Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 351 — Steelers fan
Aludva a Fradi meccsre egyet. Semmilyen koncepció nincs a játékban, eddig sem volt, hál'istennek Dőme el. Szerintem nem érdemeltünk pontot, de 1-1-nél úgy megzavarodott az Újpest, hogy nyugodtan lőni lehetett volna még egyet. Ehelyett hátrafelé passzolunk, várjuk a sípszót, persze, hogy szopás a vége.
De amúgy mi a túrót várok amikor sokadrangú brazilok, szerbek, finnek, csehek, grúzok és svábok "játszanak" ebben a csapatban?
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Szegény Eger 😕Toca
Jött a szokásos Vidi 11es.
Bazzani
basszus végre nekünk csalnak a sporik én meg pont most nem követem a dolgokat 😕 Csak az lenne jó már, ha végre európai kupát venne Viki mester. Bár ahogy nézem, anélkül is jól haladtunk eddig 😊

De látom a kihagyott időm alatt sem változott semmi. A rendkívül tehetséges magyar fiatalok nem kapnak lehetőséget, Orbán megveszi a középmezőnyt a vidinek, és Stez is még mindig szereti a milánékat 😀 Amúgy stez nyugi, megveszitek Tőzsér Danit egy laza 50 milláért, aztán megoldódnak a gondok 😊
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 427 — Whoops, looks like something went wrong.
Cassano + 7 millió = Pazzini...empty taxi
Cassano mellé kell egy remek befejező csatár, Pazzo mellé meg egy kiszolgáló aki tömi labdával. Ők együtt kurva jòk, ez látszott nálunk.Bazzani
Félreérted.
Cassano megy az Interbe, és Pazzini meg jön a Milanba. Szóval nem fognak együtt játszani, sajnos. Egyébként alapból ez nem lenne egy rossz csere, viszont szerintem nevetséges, hogy Gallianiék képesek még 7 millió eurót odaadni Cassano mellé. Cassano nagyon jó szezont, és EB-t zért, nem sokkal idősebb Pazzininél, aki brutál fos éven van túl. Erre még segítjük is a városi riválist, és megdobjuk Őket plusz 7 millióval. Bazdmeg, Mbiwán ment a zsidóskodás pár millión, de ilyenekre meg elbasszuk a pénzt.
Nevetséges, amit a Milan vezetősége leművel.

több mint 12 éve
eloel 3 213 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
 www.nemzetisport.hu/legiosok/genoa-ujra-tema-tozser-daniel-atengedese-a-milannak-2166257

kész szerencse, h az Arsenal eddigi nyaránál is van lejjebb. 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 968 — Amerikai sportok rajongója
Fradi cutolta Détárit.tüsi91
Jaj, ne azt hittem még bomlaszt pár fordulót!😕
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
jöjjön Szivicsdeyell
Állítólag valami neves edző jön Hollandiából.Bazzani
Erwin Koeman 😂empty taxi
Ricardo Monizt emlegetik.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
jöjjön Szivicsdeyell
Állítólag valami neves edző jön Hollandiából.Bazzani
Erwin Koeman 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
jöjjön Szivicsdeyell
Állítólag valami neves edző jön Hollandiából.

több mint 12 éve
Cassano + 7 millió = Pazzini...empty taxi
Cassano mellé kell egy remek befejező csatár, Pazzo mellé meg egy kiszolgáló aki tömi labdával. Ők együtt kurva jòk, ez látszott nálunk.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 556 — Lájkold a zsűrit!
Cassano + 7 millió = Pazzini...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 740
jöjjön Szivics

choose life
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fradi cutolta Détárit.
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 061 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Én se újpesti, se fradista nem vagyok, de ebbe a szar NB1-be nem való Döme! Egyszerűen ez az alpári, paraszt, gusztustalan viselkedés, amit leművel hetek, hónapok óta, nem méltó egy FTC-hez! Mind a pályán, mind a pályán kívül...ez neki sajtótájékoztató? Szerencsétlen... Egy normális kezdőcsapatot nem bír felállítani egymaga, pedig van vagy 30 játékosa -igaz a fele nem üti meg a "nagyon magas" szintet. Jó, lehet nevetni Dömén, azt is tettem, mikor először, másodszor, harmadszor nyilatkozott, de huszonötödször??? Vérlázító...
Az újpesti edzőnek szorítok, külföldiként itt nagyon nehéz érvényesülni.JC6
Hová a faszomba műveli le ? (bocs, de hülyét kapok ettől a leműveléstől, lenyilatkozástól...) Amúgy egyetértek: Döme takaroggy, miért nem lehet a tehetséges fiatal játékosokat (Orosz, Máté) szerepeltetni mikor ilyen senkiházi Somaliák végigjátsszák a meccseket... Shilkor
Máténak egy félidő alatt momentuma sem volt.
Sztem megfogta a hangulat.Bazzani
Ez igaz, de neki elég egy helyzet a gólhoz, Beliczki meg ha 2 napig tart a meccs akkor se talál be. Arról meg ne is beszéljünk, h Orosz miért csak negyed órákat játszik (ha játszik egyáltalán)...
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
csóró Mancini felhívta DDR-t, hogy ha szándékozna valamit nyerni klubjával is, akkor írjon alá a Citybe minél előbb. 35 millió eurós ajánlatot tettek állítólag a Romanak, DDR pedig 8 millió euró + bónuszokat kaphatna.
A tegnapi meccsen rengeteg transzparens volt kint, hogy nehogy elmenjen, DDR pedig holnapra hívott össze sajtótájékoztatót, ahol állítólag kizár minden lehetőséget a távozására.
Nem szabad Őt elengedni, ő a capitano futuro és a világ egyik legjobbja a posztján.
És még azt sem mondanám ki, hogy idén nem nyerhetnénk bajnokságot...

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Én se újpesti, se fradista nem vagyok, de ebbe a szar NB1-be nem való Döme! Egyszerűen ez az alpári, paraszt, gusztustalan viselkedés, amit leművel hetek, hónapok óta, nem méltó egy FTC-hez! Mind a pályán, mind a pályán kívül...ez neki sajtótájékoztató? Szerencsétlen... Egy normális kezdőcsapatot nem bír felállítani egymaga, pedig van vagy 30 játékosa -igaz a fele nem üti meg a "nagyon magas" szintet. Jó, lehet nevetni Dömén, azt is tettem, mikor először, másodszor, harmadszor nyilatkozott, de huszonötödször??? Vérlázító...
Hová a faszomba műveli le ? (bocs, de hülyét kapok ettől a leműveléstől, lenyilatkozástól...) Amúgy egyetértek: Döme takaroggy, miért nem lehet a tehetséges fiatal játékosokat (Orosz, Máté) szerepeltetni mikor ilyen senkiházi Somaliák végigjátsszák a meccseket... Shilkor
Máténak egy félidő alatt momentuma sem volt.
Sztem megfogta a hangulat.

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 061 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Hová a faszomba műveli le ? (bocs, de hülyét kapok ettől a leműveléstől, lenyilatkozástól...) Amúgy egyetértek: Döme takaroggy, miért nem lehet a tehetséges fiatal játékosokat (Orosz, Máté) szerepeltetni mikor ilyen senkiházi Somaliák végigjátsszák a meccseket...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
de ebbe a szar NB1-be nem való Döme! Egyszerűen ez az alpári, paraszt, gusztustalan viselkedés, amit leművel hetek, hónapok óta, nem méltó egy FTC-hez!JC6
Pontosan egy ilyen embert érdemelnek a zöldek, ne viccelj már 😀

Orosz góljának nagyon örültem, és így, hogy kikapott a fradi különösen jól zárult részemről a derbi, nagy trade volt ez Lisztesért. 😛

Kár, hogy tegnap nem tudtuk lebírkózni a Putnokot! Mármint a Vasas. Ez a rohadt kiesés zavaró, nem tudom hogy a Szegedet vagy a Vasast kell T/1-ben használnom.

több mint 12 éve
deee 290
Az, hogy Döme egyáltalán nálunk vagy bárhol edző lehet a magyar labdarúgás de különösen szeretett Fradim még jó néhány éves agóniáját vetíti előre. Ha valakiben Pruknerben anno nagyon bíztam de sajnos itt nem minden az edzőn múlik úgyhogy azt mondom majdnem mindegy ki lesz itt az edző sok jót nem várok pedig lennéek tehetséges fiatalok csak nincs aki megfelelőlen kezelje őket. Tóth Bencéért is rettentően fáj a szívem mégha ő biztos tehet a saját sorsáról.

A Barca végre némi gyógyírt jelent e gyászos hétvége végén (Spurs, Fradi bukta) és már pont előny a Reállal szemben 😛
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
Szélesit már régen láttam, de ritka értelmesen, szimpatikusan nyilatkozott a 3. félidőben. Főleg a makogó Varga Roland után.zavi27
Varga Roland értelemben kb. alulról lóg ki NB1-ben az eddigi nyilatkozatai és a mai szereplése alapján, ezzel mindent elmondtam 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az újpesti edzőnek szorítok, külföldiként itt nagyon nehéz érvényesülni.
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 968 — Amerikai sportok rajongója
Szélesit már régen láttam, de ritka értelmesen, szimpatikusan nyilatkozott a 3. félidőben. Főleg a makogó Varga Roland után.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 105 — Csodabogár
3-ból kettő adható(Lilák, Picipest), itt nem láttam pontosan. múlt héten sem adtak meg egy tiszta büntit a legelején, szóval ja, ennyire nyomnak 😊petey
Lehet vitatkozni a jogosságukon, de amíg az MLSZ elnök és Viktorunk a Vidi páholyban ölelkezik addig kétségem sincs arról, hogy ugyanezt az Egernek nem fújta volna be a 90.percben.Bazzani
na most döntsd el hogy véleményes büntetőkről beszélsz, amiről lehet véleményt alkotni vagy olyan büntetőkről amit MINDIG be kell fújni a Vezér miatt. kicsit gyerekes hogy de tökmindegy mit mondunk a vége állandóan Orbán..érted 😊petey
Én tendenciáról beszélek.
De én sem sírnék, ha az én csapatom játszana hátszélben.Bazzani
Ha tendencia, akkor olyanokat is befújnak ami nem az. ilyen nem történt eddig.
ez a hátszelezés meg demagógia.

az én véleményem a meccsről amúgy: gratulálok az Egernek, és nemhogy az 1 pontot, de a győzelmet is megérdemelték volna, és egy rossz szavunk sem lehetne. sajnos nem tudták lehozni csak bekkelve.

több mint 12 éve
3-ból kettő adható(Lilák, Picipest), itt nem láttam pontosan. múlt héten sem adtak meg egy tiszta büntit a legelején, szóval ja, ennyire nyomnak 😊petey
Lehet vitatkozni a jogosságukon, de amíg az MLSZ elnök és Viktorunk a Vidi páholyban ölelkezik addig kétségem sincs arról, hogy ugyanezt az Egernek nem fújta volna be a 90.percben.Bazzani
na most döntsd el hogy véleményes büntetőkről beszélsz, amiről lehet véleményt alkotni vagy olyan büntetőkről amit MINDIG be kell fújni a Vezér miatt. kicsit gyerekes hogy de tökmindegy mit mondunk a vége állandóan Orbán..érted 😊petey
Én tendenciáról beszélek.
De én sem sírnék, ha az én csapatom játszana hátszélben.

több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 105 — Csodabogár
na most döntsd el hogy véleményes büntetőkről beszélsz, amiről lehet véleményt alkotni vagy olyan büntetőkről amit MINDIG be kell fújni a Vezér miatt. kicsit gyerekes hogy de tökmindegy mit mondunk a vége állandóan Orbán..érted 😊

több mint 12 éve
Lehet vitatkozni a jogosságukon, de amíg az MLSZ elnök és Viktorunk a Vidi páholyban ölelkezik addig kétségem sincs arról, hogy ugyanezt az Egernek nem fújta volna be a 90.percben.