Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Mindig az a legnagyobb király aki éppen kimarad.hagyjuk már Bödét..viccnek is rosszBödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
petey
több mint 10 éve
Az mért nem reális, hogy a derék finnek az izgalmas meccsek meghálálásaként ütik a románokat és az íreket, és szépen kéz a kézben megyünk tovább a Nokiásokkal? :- )
több mint 10 éve
A máltai vereség óta nem várok tőlük semmit. Igazából a meccseiket se lenne szabad néznem, de ez ilyen mazochizmus 😀Nem biztos az lehetünk még 4. is.Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EBNem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
KoporShow
Kampman
Akkor nem csalódsz a magyar fociban ha a legrosszabat várod tőlük. Minden más kimenetel igazi upset 😊
KoporShow
több mint 10 éve
Mért Szalai nem?hagyjuk már Bödét..viccnek is rosszBödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
petey
több mint 10 éve
hagyjuk már Bödét..viccnek is rosszBödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
slowmotion
több mint 10 éve
És milyen érdekes, ahogy volt egy jól mozgó agilis ember (Némó) aki képes volt visszamozogni a támadó harmadban, és lám egyből feljavult a támadójáték.... De nem, jó az nekünk, ha egy magas bent verekszik amíg Dzsudzsi a rég elkopott tudásával polírozza a szélen a labdát.
több mint 10 éve
Csoporton belül mi számít? Egymás elleni? Mert ha igen, akkor a görögök ellen azért kell nyerni, hogy ne ők legyenek az utolsó előttiek. Jó persze ahhoz az kell, hogy verjük a bálnavadászokat😊De vazze ha nyerünk még 2. is lehettünk volna. GRRRRRRRRRRRRRRR!
több mint 10 éve
Nem tudom milyen meccset néztél? Az akarat megvolt nálunk is.Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...figyi, ez az észak-ír csapat semmivel sem több. ja de, van szívük a játékhoz.
Nekem tetszett a felforgatott keret/uj jatekosok.
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
ZoliMP
slowmotion
több mint 10 éve
Bödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.TocaBödéről is, csak ő egy pöttyen jobban játékban van
több mint 10 éve
Nem biztos az lehetünk még 4. is.Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EBNem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
KoporShow
Kampman
Akkor nem csalódsz a magyar fociban ha a legrosszabat várod tőlük. Minden más kimenetel igazi upset 😊
több mint 10 éve
Azt szerintem el kellene fogadni, hogy a magyar futball jelenlegi szintje a béka segge alatt van, s nem kellene felülni a média kavarásának. Aki többet vár teljesítménybe az árulja el, hogy ő szerinte Magyarország mennyi nemzetközi szinten elfogadható játékossal rendelkezik, mennyi olyan játékosa van, aki nemzetközi szinten képes játékot szervezni, kicselezni az emberét, vállalkozni, váratlant húzni. S a legfontosabb, hogy nemzetközi szinten gondolkodni és cselekedni.Szerintem is elment a hajó továbbjutás szempontjából.
több mint 10 éve
Egyébként értem én, hogy mindenki felvan kúródva és rohadt amatőr módon szoptuk be megint.Viszont nekem tetszett a meccs végre volt fantázia a játékban. Védelem stabil volt. Támadásban volt pár lehetőségünk.
Tudom mindenki tikitaka meg király támadó focit akar, de ez a válogatott erre nem képes.
Egyszerűen nincs annyi kreatív játékosunk. Egyet lehet játszani és ezt Dárdai meglátta, fix D, rakkolni és ha valaki villan tudunk nyerni.
Storck viszont nálam ezzel a két meccsel bebizonyította, hogy totál nem érti a dolgokat. Vancák behozatala értelmetlen. Védelem fix volt, középen viszont könnyedén jöttek át.
Az meg hogy Kalmár bundesliga 2-esként veri a mellét de annyi esze nincs, hogy kivigye a szöglethez emberelőnyben a 90+ percben nem lehet mit mondani.
Bödét megkéne nézni a válogatottba, mert Szalairól durván elpattog minden labda.
Némó viszont zseniális volt, Nagy nekem nagy meglepetés szintén jól játszott.
Egyébként én kurvára nem voltam bizakodó a román meccs után és gyanúsan pótselejtező lesz ebből, de egy ilyen játékkal perpill a Török / Horvát / Orosz trión kívül lehet esélyünk ebből lehet 1 Norvég lesz, meg 1 aki 1.ként kijut.
Innentől meg kell verni Feröert és felkészülni, hogy pótselejtező lesz, fejben, védelem stabilizálásában, a rosszul játszók helyére valaki más beépítésében.
Volt két lehetőségünk, elbasztuk lesz még egy hátha a karma visszaköszön és ha hajtunk összejön.
több mint 10 éve
Remekül játszott a csapat a második félidőben, végre focit láthattunk a magyar válogatottól, rég volt már ilyen. 😊 Sajnos a végén bekaptuk a gólt, amit az első félidő miatt meg is érdemelt az észak-ír csapat, mert ott tényleg csak nyomozták a labdát a magyar srácok, láttunk már sokszor olyat egyébként hogy egy csapat a végén egyenlít mikor már 10 emberrel támadnak nem értem mi ez a nagy felháborodás amúgy. Ja és, aki szerint a végén mindig balszerencsénk van az nézze már meg ezt a selejtező sorozatot. 😉Mindenképp kiemelendő Fiola, Guzmics és Németh, akik nagyon jól játszottak az egész meccsen. Míg a másik oldalon Leandro és Szalai, előbbi helyére találni kell valakit utóbbit meg elfelejteni addig, amíg nem játszik. 😉
több mint 10 éve
Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...figyi, ez az észak-ír csapat semmivel sem több. ja de, van szívük a játékhoz.
Nekem tetszett a felforgatott keret/uj jatekosok.
Ez van!
Vegre azt kene eszrevenni h erre van csak keret.Nem vagyunk jok nemzetkozi szinten.
ZoliMP
több mint 10 éve
Megjegyzem megint volt egy sérülés csere, ami miatt egy normális cserével kevesebbünk volt.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És az dühít, hogy ezek az észak-írek bűűűngyengék!!!!
több mint 10 éve
Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EBNem baj, legalább a mi generációnknak is lesz egy "emlékezetes" pótselejtezője.
KoporShow
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 404
Nem feltetlenul akartunk bekkelni..igy alakult.Jottek mint a guzu.Nagyobb baj h Gabi fogni akarta es nem utni...Nekem tetszett a felforgatott keret/uj jatekosok.
Ez van!
több mint 10 éve
ez a döntetlen vereséggel ér felaz a szitu, hogy vártam, hogy Karma, a kegyetlen istennő mikor áll bosszút röhögve, és tessék.Miért, elkerültük a vereséget, nem? :p
emberelőnyben, vezetésnél bekkelni, de úgy, hogy mindenki bikázta kifelé a labdát... igen, azt kell mondanom, hogy megérdemeltük.
csak azt reméltem, hogy Karma még az odavágóra is emlékszik, amikor a lófaszból csináltak három pontot az észak-írek.
remélem, Storck azért hátbaveregeti magát - és azt is remélem, Dárdai inkább középpályást hozott volna be Némó helyére.
mi, tehenész szurkolók már megtanultuk, hogy aki nem a győzelemre játszik, hanem a vereség elkerülésére, az rajtaveszt. na most már mindenki tudja.
slowmotion
Jakehomer
több mint 10 éve
De akkora kibaszott vicc ez az egész, hogy én mióta élek bazmeg nem láttam még olyat, hogy egy ilyen szitu nekünk jöjjön ki jól. Miért mindig mi szopjuk be ezt? 😡Hány éves vagy? Ez azért nem volt olyan régen.
Az meg pláne rohadt idegesítő, ha nincs a piros nyerünk, mert akkor sima 2-3 perc hosszabbítás.
Hanni
www.youtube.com/watch?v=UZTuQpX3o-w
több mint 10 éve
Nem csak az 1-2 helyet buktuk a csoportban hanem valószínű, hogy a legjobb 3. helyet is. W-vel 2 pont előnyünk lenne a többi 3. előtt. Ha már szar legalább duplán az. Itt ment el nekünk az EB
Szerkesztette: KoporShow
több mint 10 éve
De akkora kibaszott vicc ez az egész, hogy én mióta élek bazmeg nem láttam még olyat, hogy egy ilyen szitu nekünk jöjjön ki jól. Miért mindig mi szopjuk be ezt? 😡A finnek elleni csodánál még nem éltél? : D
Hanni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mondjuk így a finneknek még van értelme küzdeni Romániában... 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
az a szitu, hogy vártam, hogy Karma, a kegyetlen istennő mikor áll bosszút röhögve, és tessék.Miért, elkerültük a vereséget, nem? :p
emberelőnyben, vezetésnél bekkelni, de úgy, hogy mindenki bikázta kifelé a labdát... igen, azt kell mondanom, hogy megérdemeltük.
csak azt reméltem, hogy Karma még az odavágóra is emlékszik, amikor a lófaszból csináltak három pontot az észak-írek.
remélem, Storck azért hátbaveregeti magát - és azt is remélem, Dárdai inkább középpályást hozott volna be Némó helyére.
mi, tehenész szurkolók már megtanultuk, hogy aki nem a győzelemre játszik, hanem a vereség elkerülésére, az rajtaveszt. na most már mindenki tudja.
slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nezzuk a masik oldalarol a dolgot.Kapott egy balfasz golt a csapat 15 perccel a vege elott, elkezdtek kuzdeni, 10 enberrel is, es kiharcoltak az egyenlitest. Grat annak a csapatnak, amelyiknek megerdemli majd az EB-re kijutast.
A masik csapatra nem akarok semmit mondani, mert nem lenne se szep, se konstruktiv...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)