Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
mellesleg , hogy áll most az EL díjazása ?megéri tovább jutni a csapatoknak anyagilag , vagy egy "kellemes" kis utazós csoport kis túlzással még mindig felborítja az éves költségvetést + könnyedén rámehet egy hazai bajnokság is a + egyéb meccsek miatt?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
még jó h azt nyilatkozták a meccs előtt h ismerik a belgák gyenge pontját. Képzeljétek mi lenne, ha nem ismerték volna 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Óriási gratula újfent a Vidinek, ez mostmár nem semmi, ennyi meccset lehozni nullára, és tovább is jutni. Lehet a sok külföldi tényleg sokkal kitartóbb, nem szarják össze magukat idegenben sem! lassan tényleg ki lehet jelenteni, hogy megérte a Susára váltás, ha tényleg meglesz a csoportkör is.
több mint 12 éve
Ramosnak mondjuk olyan 2-3 éve a keret közelében nem kéne lennie, nemhogy a kezdőben, de mindegy, csak miatt ment el a meccs....
több mint 12 éve
ilyen nincs egyébként, hogy szándékos, szabálykönyvben biztos nem 😊ha a szabályok szerint zajlana egy futball mérkőzés azt tuti nem a Földön játszották 😛
- gondatlan: nincs lap
- felelőtlen: sárga
- túlzott mértékű erőbevetés: piros
Sztem nem kérdés, hogy itt melyik volt. Na meg a másik, amit az előbb is írtam, hogy a játékvezetők legfőbb feladata a játékosok testi épségének a védelme. Hurka
mondom, ha következetesen az ilyenért mindig piros lap járna az volna a jó, de ilyen általános ítélkezés mellett ez meglepő volt szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hurka
4 104
ilyen nincs egyébként, hogy szándékos, szabálykönyvben biztos nem 😊- gondatlan: nincs lap
- felelőtlen: sárga
- túlzott mértékű erőbevetés: piros
Sztem nem kérdés, hogy itt melyik volt. Na meg a másik, amit az előbb is írtam, hogy a játékvezetők legfőbb feladata a játékosok testi épségének a védelme.
több mint 12 éve
sztem nem volt full szándékos, mármint szabálytalankodni akart persze, hogy ne tudjanak lefordulni, csak elkapta a hév és túl brutálisan lépett oda... na m1, kár érte, jó volt a loki...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
valaki majd mesélje már el h ez ramostól miért kellet?peachsztem azért sem reklamált mert tudta hogy direkt volt. Bárcsak az ilyen szabálytalanságokat büntetnék mindig ilyen keményen, nem azt aki a labdát akarja megjátszani és véletlenül elkésik. Egyetlen egy okból lehet megkérdőjelezni a pirosat (ha már az általános bírói ítéletekből indulunk ki), az az hogy nem volt benne a meccs képében 😊
lefújás előtt 5 másodperccel ilyet csinálni a másik térfélen agyas megoldás...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hurka
4 104
teljesen jogos volt a piros lap még így elfogultként is, ebből simán lehetett volna boka vagy sípcsont törés is... persze nagyon bosszantó, hogy szinte már szünet lett volna, és ilyenkor, de ekkora ultimate faszságot, amit Ramos csinált..
több mint 12 éve
valaki majd mesélje már el h ez ramostól miért kellet?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kemenes megmondja a frankót. De tényleg!pepsifoci.hu/node/120275
Nagyon bátor interjú!
Ja a fegyelmi bizottság természetesen meghagyta a 4 meccses eltiltást. Túl jó a Honvéd? 😊(A Paks ellen Czuczin ment el a meccs - bár az is igaz, ha Hemi nem engedi el Sántát a múlt szezon végén, nem lennének most ilyen problémáink... )
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 117
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-moniz-a-holland-sajtonak-is-beszelt-uj-munkajarol-2167127magas labda a javából.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Hát ha a Loki véletlenül továbbjutna, akkor a storytv valószínűleg azokat a meccseket fogja adni. Vagy már másnál lennének a jogok?a sport tv-nél biztos van mert jövő hétre hirdetik a Newcastle-t
Dexxter Tailor
több mint 12 éve
köszi, én tegnap este végignéztem a port.hu-t de nem láttam se az m2-őn lévőt se a dunán lévőt.na akkor végre egy olyan forduló amikor meg lehet nézni a tv-ben a meccset - lehetett volna ez tavaly is a fradi meccseivel...[/quote]Hát ha a Loki véletlenül továbbjutna, akkor a storytv valószínűleg azokat a meccseket fogja adni. Vagy már másnál lennének a jogok?
több mint 12 éve
Mindkét, a nemzetkőzi kupában még talpon lévő magyar csapat mérkőzését élőben adja a televízió. Az Európa-liga csütörtöki játéknapján a DVSC-Teva–FC Bruges találkozót a Duna TV, míg Trabzonspor–Videoton összecsapást az m2 sugározza. A Székesfehérváriak magyar idő szerint 20.00-kor kezdik a törökországi meccset. A Debrecen pedig 20.30-kor lép pályára Nyíregyházán a belga ellenfelével szemben.apeszosköszi, én tegnap este végignéztem a port.hu-t de nem láttam se az m2-őn lévőt se a dunán lévőt.
na akkor végre egy olyan forduló amikor meg lehet nézni a tv-ben a meccset - lehetett volna ez tavaly is a fradi meccseivel...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mindkét, a nemzetkőzi kupában még talpon lévő magyar csapat mérkőzését élőben adja a televízió. Az Európa-liga csütörtöki játéknapján a DVSC-Teva–FC Bruges találkozót a Duna TV, míg Trabzonspor–Videoton összecsapást az m2 sugározza. A Székesfehérváriak magyar idő szerint 20.00-kor kezdik a törökországi meccset. A Debrecen pedig 20.30-kor lép pályára Nyíregyházán a belga ellenfelével szemben.
több mint 12 éve
marci
1 023
mai EL-meccseket mi adja? csak mert a port.hu-n nincs feltüntetve egyik semdavemayerVideotont az m2 (ott van az a port.hu-n 😊). A másikat nem tudom, lehet, hogy semelyik.
több mint 12 éve
mai EL-meccseket mi adja? csak mert a port.hu-n nincs feltüntetve egyik sem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
deee
290
Azért (már bocs minden Inter szurkolótól de egyre inkább nem tudok mást elképzeli a háttérben) Moratti "maffia" működik nem tudom kikkel karöltve. Sikerült a Juvénak nagyon mélyről visszajönni, hát vhogy mégse élvezzék túl sokáig a sikert szánalmas amit Contéval művelnek. Ahogy apám mondja mindig a magyar bajnokságra, hogy be kéne szántani mindent azt elküldeni őket kapálni, itt is meg lehetne csinálni a vezetőkkel csak más okokból... Sztem inkább a Juve induljon a svájci bajnokságban még közelebb is lenne minden azt hagyni rohadni a többieket a sunyiba. Bocsánat tudom ritka erős voltam de nagyon bosszant a dolog (ezzel nem azt mondom, hogy Conte esetleg nem vétkes de sanszos, hogy a többi sem kivétel sokban pláne ha calciopolira gondolok)
több mint 12 éve
egy pontra simán rászolgált a Reading, de Torres lesgólja után kinyíltak (elég kemény, hogy simán beszorítottak minket hazai pályán) aminek ez lett az eredménye. Hazard két meccsen 5 gólpassz, Iva 2 gól és még Torres is gólt lőtt, királyság van.Elvileg Cavanit és/vagy Llorente-t akarjuk megvenni, bármelyik lesz, nagyon örülnék neki, mindkettő zseniális játékos 😊
lol, sztem se sok a három igazolás, de még jön Azpilicueta meg gondolom egy csatár (legalábbis remélem nem csak poénból adtuk kölcsön Lukakut)kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az árukat is nézd azért..1. nem az én pénzem, salary cap meg nincs szal leszarom
mondjuk Hazard eddig úgy néz ki megérte, bár még sok van hátra.
lol
2. Hazard ma este: 73 jó passz a 78-ból (94%), 38/41 támadóharmad-beli passzok, 2 gólpassz, 6 helyzetet készített elő, 1 büntetőt harcolt ki. 😊
több mint 12 éve
lol, sztem se sok a három igazolás, de még jön Azpilicueta meg gondolom egy csatár (legalábbis remélem nem csak poénból adtuk kölcsön Lukakut)kristofaz árukat is nézd azért..
mondjuk Hazard eddig úgy néz ki megérte, bár még sok van hátra.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
egy pontra simán rászolgált a Reading, de Torres lesgólja után kinyíltak (elég kemény, hogy simán beszorítottak minket hazai pályán) aminek ez lett az eredménye. Hazard két meccsen 5 gólpassz, Iva 2 gól és még Torres is gólt lőtt, királyság van.lol, sztem se sok a három igazolás, de még jön Azpilicueta meg gondolom egy csatár (legalábbis remélem nem csak poénból adtuk kölcsön Lukakut)
több mint 12 éve
nem volt les egyébként..lolNem hát 😀 Amúgy nem tom, szerintem beleért egy Reading játékos, vagy épp a leshatáron volt Torres.
több mint 12 éve
nem volt les egyébként..