Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Magyar-Dán Debrecenben. Csak Bendtner miatt megyek majd ki (ha jön). 😀
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Értem én, hogy sérültek voltak, és esetleg nem bírnak 60 percet, de akkor is tavaszi nyitón kezdetem Leonardot, és már egyből megpróbálom megnyerni a meccset, nem pedig csak kihúzni. Az első 30 perc nevetséges volt, amit műveltünk. Ugrai egyáltalán ért labdához? Laczkó viszont jó igazolás, a helyszínen látszott, hogy remekül helyezkedik, jól olvasta a játékot...csebi
Annyiban van értelme, hogy a szünet után az ellenfél lábában csak benne van már 45 perc és a friss támadók jobban meg tudják bontani a védelmet, mint a meccs elején. Legalábbis én csak ezt a logikát tudom elképzelni. A poén az, hogy be is jött, de Böde tett arról, hogy nyílt maradjon a vége és a védőink pedig elkövették a szokásos (hónapok óta fennálló) hibájukat és 2-0 helyett lett 1-1. Ha így folytatódik, akkor nem Böde mellé, hanem helyett kell keresni csatárt, mert kerékkötője lett a csapatnak és nem csak a mostani 11-es miatt.
Lackónak még formába kell lendülnie, a hosszabb passzai gyengék voltak, ezért a győriek lefülelhették, de ha formába kerül még értékes játékos lesz.
több mint 11 éve
Pintér komédiát csinál az egészből, sztem arra megy, hogy mindig eggyel magasabbra tegye a lécet a baromságban:pintér panaszkodott, hogy a játékosok nem azokat a mozgásokat adják elő az mb1 meccseken, amiket a válogatott edzésein elvár. wtf ?deyellÉn csak most olvastam...
Nem is értem. Ezt komolyan gondolhatta?
Biztos nem félre fordítottak? 😀
"Nem csinálták meg a játékosok azokat a mozgásokat, amiket a válogatottnál is átvettünk, gyakoroltatunk."Sinisa
"„Az, hogy valaki itthon vagy külföldön játszik, az nem lehet sem előny, sem hátrány." ...
Szalai Ádámot azért nem hívta be, mert nem játszik. Ja, mert Laczkó olyan sokat játszott a Padovában, Pátkai még ebbe a Győrbe sem fér be, hülyeség az egész... végre lenne egy normális csatárunk, csak ki kellene találni egy taktikát, hogy tizenhatoson belül valahogy eljusson hozzá a labda, inkább kihagyjuk a keretből is.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Kinn voltam az Albertban, hát ez a piros és sárga kombót már ott sem értettem, visszajátszást nézve még kevésbé... komoly bajnokságban nem történik semmi. Jó, hogy igazoltunk középső hátvédet, aki most 3 meccsen nem fog játszani kb... Értem én, hogy sérültek voltak, és esetleg nem bírnak 60 percet, de akkor is tavaszi nyitón kezdetem Leonardot, és már egyből megpróbálom megnyerni a meccset, nem pedig csak kihúzni. Az első 30 perc nevetséges volt, amit műveltünk. Ugrai egyáltalán ért labdához? Laczkó viszont jó igazolás, a helyszínen látszott, hogy remekül helyezkedik, jól olvasta a játékot...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
elegge sok nezo volt kivancsi az nb1 nyitanyra..ehesek voltak a focira..mindig ez van.ZoliMPNem történt semmi különös, csak otthon játszottunk mi is meg a Diósgyőr is, az MTK meg idegenben:
Fradi - Győr 11200
Diósgyőr - Debrecen 6000
összes többi 11600
több mint 11 éve
nem kis gólokkal nyert a ManCity sportgeza.hu/futball/2014/03/02/angol_ligakupa/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
elegge sok nezo volt kivancsi az nb1 nyitanyra..ehesek voltak a focira..mindig ez van.feroer mev idegenben gyozott 4-1re
m.sportgeza.hu/futball/2014/03/02/gibraltar_elso_gol/
több mint 11 éve
pintér panaszkodott, hogy a játékosok nem azokat a mozgásokat adják elő az mb1 meccseken, amiket a válogatott edzésein elvár. wtf ?deyellÉn csak most olvastam...
Nem is értem. Ezt komolyan gondolhatta?
Biztos nem félre fordítottak? 😀
"Nem csinálták meg a játékosok azokat a mozgásokat, amiket a válogatottnál is átvettünk, gyakoroltatunk."
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Liktáp!Idén az első összesen a 3. ha jól tudom. Amúgy ez kurvára nem volt piros, szerintem sárga sem.
Istenem, hányadik tavaszi forduló volt ez, a második? És egyből piros 😀 CSK és magyar válogatott 😀JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Liktáp! Istenem, hányadik tavaszi forduló volt ez, a második? És egyből piros 😀 CSK és magyar válogatott 😀
több mint 11 éve
Simeonenal kijott hogy rutintalan edzo,ertem en hogy tartogatta a csereit az utolso percekre de kozben elfaradt a komplett csapata,lehetett volna frissiteni.Ha cserel a 75.-ik perc kornyeken akkor nyernek.Mellesleg reg lattam ennyire szar jatekvezetest.
Ja es Pepe meg mindig egy bohoc😀
több mint 11 éve
Ramos mekkora ótvarfos ma is 😀eaglesmcnabbNagyon rossz nézni mostanság szegényt.
több mint 11 éve
nem az a vicc, hanem hogy így is vezetik a bajnokságot.szerintem a real meccsre gondolt...Hihetetlen, hogy két csere arra ment el, hogy helyrehozza a kezdő csapatbéli hibát.FViktor93Sérült / beteg volt mindkettő, nem csinálták végig az alapozást, szerintem ezért nem kezdtek.
Gondolom Pavlovic nem a standard 1 meccset fogja kapni.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a kedves bíró sport társ mivel indokolta a második sárgáját.
Böde formán kívül, nem tudom miért Ő rúgta...Sinisa
Vicc egyébként hogy Ancelottival 3 fontos bajnokink volt, ebből 1 pont.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
szerintem a real meccsre gondolt...Hihetetlen, hogy két csere arra ment el, hogy helyrehozza a kezdő csapatbéli hibát.FViktor93Sérült / beteg volt mindkettő, nem csinálták végig az alapozást, szerintem ezért nem kezdtek.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy a kedves bíró sport társ mivel indokolta a második sárgáját.
Böde formán kívül, nem tudom miért Ő rúgta...Sinisa
Vicc egyébként hogy Ancelottival 3 fontos bajnokink volt, ebből 1 pont.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hihetetlen, hogy két csere arra ment el, hogy helyrehozza a kezdő csapatbéli hibát.FViktor93Sérült / beteg volt mindkettő, nem csinálták végig az alapozást, szerintem ezért nem kezdtek.
Böde formán kívül, nem tudom miért Ő rúgta...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Nincs Józsi és egyből nem megy be a bünti. Kár
több mint 11 éve
A legszebb, hogy ezzel el is ment a hosszabbítás 😀Egész jó kis meccs volt, sztem reális az x, mondjuk ha Böde berúgja a tizit nincs miről beszélni (ami mellesleg kívül volt)
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Tony
885
Most fradistaként sem értem, hogy ad1 ez miért piros Liptáknak, ad2 ha egyből piros, akkor Pavlovic miért kapott sárgát?
885
Amúgy Böde bekaphatja, ez rajta ment most el és baromi jó, hogy sorozatban bukjuk a meccseket, az értelmetlen hibák miatt. Ugyanilyen hibák vannak már hónapok óta.
több mint 11 éve
Melyik volt a jobb? 😛JC6Hát a megyein kikaptunk szar meccsen, ez a Fradi-ETO nem volt rossz meccs.
több mint 11 éve
Ez a Pavlovic mekkora egy féreg 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Hihetetlen, hogy két csere arra ment el, hogy helyrehozza a kezdő csapatbéli hibát.
több mint 11 éve
Távol álljon tőlem, hogy bármi rosszat is rá merjek mondani Fradira (nem kell, hogy egyszemélyben rontsanak rám fradisták), de azért Böde iszonyat nagyot szimulált ott, ahogy hozzáértek már repült😀fuu közben meg ez a köcsög eto...
több mint 11 éve
pintér panaszkodott, hogy a játékosok nem azokat a mozgásokat adják elő az mb1 meccseken, amiket a válogatott edzésein elvár. wtf ?
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Ramos mekkora ótvarfos ma is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!