Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
legalább most már biztos, hogy nem kell nézni ősztől a meccseket, ugyanaz az ötlettelen fost játsszuk, mint eddigDexxter Tailor
Addigra honosítjuk a fél Videotont és beépítjük a csapatba Otigba Kennethet is.iktriad
Már rég el kellett volna kezdeni. Pécsiként is azt mondom Viniciust a válogatottba.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Komant meg lekaptam volna félidőben....ZoliMP
Csókra?

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
legalább most már biztos, hogy nem kell nézni ősztől a meccseket, ugyanaz az ötlettelen fost játsszuk, mint eddigDexxter Tailor
Addigra honosítjuk a fél Videotont és beépítjük a védelembe Otigba Kennethet is.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
még nincs vége....de ez vicc volt.
Rudolf aktív volt. Futácsban van ráció.

Ha az a taktika, h a leggyengébb csapat ellen is bekkelni fogunk a vonalon az vicc.....a seggünket szétvágta a háló.
Komant meg lekaptam volna félidőben....
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 834 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
legalább most már biztos, hogy nem kell nézni ősztől a meccseket, ugyanaz az ötlettelen fost játsszuk, mint eddig

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Slejmfelküzdés majd kiköpésben verhetetlen Pinyő.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Csak nekem tűnik úgy mintha Dzsudzsi jelentősen visszafejlődött volna a PSV-s évekhez képest?

A védelem szánalmas.Bazzani
jól lakott.

a hasas macska se támad vissza.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak nekem tűnik úgy mintha Dzsudzsi jelentősen visszafejlődött volna a PSV-s évekhez képest?Bazzani
Tartalékol az orosz bajnokikra.
több mint 11 éve
Csak nekem tűnik úgy mintha Dzsudzsi jelentősen visszafejlődött volna a PSV-s évekhez képest?

A védelem szánalmas.

több mint 11 éve
Ha netán kikapunk, akkor majd Pinyő bá is azzal takarózik majd mint Gabesz a Belga 22 férfijében, 0-13 után? 😀
"Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani."
több mint 11 éve
De legalább pinter leordìtja őket és ha más nem legalább hajtás meg pálya felszántás lesz.... 😀 amúgy mi lett volna itt összetartások nélkül? Álom ahogy tolódnak a fiúk.... 😀😀peach
sok beszélgetés és kártyázás, aztán megy majd a tolódás.gamerkr
Tolódjál Oda Mert Levágom A Fejed!

több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
De legalább pinter leordìtja őket és ha más nem legalább hajtás meg pálya felszántás lesz.... 😀 amúgy mi lett volna itt összetartások nélkül? Álom ahogy tolódnak a fiúk.... 😀😀peach
sok beszélgetés és kártyázás, aztán megy majd a tolódás.

több mint 11 éve
Lesznek-e időhúzó cserék? 😀

több mint 11 éve
amúgy mi lett volna itt összetartások nélkül? Álom ahogy tolódnak a fiúk.... 😀😀peach
keveset gyakoroltak a csocsóasztalnál.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
De legalább pinter leordìtja őket és ha más nem legalább hajtás meg pálya felszántás lesz.... 😀 amúgy mi lett volna itt összetartások nélkül? Álom ahogy tolódnak a fiúk.... 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
az eldőlt, hogy Eremenkónál pengésebb játékost nem fogunk tudni kiküldeni ellenük.Höri
Józsikának ez nem tűnt fel és jó megoldásnak gondolta szegény, hogy 3 méterrel áll előtte és majd csak történik valami.

több mint 11 éve
az eldőlt, hogy Eremenkónál pengésebb játékost nem fogunk tudni kiküldeni ellenük.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Dzsudzsáknak hány szöglete megy be az ötösig? minden harmadik?Höri
Csak altat. Most bizonyította. 😀

több mint 11 éve
Dzsudzsáknak hány szöglete megy be az ötösig? minden harmadik?

több mint 11 éve
na, bekerülök trollfocira?
Höri
Kéne még egy Maradona - Rudolf montázs az "Isteni kéz újratöltve" felirattal.iktriad
már megcsináltákHöri
😕
több mint 11 éve
remélem Voli legközelebb akkor lesz válogatott mikor leigazolja a Győr

több mint 11 éve
Höri
Kéne még egy Maradona - Rudolf montázs az "Isteni kéz újratöltve" felirattal.iktriad
már megcsinálták

több mint 11 éve
Az U21 kezdője a skótok ellen:
Jova - Szolnoki, Lang, Poór, Baráth - Nagy - Gyurján, Kovács, Vécsei, Radó - Bacsa

fogadtam a skótokra 😀😀😀

több mint 11 éve
Höri
Kéne még egy Maradona - Rudolf montázs az "Isteni kéz újratöltve" felirattal.
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Koman továbbra is kihagyhatatlan.... 😀😀peach
ahogy ez a helyzet is