Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
szerintem is csak spanyol csapat jelenhet bármilyen veszélyt rájukCity-PSGÉN is örülök a sorsolásnak, az elődöntők már csemegék lesznek!
Wolfsburg-Real
Bayern-Benfica
Barca-Atletico
Matthew99
Amúgy pont az Atleti verheti meg a Barkát, jó formában vannak most!
NB2
több mint 9 éve
Fő a biztonság..😀City-PSGNem vagy egy nagy hazárdjátékos 😀
Wolfsburg-Real
Bayern-Benfica
Barca-Atletico
PSG-Bayern
Barca-Real
Barca-Bayern
Szerintem..
Coolearie
dugo93
Bár mixen is így csinálom mindig és elmegy szóval nem vagyok egy nagy tippster..😀
több mint 9 éve
City-PSGNem vagy egy nagy hazárdjátékos 😀
Wolfsburg-Real
Bayern-Benfica
Barca-Atletico
PSG-Bayern
Barca-Real
Barca-Bayern
Szerintem..
Coolearie
több mint 9 éve
City-PSGÉN is örülök a sorsolásnak, az elődöntők már csemegék lesznek!
Wolfsburg-Real
Bayern-Benfica
Barca-Atletico
Matthew99
Amúgy pont az Atleti verheti meg a Barkát, jó formában vannak most!
több mint 9 éve
Ááááá mákos Real, túl szép lett volna hogy vmelyik Madriddal ne kerüljünk össze..... mindegy úgyis mindenkit meg kell verni a címvédésért!
több mint 9 éve
barcát mondjuk 2 meccsen max a psg veri el idén...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Szerintem ez így elég jó. Két kis csapat nem került össze, viszont lesz 2 jó párharc is.Elődöntőbe meg bejuthat a 4 (talán) legjobb. (Barca, Real, Bayern, PSG)
Max a Juve hiányozna.
több mint 9 éve
ha negyeddöntők szarok lesznek legalább az elődöntők nem
több mint 9 éve
City-PSGWolfsburg-Real
Bayern-Benfica
Barca-Atletico

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Egyik szemem sír, a másik meg nevet emiatt a kiesés miatt. Ha véletlen megnyerte volna az EL-t a csapat, még a végén maradt volna LvG. Most ugyanez a helyzet az FA kupával. Inkább essünk ki ott is, csak nehogy itt maradjon ez a gyökér.
több mint 9 éve
Nagy kópé ez a Benzema 😊24.hu/sport/foci/2016/03/18/karim-benzemat-drogcsempeszet-ugyben-tanuztatjak/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
érdekelne, hogy ez a bírau melyik meccset nézi, mert két perc alatt csak két ordító hibát vétett.egyszer rossz lapot mutatott fel Falloszjaninak, egyszer meg befelé fújta azt, hogy Clyne-t hanyatt lökték.
az lett volna szép, ha gólt kapunk belőle.
több mint 9 éve
45be geci ilyen nincs bazdmeg... namind1 a pudli nyerte az ingyen szopást a Dortmund ellen így... 😊 shittyt meg kell csapni hétvégén aztán top4 különben nagytakarítás ismét.......Jól beszélsz, csak nehogy pofáraesés legyen belőle..😉)))
dr0725
több mint 9 éve
45be geci ilyen nincs bazdmeg... namind1 a pudli nyerte az ingyen szopást a Dortmund ellen így... 😊 shittyt meg kell csapni hétvégén aztán top4 különben nagytakarítás ismét.......
több mint 9 éve
Coutinho eldönti #iktriadjinxstyle, te mekkora gól volt az.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
közben sevilla 2-0 baselmár 3-0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
MU-LIV | tizenegyes, Martial golaso | , eddig jó a meccs
több mint 9 éve
Ranieri és a Leicester vinné Tottit a szezon végén. érdekes
több mint 9 éve
Guardiola nagyon megszívta ezzel a Bayernnel. Bejelentették az érkezését 2013 elején, fél évvel azután, hogy a Bayern minden fronton második lett. Teljesen logikusnak tűnt, hogy majd ő átlendíti a csapatot ezen a küszöbön. Azzal nyilván sem ő, sem a Bayern vezetése nem kalkulált, hogy Heynckes az utolsó fél évében triplázni fog.Innentől kezdve reménytelen helyzetben volt. A triplázásnál jobbat ugyanis nem lehet csinálni (most az ilyen szuperkupákat inkább hagyjuk), megismételni viszont baromi nehéz. Ilyen szempontból pl. a Barcát sokkal "szerencsésebb" pillanatban vette át és a Citynél is alighanem kedvezőbb lesz a kiinduló pozíciója.
Tanulság? Soha ne írj alá egy csapathoz fél évre előre 😀
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Nem mondtam egy szóval sem, hogy szar. De ha mondjuk az elmúlt 5 évet nézzük, biztosan ő nyerte a legtöbb kupát, viszont mégsem őt tartom a legjobb edzőnek ettől függetlenül.Pep akkor bizonyíthatna a kétkedőknek ha elmenne egy nem top csapathoz és abból csinálna igazán jó csapatot.Képességei megvannak hozzá,de valószínű ez soha nem fog megtörténni.Akkor fog teljesen meggyőzni, ha a Citynél is sikerül bizonyítania. Mert azért ott tényleg nincs most jó csapat. Legalábbis gyengébb, mint az előző kettő amikor átvettek őket.azért óvatosan ezzel a jobb edző dologgal.ne felejtsük el mit csinált Pep nálunk.-jöhetnek a kommentek hogy kész csapatot vett át rijkaardtól-megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...Miért? Szerintem jobb edző.
csebi
dugo93
Kenny
dugo93
Reméltem hogy a MU-hoz megy mert az a csapat igazán alkalmas lett volna rá,hogy elhallgattassa a hatereket.
5 kupás szezont után úgy beszélni egy edzőről,hogy szar az több mint butaság.
Kenny
több mint 9 éve
Pep-hez:Minden idők egyik legnagyobb edzőjének tartják Helenio Herrerát.
hu.wikipedia.org/wiki/Helenio_Herrera
Sose nyert kiscsapattal, de a nagycsapatokkal mindent.
És szintén nem a szép, gólgazdag játék preferálásáról volt híres.
több mint 9 éve
Pep akkor bizonyíthatna a kétkedőknek ha elmenne egy nem top csapathoz és abból csinálna igazán jó csapatot.Képességei megvannak hozzá,de valószínű ez soha nem fog megtörténni.Konkrétan Ingolstadtban lecummantanák magukat 5 német kupával, de a Bayernnek ez kevés. Amiért én megértem Amadeust, hogy Heynckes-sel öröm volt nézni a Bayern játékát. De ha tényleg a Cicivel nyer bajnokságot, akkor tényleg mi vagyunk a hülyék😊
Reméltem hogy a MU-hoz megy mert az a csapat igazán alkalmas lett volna rá,hogy elhallgattassa a hatereket.
Kenny
több mint 9 éve
Pep akkor bizonyíthatna a kétkedőknek ha elmenne egy nem top csapathoz és abból csinálna igazán jó csapatot.Képességei megvannak hozzá,de valószínű ez soha nem fog megtörténni.Akkor fog teljesen meggyőzni, ha a Citynél is sikerül bizonyítania. Mert azért ott tényleg nincs most jó csapat. Legalábbis gyengébb, mint az előző kettő amikor átvettek őket.azért óvatosan ezzel a jobb edző dologgal.ne felejtsük el mit csinált Pep nálunk.-jöhetnek a kommentek hogy kész csapatot vett át rijkaardtól-megjegyzem, hogy Ancelottit még kevésbe fogod szeretni ...Miért? Szerintem jobb edző.
csebi
dugo93
Kenny
dugo93
Szerkesztette: Kenny
több mint 9 éve
A mai meccs alapján a Juve magának köszönheti. 0-2-nél volt 2 orbitális gólhelyzete. A 70. perctől meg a rákért álltak be, addig nagyon szépen játszották a játékukat, a Bayern csak Guardiolásan toszogatta a labdát ide-oda.Ha Wolfsburg-Benfica, akkor akár már elődöntőbe kerülünk 😊
Mondjuk jó lenne ez a rohadt BL, ha nem lenne ott a Barca. Nem látok ki verné ki őket. Ráadásul félek, hogy egy Wolfsburg-Benfica negyeddöntő jön össze😕
NB2