Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
A válasz pedig az, hogy oda hívsz szerelőt, ahol elromlott valami.ha van 2 munkásod melyiket pénzeled aki jó munkát végez, vagy aki szart? Én személy szerint annak adnék több pénzt aki jó munkát végez.
Sobri Jóska
Egyébként ez a "sok pénz" is picsafüst ahhoz képest amiből a külföldiek gazdálkodnak, úgyhogy vagy legalább a tripláját kéne beleölni, vagy csak elsüllyedt ktg. az egész
.
+ nyilván a foci a legnépszerűbb sport idehaza, és nyilván ide megy a legtöbb lóvé, de még így is lófasz a nézettsége, akkora pénzeket sajnos nem mozgat meg, bár kétségkívül többet mint a vízilabda, de amíg egy MTK meccsen 7000-es stadionra van 500 néző, addig nincs miről beszélni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ob1, első fordulóMicsoda csapatnevek...
www.nemzetisport.hu/vizilabda/ferfi-vizilabda-ob-i-a-vasas-nyert-a-szeged-csak-ikszelt-2277905
baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
A válasz pedig az, hogy oda hívsz szerelőt, ahol elromlott valami.kérdés, hogy minek öntsenek pénzt egy olyan sportágba, ami nem mozgat meg nagy pénzeket?Amadeus91teltház van a meccseken. Az u19-es EB-n nem győzik a haverokat beültetni még felcsútra is, ami jóval kisebb befogadóképességű a Szuszánál.Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
Lehet oda kellene inkább önteni azt a sok pénzt, Viktor.JC6
tudom, demagóg vagyok.berger90
A vizilabda bár rétegsport, de sikeres így is.
Minek oda több forrás?
A soccer az top1 sport Magyarországon is, sok ember szeretné ha nem az infrastruktúrán múlna egy nemzetközi siker.
Ha házat építesz, akkor is először alapozol, és a tapétát csak a végén rakod fel.
A stadionok az alap, ez evidens.
Egyébként nézd meg, hogy az USA labdarúgása kb 3 nagyságrenddel nagyobb biznisz, ezerszer akkora a bázisa, az utánpótlása, az infrastruktúra mögötte, de nemzetközi szinten semmi látványos eredmény.
Ergo még a pénz, a stadionok se minden, de valahol el kell kezdeni.
több mint 11 éve
jó menedzserük van most ezek szerint, érthetőA magyar soccer-EB meccseken is telt ház lenne, ez nem valami jó érv.a Linfield nagyon jó kis csapat, Championship Managerben halálra aláztam velük Észak-írországot, és többször is csak hajszálon múlott a BL-csoportkör 😊
Amúgy a szintén félprofi Linfield FC, a Cliftonville mögött második észak-ír csapat 1:0-ra legyőzte otthon a svéd bajnokságban a Göteborg előtt második helyen végző AIK-ot xD na tessék ebből kiokoskodni valamitbaggio
oh waitslowmotion
a lengyelek eredménysora tetszik még, az első BL, a másik három EL:
Legia Warszawa (lengyel)–St. Patrick's (ír) 1–1
Nomme Kalju (észt)–Lech Poznan (lengyel) 1–0
Ruch Chorzów (lengyel)–Vaduz (lichtensteini) 3–2
Zulte Waregem (belga)–Zawisza Bydgoszcz (lengyel) 2–1
ilyen sorrendben végeztek a bajnokságban is, igaz a Zawisza csak 8. lett, de kupagyőztes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A magyar soccer-EB meccseken is telt ház lenne, ez nem valami jó érv.a Linfield nagyon jó kis csapat, Championship Managerben halálra aláztam velük Észak-írországot, és többször is csak hajszálon múlott a BL-csoportkör 😊
Amúgy a szintén félprofi Linfield FC, a Cliftonville mögött második észak-ír csapat 1:0-ra legyőzte otthon a svéd bajnokságban a Göteborg előtt második helyen végző AIK-ot xD na tessék ebből kiokoskodni valamitbaggio
oh wait
több mint 11 éve
A magyar soccer-EB meccseken is telt ház lenne, ez nem valami jó érv.Amúgy a szintén félprofi Linfield FC, a Cliftonville mögött második észak-ír csapat 1:0-ra legyőzte otthon a svéd bajnokságban a Göteborg előtt második helyen végző AIK-ot xD na tessék ebből kiokoskodni valamit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nem írtam oda, elnézést kérek, hogy az EB-re gondoltam.ob1, első fordulóteltház van a meccseken..berger90Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
www.nemzetisport.hu/vizilabda/ferfi-vizilabda-ob-i-a-vasas-nyert-a-szeged-csak-ikszelt-2277905
OSC-ÚJBUDA–TEVA-VASAS 11–14 (3–4, 3–3, 2–2, 3–5)
Nyéki uszoda, 100 néző
YBL WPC–RACIONET HONVÉD 8–21 (1–7, 1–4, 3–6, 3–4)
Sportmax, 100 néző
SZÉCHENYI BANK-FTC–ZF-EGER 10–13 (4–2, 2–2, 4–4, 0–5)
Népliget, 100 néző
VALDOR-SZENTES–DEBRECEN 10–10 (1–4, 4–3, 4–3, 1–0)
Szentes, 300 néző
KAPOSVÁRI VK–SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP 9–13 (2–4, 2–5, 2–1, 3–3)
Kaposvár, 100 néző
KSI SE–BVSC-ZUGLÓ 16–14 (3–3, 4–3, 4–4, 5–4)
Széchy uszoda, 100 néző
de biztos tízszer-hússzor ekkora az igény a jegyekre, csak ennyien férnek bebaggio
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ha sikerült vele jóllakni, szóljatok. Csányiék nem sikerélményből öntik a lóvét a mennyeibe.kérdés, hogy minek öntsenek pénzt egy olyan sportágba, ami nem mozgat meg nagy pénzeket?Amadeus91Azért amádé, mert van sikerélmény, mert ott a jó példa, mert van utánpótlás, mert tudják mi az alázat, nincsenek a bulvárban, mert jók, azé!
És a foci? Egy pénztemető. Nulla siker, nulla eredmény, nulla utánpótlás, nulla világverseny, korai kihullás, nézhetetlen meccsek, szar az egész.
Azé.JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
kérdés, hogy minek öntsenek pénzt egy olyan sportágba, ami nem mozgat meg nagy pénzeket?Amadeus91Azért amádé, mert van sikerélmény, mert ott a jó példa, mert van utánpótlás, mert tudják mi az alázat, nincsenek a bulvárban, mert jók, azé!
És a foci? Egy pénztemető. Nulla siker, nulla eredmény, nulla utánpótlás, nulla világverseny, korai kihullás, nézhetetlen meccsek, szar az egész.
Azé.
több mint 11 éve
ob1, első fordulóteltház van a meccseken..berger90Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
OSC-ÚJBUDA–TEVA-VASAS 11–14 (3–4, 3–3, 2–2, 3–5)
Nyéki uszoda, 100 néző
YBL WPC–RACIONET HONVÉD 8–21 (1–7, 1–4, 3–6, 3–4)
Sportmax, 100 néző
SZÉCHENYI BANK-FTC–ZF-EGER 10–13 (4–2, 2–2, 4–4, 0–5)
Népliget, 100 néző
VALDOR-SZENTES–DEBRECEN 10–10 (1–4, 4–3, 4–3, 1–0)
Szentes, 300 néző
KAPOSVÁRI VK–SZOLNOKI DÓZSA-KÖZGÉP 9–13 (2–4, 2–5, 2–1, 3–3)
Kaposvár, 100 néző
KSI SE–BVSC-ZUGLÓ 16–14 (3–3, 4–3, 4–4, 5–4)
Széchy uszoda, 100 néző
de biztos tízszer-hússzor ekkora az igény a jegyekre, csak ennyien férnek be

---
több mint 11 éve
kérdés, hogy minek öntsenek pénzt egy olyan sportágba, ami nem mozgat meg nagy pénzeket?teltház van a meccseken. Az u19-es EB-n nem győzik a haverokat beültetni még felcsútra is, ami jóval kisebb befogadóképességű a Szuszánál.Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
tudom, demagóg vagyok.berger90
több mint 11 éve
teltház van a meccseken. Az u19-es EB-n nem győzik a haverokat beültetni még felcsútra is, ami jóval kisebb befogadóképességű a Szuszánál.Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?baggio
tudom, demagóg vagyok.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
a színvonal a Détári-korszakot idézi.deyellDöme legalább szerethető volt semleges nézőként
több mint 11 éve
Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.oda minek több, ha így is jók, a magyar bajnokikra amúgy meg a kutya nem kíváncsi?

---
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Felváltva néztem a Győr és Fradi meccset, egyik elkeserítőbb volt, mint a másik. Az FTC mondjuk jól védekezett, de sanszos volt, hogy nem húzzák ki. Amúgy nem tudtam eldönteni, hogy melyik a rosszabb játékos. Dilaver, Nalepa, Gyömbér, Kukurozovic vagy Havojic, nem értem, hogy lehet ilyen embereket idehozni. Szegény Zoli, nem tudja mit vállalt, mikor igent mondott Palinak...A győri meccs margójára...
Először is: M1 vagy M2, mindegy... FUCK YOU!
1. Bazzeg, ilyen kommentátort még nem hordott hátán a föld!
"Úgy szeretném..."
"De jó lenne..."
"Bírósportárs kéremszépen!"
"Nagyon sajnálom..."
Az egy dolog, hogy magyarok vagyunk és magyar csapat játszik, de ÍGY nem lehet közvetíteni! A sírásról, nyafogásról és a hülyeségeiről nem is beszélve...
2. Szanyó Karcsi? SZANYÓ KARCSI! 2-0 nagyon veszélyes eredmény, a tippem 3-0 az ETO-nak.
3. A stúdiós csaj? Felkészületlen, hebeg - habog, hülyeséget kérdez és röhög saját magán.
A stúdióban ülők arra nem képesek, hogy felkészüljenek egy Göteborg-ból. Nem egy san marino-i kiscsapat, akiről alig van infó, nem. Képtelenek utánanézni rendesen, hogy milyen csapat, hogy nyomják, mi a taktika, felállás, edző, eredmények, sikerek, kik a játékosok, hogy áll a bajnokság, mi a tervük, stb. Semmi. "Neked ugye van emléked a Göteborg ellen?" - eh mondom Szanyó nyomta ellenük? LÓSZART! Labdaszedő volt 82-ben mikor az UTE alázott... atyavilág, ezzel az erővel megkérdezhette volna tőle, hogy milyen volt ma a széklete.... van ennél lejjebb? És ezért pénzt kapnak...Istenem, segíts!
Nem volt rossz gárda ez a svéd együttes, de nem is volt kiemelkedő. Örültem amúgy, hogy minden második ETO játékosnak a legújabb Nike vagy Adidas cipő díszelgett a lábán, láttam 1-2 új tetkót és nagyon klassz sérókat. Ez állandó támadási felület itt MO-on...de mit csináljak? Ha már focizni nem tudnak...
Persze, kiesett a fél csapat, sérültek meg minden, csak azt nem értem, hogy minden nap van vagy 40 fok, akkor valaki hogy lehet egyik napról a másikra lázas?
Esküszöm, hogy egy megye 1-es csapat jobb eredményt ért volna el az ETO parkban. Nem baj, adjatok még nekik pár új Audit meg több száz milliót, hátha...
DVTK? Le a kalappal. Nektek adták a legkevesebb esélyt, szép volt fiúk! Most már el ne csesszétek...
Ja, igen. A férfi pólósok megint aláztak.
Lehet oda kellene inkább önteni azt a sok pénzt, Viktor.
több mint 11 éve
A Rijeka ellen mondjuk még 0 lövéssel is nagy eredmény az 0-1 idegenben.Ez a tipikus amúgy ebben a játékban, a diósgyőr az első félidőben simán kaphatott volna kettőt, a győr meg ugyanebben a játékrészben jobban játszott a göteborgnál, helyzeteik is voltak bőven. Aztán most ezekből az eredményekből mindenki olyan messzemenő következtetéseket von le, mintha nem 90, hanem legalább 900 percesek lettek volna a mérkőzések.
A DVTK nagy meglepetést okozott, legalábbis nekem.
Az ETO viszont nagy csalódás, a Göteborg ellen nem számítottam sok jóra, de ez extra szánalmas teljesítmény volt.Newman
A fradi meg nem erőltette meg magát ugyan a támadásokkal, de egy kontrázó csapat ugye az ellenfél hibáiból él, amiből lett is volna egy kiugrás, csak ha a félpályánál szabálytalankodik az utolsó védő, akkor az ugye véletlenül se piros.

---
több mint 11 éve
A Rijeka ellen mondjuk még 0 lövéssel is nagy eredmény az 0-1 idegenben.A DVTK nagy meglepetést okozott, legalábbis nekem.
Az ETO viszont nagy csalódás, a Göteborg ellen nem számítottam sok jóra, de ez extra szánalmas teljesítmény volt.
több mint 11 éve
én is csak a második félidőt. az offense-ről minden a képen van, a defense nem lett volna olyan szar, csak egy buta tizenegyest összehoztak a végén.Az igen...berger90
Nem láttam, de akkor itt az 1-0 hízelgő eredmény?Vrijbloed
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az igen...berger90
Nem láttam, de akkor itt az 1-0 hízelgő eredmény?
több mint 11 éve
Szanyó Karcsi szerint mivel a két gólos előny veszélyes egy idegenbeli visszavágón, ezért három gólos győri győzelemben bízik xDbaggioVasashoz van szokva, a Fáy utcából 4 alatt nem igen ment haza senki 😊
több mint 11 éve
hát akkor szorítsunk a Dióknak meg Lokinak. a Rijeka idegenben beáll kontrázni, mivel 5x gyorsabbak és kibekkelik vagy lőnek kettőt.
több mint 11 éve
nyomorék nso meg beírta a Fradinak a gólt, meg is örültem hirtelen, erre....
több mint 11 éve
Pont ez a féreg szerzi a gólt, tipikus

---
berger90