Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Komám............. ezt már nem tudom szó nélkül tűrni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Leandro legalább bőven rendben van, eddig messze a legjobb ember a védelemben.
több mint 11 éve
Koman továbbra is kihagyhatatlan.... 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A játék Höri, a felfogás.viszont nem ez volt ígérve...JC6kezeskedtek érte, hogy nyerünk? ^_^Höri
Hogy megdöglenek a pályán.
több mint 11 éve
viszont nem ez volt ígérve...JC6kezeskedtek érte, hogy nyerünk? ^_^
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rossz nézni, semmi sem változott. Mi a 64-es EB-re sem jutnánk ki.Persze lehet mondani, hogy ne károgjak, el sem kezdődött, viszont nem ez volt ígérve... Az ígéret pedig szép szó.
több mint 11 éve
Az a mázlink, hogy a finneknek egyelőre rosszul megy a pontszerzés redzoneban.
több mint 11 éve
mondjuk azon a játékon van mit csiszolni 😀meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?Dexxter TailorA fontos meccseken ez a játék kell->ezt gyakoroljuk. Tiszta sor. 😀Schleck
Koman helyett akárkit, MOST.
több mint 11 éve
meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?Dexxter TailorUtóbbi. Ki kell alakítani az új trademarkot.
több mint 11 éve
meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?Dexxter Tailorsajnos pontatlanok az indítások Juják felé, mindig a jobb kezére jönnek a labdák, pedig ő balos, és nem tudja átvenni, megtartani.
több mint 11 éve
meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?Dexxter TailorA fontos meccseken ez a játék kell->ezt gyakoroljuk. Tiszta sor. 😀
több mint 11 éve
meccs előtt a srácok megtették, hogy a labdabirtoklást a finnek nyerik, vagy csak bizonyítani akarjuk, hogy betonvédelmünk van?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
És először elhangzott a "tolódunk" kifejezés!Schleckha gyorsabban eszméltem volna, ki kellett volna screesnhotolnom mikor a felezővonalnál öten egymásnak szaladtak majdnem.
Fülöplaciménemmondjahogykéz???JC6nem dobták be a piros zászlót.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
NSO 😀"VEZETÜNK, RUDOLF! Leandro félpályás ívelését csúnyán elvéti a felugró Mika Ojala, RUDOLF GERGELY a 16-os előtt fejjel lekezeli a labdát"
😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Fülöplaciménemmondjahogykéz???
több mint 11 éve
Rudolf! 😕) (Y) Az előrelépés
több mint 11 éve
Höri! Böde kiesett a szűkítésnél.Bazzanina azt nem olvastam, ma alig voltam gépnél
több mint 11 éve
viccnem tudom elképzelni, hogy ebben az összeállításban Koman ne alibizzen, elvégre Sándor Gyuri lesz, aki elkéri, összeszedi és szétosztja a labdákat.
MAGYARORSZÁG: Bogdán – Vanczák, Lipták, Juhász, Leandro – Varga J. – Lovrencsics, Sándor Gy., Koman, Dzsudzsák – Rudolf#1patsfan
Úgy látszik szuperkreatívak akarunk lenni így, hogy Rudolf az ék, amit nyilván mindenki várt is, mivel Szalai nem kerettag. Csak azt nem értem miért ő, miért nem Nikolic.
Biztos vagyok benne, hogy a szünetben jönni fog Koman helyett Böde/Futács és 2 csatárral folytatjuk.
Mindenesetre ha a két szélét be tudja játszani a két cifranevű, akkor már volt értelme focizni ma.
több mint 11 éve
Ettől a Pintér féle ööö-zéstől agyvérzést kapok. Már a mondatot is öööööö-vel kezdi.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
viccEz még az előző Egervári féle csapat?
MAGYARORSZÁG: Bogdán – Vanczák, Lipták, Juhász, Leandro – Varga J. – Lovrencsics, Sándor Gy., Koman, Dzsudzsák – Rudolf#1patsfan
több mint 11 éve
Elek, Sándor, Rudolf 😀 De a legnagyobb Puhl "nemsokatittammégma" Sándor xD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.