Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért ha nem is látványosan,de párszor elég nevetséges dolgokat fújt le a spori...Pepének 1!!!! szabálytalansága volt egész meccsen,rögtön be is sárgázta egy sima félpályás ütközésnél,Alonso elrúgja a labdát becsúszva,nem az hogy lefújja,még sárgát is ad,meg még lehetne sorolni,de szerencsére nem ilyeneken múlott...Megmutattuk Cselszkiéknek,hogy mit kell csinálniuk kedden 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az egész szezonban jobb volt a Madrid, de főleg tavasszal. "Mi" pedig akkora hullámvölgybe kerültünk, hogy 1 hónapig tartott kimászni belőle.Barca fan vagyok, de minden Madrid meccset élveztem, ellenben a mi labdatartós játékunkkal szemben.
Miért adtuk volna oda a kupát a Real-nak? Teljességgel megérdemelt győzelem és bajnoki cím, apróbb fellángolásokon kívül esélyünk sem volt. Látszik, hogy valami megtört... ez van.
Forca Barca.
több mint 12 éve
én is szánalmasnak tartok egy két dolgot..Na gratulálok nem láttam a teljes meccset, de biztos... megérdemelt volt, az idei egy kupát odaadtuk a Madridnak most már jöhet a Király kupa meg aBL remélem ezzel a vereséggel a Chelsea járt rosszul mert rajtuk verjük el a mérget.mik vagytok ti télapók, hogy minden évben ajándékoztok?
Azért is Forca Barca 😊dande
én személy szerint az effajta véleménykinyilvánítást szánalmasnak tartom.eaglesmcnabb
pld csak az tűnik fel ha az ellenfél játékosai fetrengenek és csak az az undi.
Ne menjünk ebbe bele vsz, nincs értelme. Megérdemelte a Real és ennyi.
több mint 12 éve
Messi 3. tolerálhatatlanul gyenge meccse zsinórban. Pep nem tudom, miért, de úgy tűnt nekem, hogy ezt el akarja bukni. Tello miért kaphatott 80 percet? Pique miért nem játszott? Sanchez miért nem játszott többet? Érthetetlennek tűnnek innen. Na mind1, most asszem egy ideig elég is volt a fosoccerből, jöhet az NBA playoffs, meg még előtte a draft, azt to be continued...
több mint 12 éve
Na gratulálok nem láttam a teljes meccset, de biztos... megérdemelt volt, az idei egy kupát odaadtuk a Madridnak most már jöhet a Király kupa meg aBL remélem ezzel a vereséggel a Chelsea járt rosszul mert rajtuk verjük el a mérget.mik vagytok ti télapók, hogy minden évben ajándékoztok?
Azért is Forca Barca 😊dande
én személy szerint az effajta véleménykinyilvánítást igencsak szánalmasnak tartom.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na gratulálok nem láttam a teljes meccset, de biztos... megérdemelt volt, az idei egy kupát odaadtuk a Madridnak most már jöhet a Király kupa meg aBL remélem ezzel a vereséggel a Chelsea járt rosszul mert rajtuk verjük el a mérget. Azért is Forca Barca 😊
több mint 12 éve
amit a végén nyújtottunk az valami eszméletlen. messi kapura se lőtt egész meccsen. Ronaldonál ritkán volt a laszti, de amikor nála volt akkor 5 méteren vert 6ot az aktuális bekkre 😊
és végre akkor lő gólt amikor kell.
a BL innentől már csak bónusz, a minimális elvárás teljesítve mindkét csapatom bajnok lesz idén 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na végre, szép volt Madrid!
több mint 12 éve
Hát, nem lehetünk mindig mi a bajnokok!Hát nem tudom, ha nekem kellene hallgatnom minden idegenbeli mérkőzésen a ritka kreatív Messizést (amiben nem értem mondjuk mi a poén), akkor lehet, hogy bennem is lenne feszültség 😀
Grat a Madridnak, ez évi teljesítményük után meg is érdemlik.
De ez a Cé valami förtelem...gól ide vagy oda...JC6

több mint 12 éve
Remélem a mai meccs után a real fanok egy kicsit a szinészezésből meg bírózásból visszavesznek.A bajnoki cím megérdemelt, grat hozzá idén jobb csapat volt a bajnokságban a Madrid.
Marad a BL.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát, nem lehetünk mindig mi a bajnokok!Grat a Madridnak, ez évi teljesítményük után meg is érdemlik.
De ez a Cé valami förtelem...gól ide vagy oda...
több mint 12 éve
ez a montvai már a paks2-be sem fér be. laza 5-0, csao NB1 😀Paks II mai kapusa még mikor diákolimpián voltunk, akkor se fért be a csapatba, inkább egy jégkorongozó védett helyette. 😀 Ennyit róla.
vasspatrik sem lesz sokáig nálunk, kibaszott nagy játékos lesz, balajti összvissz 2 labdaérintés, de mindkettő gól 😀
szerk.: amúgy nézőcsúcs voltunk vagy 500an 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Eddig jól alakul a nap. Elhoztunk egy pontot a Halitol, Vasas meccs x lett, a legjobb ami lehetett talán, és a Real is vezet a szünetben, és a Dortmund is bajnok lett újra! 😊
több mint 12 éve
ez a montvai már a paks2-be sem fér be. laza 5-0, csao NB1 😀vasspatrik sem lesz sokáig nálunk, kibaszott nagy játékos lesz, balajti összvissz 2 labdaérintés, de mindkettő gól 😀
szerk.: amúgy nézőcsúcs voltunk vagy 500an 😀
több mint 12 éve
az első fradi gólnál, a kapufa után a fejesnél németh ahogy hárítani próbált az epic... elég chuck norris stílus 😂 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
NB2!!! 😛 😂xrace77Még nem biztos, ha a Pápa mindent bukik, és a Vasas max egyet nyer, a többit bukja, mi mindet hozzuk, és rájuk verünk sorrendben 23-at, és 17-et gólkülönbségben, akkor bennmaradunk 😛 Viccet félretéve, ja, NB2. Jobb is lesz, kicsit megtisztulunk legalább.
Amúgy a mai meccsről, nyert volna a Vidi akármi van, de amit Oláh művelt, az felháborító volt. Nekünk nem fújja be a kezezést, ellenünk kioszt egy véleményes tizit, Panikvar helyett leküldi Bogut, majd Jahicot, mert ugye biztos értette, mit beszél szlovénul. A Vaskó kiállítás már csak a hab volt a tortán, Brkic kézzel vette át, majd elesett, erre befelé szabad, és kiállítás. Már látom a holnapi értékelését az NS-ben: "Oláh Gábor - Mezőnybeli apróbb tévedésektől eltekintve, végig kézben tartva, következetesen vezette a mérkőzést. A kérdéses szituációkat többnyire jól ítélte meg, bár Vaskó kiállítása kicsit szőrős-szívű döntésként értékelhető - 9"
több mint 12 éve
NB2!!! 😛 😂
több mint 12 éve
Jöjjön a bajnokavatás és ünneplés,még ha a Bayern be is mákolta a végén :cool: :/

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez a meccs egy fos volt, a chelsea kibekkelte a meccset, mint a bárka ellen.lolyup, készültünk a keddre.
több mint 12 éve
ez a meccs egy fos volt, a chelsea kibekkelte a meccset, mint a bárka ellen.
több mint 12 éve
na Lass mondjuk jöhetne a Milanba, meglenne a helye az biztos, és nem ilyen Muntarikat kéne kezdetni

több mint 12 éve
Hülyeség. Eddig jó volt. Pár gyengébb meccs, meg 1-2 hiszti miatt nem kell menni hagyni. Utána meg majd jönne a sírás...Robben nyáron menni fog...Asbeejobban járunk, ha tényleg megy.Amadeus91
több mint 12 éve
Lass is megy törökbe. nemszámít hogy ő volt a legfontosabb játékosunk. végülis amióta hanyagoljuk 10 pontról lejöttünk 4-re, és holnap még lejjebb mehet... 😊