NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 212
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-klopp-vallalja-a-munkat-de-van-egy-feltetele-2440717
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 291 — no es importante
Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?
gordon
Nem mindegy? 😁
ozibozi
Megvan a jegyem vazze😀
gordon
akkor pláne mit aggódsz, helyed lesz bőven

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?
gordon
Nem mindegy? 😁
ozibozi
Megvan a jegyem vazze😀
több mint 10 éve
gordon
Nem mindegy? 😁
több mint 10 éve
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
közben P. Sousa beárazza az olasz bajnokságot, 25 perc alatt 3 simával a San Siroban és az élen...:--)))
ozibozi
pont ezt néztem én is, de hát megmondták a madzsar edzők, hogy semmi extrát sem hoz...
több mint 10 éve
közben P. Sousa beárazza az olasz bajnokságot, 25 perc alatt 3 simával a San Siroban és az élen...:--)))
több mint 10 éve
A tizik nem érdekelnek.
Sokkal jobban zavar, hogy a keret 60%-a nem NB1-es szint. Az meg mégjobban, hogy azt a 40%-ot sem játszatjuk rendszeresen, mert a Sallói/Nagy/Mohl féle alkalmatlanokba szerelmes az edző.
Bazzani
Kálnoki kiesése után Mohlt bevinni középre óriási hiba volt.. Vannak bajok, 16 új játékos érkezett a nyáron, jó lenne már egy olyan offszezon ahol nem kellene mindent újrakezdeni..
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
A tizik nem érdekelnek.
Sokkal jobban zavar, hogy a keret 60%-a nem NB1-es szint. Az meg mégjobban, hogy azt a 40%-ot sem játszatjuk rendszeresen, mert a Sallói/Nagy/Mohl féle alkalmatlanokba szerelmes az edző.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.
Én adnék még egy esélyt Vinyónak, legfeljebb elzavarjuk a télen. Persze nem tudom, ki állhatna a helyére.
berger90
szerintem a 2. volt kamu, az első és a harmadik teljesen jogos, nem is tudom mit gondolt ott balajcza. Ettől függetlenül szégyen gyalázat amit nyújtottunk, helyzetek alapján 3-4-el nyernünk kellett volna..
eaglesmcnabb
másodiknál is volt kontakt, simán fújható volt az is. ha a kapus kimegy, akkor ne horgonyozzon le a támadó útjában, mert akkor a támadó át fog rajta esni (nem csak akkor, ha akar)
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 404
A tegnaprol...
www.mifocink.com/?p=5664
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.
Én adnék még egy esélyt Vinyónak, legfeljebb elzavarjuk a télen. Persze nem tudom, ki állhatna a helyére.
berger90
szerintem a 2. volt kamu, az első és a harmadik teljesen jogos, nem is tudom mit gondolt ott balajcza. Ettől függetlenül szégyen gyalázat amit nyújtottunk, helyzetek alapján 3-4-el nyernünk kellett volna..

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
United vezeti a bajnokságot. Egyenes út a bajnoki címig... 😀

(ne szóljatok be érte, rég éreztem ilyet) 😀

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
tippmixre már gondolni sem akarok...
Bazzani

Szerkesztette: bergerdani

Mindig jövőre
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Már hetek óta mondom Vignjevicet....tavaly jól szállt be,azóta nudli.
Erőnléti edző sem volna rossz....
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 404
A vidi mar nem ilyen gyenge sztem.
A diosgyor az utolso percben megint
www.mifocink.com/?p=5601
3bunteto az ujpest meccsrn.Vicces esetekbol,illetve az mtk kapusa az elso golnal miert huzza vissza a kezet?
több mint 10 éve
Akármennyire kedveltem is Vignjevicset most edzőváltásra lenne szükség. Nem tudja felrázni a társaságot, kondícionálisan nem vagyunk rendben azért bukjuk el a meccsek végét (tippmixre már gondolni sem akarok...), bután cserél, hasznos játékosokat mellőz gyengék kárára.
7 hazai meccsből egy győzelem...

több mint 10 éve
80.perc. 1góllal megyünk, kezdek izgulni...
gordon
harmadik tizit csak sikerült berúgni? 😊
ZERO_L
A helyzetek alapján simán nyerhetett volna az mtk, de így megint keserű a szám íze...
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
már csak a benny hill zene hiányzott a háttérben...
ennyi helyzettel amit ma a real meg az mtk kihagyott bajnokságot lehet nyerni bazmeg...
3 tiziből egyet sikerült belőni, szánalmas... és még így is örülhetünk az 1 pontnak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
gordon
harmadik tizit csak sikerült berúgni? 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Óriási, hogy Bobák Róbert a német és a horvát edzővel is olaszul beszélget. (Fradi-Puskás)

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Stu végre kezd formába lendülni de a csapat hátul tesz róla hogy ne legyek nyugodt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
a mencseszter szitit megzavarta a West Ham elleni zakó..
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
 www.rangado.hu/tartalom/cikk/323194_ujabb_roman_magyar_ujabb_buntetes

A "megnemértett" kultúra ismételt kiütközése.
Hanni
Ez alapján Szerbiában, Albániában, Boszniában kb csak zárt kapus meccseket kellene folyamatosan játszaniuk. Egyébként mi is megkaptuk ugyanezt kinn a románoknál. Ezeket a rigmusokról szóló jelentéseket tudomásom szerint a FARE nevezetű szervezet készíti, amely a rendező ország önkénteseiből áll, mert ugye az UEFA ellenőr jó eséllyel nem érti az adott ország nyelvét. Lehet, hogy az előbb felsorolt országok FARE önkénteseinek talán nem az a legfőbb célja, hogy minél jobban kiszúrjon elvileg a saját országa szurkolóival és szövetségével. Ilyen jellegű megnyilvánulások minden kiélezettebb hangulatú meccsen vannak, csak ilyen jóakarókból nem jut ki mindenhova. Zárójelben jegyzem meg, lennének tippjeim, Magyarországon vajon melyik körök környékéről kerülhetnek ki ezek.
Dub
zsidók
zinedine5
ballib cigányzsidók, legyél pontos 😀
somoskovig
nekem a kedvenced* a liberobolsevik zsidó buzi
empty
Judeobolsevik