Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Brendan Rodgers hosszabbított a Liverpoollal, azt gondolom, abszolút megérdemli.mit hallasz kinn Canról? megveszitek végül?
De az, hogy csak annyit mondanak "long-term deal," nos attól a hajam az égnek áll. A halálom ez...Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Lehet, de szerintem egy jó kapitánnyal, jó taktikával jobb esélyeink lennének.Csoport 3-4. helyhez elég Pinyő is. Többet meg minek vártok el, úgyse lenne meg.szabaStieber-->Hamburgmár csak egy épeszű kapitány kénezinedine5
remélem pár nap múlva Lovrencsics Gladbach.
Ha bejön mindkettőnek akkor évekre meg van oldva a két szélső a válogatottban.Zsuzsit meg ki lehetne próbálni középen.Kenny
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/video-kupagyozelem-utan-bajnoki-dobogora-hajt-az-ujpest-2338513| hooogyne, meg rögtön maláj kurva. |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Brendan Rodgers hosszabbított a Liverpoollal, azt gondolom, abszolút megérdemli.De az, hogy csak annyit mondanak "long-term deal," nos attól a hajam az égnek áll. A halálom ez...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Stieber-->HamburgLegalább valaki jól járt a Fürthből az osztályozó meccsekkel. 😀 Remélem megállja a helyét a HSVnál.
Kenny
több mint 11 éve
Csoport 3-4. helyhez elég Pinyő is. Többet meg minek vártok el, úgyse lenne meg.Stieber-->Hamburgmár csak egy épeszű kapitány kénezinedine5
Ha bejön mindkettőnek akkor évekre meg van oldva a két szélső a válogatottban.Zsuzsit meg ki lehetne próbálni középen.Kenny
több mint 11 éve
Stieber-->Hamburgmár csak egy épeszű kapitány kéne
több mint 11 éve
Stieber-->Hamburgremélem pár nap múlva Lovrencsics Gladbach.
Ha bejön mindkettőnek akkor évekre meg van oldva a két szélső a válogatottban.Zsuzsit meg ki lehetne próbálni középen.
több mint 11 éve
sajnos ezüstöt vártam már régóta, be is jött (bár a 93. percben elhittem, hogy nálunk van a momentum) 😕kicsit jobb videó;
a hangulat szerencsére így is kárpótolt, mindkét tábor kitett magáért, néha a hátamon is felállt a szőr, kedvencem a közös ml$z szidás volt, nem tudom ez a tv-ben mennyire jött át: www.youtube.com/watch?v=wNALn42mtkA
a következő ilyen alkalomra nem akarok megint ennyi évet várni 😊kristof
De még így is hideg 😍 kirázós!😊
több mint 11 éve
Ezek lehetnek a Debrecen ellenfelei:Steau kérlek! 😊
Celtic, Bate, Stromsgodset, Maccabi TA, Legia Varso, Steaua Bukarest, Maribor, Dinamo Zagreb, Malmo
lesz min röhögni.berger90
több mint 11 éve
Ezek lehetnek a Debrecen ellenfelei:Celtic, Bate, Stromsgodset, Maccabi TA, Legia Varso, Steaua Bukarest, Maribor, Dinamo Zagreb, Malmo
lesz min röhögni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
sajnos ezüstöt vártam már régóta, be is jött (bár a 93. percben elhittem, hogy nálunk van a momentum) 😕nagyon furcsa és szokatlan volt, hogy egymást a szokottnál sokkal kevesebbet gyaláztuk, inkább a békés egyetértés volt jellemző (drapi: 10.11. MINDENKI BUKARESTBE!), illetve a díjátadásnál csak Berzi nevét hallottam, akkora füttyöt kaptak. Csányi dörzsöli a tenyerét.
a hangulat szerencsére így is kárpótolt, mindkét tábor kitett magáért, néha a hátamon is felállt a szőr, kedvencem a közös ml$z szidás volt, nem tudom ez a tv-ben mennyire jött át: www.youtube.com/watch?v=wNALn42mtkA
a következő ilyen alkalomra nem akarok megint ennyi évet várni 😊kristof
Még egyszer gratulálok a diósgyőri tábornak (is), valami hihetetlen volt. Bazza véleményét is adom, sajnos nem érdemeltük meg teljesen, de hát ennyi bajunk legyen. A játék alapján nekünk nem is kell az EL, menjen a fradi kikapni azerbajdzsánba, értük nem kár.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140526-bajner-balint-a-magyar-foci-uj-megmondoembere.htmlValaki szólhatna a srácnak, hogy jöjjön le a szerről...a cimborájával együtt..
Nagy pofa és séró már megvan, már csak egy kis tudást kellene magába szívnia. Csatár létére Bundesliga 3-ban 29 meccsen lő 3 gólt, majd lenyilatkozza, hogy kinőtte és nem akar többet ott játszani. 😀😀Tony
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-dortmundbol-erkezik-az-elso-nyari-szerzemeny-2332241
Kedvencem: "A német stílus számomra túl kemény volt..."😒
több mint 11 éve
Pedig 1 eve szimpi gyerek volt de kiderult hogy ugyanolyan halatlan pocs mint a tobbi fiunk. Dortmund kiemelte a szarbol aztan most meg kinotte mert 1x benne volt a Nemet harmadosztaly hét csapataban!!!! Ha nem jon Dzeko vagy Bemzema majd o lesz a Dortmund csatara vagy olyan szerepet szeretne mint Schieber lol...
Aztan leszolja hogy mennyire szinvonaltalan a mennyei , 2 ev mulva ott fog jatszani ! 😊
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140526-bajner-balint-a-magyar-foci-uj-megmondoembere.html
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nagy pofa és séró már megvan, már csak egy kis tudást kellene magába szívnia. Csatár létére Bundesliga 3-ban 29 meccsen lő 3 gólt, majd lenyilatkozza, hogy kinőtte és nem akar többet ott játszani. 😀😀
több mint 11 éve
hehhe.Ez ilyen egyszeru kerem szepen! 😀Már előre félek a VB-től. Kb hajnali 2 -kor is még dudáltak és jöttek mentek az autók reál sált lobogtatva..mi lesz itt ha VB-t nyernek?!ZoliMPsemmi. nem fognak nyerni 😊slowmotion
több mint 11 éve
Már előre félek a VB-től. Kb hajnali 2 -kor is még dudáltak és jöttek mentek az autók reál sált lobogtatva..mi lesz itt ha VB-t nyernek?!ZoliMPsemmi. nem fognak nyerni 😊
több mint 11 éve
20 percet beszélgettünk a nem szomjas Urbán Flórival a stadionnál. Ingyen vállalná az Újpest padját, de ahogy kinézett szerintem egy darabig nem lesz edző sehol. Amúgy kurva jó arc volt.A győzelmet a kamu piros miatt nem teljesen érdemeltük meg, de ez most nem zavar. A hangulat eszméletlen volt. A Miskolc tábor (is) félelmetes volt. Remélem jövőre jók lesznek az EL-ben.
több mint 11 éve
Maradjunk annyiban, hogy a két tábor jobb meccset érdemelt volt, nagyon királyi volt a hangulat...rados meg minimum kaphatna egy tockost, mert az egy dolog h nem elemzi ki az újpest játékosait átlagban hova rúgnak, de az h kb semmit nem csinált azon kìvül h eldőlt mint egy zsák mindig ugyanarra az gáz. Husic meg ahogy oda állt látszott h esélytelen h abból gól legyen.... azért megérte felmenni 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Újpest, Arsenal és Real kupagyőzelem egy évben, tényleg itt a világvégebaggioÉs nem sokon múlott a Liverpool bajnoki aranya sem. Durva egy szezon volt

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
sajnos ezüstöt vártam már régóta, be is jött (bár a 93. percben elhittem, hogy nálunk van a momentum) 😕a hangulat szerencsére így is kárpótolt, mindkét tábor kitett magáért, néha a hátamon is felállt a szőr, kedvencem a közös ml$z szidás volt, nem tudom ez a tv-ben mennyire jött át: www.youtube.com/watch?v=wNALn42mtkA
a következő ilyen alkalomra nem akarok megint ennyi évet várni 😊
több mint 11 éve
Kupagyőztes, kupagyőztes! 12 év böjt után végre valami!