Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
és még csak most jön a Bayern - Dortmund
több mint 10 éve
A David Backham az lehet, hogy az USA szériában játszik még, szóval ne legyél cinikus.A David Backham játszik még az USA szériában?A Manchester Unitedben játszik még.
Minitron
Duff
Bár én azt sem tudom egyébként, hogy mi az az USA széria.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
A David Backham játszik még az USA szériában?A Manchester Unitedben játszik még.
Minitron
több mint 10 éve
A David Backham játszik még az USA szériában?
több mint 10 éve
Kezdődik a para (az esti meccs miatt). 😀
több mint 10 éve
Rodgers-t is lehet hibáztatni sok mindenért, de a játékosok is legalább annyira ludasokziccerek kimaradnak és értelmetlen idióta hibák a védelemben
így nehéz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
már offszezon közben is Ings szerződtetésének örültem messze a legjobban, egyelőre a játékával bizonyít is. Benteke visszatérésével sem kéne majd kispadra kerülnie...apám kérdezte, miért nem örültem Ings góljának. mondtam neki hogy majd 10 perc múlva válaszolok. voilá, a védelem hozta a szokásos gólt helyzet nélkül. aszongya ja érti. menetrendszerűbben jönnek az ilyen gólok, mint a MÁV vonatok...
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
nah kapunk még 1 gólt aztán le lehet fújni szépen a meccsetamúgy Ings sztem kurvajól tolja, Benteke who? megint vettünk egy statikus csatárt drágán aki nem illyeszkedik a csapatba nem is akar működni
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?t=60&v=gfjeDxq7SuY

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ez a Pető Zoli a legnagyobb forma.Múlt héten kiakadt, hogy válogatott játékosa nem tudja lekezelni a labdát, plusz még ostorozta kicsit a csapatot. 1 hét múlva meg azt mondja, hogy Magyarország legjobb játékosai a Videotont erősítik.
Hehehehe
több mint 10 éve
Köszez fura, hogy az Újpest -1-egy gólkülönbséggel hátrébb van a DVTK (-8) és a Videotonnál (-4), nem értem mi alapján rangsorolnakmennyeiben azonos pontoknál győzelmek száma számít
az viszont durva, hogy a kieső és a 3. helyezett között 6 pont van, lemegy 3 forduló aztán simán zuhansz vagy 7 helyet😊 sajnos a zöldek már most bajnokok...
NB2
ZERO_L
több mint 10 éve
ez fura, hogy az Újpest -1-egy gólkülönbséggel hátrébb van a DVTK (-8) és a Videotonnál (-4), nem értem mi alapján rangsorolnakmennyeiben azonos pontoknál győzelmek száma számít
az viszont durva, hogy a kieső és a 3. helyezett között 6 pont van, lemegy 3 forduló aztán simán zuhansz vagy 7 helyet😊 sajnos a zöldek már most bajnokok...
NB2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ez fura, hogy az Újpest -1-egy gólkülönbséggel hátrébb van a DVTK (-8) és a Videotonnál (-4), nem értem mi alapján rangsorolnakaz viszont durva, hogy a kieső és a 3. helyezett között 6 pont van, lemegy 3 forduló aztán simán zuhansz vagy 7 helyet😊 sajnos a zöldek már most bajnokok...
több mint 10 éve
mindárt más egy debrecen elleni x idegenben, csak kár, hogy leestünk a hetedik helyre. Gyalázat, mennyire nincs támadójáték, a srác nem fogja sokáig bírni a tempót, hogy minden labda rá van bízva.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
és ott is volt egy játékos, aki ötöt rúgott, nem? micsoda véletlen! 😊azok után h a Bayern is tolt hasonlót én nem csodálkoznék ennyirea cselzi egyre erdekesebb.és az mi az, hogy a Man. City 20 perc alatt 6-ot, ismétlem hatot rúgott a Newcastle-nek?
ZoliMP
értem én, hogy a Magpies ordenáré sz*r évek óta, bajaik súlyosbításaként idén McClaren lett a menedzserük, de azért ne már...
Mikey
Negritis
több mint 10 éve
azok után h a Bayern is tolt hasonlót én nem csodálkoznék ennyirea cselzi egyre erdekesebb.és az mi az, hogy a Man. City 20 perc alatt 6-ot, ismétlem hatot rúgott a Newcastle-nek?
ZoliMP
értem én, hogy a Magpies ordenáré sz*r évek óta, bajaik súlyosbításaként idén McClaren lett a menedzserük, de azért ne már...
Mikey
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
Nem,de egy plben keresnek annyit h ne kelljen bzndazni.ettol fuggetlenul benne lehet a pakliban.
több mint 10 éve
A bunda persze csak a pitiáner kis balkáni magyar legaljavilági emberek biznisze, a derék és makulátlan angolok sose vetemednének erre.....a cselzi egyre erdekesebb.és az mi az, hogy a Man. City 20 perc alatt 6-ot, ismétlem hatot rúgott a Newcastle-nek?
ZoliMP
Mikey
több mint 10 éve
Hehehehe a "csapatom"www.youtube.com/watch?t=58&v=EjKcUJol02A

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
a cselzi egyre erdekesebb.és az mi az, hogy a Man. City 20 perc alatt 6-ot, ismétlem hatot rúgott a Newcastle-nek?
ZoliMP
több mint 10 éve
egész jól muzsikál a Hertha
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
a cselzi egyre erdekesebb.
több mint 10 éve
Nehogy kiessünk.. : D