Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Dzsudzsák szerint "reális" esélyünk van kijutni a 2016-os EB-re. xD 🏈

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szidtam Hendersont, rúgott kettőt. Dicsértem a védelmet, kaptak hármat egy Swansea-tól. WTF.

Amúgy meg:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Engem meg az érdekelne, hogy hogy a tökömbe lehet így sorsolni. Ma jutott pont eszembe s filóztam egy kicsit. Nem néztem utána pontosan az utóbbi 10 évben, mondjuk, hogy kikkel kerültünk össze, de le merem fogadni, hogy állandóan 20 csapat volt forgásban.
Vegyük például azt, hogy 6 éven belül 3 selejtező-sorozatban is együtt voltunk a svédekkel. Máltát, San Marino-t hagyjuk, bár ez is érdekes. Aztán ott voltak a görögök, akiket sokáig nem kaptunk, majd most megint. Ott vannak a románok, akikkel régen nem játszottunk, erre 2 egymást követő sorozatban megint. Finnek ugyan ez.

Görög, svéd, finn, stb.... Úgy megnéztem volna egy magyar - angolt vagy egy magyar szerbet például.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Pintérnek abban teljesen igaza volt, hogy teljesen mindegy kit v. kiket kapunk v. kaptunk. Adott meccsre kell készülni oszt majd kiderül mi lesz ebből. Én alapvetően optimista vagyok és 18,19 pontot jósolok a csapatnak (tök fölösleges, de én szeretek kalkulálgatni; persze hülyeség előre gondolkoznia abból a szempontból, hogy mi lesz ha...), tehát nem irreális a második, harmadik hely valamelyike.

De abból a szempontból viszont borúlátó vagyok, hogy edző bá szépen felforgatja a "csapatot", hozza a fiatalokat, az újoncokat stb, és így kb. a csapatépítésre rámegy a selejtező. Ez is baj már 1000 éve, hogy nincs egység, nincs összetartás, nincs egy megszokott csapat + az MLSZ vezetése, elnöksége is töketlenségeket művel ill. nem tesz v. nem akar tenni annak érdekében, hogy változzon valami.

Reméljük a legjobbakat.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
A valaha volt egyik legnagyobb szobrott kapott az Emirates előtt 4. emberként a klub történetében. Chapman, Adams és Henry az elődei.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Csank mester okostelefonja megvolt?
Höri
Hívnom kellett egy kecskét és egy majmot, hogy ezt a mekegést-makogást le tudják fordítani. 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Höri
Ezt a szakértői értékelést 😀
Szegény Jani bácsi felett elszállt az idő,pedig emlékszem mikor még a váci bajnokcsapatot együtt ünnepeltük..
Koszta-Nagy-Füle-Aranyos 😊Szép idők voltak..Montana
Jani bácsi csak a szokásos magyar edzői szöveget tolta a kamerába, nesze semmi fogd meg jól alapon.
mondjuk _elvileg_ off the record mondott vicces dolgokat (ciki lenne nem bejönni másodiknak? örülhetünk, ha a harmadik hely meglesz), de a cím, amit adtak a videonak... na ezt nem tudom, honnan szedték, mert az semmiképpen sem hangzott el.
több mint 11 éve
Montana San Francisco 49ers Florida State Seminoles 635
Höri
Ezt a szakértői értékelést 😀
Szegény Jani bácsi felett elszállt az idő,pedig emlékszem mikor még a váci bajnokcsapatot együtt ünnepeltük..
Koszta-Nagy-Füle-Aranyos 😊Szép idők voltak..
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 530 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Szvsz Görögök elleni utolsó fordulós meccs ha nem is ki-ki meccs, de sorsdöntő lehet. Én a Magyar/Görög/Román hármas közt össz 3-4 pontnyi különbséget jósolok. És az is tuti, hogy Athénban amikor a fél stadion lángokban fog állni (görögtűz természetesen), akkor ugyan úgy tele lesz a gatya, mint Bukarestben az 50000 szőrőstalpú előtt. De addigra elkészül a Fradi stadion, meg talán a debreceni is, szóval legalább azzal nem kell égni, hogy a félig kész győri stadionban vagy a félig ledőlt Puskásban kell játszanunk. Nagyon jót tenne szerintem már csak az emberek moráljának is, ha lehetne egyszer igazából szurkolni a focisoknak. Kézisek, vizilabdások, hokisok, párbajtőrösök, szinte mindenki hozzák a szebbnél szebb eredményeket, aztán fociban meg, ami az "ország sportja", égünk 25-30 éve. Sajnos (vagy nem?) nem éltem még amikor utoljára voltunk kint nemzetközi tornán, elképzelni se tudom milyen lenne, ha bekapcsolnám Gundel Takácsot az M1en, és nem a spanyol/német/olasz/francia stb himnusz menne, hanem a magyar...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Alakul a R. Madridnak a hétvége........dande
Elég fasza lett 😀Toca
Nem baj majd hős Szalaink megmutatja nekik, hiba volt őt elengedni 😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Alakul a R. Madridnak a hétvége........dande
Elég fasza lett 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 181 — Így remélem megfelelek nektek.....
Alakul a R. Madridnak a hétvége........
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Hmmm, nem rossz, nem rossz, de kaptunk már ki Máltán is anno, úgyhogy számomra ez teljesen megjósolhatatlan... Mondjuk olyan sokat nem várok, így pozitívan csalódhatok csak a végén. 😀
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A gond annyi, hogy a továbbjutást jósoló fejtegetések, egy állandó formát vesznek alapul. Viszont azt sose feledjük, hogy aranylábú fiaink bármikor képesek az első, illetve az utolsó percekben is gólokat (ezáltal pontokat) ajándékozni az ellenfeleknek. Szóval felesleges elemezni, pláne úgy, hogy az elmúlt évek legszarabb román csapatával már a legutóbb se tudtunk mit kezdeni és nehogy már ráfogjuk a zárt kapura (amit a sok @[]@&# szurkolónak lehet köszönni, mert nem a románok jöttek ide zsidózni egy barátságos meccsre), hogy az utolsó percben nem tud senki odalépni a támadónak.
A helyzet az, hogy a védőink szarok, a legdrágábban jegyzett játékosunk pedig, az eddigi pályafutása során képtelen volt a visszazárás és a védekezés nehéz feladatkörét elsajátítani. Csatáraink mindent megtesznek, csak nehogy helyzetbe kerülhessenek (példa Szalai Schalke-s produkciója). Mindemellett légiósaink úgy fosnak a sérüléstől, hogy méterekről nézik csak azokat, akiket le kellene szerelniük, a "mennyei szülöttei" meg inkább az ellenfélnek segítenek (Devecseri, Guzmics), nehogy azok elfáradjanak már.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Pedig 3-ak leszünk.....a román,görög előttünk.
pótselejtezőt meg majd elbukjuk...és akkor lesz majd itt lázadás ! 😊
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 927
Ha innen nem jut ki a válogatott, meg kell szüntetni az egészet.szaba
akkor még tovább nő majd a munkanélküliség...slowmotion
Ezek a srácok akkor bármilyen közmunkát megérdemelnek.
több mint 11 éve
akkor még tovább nő majd a munkanélküliség...
több mint 11 éve
egyébként most árazza be keményen a PL-t a Szocsedád...slowmotion
A BL-be ez a Sociedad csont uccsóként zúgott ki abból a csoportból, amit simán nyert az angol bajnokságban bukdácsoló, jelen pillanatban 6. ManUtd. 😊.

Akkor, hogyan is van ez?tüsi91
az akkor volt 😊
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
már rég meg kellett volna.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Nah az a júniusi finn kirándulás is szopó, 2-3 héttel a bajnokság(ok) befejezése után még nem láttam aranylábú fiainkat a szabadság csúszása miatt méla undor nélkül futballozni....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 927
Ha innen nem jut ki a válogatott, meg kell szüntetni az egészet.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
Ha a csoportellenfeleket nézzük kaphattunk volna sokkal nehezebb csoportot.Azt most ne nézzük, h kaphattunk volna sokkal könnyebbet is.
Elég sokan lennének a helyünkben.

Görögök a legerősebbek?! Lehet, de ők korántsem olyan erősek h 10-ből 9-et nem nyernének pl ellenünk.
Nem azt mondom, h sima első vagy 2. hely, de ebből a csoportból nem lóg ki senki sem felfelé.
Csak tőlünk függ. Ha Pintér netán tényleg összerakja a csapatot minimum fejben akkor lesz miért drukkolni.
Annak örülök, h az uefa jelölte ki a menetrendet. Eddig mindig úgy okoskodtunk, hogy a végére is legyen esélyünk. Na az volt igazi átbaszás😀
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Azért a finneket én nem írnám le ilyen könnyen.Láthattuk,hogy a spanyol-francia duó is megszenvedett velük,pedig azok azért más szinten vannak,mint mi

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Október 11.Irány bukarest.Kenny
Ennyire jó volt a szeptemberi meccs? 😀Duff
kit érdekel a szar meccs? 😀Dub
Amúgy mi is így voltunk vele, hogy tök jó túra volt, csak a meccs nem kellett volna.