Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 723 — Vikings fan
Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa.

"A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."Szabler
Nem is tudom, mi a tragikusabb: a sokadszorra hamisan értelmezett multikulti (akkor toleránsak, ha megtagadják a hagyományaikat) vagy az, hogy a keresztény szimbólumot üzleti haszonszerzés céljából tüntetik el (Jézus és a kufárok, ugye).

Sajna a Barca sem jobb, amióta az Unicefet felváltotta Katar.Dzsokijuing
Mind szép és jó ,de a keresztény szimbólum nem fogja eltüntetni az x millió(milliárdos) hiteleket és mégis csak egy szép gesztus mégha a legtöbben tudjuk hogy csak $$$ alapú 😀
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 989 — Saturday Night Lights

"A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."Szabler
Nem is tudom, mi a tragikusabb: a sokadszorra hamisan értelmezett multikulti (akkor toleránsak, ha megtagadják a hagyományaikat) vagy az, hogy a keresztény szimbólumot üzleti haszonszerzés céljából tüntetik el (Jézus és a kufárok, ugye).

Sajna a Barca sem jobb, amióta az Unicefet felváltotta Katar.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 097 — a new hope (again)
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216

nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂peach
Bezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorter
forgasd csak a tőrt.... 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 658 — Lájkold a zsűrit!
Lencse, nemenjé > Air Sanyi
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.empty taxi
azért ezt Te sem gondolod komolyan, hogy bárki is jobb lehet Air Sanyinál... 😐Stez
Lencse majdnem akkora király, mint Prince (h képzavarral éljek 😀)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 799 — Whoops, looks like something went wrong.
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216
nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂peach
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.empty taxi
azért ezt Te sem gondolod komolyan, hogy bárki is jobb lehet Air Sanyinál... 😐

több mint 12 éve
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.

Madden hates me.
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 632 — Mennyi az idő, Marci?

Bezzeg Air már ide sem fér be 😕

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀Divat
azt hiszem nagyon fiatalon áthozta Ferguson, elment külön érte a walesi otthonukba hogy személyesen győzze meg őt meg a szülőket. Inasszerződést már velünk kötött.davemayer
14 évesen került a Unitedhez.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 097 — a new hope (again)

nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 977 — "Grammar maci"

azért ez nagyon durva még a mai világban is. Köcsög Blatter figyelmébe ajánlanám, itt már senkit sem érdekel a tradíció, felesleges azzal takarózni a videóbíró ellen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀Divat
azt hiszem nagyon fiatalon áthozta Ferguson, elment külön érte a walesi otthonukba hogy személyesen győzze meg őt meg a szülőket. Inasszerződést már velünk kötött.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier

"A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀

|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na, akkor mindent bele. Abban a korban vannak, amikor valami megtörik a magyar utánpótlásnál. Hajrá.
több mint 12 éve
Schleck's right.
Ha teljes képet akarsz: http://www.transfermarkt.de/en/manchester-city/jugendarbeit/verein_281.html

Madden hates me.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A Bobál tesók a City-nél.
Hát, nem is tudom...inkább ellenzem. Került már ki valaki a City UP-től?JC6
Micah Richards, Michael Johnson, Daniel Sturridge, Stephen Ireland és Joey Barton is onnan jött. Ezek azért nem olyan szar játékosok, meg gondolom most ölik is a pénzt rendesen az akadémiába.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Bobál tesók a City-nél.
Hát, nem is tudom...inkább ellenzem. Került már ki valaki a City UP-től?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jó nem tudom milyen photoshop mesterek dolgoznak a klubnál, de most nem tudom mit gondoljak 😀

innen azt mondom bent volt, eddig viszont abban is kételkedtem, hogy gólvonalat ért-e 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ettől függetlenül nagy hiba volt az nso-nak ilyen ötletes címet kitalálni. Nyilvánvaló volt, hogy a célközönségnek ez túl magas szint lesz. 😊Schleck
Tapasztalataim szerint, hogyha ezen a fórumon belemegyek ilyen adok - kapokba, mikor bizonyítani akarom az igazam, legtöbbször vereséget szenvedek 😀 De most könyörgöm, ötletes cím... A 2 gólt az Újpest rúgta, nem a Honvéd a saját kapujukba, satöbbi, satöbbi, satöbbi 😀
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀

"A Honvéd két góllal legyőzte a Honvédot Újpesten"

😂 😂 😂JC6
először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉davemayer
Ettől függetlenül nagy hiba volt az nso-nak ilyen ötletes címet kitalálni. Nyilvánvaló volt, hogy a célközönségnek ez túl magas szint lesz. 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó

😂 😂 😂JC6
először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉davemayer
akárhogy is akarod értelmezni, nem jó. mert ez bizony trógerség 😀
több mint 12 éve

😂 😂 😂JC6
először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

😂 😂 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
5-1, de eléggé túlzó az eredmény, ennyivel semmiképp se voltunk jobbak, ill. a bíró is segített minket, a második "gólunk"-nál ötletem sincs mit látott, ill. én Cechet is leküldtem volna a szépítő gólnál
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Tőzsdére megy a MU

Valaki érti, miért pont Szingapúrban?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."