Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Kupagyőztes, kupagyőztes! 12 év böjt után végre valami!
több mint 11 éve
Közben ha valaki röhögni akar egyet: www.nemzetisport.hu/legiosok/video-bajner-egy-percet-sem-akar-a-bvb-ii-ben-jatszani-2338249Fújj de pofonvágnám.
Hogy a semmire ekkora arca legyen... 😀Schleck
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
BL:Én nem néztem, mivel Sobri megmondta, hogy lebeszélték az eredményt. A forgatókönyv jóra sikeredett.
Viccet félretéve:
Valahol lehetett érezni, hogy az ATL 90 perc alatt bárkit le tud győzni. Leginkább a pad/budget közti különbség miatt nyert a real. A realnál több a klasszis, ezt lehetett látni a cseréknél. Simeone 19-re lapot húzott Costával, nem jött be. Nehéz kihúzni úgy egy meccset, hogy ha az ember hátát vágja a a háló.
Az egyenlítő gól után lehetett érezni, hogy meg fogják enni őket. Elfáradtak. A 3. gól ékes példa erre. Marcelo csak felsétált.
A real vagy egy csapat amelyik így hajt meg is érdemli a kupát.
C Ronaldo büntetője jogos volt. Aki azt mondja, hogy nem komolyan menjen szemészhez..Tisztán lehetett látni, hogy a bokáját megakasztották. Amit a büntető után csinált az viszont nevetséges volt, no meg mikor kezdett már biztosnak tűnni, hogy megnyerték a kupát egyből elkezdett trükközni. Tudni kell emelt fővel veszíteni és nyerni is! Ilyenkor ne lepődjön meg az ember ha alá rúgnak.
Sergio Ramos tavasszal eléggé fontos gólokat szerezett és külön respekt neki, hogy a meccs lefújását követően dobott egy nagy VIVA LA ANDALÚZIÁT és SEVILLA-t a tv-ben.
Már előre félek a VB-től. Kb hajnali 2 -kor is még dudáltak és jöttek mentek az autók reál sált lobogtatva..mi lesz itt ha VB-t nyernek?!
több mint 11 éve
Muszáj ha már a Lionsnál nem nagyon sikerül neki, igazán megérdemli 😉 😛😊BazzaniMost 1 hét ünneplés jön, Bazzani? 😀iktriad
több mint 11 éve
😊BazzaniMost 1 hét ünneplés jön, Bazzani? 😀
több mint 11 éve
a dióknál az a csoki gyerek csinált valami értelmeset?akárhányszor átkapcsoltam az Indyről és véletlenül nála volt a labda, csak a fejemet fogtam és mondtam, hogy nem igaz, hogy ennél nincs jobb magyar????
Solymosi meg görény, tuti még meg is dicsérik, de azért tiziket kéne rúgni tudni...
több mint 11 éve
Meg világklasszis játékos, én meg valószínűleg el találnám a kaput. Semmi köze egy lőtt tizenegyeshez ahhoz, hogy milyen játékos valaki.ez a huszics gyerek ramostól tanulta a 11-eseket? 😀Dexxter Tailorennél gázabb már csak az lett volna ha a szögletzászlót célozza... ilyet megye 1es játékos lő kbdavemayer
Nálam ennél sokkal gázabb volt Rados, aki összesen annyival próbálkozott, hogy a nekifutás közepén eldől jobbra.
több mint 11 éve
Ezt bebukta a DVTK, de öröm az ürömben, hogy ettől még ők indulnak majd az Európa Ligában.
több mint 11 éve
ez a huszics gyerek ramostól tanulta a 11-eseket? 😀Dexxter Tailorennél gázabb már csak az lett volna ha a szögletzászlót célozza... ilyet megye 1es játékos lő kb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Újpest, Arsenal és Real kupagyőzelem egy évben, tényleg itt a világvége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ez a huszics gyerek ramostól tanulta a 11-eseket? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
namivolt? kamukiállítás?Dexxter TailorAz, de a legnevetségesebb. Kádár vállát érte a labda, de olyan helyzetben volt, hogyha a kezét éri, ez akkor sem sárga lap.
Közben ha valaki röhögni akar egyet: www.nemzetisport.hu/legiosok/video-bajner-egy-percet-sem-akar-a-bvb-ii-ben-jatszani-2338249
Hogy a semmire ekkora arca legyen... 😀
több mint 11 éve
namivolt? kamukiállítás?

Don't blink!
több mint 11 éve
ez hihetetlen........
több mint 11 éve
ezzel aztán nagyon megcáfoltál 😀 😀😀😀😀BL döntőhöz annyit, hogy sajnálom a csapatomat, de eddig is jóval erőn felül teljesítettek, a real nagyon nyomott már a végén, a hosszabbítás pedig várható volt, hogy így alakulAtyaég, alul tudod múlni magad mindig ha haterségről van szó 😀Toca
a szememben nagyot nőtt Bale, mert nagyon küzdött, hajtott, és egy lényegében mindent eldöntő gólt így kell megünnepelni
CR7 pedig tovább süllyedt, kb egész meccsen megint nem volt egy értelmes megmozdulása, dobálta magát, hisztizett ezerrel, majd pedig egy teljesen lényegtelen gól után úgy örül, mintha azzal dőlt volna el minden, ráadásul mégcsak nem is eredeti ember, hanem Mariot utánozta... nembaj válogatott szinten úgysem fog sosem nyerni semmit, klub szinten is csak a csapattársainak köszönheti...
ja és Ramost utáltam eddig, de az utóbbi pár hónapban le a kalappal előtte, szép munka volt tőle, és kb ő is a föld alól kelt fel miután a marsra lőtt egy labdát.csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
csinálunk össznépi fantasyt idén is, mint 2012-ben? amaz hatalmas fun volt, június 8-tól aktiválhatóak a ligák.ugyanitt van bracket is, hasonló a march madnesshez. csináltam nekünk egy csoportot: games.espn.go.com/world-cup-bracket-predictor/2014/en/group?groupID=18767
több mint 11 éve
Vajon Gosztonyit megverik a meccs végére a saját csapattársai?
több mint 11 éve
hazugság 😀😀😀DDDDDDDDa tizi jogos volt (fáradtak voltak a védők, nem tudtak odafigyelni, beakasztották a lábát, még csak rá se kellett játszani), az aranycipő meg nem így működik, de legalább az a része nem volt hazugság a hozzászólásodnak, hogy valamit megnyertkaszoez a kamutizi minek kellett???? Meg kellett mutatni európa legszebb, kékvérű férfi felsőtestét??? 😀 Jobb volt a real...megérdemlik, de ez kiverte a biztosítékot. cr meg remélem korán strandfocira vált braziliában 😉clbassezzel a kamutizivel nyerte meg az aranycipőt 😊Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
OMGez a kamutizi minek kellett???? Meg kellett mutatni európa legszebb, kékvérű férfi felsőtestét??? 😀 Jobb volt a real...megérdemlik, de ez kiverte a biztosítékot. cr meg remélem korán strandfocira vált braziliában 😉clbassezzel a kamutizivel nyerte meg az aranycipőt 😊Borbinho
Mielőtt baromságot írsz legalább olvass utána.
1. Kamu tizi, lerántás is ért volna tizit,bár az necesen de egyértelműen akasztották a lábát is. Ennél jogosabban befújt tizit rég láttam.
2.BL gólnak annyi köze van az aranycipőhöz mint a Super Bowl TD-nek 😀Toca

Kamu se volt a tizi, és a kannibállal 31-31 góljuk van, nyugi, tudom 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
....csak nehogy megint ez legyen a vesztunk....
több mint 11 éve
Ez bezony jol kezdodik!!! 😀
több mint 11 éve
úgy tűnik 😀😀Hajrá Leyton Orient!Dexxter Tailorha elmondom, hogy rájuk fogadtam, akkor eljinxelem a meccset?slowmotion

Don't blink!