Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Mind szép és jó ,de a keresztény szimbólum nem fogja eltüntetni az x millió(milliárdos) hiteleket és mégis csak egy szép gesztus mégha a legtöbben tudjuk hogy csak $$$ alapú 😀Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa.Nem is tudom, mi a tragikusabb: a sokadszorra hamisan értelmezett multikulti (akkor toleránsak, ha megtagadják a hagyományaikat) vagy az, hogy a keresztény szimbólumot üzleti haszonszerzés céljából tüntetik el (Jézus és a kufárok, ugye).
"A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."Szabler
Sajna a Barca sem jobb, amióta az Unicefet felváltotta Katar.Dzsokijuing
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa.Nem is tudom, mi a tragikusabb: a sokadszorra hamisan értelmezett multikulti (akkor toleránsak, ha megtagadják a hagyományaikat) vagy az, hogy a keresztény szimbólumot üzleti haszonszerzés céljából tüntetik el (Jézus és a kufárok, ugye).
"A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."Szabler
Sajna a Barca sem jobb, amióta az Unicefet felváltotta Katar.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
forgasd csak a tőrt.... 😕http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorter
nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Lencse majdnem akkora király, mint Prince (h képzavarral éljek 😀)azért ezt Te sem gondolod komolyan, hogy bárki is jobb lehet Air Sanyinál... 😐StezBezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorterLencse, nemenjé > Air Sanyi
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
azért ezt Te sem gondolod komolyan, hogy bárki is jobb lehet Air Sanyinál... 😐Lencse, nemenjé > Air Sanyihttp://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorter
nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂peach
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.empty taxi

több mint 12 éve
Lencse, nemenjé > Air Sanyihttp://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorter
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.

Madden hates me.
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕

több mint 12 éve
14 évesen került a Unitedhez.Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀Divatazt hiszem nagyon fiatalon áthozta Ferguson, elment külön érte a walesi otthonukba hogy személyesen győzze meg őt meg a szülőket. Inasszerződést már velünk kötött.davemayer
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa.azért ez nagyon durva még a mai világban is. Köcsög Blatter figyelmébe ajánlanám, itt már senkit sem érdekel a tradíció, felesleges azzal takarózni a videóbíró ellen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀Divatazt hiszem nagyon fiatalon áthozta Ferguson, elment külön érte a walesi otthonukba hogy személyesen győzze meg őt meg a szülőket. Inasszerződést már velünk kötött.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa."A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na, akkor mindent bele. Abban a korban vannak, amikor valami megtörik a magyar utánpótlásnál. Hajrá.
több mint 12 éve
Schleck's right.Ha teljes képet akarsz: http://www.transfermarkt.de/en/manchester-city/jugendarbeit/verein_281.html

Madden hates me.
több mint 12 éve
A Bobál tesók a City-nél.Micah Richards, Michael Johnson, Daniel Sturridge, Stephen Ireland és Joey Barton is onnan jött. Ezek azért nem olyan szar játékosok, meg gondolom most ölik is a pénzt rendesen az akadémiába.
Hát, nem is tudom...inkább ellenzem. Került már ki valaki a City UP-től?JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Bobál tesók a City-nél.Hát, nem is tudom...inkább ellenzem. Került már ki valaki a City UP-től?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jó nem tudom milyen photoshop mesterek dolgoznak a klubnál, de most nem tudom mit gondoljak 😀

innen azt mondom bent volt, eddig viszont abban is kételkedtem, hogy gólvonalat ért-e 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ettől függetlenül nagy hiba volt az nso-nak ilyen ötletes címet kitalálni. Nyilvánvaló volt, hogy a célközönségnek ez túl magas szint lesz. 😊SchleckTapasztalataim szerint, hogyha ezen a fórumon belemegyek ilyen adok - kapokba, mikor bizonyítani akarom az igazam, legtöbbször vereséget szenvedek 😀 De most könyörgöm, ötletes cím... A 2 gólt az Újpest rúgta, nem a Honvéd a saját kapujukba, satöbbi, satöbbi, satöbbi 😀
több mint 12 éve
Ettől függetlenül nagy hiba volt az nso-nak ilyen ötletes címet kitalálni. Nyilvánvaló volt, hogy a célközönségnek ez túl magas szint lesz. 😊Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉davemayer
"A Honvéd két góllal legyőzte a Honvédot Újpesten"
😂 😂 😂JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akárhogy is akarod értelmezni, nem jó. mert ez bizony trógerség 😀Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉davemayer
😂 😂 😂JC6
több mint 12 éve
Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉
😂 😂 😂JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀"A Honvéd két góllal legyőzte a Honvédot Újpesten"
😂 😂 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
5-1, de eléggé túlzó az eredmény, ennyivel semmiképp se voltunk jobbak, ill. a bíró is segített minket, a második "gólunk"-nál ötletem sincs mit látott, ill. én Cechet is leküldtem volna a szépítő gólnál
több mint 12 éve
Tőzsdére megy a MUValaki érti, miért pont Szingapúrban?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."