakulnak az eredmények, hogy 2.-ak leszünk😊
több mint 10 éve
A legjobb 3. hely az ukrán - spanyol meccsen döl el. Ha nem nyernek az ukránok , miénk a kijutó hely.
több mint 10 éve
Ja, áthallatszik ide a spontán utcabál Madocsáról... 😀Eléggé örül erre fele mindenki, a lakótársam pl üvöltve rohant ki a lépcsőház elé.Kicsit nagyobb örömködés menne most, nem gondolod? 😊Akkor már fixre kint vagyunk?szerbek nyertek, ugye ez nekünk jó?Tökéletes
NB2
baggio
Sixo
baggio
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
3. helyezettek listája.1. Magyarország 15 pont 2015.10.11 Görögország-utolsó--valószínűleg W lesz nekünk.
2. Ukrajna 13 pont 2015.10.12 Spanyolország-első(veretlen)-valószínúleg L lesz nekik.
3. Írország 12 pont 2015.10.12 Lengyelország-második-valószínűleg X lesz
Ha így lesz akkor mi leszünk az elsők min 3 pont diff-el, azaz kint vagyunk az EB-n. that logic
több mint 10 éve
Ez volt az elképesztő teljesítmény? 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Eléggé örül erre fele mindenki, a lakótársam pl üvöltve rohant ki a lépcsőház elé.Kicsit nagyobb örömködés menne most, nem gondolod? 😊Akkor már fixre kint vagyunk?szerbek nyertek, ugye ez nekünk jó?Tökéletes
NB2
baggio
Sixo
baggio
több mint 10 éve
vasárnap lengyel-ír meccset rendeznektétje: ki jut ki egyenes ágon és ki selejtezik, érdemes lesz nézni