Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
szinte látom a forgatókönyvet, Andorrát kitömi a nagy csapat, aztán a hollandoktól egy akkora maflás, hogy 2 hétig csak a magyarázkodás lesz.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
egyetértek.főként h priskinnél vagy szabicsnál már most jobb játékos, és kombinatívabb is.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pedig sztem is jól jönne neki legalább tapasztalatszerzés szinten, a világon minden máshol játszanak (akár kezdőként is) ilyen korú playák, csak mi várunk mindig 21 év körüli korig (és még akkor is mindenki csak "tehetség")
több mint 12 éve
csak én gondolom h Radó Andrásnak helye lenne a válogaottban ?ő sztem még eléggé korai lenne, U szinten se nagyon volt még válogatott, Nikolicék mképpen előtte vannak, és még ők se férnek be ugye a renccerbe...
imho a három legjobb magyar nb1es játékos között van.gabtsi
|
több mint 12 éve
csak én gondolom h Radó Andrásnak helye lenne a válogaottban ?imho a három legjobb magyar nb1es játékos között van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
jó hát Mészáros és Elek mellett, simán befér ő is... 😀Inkább jött volna Diósgyőrbe.Schleckazért négy kezdőjátékost ritkán adnak egy közvetlen riválisnak, persze én is örültem volna neki.
más: ez az egervári egy kibaszott vicc.
szerk. és még Habi is gyorsabb, de ez non-sense, Nikolic, Lovrencsics, Tőzsér sehol de a legnagyobb WTF az Gyömbér, mint vésztartalék 😂kristof
|
több mint 12 éve
Perics hivatalosan a Fradiban.de csak kölcsönbe, hát nemtudom, de ezzel Máté v Orosz mehet nbII-be...
Inkább jött volna Diósgyőrbe.Schleck
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Inkább jött volna Diósgyőrbe.Schleckazért négy kezdőjátékost ritkán adnak egy közvetlen riválisnak, persze én is örültem volna neki.
más: ez az egervári egy kibaszott vicc.
szerk. és még Habi is gyorsabb, de ez non-sense, Nikolic, Lovrencsics, Tőzsér sehol de a legnagyobb WTF az Gyömbér, mint vésztartalék 😂
több mint 12 éve
szólott Sanyi bácsi:www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-a-vb-selejtezokre-2168201
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Perics hivatalosan a Fradiban.Inkább jött volna Diósgyőrbe.
több mint 12 éve
nincs sportklubom(qrva digi again), szal csak összefoglalót. de jól mentek, szép akciógólokat lőttünk, igaz pescara ellen...de ugye nem mki megy újonc csapat ellen! 😀háát ennyi minimum járt a lesgól, a meg nem adott tizi és a sok-sok kimaradt helyzet miatt.bemákoltátok... 😀Divateddig minden jól alakul számunkra...kemény, nem gondoltam volna 😊DivatOsvaldo ollózott egy akkora gólt 😀 második félidei Romat akarok ellenetek is és akkor nagy derbyt látunk majd
legalább lett 1 pontunk...Habi
Viszont mind2 gólunk zseniális volt, remélem egy jó kis meccset látunk majd jövő hét vasárnap. Nézted a meccseteket?Habi
közbe Modric-->margit 33m...
|
több mint 12 éve
nah szeptember 11.re a jegyek a zsebben! MAGYAROK!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
háát ennyi minimum járt a lesgól, a meg nem adott tizi és a sok-sok kimaradt helyzet miatt.bemákoltátok... 😀Divateddig minden jól alakul számunkra...kemény, nem gondoltam volna 😊DivatOsvaldo ollózott egy akkora gólt 😀 második félidei Romat akarok ellenetek is és akkor nagy derbyt látunk majd
Viszont mind2 gólunk zseniális volt, remélem egy jó kis meccset látunk majd jövő hét vasárnap. Nézted a meccseteket?
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Szevasz Milan mehehehehe.BazzaniMegvertetek egy középcsapatot. Gratula.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
bemákoltátok... 😀eddig minden jól alakul számunkra...kemény, nem gondoltam volna 😊DivatOsvaldo ollózott egy akkora gólt 😀 második félidei Romat akarok ellenetek is és akkor nagy derbyt látunk majd
|
több mint 12 éve
Ramost és Albiolt nem akarom még egyszer ebben a formában látni. Bakik tömkelege, a fostos támadójátékunkról ne is beszéljünk, Alonsot is a neve tartja életben, hihetetlen milyen szar ez a Real, ha nem lesz Pepe MINIMUM 3-al szopunk hét közben a katalánoktólHat igen ez eddig pocsek. Raadasul -5 pont 2 fordulo utan. Para
ronaldot félidőbe hoztam volna le a rákba, özil 5 méterről nem találja el a kaput, szégyen. eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Ramost és Albiolt nem akarom még egyszer ebben a formában látni. Bakik tömkelege, a fostos támadójátékunkról ne is beszéljünk, Alonsot is a neve tartja életben, hihetetlen milyen szar ez a Real, ha nem lesz Pepe MINIMUM 3-al szopunk hét közben a katalánoktólronaldot félidőbe hoztam volna le a rákba, özil 5 méterről nem találja el a kaput, szégyen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
eddig minden jól alakul számunkra...kemény, nem gondoltam volna 😊DivatOsvaldo ollózott egy akkora gólt 😀 második félidei Romat akarok ellenetek is és akkor nagy derbyt látunk majd
legalább lett 1 pontunk...
JT Daniels fan
több mint 12 éve
eddig minden jól alakul számunkra...kemény, nem gondoltam volna 😊
|
több mint 12 éve
1 méteres lesgóllal vezet a Catania. fantörpikus. bekezdtünk dzsászt lájk milán
JT Daniels fan
több mint 12 éve
na az Orbánliga adott egy pirosat Vidi játékosnak, ezt magyarázzátok meg 😛elterelés,megtévesztés... 😊
rossz helyről fúj a hátszél biztos 😀petey
|
több mint 12 éve
na az Orbánliga adott egy pirosat Vidi játékosnak, ezt magyarázzátok meg 😛hát 0-0nál kötve hiszem hogy befújja, de tény hogy megint összevissza csiripeltek...
rossz helyről fúj a hátszél biztos 😀petey
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ha Ondó a következő fordulóban nb1-es meccset vezet akkor Puhlék lemondhatnak a ge*ibe...
több mint 12 éve
na az Orbánliga adott egy pirosat Vidi játékosnak, ezt magyarázzátok meg 😛rossz helyről fúj a hátszél biztos 😀
több mint 12 éve
deyell
11 740
Botránnyal és tömegverekedéssel végződött a Mezőkövesd - Nyíregyháza nb2-es bajnoki mérkőzés, ahol a vendég és hazai szurkolók verekedtek össze a pályán, amelybe a két csapat játékosai is csatlakoztak. A mérkőzést egyébként a hazaiak nyerték 2-0-ra.
choose life