Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
nem volt az nulla se.De Bruyne bevarrta az alsóba..megérdemelte a City. a PSG egy büdös nullát produkált ma
Közben a Real 3:0ra vezet..Sajna tudható volt.
Coolearie
petey
és ha jövőre Ibrahimovic eligazol, akkor Blanc-nak reszeltek. ez a "majd Zlatan megoldja" nem túl szofisztikált taktika.
több mint 9 éve
Guardiolát tényleg megint megszívatja a sors és egy BL-győztes csapathoz fog igazolni 😀
több mint 9 éve
Azért nagy szerencsénk volt azzal a 2 lesgóllal is..De Bruyne bevarrta az alsóba..megérdemelte a City. a PSG egy büdös nullát produkált ma
Coolearie
petey
több mint 9 éve
De Bruyne bevarrta az alsóba..megérdemelte a City. a PSG egy büdös nullát produkált ma
Coolearie
több mint 9 éve
De Bruyne bevarrta az alsóba..Közben a Real 3:0ra vezet..Sajna tudható volt.
több mint 9 éve
Basszameg már csak ez hiányzik..
több mint 9 éve
Agüero 😀😀😀DDDDDD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Picsába már, ettől tartottam...
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
5 rossz, én mentségem, hogy még gyerek vagyok 😀 A Bayernes gáz volt hogy összekevertem 😕az az igazság, hogy a régi Bayernesnél szerintem mindkettő igaz (a rossz válasz pl. a '86-os, Porto elleni döntőn virított rajtuk)
Heisman Trophy
nekem egyébként a régi Porto nem jött be, meg hát párat nagyjából úgy írtam be, hogy mi lehetett, ha a másik inkább olyannak tűnik, ami nem régen volt.
több mint 9 éve
21/27 nem is rossz, úgy hogy 96-ban születtem.nekem is egy,a tottenhamnél tévedtem.kis játék:Nálam is egy hiba, én Tottinál lőttem mellé.
index.hu/sport/futball/2016/04/12/legendas_mezek_meg_legendasabb_szponzorokkal/
sajnos egyet hibáztam, mentségemre legyen mondva, azért a nyolcvanas évek elején ritkán lehetett látni külföldi meccseket
slowmotion
empty taxi
Kenny
több mint 9 éve
5 rossz, én mentségem, hogy még gyerek vagyok 😀 A Bayernes gáz volt hogy összekevertem 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
nekem 17/27 😀 ez van 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
nekem is egy,a tottenhamnél tévedtem.kis játék:Nálam is egy hiba, én Tottinál lőttem mellé.
sajnos egyet hibáztam, mentségemre legyen mondva, azért a nyolcvanas évek elején ritkán lehetett látni külföldi meccseket
slowmotion
empty taxi
több mint 9 éve
kis játék:Nálam is egy hiba, én Tottinál lőttem mellé.
slowmotion

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
kis játék:index.hu/sport/futball/2016/04/12/legendas_mezek_meg_legendasabb_szponzorokkal/
több mint 9 éve
Tovább folytatódik a tragikomédia a Milannál.Nem vagyok Mihajlovics fanja, de szerintem az utóbbi évek legjobb választása volt, hosszú távon sikeres lehetett volna a csapattal.
Berlusconi, a szurkolók tényleg nagyon hálásak az elmúlt 30 évért, de húzzál már a francba.
Kampman
Nagy hiba volt az elküldése, Berlusconi pedig megdögölhetne már, mert a rohadt hataloméhes szarházi magától nem fog lemondani a klubról. Papíron ő már nem is a klub elnöke, de az ilyen húzásokkal nyilván semmi sem változott.
több mint 9 éve
Tovább folytatódik a tragikomédia a Milannál. Berlusconi, a szurkolók tényleg nagyon hálásak az elmúlt 30 évért, de húzzál már a francba.
több mint 9 éve
Ki melyik meccsre megy? Én a magyar-ízlandra 😊Mi oda meg a portugálra
Heisman Trophy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Itt is kapunk jegyeket, 500 Huf..Viccelsz? Komoly tombola jegyek. Múltkor kék karika 28-assal voltam bent : DMegjöttek az EB jegyek,majdnem olyan jól néznek ki mint egy megyei ticket,de csak majdnem 😀megyeiben van ticket? azt hittem, ott csak oda kell adni a pénzt, aztán "menjél fiam, jó szórakozást" 😀
Kenny
Kampman
Hanni
több mint 9 éve
Ki melyik meccsre megy? Én a magyar-ízlandra 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Viccelsz? Komoly tombola jegyek. Múltkor kék karika 28-assal voltam bent : DMegjöttek az EB jegyek,majdnem olyan jól néznek ki mint egy megyei ticket,de csak majdnem 😀megyeiben van ticket? azt hittem, ott csak oda kell adni a pénzt, aztán "menjél fiam, jó szórakozást" 😀
Kenny
Kampman
több mint 9 éve
Megjöttek az EB jegyek,majdnem olyan jól néznek ki mint egy megyei ticket,de csak majdnem 😀megyeiben van ticket? azt hittem, ott csak oda kell adni a pénzt, aztán "menjél fiam, jó szórakozást" 😀
Kenny
több mint 9 éve
Megjöttek az EB jegyek,majdnem olyan jól néznek ki mint egy megyei ticket,de csak majdnem 😀
több mint 9 éve
Érdekes én meg Januzaj felszopását nem értem, szerintem semmi extrát nem tud a srác, amikor berobbant lőtt 3 gólt azóta semmi, kölcsön adtàk a dortmundba oda meg nem fért be. Az a baj hogy mindenki azt akarja h megint nyerjek meg a bajnokságot de azt nem veszi észre senki hogy a msi PLből csak a pénzzel már nem emelkedhetsz ki, van legalabb 3 masik klub hasonló költségvetéssel. Kell 3-4 okos igazolás és mellé jó utánpótlás és akkor pár év múlva talán lesz egy olyan csapat megint amelyik küzdhet a bajnoki címért. Fergusonnal együtt a húzójàtékosok is eltűntek, azokat pedig igenis kinevelni kell nem 2 hónap alatt összevásárolni.Mindenképp jöjjön új edző és én csak egyet kérek tőle. Fosu-Mensah nehogy elkallódjon valahol. Valahogy olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy hatalmas védő lehet belőle.Blind cserének sztem tökéletes lenne, meg a mikiegér kupában még akár kezdhetne is felőlem, de ezt a Fellaini, Darmian, Valencia, Ashley Young, Mata vonalat nem szabadna a városba engedni... Fosu-Mensah mellett nálam a Memphis Januzaj duó "megmentése" is kérés lenne nálam.
Ja azért lenne még egy kérésem. Ezt a Blind&Fellaini kombót takarítsa el jó messzire...
dugo93
dr0725
BEARS BABY!
Sir Alex immortal