Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Brendan Rodgers hosszabbított a Liverpoollal, azt gondolom, abszolút megérdemli.
De az, hogy csak annyit mondanak "long-term deal," nos attól a hajam az égnek áll. A halálom ez...Mikey
mit hallasz kinn Canról? megveszitek végül?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Stieber-->Hamburg
remélem pár nap múlva Lovrencsics Gladbach.
Ha bejön mindkettőnek akkor évekre meg van oldva a két szélső a válogatottban.Zsuzsit meg ki lehetne próbálni középen.Kenny
már csak egy épeszű kapitány kénezinedine5
Csoport 3-4. helyhez elég Pinyő is. Többet meg minek vártok el, úgyse lenne meg.szaba
Lehet, de szerintem egy jó kapitánnyal, jó taktikával jobb esélyeink lennének.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/video-kupagyozelem-utan-bajnoki-dobogora-hajt-az-ujpest-2338513

| hooogyne, meg rögtön maláj kurva. |

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Brendan Rodgers hosszabbított a Liverpoollal, azt gondolom, abszolút megérdemli.
De az, hogy csak annyit mondanak "long-term deal," nos attól a hajam az égnek áll. A halálom ez...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stieber-->Hamburg
Kenny
Legalább valaki jól járt a Fürthből az osztályozó meccsekkel. 😀 Remélem megállja a helyét a HSVnál.
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Stieber-->Hamburg
Ha bejön mindkettőnek akkor évekre meg van oldva a két szélső a válogatottban.Zsuzsit meg ki lehetne próbálni középen.Kenny
már csak egy épeszű kapitány kénezinedine5
Csoport 3-4. helyhez elég Pinyő is. Többet meg minek vártok el, úgyse lenne meg.
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Stieber-->Hamburg
már csak egy épeszű kapitány kéne
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Stieber-->Hamburg
Ha bejön mindkettőnek akkor évekre meg van oldva a két szélső a válogatottban.Zsuzsit meg ki lehetne próbálni középen.

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
több mint 11 éve
sajnos ezüstöt vártam már régóta, be is jött (bár a 93. percben elhittem, hogy nálunk van a momentum) 😕
a hangulat szerencsére így is kárpótolt, mindkét tábor kitett magáért, néha a hátamon is felállt a szőr, kedvencem a közös ml$z szidás volt, nem tudom ez a tv-ben mennyire jött át:  www.youtube.com/watch?v=wNALn42mtkA
a következő ilyen alkalomra nem akarok megint ennyi évet várni 😊kristof
kicsit jobb videó;

De még így is hideg 😍 kirázós!😊
több mint 11 éve
Ezek lehetnek a Debrecen ellenfelei:

Celtic, Bate, Stromsgodset, Maccabi TA, Legia Varso, Steaua Bukarest, Maribor, Dinamo Zagreb, Malmo

lesz min röhögni.berger90
Steau kérlek! 😊
több mint 11 éve
ja, és volt cukiság, ha vótmár, elnézést:

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ezek lehetnek a Debrecen ellenfelei:

Celtic, Bate, Stromsgodset, Maccabi TA, Legia Varso, Steaua Bukarest, Maribor, Dinamo Zagreb, Malmo

lesz min röhögni.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
sajnos ezüstöt vártam már régóta, be is jött (bár a 93. percben elhittem, hogy nálunk van a momentum) 😕
a hangulat szerencsére így is kárpótolt, mindkét tábor kitett magáért, néha a hátamon is felállt a szőr, kedvencem a közös ml$z szidás volt, nem tudom ez a tv-ben mennyire jött át:  www.youtube.com/watch?v=wNALn42mtkA
a következő ilyen alkalomra nem akarok megint ennyi évet várni 😊kristof
nagyon furcsa és szokatlan volt, hogy egymást a szokottnál sokkal kevesebbet gyaláztuk, inkább a békés egyetértés volt jellemző (drapi: 10.11. MINDENKI BUKARESTBE!), illetve a díjátadásnál csak Berzi nevét hallottam, akkora füttyöt kaptak. Csányi dörzsöli a tenyerét.

Még egyszer gratulálok a diósgyőri tábornak (is), valami hihetetlen volt. Bazza véleményét is adom, sajnos nem érdemeltük meg teljesen, de hát ennyi bajunk legyen. A játék alapján nekünk nem is kell az EL, menjen a fradi kikapni azerbajdzsánba, értük nem kár.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140526-bajner-balint-a-magyar-foci-uj-megmondoembere.html

Nagy pofa és séró már megvan, már csak egy kis tudást kellene magába szívnia. Csatár létére Bundesliga 3-ban 29 meccsen lő 3 gólt, majd lenyilatkozza, hogy kinőtte és nem akar többet ott játszani. 😀😀Tony
Valaki szólhatna a srácnak, hogy jöjjön le a szerről...a cimborájával együtt..
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-dortmundbol-erkezik-az-elso-nyari-szerzemeny-2332241
Kedvencem: "A német stílus számomra túl kemény volt..."😒
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Pedig 1 eve szimpi gyerek volt de kiderult hogy ugyanolyan halatlan pocs mint a tobbi fiunk.
Dortmund kiemelte a szarbol aztan most meg kinotte mert 1x benne volt a Nemet harmadosztaly hét csapataban!!!! Ha nem jon Dzeko vagy Bemzema majd o lesz a Dortmund csatara vagy olyan szerepet szeretne mint Schieber lol...
Aztan leszolja hogy mennyire szinvonaltalan a mennyei , 2 ev mulva ott fog jatszani ! 😊
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140526-bajner-balint-a-magyar-foci-uj-megmondoembere.html

Nagy pofa és séró már megvan, már csak egy kis tudást kellene magába szívnia. Csatár létére Bundesliga 3-ban 29 meccsen lő 3 gólt, majd lenyilatkozza, hogy kinőtte és nem akar többet ott játszani. 😀😀
több mint 11 éve
Már előre félek a VB-től. Kb hajnali 2 -kor is még dudáltak és jöttek mentek az autók reál sált lobogtatva..mi lesz itt ha VB-t nyernek?!ZoliMP
semmi. nem fognak nyerni 😊slowmotion
hehhe.Ez ilyen egyszeru kerem szepen! 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Már előre félek a VB-től. Kb hajnali 2 -kor is még dudáltak és jöttek mentek az autók reál sált lobogtatva..mi lesz itt ha VB-t nyernek?!ZoliMP
semmi. nem fognak nyerni 😊
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
15 éve... 😊

indavideo.hu/video/ManUvsBayernmagyar1999
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
20 percet beszélgettünk a nem szomjas Urbán Flórival a stadionnál. Ingyen vállalná az Újpest padját, de ahogy kinézett szerintem egy darabig nem lesz edző sehol. Amúgy kurva jó arc volt.
A győzelmet a kamu piros miatt nem teljesen érdemeltük meg, de ez most nem zavar. A hangulat eszméletlen volt. A Miskolc tábor (is) félelmetes volt. Remélem jövőre jók lesznek az EL-ben.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Maradjunk annyiban, hogy a két tábor jobb meccset érdemelt volt, nagyon királyi volt a hangulat...rados meg minimum kaphatna egy tockost, mert az egy dolog h nem elemzi ki az újpest játékosait átlagban hova rúgnak, de az h kb semmit nem csinált azon kìvül h eldőlt mint egy zsák mindig ugyanarra az gáz. Husic meg ahogy oda állt látszott h esélytelen h abból gól legyen.... azért megérte felmenni 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Újpest, Arsenal és Real kupagyőzelem egy évben, tényleg itt a világvégebaggio
És nem sokon múlott a Liverpool bajnoki aranya sem. Durva egy szezon volt

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
a következő ilyen alkalomra nem akarok megint ennyi évet várni 😊
több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Kupagyőztes, kupagyőztes! 12 év böjt után végre valami!