NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 433
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
akkor pláne mit aggódsz, helyed lesz bővenMegvan a jegyem vazze😀Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
ozibozi
gordon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Megvan a jegyem vazze😀Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
ozibozi
több mint 10 éve
Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?Nem mindegy? 😁
gordon
több mint 10 éve
Srácok, tudja valaki, hogy mikor tárgyalja az uefa a zárt kapu miatti fellebezésünket?
több mint 10 éve
közben P. Sousa beárazza az olasz bajnokságot, 25 perc alatt 3 simával a San Siroban és az élen...:--)))pont ezt néztem én is, de hát megmondták a madzsar edzők, hogy semmi extrát sem hoz...
ozibozi
több mint 10 éve
közben P. Sousa beárazza az olasz bajnokságot, 25 perc alatt 3 simával a San Siroban és az élen...:--)))
több mint 10 éve
A tizik nem érdekelnek.Kálnoki kiesése után Mohlt bevinni középre óriási hiba volt.. Vannak bajok, 16 új játékos érkezett a nyáron, jó lenne már egy olyan offszezon ahol nem kellene mindent újrakezdeni..
Sokkal jobban zavar, hogy a keret 60%-a nem NB1-es szint. Az meg mégjobban, hogy azt a 40%-ot sem játszatjuk rendszeresen, mert a Sallói/Nagy/Mohl féle alkalmatlanokba szerelmes az edző.
Bazzani
több mint 10 éve
A tizik nem érdekelnek.Sokkal jobban zavar, hogy a keret 60%-a nem NB1-es szint. Az meg mégjobban, hogy azt a 40%-ot sem játszatjuk rendszeresen, mert a Sallói/Nagy/Mohl féle alkalmatlanokba szerelmes az edző.
több mint 10 éve
másodiknál is volt kontakt, simán fújható volt az is. ha a kapus kimegy, akkor ne horgonyozzon le a támadó útjában, mert akkor a támadó át fog rajta esni (nem csak akkor, ha akar)pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.szerintem a 2. volt kamu, az első és a harmadik teljesen jogos, nem is tudom mit gondolt ott balajcza. Ettől függetlenül szégyen gyalázat amit nyújtottunk, helyzetek alapján 3-4-el nyernünk kellett volna..
Én adnék még egy esélyt Vinyónak, legfeljebb elzavarjuk a télen. Persze nem tudom, ki állhatna a helyére.
berger90
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.szerintem a 2. volt kamu, az első és a harmadik teljesen jogos, nem is tudom mit gondolt ott balajcza. Ettől függetlenül szégyen gyalázat amit nyújtottunk, helyzetek alapján 3-4-el nyernünk kellett volna..
Én adnék még egy esélyt Vinyónak, legfeljebb elzavarjuk a télen. Persze nem tudom, ki állhatna a helyére.
berger90
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
United vezeti a bajnokságot. Egyenes út a bajnoki címig... 😀(ne szóljatok be érte, rég éreztem ilyet) 😀
több mint 10 éve
tippmixre már gondolni sem akarok...pedig azért benne van vastagon az is, bár nem állítom, hogy most a fiúk adták volna el, sokkal inkább a bíró spori látta veszni a szelvényét. Nevetséges bazmeg, hogy 3 tizi kell a kékeknek egy nyomorult döntetlenhez, amiből legalább a harmadik ordas nagy kamu volt.
Bazzani
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Már hetek óta mondom Vignjevicet....tavaly jól szállt be,azóta nudli.Erőnléti edző sem volna rossz....
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
A vidi mar nem ilyen gyenge sztem.A diosgyor az utolso percben megint
www.mifocink.com/?p=5601
3bunteto az ujpest meccsrn.Vicces esetekbol,illetve az mtk kapusa az elso golnal miert huzza vissza a kezet?
több mint 10 éve
Akármennyire kedveltem is Vignjevicset most edzőváltásra lenne szükség. Nem tudja felrázni a társaságot, kondícionálisan nem vagyunk rendben azért bukjuk el a meccsek végét (tippmixre már gondolni sem akarok...), bután cserél, hasznos játékosokat mellőz gyengék kárára.7 hazai meccsből egy győzelem...
több mint 10 éve
A helyzetek alapján simán nyerhetett volna az mtk, de így megint keserű a szám íze...80.perc. 1góllal megyünk, kezdek izgulni...harmadik tizit csak sikerült berúgni? 😊
gordon
ZERO_L
több mint 10 éve
már csak a benny hill zene hiányzott a háttérben... ennyi helyzettel amit ma a real meg az mtk kihagyott bajnokságot lehet nyerni bazmeg...
3 tiziből egyet sikerült belőni, szánalmas... és még így is örülhetünk az 1 pontnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
80.perc. 1góllal megyünk, kezdek izgulni...harmadik tizit csak sikerült berúgni? 😊
gordon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
80.perc. 1góllal megyünk, kezdek izgulni...
több mint 10 éve
Óriási, hogy Bobák Róbert a német és a horvát edzővel is olaszul beszélget. (Fradi-Puskás)
több mint 10 éve
Stu végre kezd formába lendülni de a csapat hátul tesz róla hogy ne legyek nyugodt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
a mencseszter szitit megzavarta a West Ham elleni zakó..
több mint 10 éve
Judeobolseviknekem a kedvenced* a liberobolsevik zsidó buziballib cigányzsidók, legyél pontos 😀zsidókwww.rangado.hu/tartalom/cikk/323194_ujabb_roman_magyar_ujabb_buntetesEz alapján Szerbiában, Albániában, Boszniában kb csak zárt kapus meccseket kellene folyamatosan játszaniuk. Egyébként mi is megkaptuk ugyanezt kinn a románoknál. Ezeket a rigmusokról szóló jelentéseket tudomásom szerint a FARE nevezetű szervezet készíti, amely a rendező ország önkénteseiből áll, mert ugye az UEFA ellenőr jó eséllyel nem érti az adott ország nyelvét. Lehet, hogy az előbb felsorolt országok FARE önkénteseinek talán nem az a legfőbb célja, hogy minél jobban kiszúrjon elvileg a saját országa szurkolóival és szövetségével. Ilyen jellegű megnyilvánulások minden kiélezettebb hangulatú meccsen vannak, csak ilyen jóakarókból nem jut ki mindenhova. Zárójelben jegyzem meg, lennének tippjeim, Magyarországon vajon melyik körök környékéről kerülhetnek ki ezek.
A "megnemértett" kultúra ismételt kiütközése.
Hanni
Dub
zinedine5
somoskovig
empty