Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
SIMEONE !!! (Y) (Y) (Y)
több mint 11 éve
Amúgy a válogatottnak levetíteném ezt a meccset, hogy figyeljék az Atletico játékosait, mert így kell védekezni 😀mustaineMutathatod, de szarból nehéz várat építeni, akkor, ha van hozzá oktatófilm.
több mint 11 éve
omg! 😊Mert csak ő tudja összerakni a védelmet. Oh wait.Egy zseni vagy dande! :😊ZoliZoltánMégis Pintér a szöv kaptiány, nem is értem 😀
dande
Legyen tizik, hogy CR7 megint kihagyhasson egyet. 😀iktriad
több mint 11 éve
Amúgy a válogatottnak levetíteném ezt a meccset, hogy figyeljék az Atletico játékosait, mert így kell védekezni 😀
több mint 11 éve
Mert csak ő tudja összerakni a védelmet. Oh wait.Egy zseni vagy dande! :😊ZoliZoltánMégis Pintér a szöv kaptiány, nem is értem 😀
dande
Legyen tizik, hogy CR7 megint kihagyhasson egyet. 😀
több mint 11 éve
Egy zseni vagy dande! :😊ZoliZoltánMégis Pintér a szöv kaptiány, nem is értem 😀
Na gyerünk Matracosok, hogy világos legyek 😀
több mint 11 éve
Egy zseni vagy dande! :😊
több mint 11 éve
Innen már kihúzza a Madrid és Sobrinak lesz igaza...Matthew99Főleg, hogy mindkettő Madrid, így könnyű 😛 😉
több mint 11 éve
real ezt már behúzza....:# :# :#
több mint 11 éve
Innen már kihúzza a Madrid és Sobrinak lesz igaza...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
pont a gól előtt kezdtem el begépelni, hogy jó játék lehetne ez a soccer, csak kár, hogy a hátrányban játszó csapat tökesélytelen at will. erre jön Ramos.Ettől függetlenül még igaz, az egyenlítő gól is pontrúgásból volt ugye
KÖSZIshawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
pont a gól előtt kezdtem el begépelni, hogy jó játék lehetne ez a soccer, csak kár, hogy a hátrányban játszó csapat tökesélytelen at will. erre jön Ramos.KÖSZI
több mint 11 éve
Azt hiszem a Hand of God kifejezés után bevezethetjük a Head of God kifejezést mindkét oldalon 😛
több mint 11 éve
Sergio Ramos a spanyol Juhász Roland. 😀
több mint 11 éve
a rohadt életbe...
több mint 11 éve
a kurva életbe baszd meg.
több mint 11 éve
Godin lassan MVP lesz. Gól után TD mentő szerelés. 😀😀iktriadNem lehet kérdés az MVP címe, ha nyernek.
több mint 11 éve
Godin lassan MVP lesz. Gól után TD mentő szerelés. 😀😀
több mint 11 éve
nekem nemvan digisport isAmadeus91ja, nem nézem a meccset. de sajnos odáig jutottam, hogy Richard hangjától stroke-ot kapok. evvan,slowmotionhol laktok ti ?😊ZoliZoltánakkor öröm van és bódottá, nem? 😊slowmotionsport1-en miért nincs kint az óra?Óra már van, de most F-Rich nincs. 😀😀iktriad
Digisén kint vanNB2
több mint 11 éve
Benzemán vagy már a 10. Real támadás hal el!Az Atleti gól amúgy tök a semmiből jött, egész végig a Real irányított, igaz kitörölhették vele😊
Nagyon meglepődnék ha nem lenne Atleti piros lap.
Bale meg megéri a pénzét...jah mégsem😊
több mint 11 éve
nem tudom hogy Casillas kijöveteléhez kapcsolódóan az LOL vagy az SOS az inkább illő...davemayerLeginkább a WTF.