Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
A magyar edző jó, a magyar edző felkészült, a magyar edzőnél nem jobb a külföldi, a magyar edző szép futballt oktat le, a magyar edző kemény felkészülésen van túl a csapatával, a magyar edző kielemzi az ellenfelet a meccs előtt, a magyar edző mindig nyerni akar...aki nem hiszi, nézze meg a puskás fiatalokra épìtő akadémia vs paks meccset!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
1 évvel mellément, úgy emlékeztem 2005-ben ment Crystal Palace-hoz. Gondban vagyok az évekkel😀Nem nyert, annyit segítek h 28.ShilkorMai MB1-es találós kérdés:Szerintem a DebrecenAsbee
Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊Shilkor
több mint 11 éve
Nem nyert, annyit segítek h 28.Mai MB1-es találós kérdés:Szerintem a DebrecenAsbee
Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊Shilkor
több mint 11 éve
Mai MB1-es találós kérdés:Szerintem a Debrecen
Atyaég...bekapcsolom a Dunát, hatalmas rangadó.nézz barca meccset😀
4. perc: Nyíregyháza bedobás. Senki nem mozdul, végül az egyik játékos megindul a dobó felé, majd megfordul és elkezd befelé kocogni. A dobó meg a neki háttal álló, kocogó felé dobja a labdát...megyében nem láttam még ilyet.JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Atyaég...bekapcsolom a Dunát, hatalmas rangadó.4. perc: Nyíregyháza bedobás. Senki nem mozdul, végül az egyik játékos megindul a dobó felé, majd megfordul és elkezd befelé kocogni. A dobó meg a neki háttal álló, kocogó felé dobja a labdát...megyében nem láttam még ilyet.
több mint 11 éve
Mai MB1-es találós kérdés:Ki volt akkor a bajnok, amikor Trollgerle Sándor utoljára az MTK-ban játszott? 😊
több mint 11 éve
Jól van AVB-.t elküldtük de legalább Tim Sörrel se lettünk jobbak 😛dande
több mint 11 éve
Haha csak sikerült el jinxelnem pedig nem ezzel a szándékkal írtam be de kiejtették a Dniprot vááá 😀Szép párosítások lesznek azért:
Benfica-Spurs
Napoli-Porto
Salzburg-Basel
Sevilla-Betis
Juve-Fiorentina
stb még mondja valaki, hogy rossz az EL mezőnye
több mint 11 éve
Jól van AVB-.t elküldtük de legalább Tim Sörrel se lettünk jobbak 😛
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
a kazan betis egesz jo lenduletes meccs -voltremelem rabukkanok vhol a valencia meccsre is bar nem tudom mikor jatszanak..a gepem most nincs kozelben.
több mint 11 éve
Ok, de aselejtezők kezdete előtt Pintr jobban tenné, ha őt is is kipróbálná. Mielőtt még elviszi Nigéria....Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...iktriadÉn úgy tudom ő mondta le az U21-et mondván hogy most inkább a klubjára szeretne koncentrálni, és minél meghatározóbb játékossá válni.Hanni
több mint 11 éve
Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...iktriadÉn úgy tudom ő mondta le az U21-et mondván hogy most inkább a klubjára szeretne koncentrálni, és minél meghatározóbb játékossá válni.
több mint 11 éve
Ok, ez logikus válasz. De azért legalább valamelyik összetartásra elhívtam volna, hogy megnézzem mit tud. Gondolom az sem segít hogy vélhetően a menedzsere nem MLSZ kompatibilis.Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?iktriadő is olyan center, akit ki kell szolgálni, azt meg nem tudjuk megcsinálni, Szalai se kapott labdát soha, ilyen szempontból az 1 ékes felállás elvetése logikus gondolat. Persze nagy esély van rá, hogy nem ezért nincs bent 😕)Höri
több mint 11 éve
Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?iktriadő is olyan center, akit ki kell szolgálni, azt meg nem tudjuk megcsinálni, Szalai se kapott labdát soha, ilyen szempontból az 1 ékes felállás elvetése logikus gondolat. Persze nagy esély van rá, hogy nem ezért nincs bent 😕)
több mint 11 éve
Simon Attila a 13 góljával miért nem fér be a keretbe a csatárok közé legalább a keretbe? A 31 évévével már öreg?Ja és Otigba Kennethet semelyik válogatottba sem hívtuk be? Miután talán az egyik legjobb formában lévő magyar játékos jelenleg, szóval "teljesen érthető" a mellőzése...
több mint 11 éve
u21-es keretAz nagyszerű, de sajnos nem az ő posztjukra nincs ember, hanem hátra.
azért innen Radó,Kovács,Kleinheisler simán A válogatott kerettagok lesznek.Kenny
több mint 11 éve
Ekkora gól után is rég szomorkodtak emberek.Tocakár azért a gólért (főleg mert nálunk ilyeneket nem lőtt), most kezdheti újból casillas a góltalanságot :/
Ha a bajnokságban is védene mondjuk könnyebb dolga lett volna.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
szép voltaz élcsapatoknak 3-5 között.SzalaiHuntelaar gólja
de ha a Schalkének 6-ot lőtt a Real, magyar csapatnak mennyit lőne?😊NB2
de ezt is csak azért mondom, mert kizárólag elméleti síkon van bármilyen lehetőség arra, hogy tétmeccsen küzdhessenek az ellenfelek, sörmeccsen meg gondolom nem hajtaná szét magát a sok hombre.
több mint 11 éve
szép volt de ha a Schalkének 6-ot lőtt a Real, magyar csapatnak mennyit lőne?😊
több mint 11 éve
Ekkora gól után is rég szomorkodtak emberek.
több mint 11 éve
végülis a Milan és a Chelsea meccsét nem vettem eldőltnekNem tudom mikor volt ilyen utoljára, de a BL első körében szinte minden párosítás már az első meccs után eldőlt... (per pillanat talán 2 meccs van ahol lehet még valami)NB2Szerintem 1, de ebből a Manuból nem nézem ki a csodát.Toca
több mint 11 éve
én gyáva, csak kétgólos hendi mellett mertem bevállalni a Real V-t, a háromgólos mellett már nem...slowmotion4 alatt nem is vagy ember 😀
több mint 11 éve
én gyáva, csak kétgólos hendi mellett mertem bevállalni a Real V-t, a háromgólos mellett már nem...
több mint 11 éve
Nem tudom mikor volt ilyen utoljára, de a BL első körében szinte minden párosítás már az első meccs után eldőlt... (per pillanat talán 2 meccs van ahol lehet még valami)NB2Szerintem 1, de ebből a Manuból nem nézem ki a csodát.