Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
A magyar edző jó, a magyar edző felkészült, a magyar edzőnél nem jobb a külföldi, a magyar edző szép futballt oktat le, a magyar edző kemény felkészülésen van túl a csapatával, a magyar edző kielemzi az ellenfelet a meccs előtt, a magyar edző mindig nyerni akar...aki nem hiszi, nézze meg a puskás fiatalokra épìtő akadémia vs paks meccset!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mai MB1-es találós kérdés:

Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊Shilkor
Szerintem a DebrecenAsbee
Nem nyert, annyit segítek h 28.Shilkor
1 évvel mellément, úgy emlékeztem 2005-ben ment Crystal Palace-hoz. Gondban vagyok az évekkel😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊Shilkor
Szerintem a DebrecenAsbee
Nem nyert, annyit segítek h 28.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Szerintem a Debrecen
Atyaég...bekapcsolom a Dunát, hatalmas rangadó.
4. perc: Nyíregyháza bedobás. Senki nem mozdul, végül az egyik játékos megindul a dobó felé, majd megfordul és elkezd befelé kocogni. A dobó meg a neki háttal álló, kocogó felé dobja a labdát...megyében nem láttam még ilyet.JC6
nézz barca meccset😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Atyaég...bekapcsolom a Dunát, hatalmas rangadó.
4. perc: Nyíregyháza bedobás. Senki nem mozdul, végül az egyik játékos megindul a dobó felé, majd megfordul és elkezd befelé kocogni. A dobó meg a neki háttal álló, kocogó felé dobja a labdát...megyében nem láttam még ilyet.
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dunaferr - Nyírség a dunán 14.30-kor. Az év meccse!

több mint 11 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
Jól van AVB-.t elküldtük de legalább Tim Sörrel se lettünk jobbak 😛dande
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Haha csak sikerült el jinxelnem pedig nem ezzel a szándékkal írtam be de kiejtették a Dniprot vááá 😀
Szép párosítások lesznek azért:

Benfica-Spurs

Napoli-Porto

Salzburg-Basel

Sevilla-Betis

Juve-Fiorentina

stb még mondja valaki, hogy rossz az EL mezőnye
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jól van AVB-.t elküldtük de legalább Tim Sörrel se lettünk jobbak 😛
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
a kazan betis egesz jo lenduletes meccs -volt
remelem rabukkanok vhol a valencia meccsre is bar nem tudom mikor jatszanak..a gepem most nincs kozelben.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...iktriad
Én úgy tudom ő mondta le az U21-et mondván hogy most inkább a klubjára szeretne koncentrálni, és minél meghatározóbb játékossá válni.Hanni
Ok, de aselejtezők kezdete előtt Pintr jobban tenné, ha őt is is kipróbálná. Mielőtt még elviszi Nigéria....
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...iktriad
Én úgy tudom ő mondta le az U21-et mondván hogy most inkább a klubjára szeretne koncentrálni, és minél meghatározóbb játékossá válni.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?iktriad
ő is olyan center, akit ki kell szolgálni, azt meg nem tudjuk megcsinálni, Szalai se kapott labdát soha, ilyen szempontból az 1 ékes felállás elvetése logikus gondolat. Persze nagy esély van rá, hogy nem ezért nincs bent 😕)Höri
Ok, ez logikus válasz. De azért legalább valamelyik összetartásra elhívtam volna, hogy megnézzem mit tud. Gondolom az sem segít hogy vélhetően a menedzsere nem MLSZ kompatibilis.
több mint 11 éve
Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?iktriad
ő is olyan center, akit ki kell szolgálni, azt meg nem tudjuk megcsinálni, Szalai se kapott labdát soha, ilyen szempontból az 1 ékes felállás elvetése logikus gondolat. Persze nagy esély van rá, hogy nem ezért nincs bent 😕)

több mint 11 éve
Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?
Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...
több mint 11 éve
u21-es keret

azért innen Radó,Kovács,Kleinheisler simán A válogatott kerettagok lesznek.Kenny
Az nagyszerű, de sajnos nem az ő posztjukra nincs ember, hanem hátra.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Ekkora gól után is rég szomorkodtak emberek.Toca
kár azért a gólért (főleg mert nálunk ilyeneket nem lőtt), most kezdheti újból casillas a góltalanságot :/
Ha a bajnokságban is védene mondjuk könnyebb dolga lett volna.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
szép volt Szalai Huntelaar gólja
de ha a Schalkének 6-ot lőtt a Real, magyar csapatnak mennyit lőne?😊NB2
az élcsapatoknak 3-5 között.
de ezt is csak azért mondom, mert kizárólag elméleti síkon van bármilyen lehetőség arra, hogy tétmeccsen küzdhessenek az ellenfelek, sörmeccsen meg gondolom nem hajtaná szét magát a sok hombre.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
szép volt Szalai Huntelaar gólja
de ha a Schalkének 6-ot lőtt a Real, magyar csapatnak mennyit lőne?😊
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Ekkora gól után is rég szomorkodtak emberek.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Nem tudom mikor volt ilyen utoljára, de a BL első körében szinte minden párosítás már az első meccs után eldőlt... (per pillanat talán 2 meccs van ahol lehet még valami)NB2
Szerintem 1, de ebből a Manuból nem nézem ki a csodát.Toca
végülis a Milan és a Chelsea meccsét nem vettem eldőltnek
több mint 11 éve
én gyáva, csak kétgólos hendi mellett mertem bevállalni a Real V-t, a háromgólos mellett már nem...slowmotion
4 alatt nem is vagy ember 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
én gyáva, csak kétgólos hendi mellett mertem bevállalni a Real V-t, a háromgólos mellett már nem...
több mint 11 éve
Nem tudom mikor volt ilyen utoljára, de a BL első körében szinte minden párosítás már az első meccs után eldőlt... (per pillanat talán 2 meccs van ahol lehet még valami)NB2
Szerintem 1, de ebből a Manuból nem nézem ki a csodát.