Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Te is tudod az igazi klasszisra akárhogy készülhet az ellenfél , villan kettőt és eldönti a meccset.Úgy látszik még sem eléggé 😀JoeyPorterDe az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.TocaFelfutott Vilma 😊JoeyPorterúgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀DivatVanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Úgy látszik még sem eléggé 😀De az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.TocaFelfutott Vilma 😊JoeyPorterúgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀DivatVanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
több mint 12 éve
Vancak Vili megint villant.
több mint 12 éve
Ki ez az altato kommentator? 2 percet nem birok nezni a meccsbol mert bealszok.
több mint 12 éve
De jól helyreteszi Szabics a műsorvezetőt, kb. egy megállapításával sem értett egyet
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Ez a holland kezdő csapat nem semmi. A védelem elég gyenge náluk. Ez a Martins Indi nálam valahogy kimaradt. Mondjuk a belgák ellen is kezdett, de majdnem összehozott egy gólt a törököknek, de Arda Turan csúnyán mellérúgta. Krul sem volt a helyzet magaslatán egy beadásnál (az kapufa lett). Szóval a holland védelem gyenge, a törökök meg nem tudják kihasználni a nagy helyzeteiket sem.Van Gaalt sosem szerettem (akár a Barca-nál, akár a Bayern-nél nézem), de ezt bevállalta rendesen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
És ha annyira fáj a karom, mintha le akarna szakadni, azon mit segít, ha a földön fetrengek? A pályáról kéz nélkül is le lehetne sétálni... Persze az andorrai is ahogy kellette magát az állítólagos ütésnél, arra bármelyik buzibárban felfigyeltek volnaMindig elkápráztat, hogy a labdarúgás az egyetlen sport a Földön, ahol földön fetrengéssel kell jelezned, ha szabálytalankodtak ellened / megsérültél. Értem pl. hogy fájt Hajnalnak, mikor megrúgták a kezét, de nem tudok elképzelni olyan helyzetet, mikor ez padlóra küldjön valakit...jjncaaAzért az Hajnal védelmében, hogy kb. 52 kg. 😊Sinisa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
De az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.Felfutott Vilma 😊JoeyPorterúgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀DivatVanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
több mint 12 éve
Mindig elkápráztat, hogy a labdarúgás az egyetlen sport a Földön, ahol földön fetrengéssel kell jelezned, ha szabálytalankodtak ellened / megsérültél. Értem pl. hogy fájt Hajnalnak, mikor megrúgták a kezét, de nem tudok elképzelni olyan helyzetet, mikor ez padlóra küldjön valakit...jjncaaAzért az Hajnal védelmében, hogy kb. 52 kg. 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Felfutott Vilma 😊úgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀DivatVanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
több mint 12 éve
Már azért tizenegyes/gól kéne, hogy járjon, hogy Vanczák lefut valakit
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Mindig elkápráztat, hogy a labdarúgás az egyetlen sport a Földön, ahol földön fetrengéssel kell jelezned, ha szabálytalankodtak ellened / megsérültél. Értem pl. hogy fájt Hajnalnak, mikor megrúgták a kezét, de nem tudok elképzelni olyan helyzetet, mikor ez padlóra küldjön valakit...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azt kéne megúszni, hogy valaki lesérüljön, vagy eltiltsanak valakit tőlünk a tuskó andorraiak miatt.
több mint 12 éve
Jól van!Ez gyorsan jött.
Az első 7 perc után kicsit pislogtam, hogy kerestük a labdát...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
hú szegény andorraiak, beakadt a CD 😕davemayerOlyan mintha még mindig kazettás magnót használnának... 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Bazdmeg, beakadt a cd az andorrai himnusz alatt 😀 😀 5. próbálkozás után le is keverték 😀a magyarnál meg olyan volt, mintha a szalagot húzta volna 😊 az lehet még kaziról ment
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hogy Sanyi szóba került valamikor is magyar válogatottnál az a magyar foci egyik legnagyobb szégyene. Én nem cseszegetném, ha elmenne ketrecharcosnak, ott kiélhetné magát. De ez az ember nem futballpályára való!
több mint 12 éve
hú szegény andorraiak, beakadt a CD 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Pontosítok: futballozni kellene és harcolni. tüsi91Pontosítok. Az ha már az a megtiszteltetes ert hogy a vallogatotban jatszhatok , akkor az az alap hogy szivem, lelkem kiteszem a palyara mert ez az alap.
Ezen felul kene donteni annak hogy ki milyen focista.
(Es nem arrol hogy ki mennyire szeretheto)
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Pontosítok: futballozni kellene és harcolni.
több mint 12 éve
értem én, hogy poén, de legalább küzd az az ember. (küzdött anno, amikor láttam játszani) Lehet az én értékítéletemmel van a gond, de ha már szar így is, meg úgy is, akkor küzdő, hajtó játékost jobban el tudnék viselni. Mint mondjuk a Sanyi, aki a legnagyobb kiraaaaly.Amadeus91Nem értek hozzá úgy mint Te, de úgy vélem ez nem ketrecharc, hanem soccer. Itt focizni kellene, nem harcolni.
több mint 12 éve
Maróti Béla is küzd, hajt, akar, mégis ugatja a labdát...pölőről nem is beszélve!értem én, hogy poén, de legalább küzd az az ember. (küzdött anno, amikor láttam játszani) Lehet az én értékítéletemmel van a gond, de ha már szar így is, meg úgy is, akkor küzdő, hajtó játékost jobban el tudnék viselni. Mint mondjuk a Sanyi, aki a legnagyobb kiraaaaly.Amadeus91ki merné cseszegetni a levegő urát? 😀DivatAir Sanyit miért cseszegeti mindenki? Amadeus91már csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀DivatA magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
|
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 110
értem én, hogy poén, de legalább küzd az az ember. (küzdött anno, amikor láttam játszani) Lehet az én értékítéletemmel van a gond, de ha már szar így is, meg úgy is, akkor küzdő, hajtó játékost jobban el tudnék viselni. Mint mondjuk a Sanyi, aki a legnagyobb kiraaaaly.ki merné cseszegetni a levegő urát? 😀DivatAir Sanyit miért cseszegeti mindenki? Amadeus91már csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀DivatA magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Jah, biztos tök hülyék az 1860 vezetői is. Sőt, az 1860 ellenfeleinek támadói sem normálisak, hiszen négy Bundesliga2 fordulóban csak 2 gólt lőttek neki.Mackógatyás a cserekapus most is.... iktriadmár csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀DivatA magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák BalázspeachLipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91