Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
BL döntőhöz annyit, hogy sajnálom a csapatomat, de eddig is jóval erőn felül teljesítettek, a real nagyon nyomott már a végén, a hosszabbítás pedig várható volt, hogy így alakulAtyaég, alul tudod múlni magad mindig ha haterségről van szó 😀
a szememben nagyot nőtt Bale, mert nagyon küzdött, hajtott, és egy lényegében mindent eldöntő gólt így kell megünnepelni
CR7 pedig tovább süllyedt, kb egész meccsen megint nem volt egy értelmes megmozdulása, dobálta magát, hisztizett ezerrel, majd pedig egy teljesen lényegtelen gól után úgy örül, mintha azzal dőlt volna el minden, ráadásul mégcsak nem is eredeti ember, hanem Mariot utánozta... nembaj válogatott szinten úgysem fog sosem nyerni semmit, klub szinten is csak a csapattársainak köszönheti...
ja és Ramost utáltam eddig, de az utóbbi pár hónapban le a kalappal előtte, szép munka volt tőle, és kb ő is a föld alól kelt fel miután a marsra lőtt egy labdát.csebi
több mint 11 éve
OMGez a kamutizi minek kellett???? Meg kellett mutatni európa legszebb, kékvérű férfi felsőtestét??? 😀 Jobb volt a real...megérdemlik, de ez kiverte a biztosítékot. cr meg remélem korán strandfocira vált braziliában 😉clbassezzel a kamutizivel nyerte meg az aranycipőt 😊Borbinho
Mielőtt baromságot írsz legalább olvass utána.
1. Kamu tizi, lerántás is ért volna tizit,bár az necesen de egyértelműen akasztották a lábát is. Ennél jogosabban befújt tizit rég láttam.
2.BL gólnak annyi köze van az aranycipőhöz mint a Super Bowl TD-nek 😀
több mint 11 éve
a második vonal középmezőnyében, de a továbbjutásuk után pl. az FC Basel (2006-os 2. helyezett a Super League-ben) is csak idegenben lőtt több góllal ejtette ki őketigen, de akkor vagy a másodosztály végén, vagy a harmadosztály elején voltakslowmotionui: nem is tudom, ha esetleg a "vaduz" nevet megemlítem, az mond bkinek bmit is? az milyen menő volt...csebimost jutottak fel újra a svájci 1. osztályba, szóval az ő megítélésük is lehetne egy árnyalatnyival jobb 😊baggio
maga a 0:4 meg ugye a legnyilvánvalóbb edzőbuktatás volt, ami valaha soccerpályán történt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
igen, de akkor vagy a másodosztály végén, vagy a harmadosztály elején voltakui: nem is tudom, ha esetleg a "vaduz" nevet megemlítem, az mond bkinek bmit is? az milyen menő volt...csebimost jutottak fel újra a svájci 1. osztályba, szóval az ő megítélésük is lehetne egy árnyalatnyival jobb 😊baggio
több mint 11 éve
ui: nem is tudom, ha esetleg a "vaduz" nevet megemlítem, az mond bkinek bmit is? az milyen menő volt...csebimost jutottak fel újra a svájci 1. osztályba, szóval az ő megítélésük is lehetne egy árnyalatnyival jobb 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a tizi jogos volt (fáradtak voltak a védők, nem tudtak odafigyelni, beakasztották a lábát, még csak rá se kellett játszani), az aranycipő meg nem így működik, de legalább az a része nem volt hazugság a hozzászólásodnak, hogy valamit megnyertez a kamutizi minek kellett???? Meg kellett mutatni európa legszebb, kékvérű férfi felsőtestét??? 😀 Jobb volt a real...megérdemlik, de ez kiverte a biztosítékot. cr meg remélem korán strandfocira vált braziliában 😉clbassezzel a kamutizivel nyerte meg az aranycipőt 😊Borbinho
több mint 11 éve
BL döntőhöz annyit, hogy sajnálom a csapatomat, de eddig is jóval erőn felül teljesítettek, a real nagyon nyomott már a végén, a hosszabbítás pedig várható volt, hogy így alakula szememben nagyot nőtt Bale, mert nagyon küzdött, hajtott, és egy lényegében mindent eldöntő gólt így kell megünnepelni
CR7 pedig tovább süllyedt, kb egész meccsen megint nem volt egy értelmes megmozdulása, dobálta magát, hisztizett ezerrel, majd pedig egy teljesen lényegtelen gól után úgy örül, mintha azzal dőlt volna el minden, ráadásul mégcsak nem is eredeti ember, hanem Mariot utánozta... nembaj válogatott szinten úgysem fog sosem nyerni semmit, klub szinten is csak a csapattársainak köszönheti...
ja és Ramost utáltam eddig, de az utóbbi pár hónapban le a kalappal előtte, szép munka volt tőle, és kb ő is a föld alól kelt fel miután a marsra lőtt egy labdát.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
majd térjünk erre vissza, ha meglesz az EL hely és a sorsolás is...akkor is kabaré 😀mentek kiesni kazahsztanba, az nagyon meno lesz 😀MMMS
este meg nem nézem nyugi, nekünk meg legalább van még esélyünk Európára - sőt saját kezünkben van -csebi
egy vmi biztosnak látszik Dollnál. Ilyen kazah birkapásztoroktól nem fogunk kikapni
Bosnyákokat meg nem hoznám fel ellen példának, mert
ad1: sokkal több jegyzett játékosuk van
ad2: kint vannak a VB-n
ad3: fifa világ ranglistán 20 hellyel előttünk vannak
ui: nem is tudom, ha esetleg a "vaduz" nevet megemlítem, az mond bkinek bmit is? az milyen menő volt...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Hajrá Leyton Orient!Dexxter Tailorha elmondom, hogy rájuk fogadtam, akkor eljinxelem a meccset?
több mint 11 éve
dehogy kell azért odáig lemenni... már a legelső bosnyák amatőrcsapat kipottyantja a magyar csapatokat 😀akkor is kabaré 😀mentek kiesni kazahsztanba, az nagyon meno lesz 😀MMMS
este meg nem nézem nyugi, nekünk meg legalább van még esélyünk Európára - sőt saját kezünkben van -csebi
több mint 11 éve
akkor is kabaré 😀mentek kiesni kazahsztanba, az nagyon meno lesz 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Egy dolog biztos, hogy végre focihangulat lesz magyar meccsen (remélem semmi balhé nem lesz és főleg nem a zöldek fognak erősködni).A 3 órás indulás szerintem épp elég korai ahhoz hogy lazán be lehessen jutni. Ennek a meccsnek hatalmas hangulata lesz! Előre kiráz a hideg ha rágondolok milyen hangerő várható.
Akármelyik csapat nyeri (mi fogjuk 😛 ) megérdemli.
Jobb mintha egy Paks-MTK lenne jóesetben 1000 néző előtt.
Újpesti oldalon 100belépő kivételével mind elment.
Remélem normális beléptetés lesz és nem maradunk le a fele meccsről...Bazzani
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Jó van a következő 12 évre jól tegyék ezt el a Real szurkolók és élvezzék ki, mert adig nem lesz ilyen 😉 :p(csendben jegyzem meg a mi 12 évünk már két éve elkezdődött 😀 😀 😀 legalábbis nagyon meglepődnék ha Lalik "királlyal" nyernénk BL-t.)
több mint 11 éve
Egy hetes rövidhír, de csak most látom:"Lovrencsics Gergő elmondta, a Bundesligát megfelelő következő lépésnek tartaná, ha már a Real Madrid nem jelentkezett érte"
😀😀 😀😀 | Bale úgyis szar volt tegnap a posztján :-P |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Amúgy csipázom a Diókat, meg vidékiek is, ugyhogy egyértelmű, hogy ma nekik szorítok.Bár nemtom az Indy 500, jéghoki mellett mennyi időm lesz a focit is nézni😊
több mint 11 éve
Ez viszont egy szép írás diósgyőri részről:miskolcadhatott.blog.hu/2014/05/24/uzenet_szivics_harcosainak
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ez a kamutizi minek kellett???? Meg kellett mutatni európa legszebb, kékvérű férfi felsőtestét??? 😀 Jobb volt a real...megérdemlik, de ez kiverte a biztosítékot. cr meg remélem korán strandfocira vált braziliában 😉clbassezzel a kamutizivel nyerte meg az aranycipőt 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Hajrá Leyton Orient!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
akkor is kabaré 😀kabaré"Az MLSZ Elnöksége valamint az MLSZ Versenybizottsága jogerős határozatai alapján az Újpest FC Kft. átvitte indulási jogát az Újpest 1885 Kft.-be. A labdarúgók átigazolása az MLSZ NYIÁSZ 13§ (1) bekezdése alapján lett végrehajtva. Minden játékosnak érvényes átigazoló lap lett kitöltve, így természetesen minden játékos-mozgás átigazolásnak számít. Az Újpest FC Kft. korábbi keretében hat olyan labdarúgó szerepelt, akik ősszel más sportszervezetben már pályára léptek. Ezekkel a labdarúgókkal kapcsolatban az MLSZ Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat 10§ (3) rendelkezik abban a kérdésben, hogy egy játékos háromszor igazolhat át egy szezonban. Tekintettel arra, hogy itt működési forma váltása történt és ez a Labdarúgás Versenyszabályzata 24. § (10) bekezdése alapján került végrehajtásra, ami a fenti szabály alól kivételt képez, ezek a labdarúgók átigazolhatók voltak és játékjogosulsággal rendelkezhetnek az Újpest 1885 Kft.-ben . Éppen ezért az MLSZ a fentiek alapján nem vizsgálódik, bejelentés esetén azonban tájékoztatási kötelezettsége van az érintett klub(ok) felé – kaptuk válaszként az MLSZ-től"
pest azon oldalán bmit lehet 😀csebi
Jó szurkolást estére a TV előtt. :pBazzani
este meg nem nézem nyugi, nekünk meg legalább van még esélyünk Európára - sőt saját kezünkben van - ti meg csak bohócok lesztek újabb 2 évig kb 😀
több mint 11 éve
HAJRÁ ÚJPEST !!!
több mint 11 éve
kabaré"Az MLSZ Elnöksége valamint az MLSZ Versenybizottsága jogerős határozatai alapján az Újpest FC Kft. átvitte indulási jogát az Újpest 1885 Kft.-be. A labdarúgók átigazolása az MLSZ NYIÁSZ 13§ (1) bekezdése alapján lett végrehajtva. Minden játékosnak érvényes átigazoló lap lett kitöltve, így természetesen minden játékos-mozgás átigazolásnak számít. Az Újpest FC Kft. korábbi keretében hat olyan labdarúgó szerepelt, akik ősszel más sportszervezetben már pályára léptek. Ezekkel a labdarúgókkal kapcsolatban az MLSZ Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat 10§ (3) rendelkezik abban a kérdésben, hogy egy játékos háromszor igazolhat át egy szezonban. Tekintettel arra, hogy itt működési forma váltása történt és ez a Labdarúgás Versenyszabályzata 24. § (10) bekezdése alapján került végrehajtásra, ami a fenti szabály alól kivételt képez, ezek a labdarúgók átigazolhatók voltak és játékjogosulsággal rendelkezhetnek az Újpest 1885 Kft.-ben . Éppen ezért az MLSZ a fentiek alapján nem vizsgálódik, bejelentés esetén azonban tájékoztatási kötelezettsége van az érintett klub(ok) felé – kaptuk válaszként az MLSZ-től"
pest azon oldalán bmit lehet 😀csebi
Jó szurkolást estére a TV előtt. :p
több mint 11 éve
Hajrá Diósgyőr!!😊
több mint 11 éve
Egy dolog biztos, hogy végre focihangulat lesz magyar meccsen (remélem semmi balhé nem lesz és főleg nem a zöldek fognak erősködni).tegnap volt ez a szurkolói küzdősport gála, szerintem ott gyorsan összeverték egymást, aztán mindenki lenyugodott.
Akármelyik csapat nyeri (mi fogjuk 😛 ) megérdemli.
Remélem normális beléptetés lesz és nem maradunk le a fele meccsről...Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Egy dolog biztos, hogy végre focihangulat lesz magyar meccsen (remélem semmi balhé nem lesz és főleg nem a zöldek fognak erősködni).Akármelyik csapat nyeri (mi fogjuk 😛 ) megérdemli.
Remélem normális beléptetés lesz és nem maradunk le a fele meccsről...