Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
jaaj, megint madridi házi döntő leszadja az ég, hogy ezúttal más végkimenetellel
több mint 9 éve
Soha nem kedveltem a Realt, de most ki kéne húzniuk ezt a maradék időt, különben a döntő 120 perces 0-0 lesz
több mint 9 éve
Ez nem sárga, hogy hiszti Christi 2 kézzel leüti a labdát???nem, már les miatt "állt" a játék
Beki
több mint 9 éve
nem
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ez nem sárga, hogy hiszti Christi 2 kézzel leüti a labdát???
több mint 9 éve
Yaya bazzeg...mint egy befüvezett lajhár.. Komolyan nincs jobb opció?Delph..Nem tudom mit keres a kezdőben.
gordon
több mint 9 éve
Yaya bazzeg...mint egy befüvezett lajhár.. Komolyan nincs jobb opció?
több mint 9 éve
Annyira nem lehet szar ez a City ha idáig eljutott..😉A Rangers 2008-ban UEFA-kupa döntőbe jutott olyan játékkal, hogy ahhoz képest még egyes mennyei meccsek is élvezhetőek voltak.
Coolearie
több mint 9 éve
Szerintem CR rásérült a combjára...Amúgy az MC is simán lőhet gólt, elég lazára veszik néha a figurát a madridiak. Kéne még egy gól a liláktól, akkor meglenne a meccs szerintem.
több mint 9 éve
Annyira nem lehet szar ez a City ha idáig eljutott..😉
több mint 9 éve
Hogy jutott el idáig a city??
Amadeus91
több mint 9 éve
Hogy jutott el idáig a city??
több mint 9 éve
ha a reál jut be legalább élvezetes lesz a bl döntő...ha a city jutna, akkor viszont jól lehetne fogadni...bár nem hiszem, hogy 4szeres odsz-nál többet adnának a 0-0-ra...de amilyen szar ez a city, ezen nem kell gondolkodni
több mint 9 éve
Szépen lecsúszott 😊 😊
több mint 9 éve
Ez még Diego Costa 9 perces BL-döntőjénél is kiábrándítóbbachilles szakadás lesz. Innen megmondomVége van a Citys pályafutásának. Jutott 5 perc elődöntő.
ano92
Coolearie
több mint 9 éve
achilles szakadás lesz. Innen megmondomVége van a Citys pályafutásának. Jutott 5 perc elődöntő.
ano92
több mint 9 éve
Hajrá cittey ! Kompany ez gyors volt, csak felépülCittey? Ez nem Tettey b**dki xd
Heisman Trophy
több mint 9 éve
achilles szakadás lesz. Innen megmondom
több mint 9 éve
Hajrá cittey ! Kompany ez gyors volt, csak felépül
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Elek megsérült.2 hetet hagy ki.Mondjuk ez kurva nagy probléma.
több mint 9 éve
Az a baj, ha az Atlético megy a döntőbe, bennük nem látom, hogy meg tudnák állítani a Realt, és nekem csak az a lényeg, hogy ne Ronciék nyerjenek. 8)Nekem is az hogy ne CR7 nyerjen, de az utóbbi időben pont az ATLÉTI tudta megverni, megtréfálni a Realt igazán, előző meccsük pl 1-0 az Atlétinek, az előtt meg csomó döntetlen, egyébként hogy is van az a rekord hoyg a Bernabeuban mióta nem tudta legyőzni őket a Real?
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Az a baj, ha az Atlético megy a döntőbe, bennük nem látom, hogy meg tudnák állítani a Realt, és nekem csak az a lényeg, hogy ne Ronciék nyerjenek. 8)rohadjá meg
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
plusz volt Robben is vagy mi a szösz.Na Pep végre elhúz.Fogtok még sírni utána. Persze tudom te , tuti nem, akkor se ha kiesés közelében lennétek a ligába. Igen Juppal meglett a Bl csak akkor egy félsérült Barca jött szembe.
Amadeus91
dande
több mint 9 éve
Szerintem más sem.Na Pep végre elhúz.Fogtok még sírni utána. Persze tudom te , tuti nem, akkor se ha kiesés közelében lennétek a ligába. Igen Juppal meglett a Bl csak akkor egy félsérült Barca jött szembe.
Amadeus91
dande
Ha valaki, akkor Ancelotti ért hozzá, hogy vezessen sikerre egy csapatot. És a Bayernnél normális a vezetőség is, nem egy Berlusconi meg egy Pérez, akik rögtön belepofáznak mindenbe, meg a vezetőedző véleményére tojva hoznak játékosokat.
A Bayern és Ancelotti sem járhatott volna sokkal jobban.