Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 549 — Vikings fan
úgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀Divat
Vanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
Felfutott Vilma 😊JoeyPorter
De az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.Toca
Úgy látszik még sem eléggé 😀JoeyPorter
Te is tudod az igazi klasszisra akárhogy készülhet az ellenfél , villan kettőt és eldönti a meccset.
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
úgyse fog egy percet se játszani, de a kérdés továbbra is adott, mondjatok helyette jobb védekező kp-t, aki kispadot melegíteni tud a renccerbe...én csak Maróti Béluskát tudom! 😀Divat
Vanczák már megint kezd?!?! Hogy a kurva életben lehet a legnehézkesebb védőt berakni egy szélre egy olyan meccsen, ahol pont nem ártana kísérni a támadásokat? Így is, úgy is nyerünk, de ez a Vili-imádat kikészítHöri
De az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.Toca
Úgy látszik még sem eléggé 😀

több mint 12 éve
Vancak Vili megint villant.
több mint 12 éve
Ki ez az altato kommentator? 2 percet nem birok nezni a meccsbol mert bealszok.
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
De jól helyreteszi Szabics a műsorvezetőt, kb. egy megállapításával sem értett egyet

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 441 — Dolphins fan
Ez a holland kezdő csapat nem semmi. A védelem elég gyenge náluk. Ez a Martins Indi nálam valahogy kimaradt. Mondjuk a belgák ellen is kezdett, de majdnem összehozott egy gólt a törököknek, de Arda Turan csúnyán mellérúgta. Krul sem volt a helyzet magaslatán egy beadásnál (az kapufa lett). Szóval a holland védelem gyenge, a törökök meg nem tudják kihasználni a nagy helyzeteiket sem.
Van Gaalt sosem szerettem (akár a Barca-nál, akár a Bayern-nél nézem), de ezt bevállalta rendesen.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 931 — no es importante
Mindig elkápráztat, hogy a labdarúgás az egyetlen sport a Földön, ahol földön fetrengéssel kell jelezned, ha szabálytalankodtak ellened / megsérültél. Értem pl. hogy fájt Hajnalnak, mikor megrúgták a kezét, de nem tudok elképzelni olyan helyzetet, mikor ez padlóra küldjön valakit...jjncaa
Azért az Hajnal védelmében, hogy kb. 52 kg. 😊Sinisa
És ha annyira fáj a karom, mintha le akarna szakadni, azon mit segít, ha a földön fetrengek? A pályáról kéz nélkül is le lehetne sétálni... Persze az andorrai is ahogy kellette magát az állítólagos ütésnél, arra bármelyik buzibárban felfigyeltek volna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez a kommentátor kurva idegesítő egyébként...

több mint 12 éve
De az Andorraiak felkeszultek ra es pont idoben faltoltak. Hiaba Sioni legendank ismert villant.
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 953 — Gràcies Pep!
Mindig elkápráztat, hogy a labdarúgás az egyetlen sport a Földön, ahol földön fetrengéssel kell jelezned, ha szabálytalankodtak ellened / megsérültél. Értem pl. hogy fájt Hajnalnak, mikor megrúgták a kezét, de nem tudok elképzelni olyan helyzetet, mikor ez padlóra küldjön valakit...jjncaa
Azért az Hajnal védelmében, hogy kb. 52 kg. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Felfutott Vilma 😊

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Már azért tizenegyes/gól kéne, hogy járjon, hogy Vanczák lefut valakit

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 931 — no es importante
Mindig elkápráztat, hogy a labdarúgás az egyetlen sport a Földön, ahol földön fetrengéssel kell jelezned, ha szabálytalankodtak ellened / megsérültél. Értem pl. hogy fájt Hajnalnak, mikor megrúgták a kezét, de nem tudok elképzelni olyan helyzetet, mikor ez padlóra küldjön valakit...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azt kéne megúszni, hogy valaki lesérüljön, vagy eltiltsanak valakit tőlünk a tuskó andorraiak miatt.

több mint 12 éve
Jól van!
Ez gyorsan jött.

Az első 7 perc után kicsit pislogtam, hogy kerestük a labdát...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
hú szegény andorraiak, beakadt a CD 😕davemayer
Olyan mintha még mindig kazettás magnót használnának... 😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 326 — Giants fan
Bazdmeg, beakadt a cd az andorrai himnusz alatt 😀 😀 5. próbálkozás után le is keverték 😀
a magyarnál meg olyan volt, mintha a szalagot húzta volna 😊 az lehet még kaziról ment
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hogy Sanyi szóba került valamikor is magyar válogatottnál az a magyar foci egyik legnagyobb szégyene. Én nem cseszegetném, ha elmenne ketrecharcosnak, ott kiélhetné magát. De ez az ember nem futballpályára való!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
hú szegény andorraiak, beakadt a CD 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Pontosítok: futballozni kellene és harcolni. tüsi91
Pontosítok. Az ha már az a megtiszteltetes ert hogy a vallogatotban jatszhatok , akkor az az alap hogy szivem, lelkem kiteszem a palyara mert ez az alap.
Ezen felul kene donteni annak hogy ki milyen focista.
(Es nem arrol hogy ki mennyire szeretheto)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Pontosítok: futballozni kellene és harcolni.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
értem én, hogy poén, de legalább küzd az az ember. (küzdött anno, amikor láttam játszani) Lehet az én értékítéletemmel van a gond, de ha már szar így is, meg úgy is, akkor küzdő, hajtó játékost jobban el tudnék viselni. Mint mondjuk a Sanyi, aki a legnagyobb kiraaaaly.Amadeus91
Nem értek hozzá úgy mint Te, de úgy vélem ez nem ketrecharc, hanem soccer. Itt focizni kellene, nem harcolni.
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák Balázspeach
Lipták, Laczkó... Nics több kérdésem.tüsi91
már csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀Divat
Air Sanyit miért cseszegeti mindenki? Amadeus91
ki merné cseszegetni a levegő urát? 😀Divat
értem én, hogy poén, de legalább küzd az az ember. (küzdött anno, amikor láttam játszani) Lehet az én értékítéletemmel van a gond, de ha már szar így is, meg úgy is, akkor küzdő, hajtó játékost jobban el tudnék viselni. Mint mondjuk a Sanyi, aki a legnagyobb kiraaaaly.Amadeus91
Maróti Béla is küzd, hajt, akar, mégis ugatja a labdát...pölőről nem is beszélve!

|
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 110
A magyar válogatott kezdőcsapata Andorra ellen: Bogdán Ádám – Vanczák Vilmos, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt, Hajnal Tamás – Gera Zoltán, Szalai Ádám, Dzsudzsák Balázspeach
már csak sanyi gyuri, air sanyi és Ginger hiányzik, no meg a mackógatyás... 😀Divat
Air Sanyit miért cseszegeti mindenki? Amadeus91
ki merné cseszegetni a levegő urát? 😀Divat
értem én, hogy poén, de legalább küzd az az ember. (küzdött anno, amikor láttam játszani) Lehet az én értékítéletemmel van a gond, de ha már szar így is, meg úgy is, akkor küzdő, hajtó játékost jobban el tudnék viselni. Mint mondjuk a Sanyi, aki a legnagyobb kiraaaaly.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Mackógatyás a cserekapus most is.... iktriad
Jah, biztos tök hülyék az 1860 vezetői is. Sőt, az 1860 ellenfeleinek támadói sem normálisak, hiszen négy Bundesliga2 fordulóban csak 2 gólt lőttek neki.