NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
643
35
1:00
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
nem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal. 20.000 körül van az átlagnézőszám, és feltételezem a nézők nem 2x mennek ki szezononként...oziboziMert olyannak is kell, aki pl. évi 1 meccsre menne ki. Amikor jött a Fradi én is begondolkoztam rajta, hogy kimegyek a meccsre. Budapestre utaznom ~9000 Ft lenne plusz belépő, ez nekem baromira nem éri meg, ezért évi egy meccsért kellene kiváltanom.
Az már más kérdés, hogy nem jutottam ki a meccsre, mert mindenképp a fővárosba kellene utaznom a Fradi szurkolói kártyáért, ami nem járható, viszont az itt csináltatott kártyámmal nem vehetnék jegyet a vendégszektorba. Így maradtam a picsámon.
Kieg.: Ha ki is váltanám és "csendes partizánként" szurkolnék a vendégeknek, akkor sem érdekelne a hazai csapat többi meccse, tehát bármilyen kártyát váltanék, évi 1 meccsért lenne.
több mint 11 éve
A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocÉn is ott leszek a B-ben. Kb. az 5 emberből az egyik.Én még a herce-hurca előtt csínáltattam oda, azt ott ragadtam.
több mint 11 éve
nekem is van és idén 1 meccsen voltam eddigértem csak a 20000-es átlagnézőszámmal nem tudom értelmezni😊oziboziPedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.SchleckA huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocnem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
+20.000 olyan aki nem jár bajnokira (+20.000 aki nem kiséri el csapatát idegenbe😊 2hetente csak otthon... akkor ezek szerint van még 80-90.000 rejtőzködő drukker, aki csak 1-2 alkalommal megy ki a meccsekre😊 nagy szurker tartalék van még kihasználatlanul...😊A válogatott meccsre is kell, azt se feledd.Schleckértem csak a 20000-es átlagnézőszámmal nem tudom értelmezni😊oziboziPedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.SchleckA huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocnem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
több mint 11 éve
A válogatott meccsre is kell, azt se feledd.értem csak a 20000-es átlagnézőszámmal nem tudom értelmezni😊oziboziPedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.SchleckA huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocnem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
több mint 11 éve
értem csak a 20000-es átlagnézőszámmal nem tudom értelmezni😊Pedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.SchleckA huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocnem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
több mint 11 éve
Pedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocnem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
több mint 11 éve
A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocnem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal. 20.000 körül van az átlagnézőszám, és feltételezem a nézők nem 2x mennek ki szezononként...
több mint 11 éve
A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-n

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
szerintem nyertek...ZERO_LVagy nem. 😊
Walk on through the rain...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
hülye MLSZ meg szórakozik itt a kártyákkal, mikor itt a megoldás😊eyecandynek jó, de gondolj már bele, mit kapna egy magyar pályán. a legenyhébb az lenne, hogy "ó hogy főznél inkább, te hülye picsa"
www.csakfoci.hu/kulfold/olaszfoci/node/179499NB2
bár ha belegondolok, Olaszországban is számíthat ilyenre.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
mekkora pussy playerek ezek a kecsóiak. a fetrengés meg mezrángatás és rugdosás az megy...
több mint 11 éve
Csábi és Kemenes ugyanolyan ideges volt az első kamu tizinél, vagy várjunk csak ...csebi???
Senki nem állította, hogy a Fradinak csalt a bíró.
Vagy nem értem mit akarsz írni...
több mint 11 éve
hülye MLSZ meg szórakozik itt a kártyákkal, mikor itt a megoldás😊www.csakfoci.hu/kulfold/olaszfoci/node/179499
több mint 11 éve
Ramires szépen beleszőtte a boxot a labdarúgásba, és eredményesen is, mert Sterling kapott sárgát. 😀Ha ez nem piroslap, akkor nem tudom mi az...
Henderson botrányos, Emre viszont zseniális ma.
Annyi lövésblokkolás van a védők részéről, mint egy jégkorong meccsen. (Y)
Kell egy helyezkedni képes, és gyors csatár a télen, Balotelli kőbuta sajnos.
több mint 11 éve
...hát ha ez a jelenet sem győzi meg az ellenzőket a gólbíró szükségességéról akkor semmi...
több mint 11 éve
Jó látni, hogy Brendan Rodgers is leszarja a játékosai aktuális formáját, és mindenkinek bérelt helye van a kezdőben. #facepalmszerintem nyertek... keep the faith
Sosem írtam még ilyet, de remélem gurít a Dynamo egy négyest.Mikey

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Szerintem volt benne .de ne is részletezzük mert eleget idegeskedtem rajta tegnap.Nem is értem néhány játékos teljesítményét és hogy mit keresnek még ebben a gyenge "első osztályban" .Amikor helyzet kezdene végre kialakulni akkor a harmatgyenge Hidi visszateszi a saját térfelén lévő Alcibiadehoz aki zavarában Kemenest válassza...2-2-nél.Azért azt megnézném mennyit fizetett a félidő H-végeredmény V...Na ez az a meccs amit kár lenne bundának nevezni.
B.zi Hemingway😊Ginola
Olyan ideges volt Csábi, hogy az első kérdésnél majdnem leüvöltötte a riporter gyereket. Meg a Honvéd játékosok is tiszta idegek voltak.
Itt egy valaki lehet gyanús a bíró, de ő meg szerintem csak egyszerűen gyenge játékvezető.Bazzani
Na de mindegy is, mert ez csak egy dolog a 100-ból ami a meccsen történt.
több mint 11 éve
Csábi és Kemenes ugyanolyan ideges volt az első kamu tizinél, vagy várjunk csak ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Jó látni, hogy Brendan Rodgers is leszarja a játékosai aktuális formáját, és mindenkinek bérelt helye van a kezdőben. #facepalmSosem írtam még ilyet, de remélem gurít a Dynamo egy négyest.
több mint 11 éve
Azért azt megnézném mennyit fizetett a félidő H-végeredmény V...Na ez az a meccs amit kár lenne bundának nevezni.
B.zi Hemingway😊Ginola
Olyan ideges volt Csábi, hogy az első kérdésnél majdnem leüvöltötte a riporter gyereket. Meg a Honvéd játékosok is tiszta idegek voltak.
Itt egyvalaki lehet gyanús a bíró, de ő meg szerintem csak egyszerűen gyenge játékvezető.
több mint 11 éve
Azért azt megnézném mennyit fizetett a félidő H-végeredmény V...B.zi Hemingway😊
több mint 11 éve
ja azt én is hallottam 😀 Fábián sporttárs meg továbbra is vicc. Iványi a legjobb. a magyar Hokuli 😀vicc hogy a Fradi a 3. bár ez inkább az mb1-es bohócliga...peteyA kedvencem volt ahogy a riporter lelkesen elemezgette a végén, hogy a Fradi most megelőzte az Újpestet és ez milyen jó. Aztán rájött, hogy egy meccsel többet játszott a kedvenc csapata.Bazzani
több mint 11 éve
vicc hogy a Fradi a 3. bár ez inkább az mb1-es bohócliga...peteyA kedvencem volt ahogy a riporter lelkesen elemezgette a végén, hogy a Fradi most megelőzte az Újpestet és ez milyen jó. Aztán rájött, hogy egy meccsel többet játszott a kedvenc csapata.
több mint 11 éve
vicc hogy a Fradi a 3. bár ez inkább az mb1-es bohócliga...