Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Grat a Madridnak! Ronaldo viselkedése a végén számomra nagyon unszimpatikus volt. ( finom voltam 😀 )

több mint 11 éve
Ezen a meccsen CR megmutatta, hogy miért volt érdemes abbahagyni a foci nézését. Mikor megijedve a becsúszó ellenfél láttán feldobta magát és a bíró még meg is ette, na az volt a pont az i-n. 😀
több mint 11 éve
Mondjuk én azt hittem, hogy őt már mindenki lenémította.Most egy webkapcsolást kérek Torrentéhez!iktriadNem kell messze menni, ZoliZoltán in da housebaggio
több mint 11 éve
basssza meg.....
több mint 11 éve
Aki két gólos hendikeppel tette meg a Realt, annak nyertes a szelvénye?baggionem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Végre meg van Roninak is,na!
több mint 11 éve
Gratuláció a Realnak!!!
több mint 11 éve
Remélem CRnek ennyi lesz az össz sikerélménye a következő 2 hónapban.iktriadúgy-úgy, 😊 jó nyaralást a világ legjobb futballistájának !
több mint 11 éve
Aki két gólos hendikeppel tette meg a Realt, annak nyertes a szelvénye?baggioszerintem az a 90 percre szól
több mint 11 éve
Aki két gólos hendikeppel tette meg a Realt, annak nyertes a szelvénye?baggioNem, döntetlen lett a mecs.
több mint 11 éve
ez a kamutizi minek kellett???? Meg kellett mutatni európa legszebb, kékvérű férfi felsőtestét??? 😀 Jobb volt a real...megérdemlik, de ez kiverte a biztosítékot. cr meg remélem korán strandfocira vált braziliában 😉
több mint 11 éve
Aki két gólos hendikeppel tette meg a Realt, annak nyertes a szelvénye?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Remélem CRnek ennyi lesz az össz sikerélménye a következő 2 hónapban.
több mint 11 éve
Szopkoddd lea a testét le mocskos ratyikutya!
több mint 11 éve
Micsoda küzdést mutatott be ez a csapat ma 😊 És végre megvan a 10.
több mint 11 éve
Szerények vagyunk no
több mint 11 éve
Azért ez, csak hogy CR is meglőhesse a magáét ejnye ejnye 😛
több mint 11 éve
Egye kutya EaglesMC szurkoló társam kedvéért valahogy túlélem
több mint 11 éve
Lemorzsolódott az Atletico, mint Kukorica Jancsi a suliban.
több mint 11 éve
góóóóóóóóóóóóóóóóóllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
több mint 11 éve
befejelte?Bél csak két kupát nyer a margitnakdandevalóban, és ehhez a meccshez köze nem volt kb.gamerkr
be ba...meg!
😊
több mint 11 éve
Azt hiszem nagyon hiányoznak már az NFL-s eredménykövetők a társaságnak 😛dande+ millió 😊